Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nece bit na BHT nikako, bit ce na FTV drugo poluvrijeme (poslije binga) a na sport klubu od pocetka, uz marijana....
Bayern - Hoffenhaim 1 - 2
Ribery - Ibisevic, Salihovic
ruud wrote:nece bit na BHT nikako, bit ce na FTV drugo poluvrijeme (poslije binga) a na sport klubu od pocetka, uz marijana....
Sto se tice karata, ja sam imao priliku da u maju idem na utakmicu Bayerna u Minhenu, Karta za sjedalo iza gola srednji nivo kostala me je 40€, a pred stadionom se ista mogla kupiti za nekih 35€ sat ili manje prije utakmice, to su karte koje su ljudi svercali pocinju ih prodavati skuplje i kako se blizi utakmica spustaju cijenu. Ja sam nabavio u redovnoj prodaju 3 dana prije. Inace na toj utakmici Bayern je proslavljao netom osvojenu titulu pred 69000 navijaca. A vjerujete volio bih sutra biti ponovo na tom stadionu i to u dresu reprezentacije BiH, ali "poso, kuca,birtija" pa mi se nesto neda
ruud wrote:nece bit na BHT nikako, bit ce na FTV drugo poluvrijeme (poslije binga) a na sport klubu od pocetka, uz marijana....
Nisam se ovako nafurao na utakmicu od one tkeme u Beogradu. Kokice i piva i lagano pred TV. Kompletan ugođaj mi jedino kvari što neću moći pratiti Hazima i raju na Bing ali to ću snimiti za naknadno gledanje