Zavod za hitnu med. pomoć Sarajevo

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

fgr

#76 Re: Zavod za hitnu med. pomoć Sarajevo

Post by fgr »

chivas wrote:
fgr wrote:posto ja imam ozbiljan problem kopiracu svoj post sa druge teme u nadi da mi neko moze pomoci:

e ovako, ja imam jedan vrlo ozbiljan problem i ako neko ima slicno iskustvo ili zna nacin na koji da ovo rijesim molim da mi kaze..
dakle, vanredan sam student i nemam pravo na studentsko osiguranje a nakon srednje skole nisam se prijavio na biro u tom predvidjenom roku od 3 mjeseca i sad nemam nacina da regulisem zdravstveno osiguranje..pokusavam to vec godinama ali uvijek mi kazu da sam zakasnio na biro a da preko fakulteta nemam pravo jer nisam redovan...
i nedavno su mi rekli da je jedini nacin taj da se negdje zaposlim i da nakon eventualnog prestanka radnog odnosa dodjem na biro..
i ja bih to uradio, nasao firmu i sebi platio te doprinose pa kao dao otkaz, i tako prevario taj biro, ali jednostavno nemam vremana jer moram HITNO na preglede i lijecenje...
ako neko moze da me uputi, cijenio bih to jer mi je bas HITNO, PRAVO HITNO!!!
Hvala....
ako je bas hitno i ako ti je zivot ugrozen n treba ti uopce zdravstvena
nije mi zivot ugorzen ali moram sto prije na preglede, snimanja itd...
ako to ne saniram mogao bih dugorocno imati problema..
convict

#77 Re: Zavod za hitnu med. pomoć Sarajevo

Post by convict »

ja sam prije 15ak dana isao u hitnu sa djetetom oko 10 navece i dosao na red oko jedan ujutro. iza mene ostalo jos more ljudi. jedan fucking pedijatar na grad od pola miliona stanovnika
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#78 Re: Zavod za hitnu med. pomoć Sarajevo

Post by mIRCerka »

chivas wrote: po mom zakljucku ti si se svadjala sa njima i prepirala, kao sto si i sama napisala
samo mi nije jasno kako si nakon ovog posta napisala drugi u kojem kazes da si saptala jedva pricala i da si natekla i da ti je vrat natekao, pojasni molim te kako si uspjela svadjati se ako si se gusila
btw da si se gusila uvjeren sam 1000000000% da bi ti se ukazala pomoc
Svadjala ne, prepirala da, i to u par recenica...gusila se jesam, oteknutog vrata, jedva hvatala zrak...ali sta ces, naletila sam u cudnu smjenu ocigledno...valjda je problem sto sam dosla na vlastitim nogama pa im nisam djelovala dovoljno bolesno...
Post Reply