kazem ti taj prostor su zacrtali.. ona sljaka iz kantona..mIRCerka wrote:Bas zelis da znas? Cuces.Fiore wrote:Sto si nervozna..
NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
- Fiore
#76 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
Last edited by Fiore on 19/11/2008 15:50, edited 1 time in total.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#77 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
opet ti ...pljas pljas...vanjskodestruktivni elementuhomo_sapiens wrote:osjetices ....mIRCerka wrote:Bas zelis da znas? Cuces.Fiore wrote:Sto si nervozna..![]()
- homo_sapiens
#78 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
Ma u kupovini rekvizita za ustajanje iza Nove godine .... Iza ledja, hinjski,madnessa wrote:cujem da si fasovo danas... pa kako to?homo_sapiens wrote:osjetices ....![]()
- madnessa
#79 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
hoces reci da si nosio kese u rukama, pa se nisi stig'o branit... hej hej...homo_sapiens wrote:Ma u kupovini rekvizita za ustajanje iza Nove godine .... Iza ledja, hinjski,
@mirci: sljedeci put ga i za mene jednom odalami...
- _veleposlanik
#80 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
postovani i ugledni goste, moje skromno saznanje je jasno kao voda: cijeli svijet je jedna ogromna zavjera... imamo zavjere na lokalnom nivou, koje ne samo od prije rata i tokom istog mozemo otprilike identifikovati, vec i ove posleratne afere, sve su zavjere naustrb naroda koji se ne brine za vlastitu zivotnu edukaciju, kojem je na kraju dana sve svejedno dok se ima onaj minimum za zivot... na svjetskoj razini je stvar mnogo zastrasujuca i nevjerovatnija, ali tu stoji, inace sigurno, 100%, ne bismo imali ovako posran svijet kakav jeste danas...uvjek dobar gost wrote:_Veleposlanik... zagolica mi um kad spomenu tu teoriju zavjere... nije ti ta budalasta...
mislim da pod hitno trebamo preispitati svoja shvatanja, sto na pocetku i ne zvuci tako strasno...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#81 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
sjoooooooooo ocam' kad god gledam dosje-x ti mi na pamet padneš..._veleposlanik wrote:postovani i ugledni goste, moje skromno saznanje je jasno kao voda: cijeli svijet je jedna ogromna zavjera... imamo zavjere na lokalnom nivou, koje ne samo od prije rata i tokom istog mozemo otprilike identifikovati, vec i ove posleratne afere, sve su zavjere naustrb naroda koji se ne brine za vlastitu zivotnu edukaciju, kojem je na kraju dana sve svejedno dok se ima onaj minimum za zivot... na svjetskoj razini je stvar mnogo zastrasujuca i nevjerovatnija, ali tu stoji, inace sigurno, 100%, ne bismo imali ovako posran svijet kakav jeste danas...uvjek dobar gost wrote:_Veleposlanik... zagolica mi um kad spomenu tu teoriju zavjere... nije ti ta budalasta...
mislim da pod hitno trebamo preispitati svoja shvatanja, sto na pocetku i ne zvuci tako strasno...
- uvjek dobar gost
#82 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
Ukoliko to i ne učinimo sami 2012 godine percepcija će se sama proširiti i naši mozgovi (htjeli mi to ili ne) će početi raditi na drugim frekfencijama..._veleposlanik wrote:postovani i ugledni goste, moje skromno saznanje je jasno kao voda: cijeli svijet je jedna ogromna zavjera... imamo zavjere na lokalnom nivou, koje ne samo od prije rata i tokom istog mozemo otprilike identifikovati, vec i ove posleratne afere, sve su zavjere naustrb naroda koji se ne brine za vlastitu zivotnu edukaciju, kojem je na kraju dana sve svejedno dok se ima onaj minimum za zivot... na svjetskoj razini je stvar mnogo zastrasujuca i nevjerovatnija, ali tu stoji, inace sigurno, 100%, ne bismo imali ovako posran svijet kakav jeste danas...uvjek dobar gost wrote:_Veleposlanik... zagolica mi um kad spomenu tu teoriju zavjere... nije ti ta budalasta...
Što se tiše nas samih i zavjera na našem mikro nivou... mene samo strah je da nije opšti plan da nas isele i da u ovu lijepu zemlju nasele neke druge ljude....
http://www.youtube.com/watch?v=8qJT-M3cEUI
- Fiore
#83 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
Naravno X-files onako ukratko pokazuju gdje ovo sve vodi.. ima veceras bas zanimljiva epizoda.. 
- uvjek dobar gost
#84 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
Uvaženi postavljač teme, odnosno draga Mirci nije specificirala iza koje nove godine...
Hoće li se to desiti za nekoliko mjeseci kad dovoljno ogladnimo i ostane nam hladno jer plin i struja će poskupiti, hoće li se to desiti kad se privatizira zrak koji udišemo il šta već...
No mene zanima pamti li iko sve one stvari preko kojih smo prešli, a bile su negativne i za njih su krive vlasti koje su na čelu ove zemlje.. da ne spominjem sada sve njihove fule u toku agresije i opsade, da ne spominjem ratno profiterstvo... mislim na recimo certifikate, privatizaciju, lopovluk koji svake godine vidimo u vidu zavlačenja ruku u budžete svih nivoa vlasti, mislim recimo na gubitak tužbe protiv Srbije za agresiju, mislim i na sitne stvari kao što su uvođenje vjeronauke u obdaništa, mislim na dvje škole pod jednim krovom, mislim na odsustvo bilo kakvih razvojnih budžeta, mislim i na ovih više od mjesec u kojem su se pumpadžije obogatile na razlici u cijeni goriva, mislim na nepoštivanje mirovnog sporazuma posebno kad je riječ o povratku, mislim i ta batinanje ljudi koji su posjetili Q festival, mislim na inflaciju, porast cijena koji je evidentan još od prošle nove godine, mislim na povećanje plata državnim službenicima , mislim na kojekakve gafove političara i njihovih familija, mislim na neuvezan staž i neplaćeno socijalno osiguranje, mislim i na lažni moral koji nam se nameće i prezentira, mislim na još milion stvari preko kojih smo olako prešli... i ... zato molim Mirci da precizira na koju novu godinu misli... da vidim imam li još kuveta u sebi da se strpim... do iste te nove godine...!
Hoće li se to desiti za nekoliko mjeseci kad dovoljno ogladnimo i ostane nam hladno jer plin i struja će poskupiti, hoće li se to desiti kad se privatizira zrak koji udišemo il šta već...
No mene zanima pamti li iko sve one stvari preko kojih smo prešli, a bile su negativne i za njih su krive vlasti koje su na čelu ove zemlje.. da ne spominjem sada sve njihove fule u toku agresije i opsade, da ne spominjem ratno profiterstvo... mislim na recimo certifikate, privatizaciju, lopovluk koji svake godine vidimo u vidu zavlačenja ruku u budžete svih nivoa vlasti, mislim recimo na gubitak tužbe protiv Srbije za agresiju, mislim i na sitne stvari kao što su uvođenje vjeronauke u obdaništa, mislim na dvje škole pod jednim krovom, mislim na odsustvo bilo kakvih razvojnih budžeta, mislim i na ovih više od mjesec u kojem su se pumpadžije obogatile na razlici u cijeni goriva, mislim na nepoštivanje mirovnog sporazuma posebno kad je riječ o povratku, mislim i ta batinanje ljudi koji su posjetili Q festival, mislim na inflaciju, porast cijena koji je evidentan još od prošle nove godine, mislim na povećanje plata državnim službenicima , mislim na kojekakve gafove političara i njihovih familija, mislim na neuvezan staž i neplaćeno socijalno osiguranje, mislim i na lažni moral koji nam se nameće i prezentira, mislim na još milion stvari preko kojih smo olako prešli... i ... zato molim Mirci da precizira na koju novu godinu misli... da vidim imam li još kuveta u sebi da se strpim... do iste te nove godine...!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#85 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
2009.godine dragi goste...al Hidzretske...uvjek dobar gost wrote:Uvaženi postavljač teme, odnosno draga Mirci nije specificirala iza koje nove godine...
.... zato molim Mirci da precizira na koju novu godinu misli... da vidim imam li još kuveta u sebi da se strpim... do iste te nove godine...!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#86 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
ako bogda inšhalamIRCerka wrote:2009.godine dragi goste...al Hidzretske...uvjek dobar gost wrote:Uvaženi postavljač teme, odnosno draga Mirci nije specificirala iza koje nove godine...
.... zato molim Mirci da precizira na koju novu godinu misli... da vidim imam li još kuveta u sebi da se strpim... do iste te nove godine...!
- osa
#87 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
ustaje, utsaje ako bude mogao od mamurluka.
-
limah
#88 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
mi se fakat moramo pobuniti, pa mi izgledamo kao glupe ovce, ljudi moji, pa ovo je luda zemlja, sa politicarima koji za vrijeme svog mandat, 3,4, ili vise godina obezbjedjuju komplet familiju svoju, ma narod mora reagovati!!!!!!!!
-
limah
#89 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
ma nebitno sta smo presli ipreko cega svega, ali jednog dana moramo poceti reagovati, kakav lijen narod smo mi, cak i za svoju sopstvenu dobrobit, dizimo se ljudi, neka akcija mora poceti, ili da ne placamo nista ali svi ili demonstarcije koje nece uroditi plodom, bas njih briga za ljude ispred njihovih zgrada, e kad ne bi placali sve dadzbine, e onda bi se oni za glavu uhvatili jer to im je hljebmIRCerka wrote:2009.godine dragi goste...al Hidzretske...uvjek dobar gost wrote:Uvaženi postavljač teme, odnosno draga Mirci nije specificirala iza koje nove godine...
- vee-jay
#90 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
kolko jos do nove godine, ne merem vise cekat...
joj, sav sam se uzrujo od cekanja

joj, sav sam se uzrujo od cekanja
-
barby02
#91 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
Trebali bi mi sa transparentima 31./1.1. pa da stvarno od N.G. pocnu promjene. . Ili bojkotovat proslave na trgovima, pred pozoristem, u Titovoj. . neki klinac se i tada moze uraditi. Nova godina-ko N.G. bude i prodje, valja zivjet dalje. . A eto ko je bas zadovoljan, nek slavi. . Ja mislim da iz kantonalnog budzeta idu pare i za te proslave a to sto cijelu godinu ostalo ne stima. . e hebiga,sta `s . . Ne znam, garant ima puno onih koji ne bi sebi uskratilu lumpovanje tu noc ali vjerujem da ima i onih , mog misljenja. . . 
- sunčan dan
#92 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
Zovnite @terapiju da vam organizuje sastanak. Zna on, zna organizovati.....
- piupiu
#93 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
osa wrote:ustaje, utsaje ako bude mogao od mamurluka.
- piupiu
#94 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
Tako je, Mrici, valja spremit ustanak, fino i u detalje!mIRCerka wrote:2009.godine dragi goste...al Hidzretske...uvjek dobar gost wrote:Uvaženi postavljač teme, odnosno draga Mirci nije specificirala iza koje nove godine...
-
Barcafan
#95 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
"Narod ustaje od sljedeće godine" ili tiga "Od sutra počinjem učiti"
a ja kažem "Ne lipši magarče, do zelene trave..."

a ja kažem "Ne lipši magarče, do zelene trave..."
-
Barcafan
#96 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
Polako... doci ce i taj danFiore wrote:E samo da hoce biti cjene ko u ratu.. Kutija drine 20km., kg kahve., 140km., alkohol i famozna piva...,po gajbi 100 KM.,
Sanjam taj dan.. kad cemo na proteste krenut.. bez transova., tabli., pistaljki.. samo cvrsta shaka i odlucan stav..![]()
znas onu: "Staviš žabu u vrelu vodu žaba pukne, staviš žabu u vodu dok je hladana pa je zagriješ do mile volje"
-
sarajevo63
#97 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
Predlažem terapiju za vođu ustanka. Najbolji termin je noć 31.12.08.-01.01.09. Tad će masa biti na sladunjavom ispračaju stare i dočeku nove. Na trgu kojeg Sarajevo nema. Samo masi treba dati ubrzanje.
-
barby02
#98 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
Sarajevo ima trg "Trg Heroja" npr. ali taj trg koji bi bio bitan za manfestacije , nema fakat. Zato sam navela trgove, jer u svakom manjem gradu imaju bas trgovi. . a nisam mislila da se oglasavamo samo iz Sarajeva. . .Ima ljudi pijanih od alkohola, od rijeci ili od srece. Ja ne spadam ni u jednu grupu zasad. . Zato i mislim da treba krenuti. . Zna se gdje politicari i oci grada ,mogu docekati i slaviti N.G. A znam da kada jednog osude, drugi se vise boje. Kako bi pljustale ostavke poslije 2-3 skinuta. . . (iz kozne fotelje) 
-
kEN0
#99 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
ne pusim ne pijem, nek dizu slobodno!
- piupiu
#100 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
Ustade li ko, evo ga Nova Godina?