JThomas wrote:i meni ubjedljivo najdraža serija svih vremena![]()
ima i drugih, monty python, crna guja, alo-alo (slučajno sve engleske) ali mućke su broj 1.
Mućke su van konkurencije
Moderator: anex
JThomas wrote:i meni ubjedljivo najdraža serija svih vremena![]()
ima i drugih, monty python, crna guja, alo-alo (slučajno sve engleske) ali mućke su broj 1.
Triger, a.k.a. Brzi.Žena_Zmija wrote:JThomas wrote:i meni ubjedljivo najdraža serija svih vremena![]()
Mućke su van konkurencijebaš sam se neki dan sjetila scene kad je onaj (ne znam tačno kako se zove, stalno je u onom njihovom baru i jadnik nije baš najbistriji
) dobio neku nagradu jer je puno godina čistio sa jednom metlom. (samo je 7 puta promjenio dršku i 9 puta onaj dio kojim se mete hehe)
A ko ga zove na mobitel? I kome baca šuplje... ne kontam što?mima wrote:saibaba wrote:Meni je njegov humor i njegova šuplja na nivou humora Envera Šadinlije ...
Sticajem okolnisti znam da je prevario koga je stigao ...
Duzan i Bogu i narodu.......zovu ga na mob..a on baca suplje ili se ne javlja.
Đe si, Batko!kameraman wrote:A ko ga zove na mobitel? I kome baca šuplje... ne kontam što?mima wrote:saibaba wrote:Meni je njegov humor i njegova šuplja na nivou humora Envera Šadinlije ...
To bi valjda procurilo odmah u medijama da je on koga prevario...to su ba one čaršijske priče... ljubomora od njegove stare raje ...čujem da im je tako krivo što je čovjek uspješan da neće ni kafu sa njim da popiju a on ih još zove i kaže ljudi ba šta vam je...(iz pouzdanih izvora...)
Lik me ne iteresuje ni najmanje ne ponajem ga niti pratim njegovu karijeru ni stomatološku ni ovu "glumačku" ...kameraman wrote:A ko ga zove na mobitel? I kome baca šuplje... ne kontam što?mima wrote:saibaba wrote:Meni je njegov humor i njegova šuplja na nivou humora Envera Šadinlije ...
To bi valjda procurilo odmah u medijama da je on koga prevario...to su ba one čaršijske priče... ljubomora od njegove stare raje ...čujem da im je tako krivo što je čovjek uspješan da neće ni kafu sa njim da popiju a on ih još zove i kaže ljudi ba šta vam je...(iz pouzdanih izvora...)
Ono kad trazi da pogleda "Gladijajator" ili "Svrsavanje vojnika Rajana"?kakavdanakneiskustvu wrote:gazda,a meni je i sale erotoman zakon.hrizantema wrote:MIslim da je jedina neprikosnovena serija koja u svojih 70/tak epizoda nije prerasla u dosadu "Mucke". Tamo nema fushera kao u ovim nasim serijama.Onaj mali sto glumi Damira ko fol nesto smijesan u Sex i selo , a covjeku se povraca na njega. Ona uloga u LZN mu stoji, ponekad, jer cim se humor pocne oko njega odvijati, ta epizoda bude promasaj. Batko bolje da zube popravlja jer i tamo ima selameta i da kruha sa ove strane ostavi onima koji to znaju i umiju.
Dakle, "Mucke" od stranih, a od ovi s nasih prostora izdvojio bih LZN i Bitange i princeze najvise zbog onog vlasnika videoteke.Taj lik mi je odlican.
fishtrija wrote:ni ja vala... plitkim bošnjacima sve je smiješno, i guess...
dared wrote:gomilo nadri-mudrosera, uradite bar nešto a onda to što ste uradili, izložite javnoj kritici, al po mogućnosti takvim XXXXXXXXXX kao što ste vi...
pa zasto onda dodje na ovaj eminentni forum, sta te natjera ??dared wrote:da radim na kulturi dijaloga...ali strah me je i pomislit da to ovako javno saopštim, popljuvat će me filozofi ovog eminentnog foruma...
dr.gog wrote:Šta ćeš, takvi su ti svi forumi manje više.Ovo je više interaktivna platforma od radio emisije( i sam sam radio taj posao), a nemaš potrebe za nerviranjem.Zašto? Pa iz istog razloga koji tebe nervira, u forumska uputstva je ugrađeno pravilo da "registracijom prihvataš i mogućnost nailaženja na drugačije stavove".Ne možeš mijenjati karakter i stil pisanja ljudi na forumu,velikog broja njih, sa jednim ili dva upada kako ti činiš.
Potrebno je,realno, malo više pisanja i diskutovanja,posebno ako skontaš da ima veći broj ljudi koji se fakat trude da napišu ponešto kvalitetno...
Ako 4 ili 5 ljudi iznese kritike kako treba, a ostalih 10 ne, to opet ne znači da se kritike trebaju posmatrati kao zlonamjerne.Osim toga, na sax ima dosta ljudi koji su obrazovani dovoljno da mogu kritikovati, pa i na ciničan način.
Ako obratiš pažnju na brisanje i uklanjanje negativnosti, vidjećeš i da se sam tim foruma prilično trudi da nema većih problema.
A Batko je radijski voditelj, tako da je i normalno da s vremena na vrijeme doživi i razna ubadanja![]()
Koliko vidim, zdrav je ,živ i veseo i ne vjerujem da mu neko od forumaša želi išta loše....