Bojkotovati Avaz/Radoncica?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

zimomor

#76 Re: Bojkotovati Avaz/Radoncica?

Post by zimomor »

Hendrix wrote:
LAIBACH KUNST wrote:Kažu da je danas u Avazu bila iznimno važna informacija:

Razvodi se Snežana Babić Sneki.
Image
:lol:
ladybee

#77 Re: Bojkotovati Avaz/Radoncica?

Post by ladybee »

Sta ce vam ljudi novine kad imate internet?Sad je i toalet papir toliko jeftin da kupovina novina gubi svaki smisao.Zivjela proizvodnja,zivjela Violeta.
alijadzigibau

#78 Re: Bojkotovati Avaz/Radoncica?

Post by alijadzigibau »

dzecete ba bojkotovati avaz pa to je najtirazniji casopis :D
kicky

#79 Re: Bojkotovati Avaz/Radoncica?

Post by kicky »

ja bojkotujem radončića i todorića... još samo moram miškovića, ali nemam prilike :D
Arc_Angel

#80 Re: Bojkotovati Avaz/Radoncica?

Post by Arc_Angel »

Ma avaz je sva pamet svijeta za papke kakv je i sam fahro. Steta sto kod nas ova informatizacija ide sporo :D inace svi bi vise citali na internetu, fino sjednes dnevno odvojis desetak minuta i prelistas sve listove iz okruzenja i sve info portale pa onda malo razmislis i spojis svoju sliku u glavi, a ne da ti javno misljenje formira fahro udbas :D :D :D :D
:sax: :sax: :sax: :sax:

on kobajagi veliki gradjanin, i on ce da prica o kriminalu a kad se sastaje sa keljemedijima i raznoraznim naserima :D :D :D :D onda nije problem.

fahro ti da si covjek za koga se predstavljas svojim bi novinama kreirao kriticnu masu i odbojnost prema takvim ljudima a nebi ih veličao kako to činis sve ove godine

da si interesantan kupio bi te onaj milijarder koji he vlasnih svi velikih novinskih kuca u svijetu, ti si samo običan idiot

:D :D :D :D :D
Adriatic

#81 Re: Bojkotovati Avaz/Radoncica?

Post by Adriatic »

Jao, evo u EXPRES-u (čedo AVAZ-a), glavna vijest je da je Koketa ujeo pas????????????????????????????????
Pa može li niže?
felichi

#82 Re: Bojkotovati Avaz/Radoncica?

Post by felichi »

kao da citava masinerija avaza zivi od marke koju mi damo.
mislim da bi avaz platio marku za svakoga ko cita njihovu propagandu.
ibizza

#83 Re: Bojkotovati Avaz/Radoncica?

Post by ibizza »

nista bolje ni Oslobodjenje nije...isto sranje...ovi na strani SDA,a ovi drugi na strani SDP-a...internet zakon :thumbup:
elSaik

#84 Re: Bojkotovati Avaz/Radoncica?

Post by elSaik »

Adriatic wrote:Jao, evo u EXPRES-u (čedo AVAZ-a), glavna vijest je da je Koketa ujeo pas????????????????????????????????
Pa može li niže?
Zavisi gdje ga je ujeo.
Ateista

#85 Re: Bojkotovati Avaz/Radoncica?

Post by Ateista »

felichi wrote:kao da citava masinerija avaza zivi od marke koju mi damo.
mislim da bi avaz platio marku za svakoga ko cita njihovu propagandu.
U pravu si, ali svejedno mislim da ih treba bojkotovati, ako nista zbog sebe, ne citati gluposti.
Ko zna od cega oin sve zaradjuju i gdje su se nakrali para.

Sto se tice interneta, i tu svako pise gluposti, nista vise nije relevantno.
Better Man

#86 Re: Bojkotovati Avaz/Radoncica?

Post by Better Man »

Geledam smijuriju od reklame u Avazu danas. naime, reklamiraju svoj novi projekat BH news magazin koji će se naći u prodaji 29.01.2009. godine i navode velikim slovima kako je riječ o novom uspjehu Avaza i kako je to najtiražniji politički magazin u zemlji. Stvrano smiješno, a može se reči jadno i žalosno da magazin koji nije se ni pojavio u prodaji proglašavaju najtiražnijim.
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#87 Re: Bojkotovati Avaz/Radoncica?

Post by dr.gog »

Arc_Angel wrote:Ma avaz je sva pamet svijeta za papke kakv je i sam fahro. Steta sto kod nas ova informatizacija ide sporo :D inace svi bi vise citali na internetu, fino sjednes dnevno odvojis desetak minuta i prelistas sve listove iz okruzenja i sve info portale pa onda malo razmislis i spojis svoju sliku u glavi, a ne da ti javno misljenje formira fahro udbas :D :D :D :D

on kobajagi veliki gradjanin, i on ce da prica o kriminalu a kad se sastaje sa keljemedijima i raznoraznim naserima :D :D :D :D onda nije problem.

fahro ti da si covjek za koga se predstavljas svojim bi novinama kreirao kriticnu masu i odbojnost prema takvim ljudima a nebi ih veličao kako to činis sve ove godine

da si interesantan kupio bi te onaj milijarder koji he vlasnih svi velikih novinskih kuca u svijetu, ti si samo običan idiot

Post ti je kandidat za objavu u renomiranom "AS"-u :kiss: ,odiše visokointelektualnim analitičkim duhom i kulturom dijaloga.
rado_vidjen

#88 Re: Bojkotovati Avaz/Radoncica?

Post by rado_vidjen »

zasto avaz nema kvalitetnog kolumnistu? :? pa taman on bio i sda agitator. ali fakat nemaju covjeka koji zna napisati nesto smisleno, a stilski lijepo, da gleda u buducnost( ne pomocu kugle :oops: ) predlaze rijesenja...da se vidi na kraju krajeva da je taj covjek nacitan, da je pismen :D

ali ne, njihova uloga se svodi na sataniziranje ideoloskih protivnika ( mada ja ne bih rekao da je sukob "ideloski", jer radoncic je toliko lutao, od satane-zlatka do andjela miskovica, da je ustvari jedini njegov princip - novac)

najlakse je napisati ostrascen i huskajuci txt, u stilu "paljanski krvolok", "durmitorski istrebljivac" "velikosrbin", i lamentirati o kobajagi razjedinjenosti bosnjaka (koju upravo hinjavi radoncic potice, jer od nje i zivi) kriti se iza islama, i reisove mantije, a s druge strane jesti čvarke na krmetovom rancu, i aktivno ucestvovati u ekonomskom porobljavanju onih koje, navodno, stiti.
edinbug

#89 Re: Bojkotovati Avaz/Radoncica?

Post by edinbug »

Adriatic wrote:Jao, evo u EXPRES-u (čedo AVAZ-a), glavna vijest je da je Koketa ujeo pas????????????????????????????????
Pa može li niže?
Moze. npr.
Dosao u gojzericam, otisao u papucama; ili
Ukrali dva metra drva.
Arc_Angel

#90 Re: Bojkotovati Avaz/Radoncica?

Post by Arc_Angel »

dr.gog wrote:
Arc_Angel wrote:Ma avaz je sva pamet svijeta za papke kakv je i sam fahro. Steta sto kod nas ova informatizacija ide sporo :D inace svi bi vise citali na internetu, fino sjednes dnevno odvojis desetak minuta i prelistas sve listove iz okruzenja i sve info portale pa onda malo razmislis i spojis svoju sliku u glavi, a ne da ti javno misljenje formira fahro udbas :D :D :D :D

Post ti je kandidat za objavu u renomiranom "AS"-u :kiss: ,odiše visokointelektualnim analitičkim duhom i kulturom dijaloga.

čime i kako odiše apsolutno me neinteresuje, jer ja na taj nacin ispoljavam svoj bijes.
druga stvar sve što sam ja napisao stoji, ne zato što ja to kažem nego što to linijom logike jeste tako svidejelo se to tebi dragi moje ili ne
Last edited by Arc_Angel on 22/01/2009 22:11, edited 1 time in total.
Neelix

#91 Re: Bojkotovati Avaz/Radoncica?

Post by Neelix »

sto li to onda ne odneses na sud pa da ga uhapse, bas me zanima :)
Arc_Angel

#92 Re: Bojkotovati Avaz/Radoncica?

Post by Arc_Angel »

puffff kako , bez uvrede sta se palis. ono sto sam ja dosada napisao i pisat cu i dalje se temelji na etickom razmisljanju ( koje moza ti nemas)

vidis javno misljenje je jako smijesna i cudna stvar ako ti ga oblikuje mainstream media( avaz ), naucna i statisticka činjenica je da čak 87% ljudi formira svoj stav tako što prati vodju, odnosno mainstream media koje im serviraju njihovo mišljenje i ti ljudi nikada nedovode u pitanje ispravnost onoga sto im je servirano kao ispravno ( slijepo pokoravanje-robovanje) e saad ako ti hoces da budes neciji rob izvoli i budi ali moras da shvatis da ovo sto sam ja sada napisao ima smisla svidjlo se to tebi ili ne.

da se vratimo na fahru, čovjek7nečovjek čije je moralni kompas toliko sjeban da me čudi kako uopšte nadje put do svog auta u garzi, zašto? pa vidiš ti kad si medij ti ustvari formiraš misšljenje kako smo već rekli 87% ljudi e sada ako se kao odgovorna osoba uopšte neosjećaš nimalo odgovornim za to što radiš onda sa tobom nešto stvarno nije uredu( nastranu njegovo licemjerje i idotizmi)

:sax: :sax:
lopta

#93 Re: Bojkotovati Avaz/Radoncica?

Post by lopta »

Napadi na Avaz dolaze uglavnom zbog cinjenice da Avaz u svom mediju promovise i brani bosnjastvo, Bosnu, Bosnjake, bosnjaku ulemu, islam, reisa, itd. a napadi dolaze od snaga koji su protiv toga, dakle uglavnom SDPovaca.
ps: naravno ne govorim o seljackim zutim novinama/expresu i slicnim budalastinama.
505

#94 Re: Bojkotovati Avaz/Radoncica?

Post by 505 »

Pa može li niže?
Naravno da ne može ali onima koji to kupuju više ni treba.
Šta je Šerif Konjević kupio sinu???
Gdje je Mustafa Nadarević pio kafu u nedelju ujutro :run:
brucos7

#95 Re: Bojkotovati Avaz/Radoncica?

Post by brucos7 »

Cuj Avaz brani interese Bosnjaka. Notorna glupost. On brani i branice samo interese Fahrudina Radoncica, koji zavisno kako vjeter puse prodaje i Bosnjake i Hrvate,a u posljednje vrijeme nesto manje Srbe, posto mu je Miskovic sada guzni haver. Dakle, Avaz je smece koje, mi (Bosnjaci, Hrvati i Srbi) kupujemo i konzumiramo slijepo vjerujuci sta "gusinje" kaze. Uzas. I poserem mu se u sve zgrada koje je kupio i napravio.
splavar šime

#96 Re: Bojkotovati Avaz/Radoncica?

Post by splavar šime »

Pa može li niže?
:lol: Može i niže a to je da će novinari Avaza doznati iz pouzdanih izvora da je taj pas bio namijerno izdresiran da ujeda samo pijevače koji su nastupali na predizbornim skupovima SDA i stranke ZA BiH a dresuru su izvršili neki opozicioni lideri i njihovi članovi a sumnja se na Zlatka. ;-)
Neelix

#97 Re: Bojkotovati Avaz/Radoncica?

Post by Neelix »

sve se ne cita expres :D :D :D
samo_ti

#98 Re: Bojkotovati Avaz/Radoncica?

Post by samo_ti »

Ako vam se Avaz ne svidja imate Press....tu vam je vasa draza propaganda...... :wink: ....
Arc_Angel

#99 Re: Bojkotovati Avaz/Radoncica?

Post by Arc_Angel »

Ma sve je to ok.

samo nerazumijem sto se pojedinci toliko muce ovdje da promovisu avaz kao uglenu novinu??????????????''' :D :D :D :D :D :D

hocete da vam ja kazem. :D :D :-D :-D :-D :-D :-D

problem vam predstavlja sam portal sa-x jer ga nemozete kontrolisati. :shock:

problem vam predstvlja jer sa-x portal ima 1000% vecu dnevnu posjetu od avzovog portla :shock:

problem vam predstavlja jer sa-x portal ide korak ispred vas avazovih uposlenika na dnevnoj bazi sto se tice zanimljivosti, i desavnja u svijetu :shock:

problem vam predstavlja jer forum na sa-x radi ovako dobro kako radi :shock:

u zadnje vrijeme se na svaku vijest koja je objavljena na sa-x portlu istog momenta pojavljuju kometari koji se koriste njprimitivnijim metodama samo da diskredituju ovaj portal

i da da nezaboravim za kraj najbitnije

vi ljudi neznate sta znaci kreirati vlastito misljenje, nemate taj kapacitet mozdanih celija, vama je samo idealno ako se nesto slijepo slijedi i brani a nema poima sta to vi slijedite u stvari, jer kako rekoh naucne cinjenice nelazu 87% ljudi kreira svoj stav na osnovu informacija koje im se serviraju od strane mainstream media(avaz) samo 13% ljudi je u stanju da ima licni stav svi ostali spadaju u onu kategoriju "groop think" i vama to smeta sto se taj manji procenat ljudi ovdje okuplja i razmjenjuje misljenja

:sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax:
lopta

#100 Re: Bojkotovati Avaz/Radoncica?

Post by lopta »

brucos7 wrote:Miskovic sada guzni haver.
Guzni haver mu je onaj ko mu potpisa otvaranje rmarketa u opstini Centar. ;)
Post Reply