Jači intelektualno ?Ponekad s'proljeca wrote:Ja koliko sam razumio iz tog telefonskog razgovora svi su mrzili celu, najvjerovatnije jer je bio jaci od njih svih sto fizicki sto intelektualno!!!!
Jadna ti majka kakvi olosi haraju Srajevom!!!! I Tihic i Silajdzic hoce da ukinu RS, ma nisu oni u stanju da ukinu ove glupe kriminalce a kamoli da urade nesto vece!!!!
M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
-
Downunda
#76 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
- Meshtar
#77 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Pa da intelektualno...na nivou ameba - paramecium.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#78 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Pa ovako, da bi dobio masu policije na jednom mjestu u isto vrijeme, trebas najaviti nesto...tipa...performans gay muskaraca i zena na javnom mjestu...onda pozvat i desnicare i ljevicare da podrze ili budu protiv tog skupa, kad se digne hajka prava, doce i policija, a onda tamo na licu mjesta raditi na podrsci Vranju, Bakiru i svima kojima je sada glava na panju radi ovih akcija...PipiDugaDevetka wrote:Kad već nema okupljanja radi podrške Edinu Vranju, gledaću da negdje odštampam sebi njegovu sliku sa imenom i prezimom na ono fluoroscento prsluče, sastavni dio vozačke opreme,...pa pronosati kuda god se krećem po gradu,...Vares City wrote:Jel' se iko zapitao sta bi sa onim momkom po imenu EDIN VRANJ!!!
Sto ne bi smo njemu nekakvu podrsku,tipu koji se bori protiv krimosa,....
Bile su podrske pederima lezbejkama,za ovo za ono,prijete govnari da ce mu dijete silovati a mi nista,....
Iskopiraću sebi tekst: EDIN VRANJ TITO,...lijepiću gdje stignem, a najdraže bi mi bilo da na bezimenu kafanu EDINA HOTA kod tramvaJske stanice Ilidža, napišem grafit EDIN VRANJ TITO.
Sindikat policije šuti,...ne poziva narod na podršku, na mirno okupljanje,...
Da se policija sama od sebe digne, tesko da ce se to desiti...svi su sada zabrinuti za svoju vlastitu guzicu i porodicu...
meni svaki put pozli kad se patriote iz dijaspore nadignu na saX pa pocnu prozivat admine kako im guse slobodu govora bla bla, pa pocnu plesti po meni...sva podrska koju dobijem je MA PUSTI NJIH tap tap po ramenu... a ovo je milion puta gore, jer oni sto meni prijetise sa "znam gdje zivis" su mishonje, a sa ovim stvarima i ovim likovima nije bezbjedno igrat se...
- stochar
#79 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Vares City wrote:Jel' se iko zapitao sta bi sa onim momkom po imenu EDIN VRANJ!!!
Sto ne bi smo njemu nekakvu podrsku,tipu koji se bori protiv krimosa,....
Bile su podrske pederima lezbejkama,za ovo za ono,prijete govnari da ce mu dijete silovati a mi nista,....
PETAK, 14H, ISPRED NARODNOG POZORIŠTA, MITING PODRŠKE MEDIJIMA, INSTITUCIJAMA I POJEDINCIMA KOJI SU SE USUDILI SUPROTSTAVITI ORGANIZIRANOM KRIMINALU!!! SVI SU POZVANI!!! NE SMIJEMO LJUDE OSTAVITI SAME, AKO IH JAVNO NE PODRŽIMO, ŠUTNJOM DAJEMO PODRŠKU KRIMINALCIMA!!!
(nije nista samoinicijativno, koordinacija NVO uputila je poziv za miting, u toku dana ce se ukljuciti mediji, a na ljudima je da se sutra pojave u sto vecem broju)
-
*mima*
#80 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Hebiga stochar........ima nas mnogo koji ne mozemo izaci sa posla.
- uvjek dobar gost
#81 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
P O Z I V
građanima i građankama na SKUP PODRŠKE borbi protiv organizovanog kriminala
Trg ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu
Petak, 14.11.2008. u 13:00 sati
Živimo u duboko kriminalizovanom društvu, koje je na svim nivoima zaraženo korupcijom i konstantno je pljačkano od strane onih koji bi trebali da predstavljaju i štite zakon.
Ti „izabrani predstavnici naroda" naširoko sarađuju sa osvjedočenim kriminalcima, zloglasnim siledžijama, ubicama i lopovima, čija djela su već godinama poznata građanima i građankama ove zemlje.
Oni/e koji se usude da se njime bave, rade u interesu svih nas, a sav rizik koji neminovno prati takvo zalaganje snose potpuno sami/e. Vrijeme je da se to promijeni!
U posljednje vrijeme svjedoci smo pojačanih napora pojedinih državnih institucija usmjerenih na čišćenje našeg društva od pogubnog uticaja organizovanog kriminala. Pojedine medijske kuće i javne ličnosti takođe su se hrabro uključile u borbu protiv mafije, razbijajući dosadašnju jezivu tišinu koja po pravilu okružuje kriminal zaštićen državnim strukturama. Ali njihovi napori neće značiti ništa ako MI, građani i građanke ove države, nastavimo da šutimo.
Njihovim porodicama se prijeti, bezbjednost im je ugrožena, sloboda kretanja im je ograničena, izloženi su siledžijskim prijetnjama kriminalaca i pritiscima korumpiranih moćnika koji žele da zaustave proces dekriminalizacije društva. Mnogi predstavnici institucija koje bi trebalo da predvode, ili bar podrže borbu protiv kriminala i sami se nalaze na platnim spiskovima raznih „biznismena" sa kojima „sarađuju na obostrano zadovoljstvo".
Ali MI nemamo niti jedan razlog da im u tome pomažemo! Mi koje pljačkaju, čije živote ugrožavaju, čijoj djeci otimaju budućnost. Oni koji prijete novinarima, poštenim policajcima, sudijama, tužiocima koje rade svoj posao, prijete i NAMA. Možda niste primili telefonski poziv ili prijeteće pismo, ali zbog toga niste u ništa manjoj opasnosti.
Ako sada budemo šutili, neće biti nikoga ko će nas zaštititi kada nam prijetnja stigne. Naša podrška je sada najpotrebnija da zaštiti one koji se bore za našu i za svoju bezbjednost!
Ovim putem, stoga, pozivamo građane/ke da daju svoju podršku sigurnosnim i pravosudnim institucijama i medijskim kućama u nastojanjima da onemoguće i suzbiju organizovani kriminal u našoj državi i konačno izgrade pravnu državu.
Na nama je da podignemo i svoj glas !!!
Također, tražimo da se sve političke partije ograde od organizovanog kriminala i daju punu podršku prilikom razbijanja mreže organizovanog kriminala u našoj zemlji, a od svih institucija vlasti tražimo potpunu kooperativnost u ovom procesu.
građanima i građankama na SKUP PODRŠKE borbi protiv organizovanog kriminala
Trg ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu
Petak, 14.11.2008. u 13:00 sati
Živimo u duboko kriminalizovanom društvu, koje je na svim nivoima zaraženo korupcijom i konstantno je pljačkano od strane onih koji bi trebali da predstavljaju i štite zakon.
Ti „izabrani predstavnici naroda" naširoko sarađuju sa osvjedočenim kriminalcima, zloglasnim siledžijama, ubicama i lopovima, čija djela su već godinama poznata građanima i građankama ove zemlje.
Oni/e koji se usude da se njime bave, rade u interesu svih nas, a sav rizik koji neminovno prati takvo zalaganje snose potpuno sami/e. Vrijeme je da se to promijeni!
U posljednje vrijeme svjedoci smo pojačanih napora pojedinih državnih institucija usmjerenih na čišćenje našeg društva od pogubnog uticaja organizovanog kriminala. Pojedine medijske kuće i javne ličnosti takođe su se hrabro uključile u borbu protiv mafije, razbijajući dosadašnju jezivu tišinu koja po pravilu okružuje kriminal zaštićen državnim strukturama. Ali njihovi napori neće značiti ništa ako MI, građani i građanke ove države, nastavimo da šutimo.
Njihovim porodicama se prijeti, bezbjednost im je ugrožena, sloboda kretanja im je ograničena, izloženi su siledžijskim prijetnjama kriminalaca i pritiscima korumpiranih moćnika koji žele da zaustave proces dekriminalizacije društva. Mnogi predstavnici institucija koje bi trebalo da predvode, ili bar podrže borbu protiv kriminala i sami se nalaze na platnim spiskovima raznih „biznismena" sa kojima „sarađuju na obostrano zadovoljstvo".
Ali MI nemamo niti jedan razlog da im u tome pomažemo! Mi koje pljačkaju, čije živote ugrožavaju, čijoj djeci otimaju budućnost. Oni koji prijete novinarima, poštenim policajcima, sudijama, tužiocima koje rade svoj posao, prijete i NAMA. Možda niste primili telefonski poziv ili prijeteće pismo, ali zbog toga niste u ništa manjoj opasnosti.
Ako sada budemo šutili, neće biti nikoga ko će nas zaštititi kada nam prijetnja stigne. Naša podrška je sada najpotrebnija da zaštiti one koji se bore za našu i za svoju bezbjednost!
Ovim putem, stoga, pozivamo građane/ke da daju svoju podršku sigurnosnim i pravosudnim institucijama i medijskim kućama u nastojanjima da onemoguće i suzbiju organizovani kriminal u našoj državi i konačno izgrade pravnu državu.
Na nama je da podignemo i svoj glas !!!
Također, tražimo da se sve političke partije ograde od organizovanog kriminala i daju punu podršku prilikom razbijanja mreže organizovanog kriminala u našoj zemlji, a od svih institucija vlasti tražimo potpunu kooperativnost u ovom procesu.
- uvjek dobar gost
#82 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Ko god ne može da dođe neka na svoj prozor tamo gdje radi il tamo gdje živi okači neki mali transparent ili barem zastavu BiH... ovo je momenat kada se moramo ujediniti jer svima nam je sigurnost ugrožena.... ugrožena je budućnost naše djece ako nastavimo sve šutke posmatrati......mima wrote:Hebiga stochar........ima nas mnogo koji ne mozemo izaci sa posla.
Ko je sljedeći....
-
*mima*
#83 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
uvjek dobar gost wrote:Ko god ne može da dođe neka na svoj prozor tamo gdje radi il tamo gdje živi okači neki mali transparent ili barem zastavu BiH... ovo je momenat kada se moramo ujediniti jer svima nam je sigurnost ugrožena.... ugrožena je budućnost naše djece ako nastavimo sve šutke posmatrati......mima wrote:Hebiga stochar........ima nas mnogo koji ne mozemo izaci sa posla.
Ko je sljedeći....
Kakav transparent? Pa ne radim u cirkusu.........Zasto organizujes u radno vrijeme i onda ces cudit sto je los odziv........
- stochar
#84 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
NARAVNO DA IMA, IMA I STARIH I BOLESNIH, ALI IH IMA DESET PUTA VISE KOJI NEMAJU OPRAVDANJE DA U 14H NE BUDU ISPRED POZORISTA!mima wrote:Hebiga stochar........ima nas mnogo koji ne mozemo izaci sa posla.
-
*mima*
#85 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
stochar wrote:NARAVNO DA IMA, IMA I STARIH I BOLESNIH, ALI IH IMA DESET PUTA VISE KOJI NEMAJU OPRAVDANJE DA U 14H NE BUDU ISPRED POZORISTA!mima wrote:Hebiga stochar........ima nas mnogo koji ne mozemo izaci sa posla.
Ti pises u 14h.....a gost u 13h.........
- stochar
#86 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
ispravka:
Narodno pozoriste, 14. novembar, 13h
Narodno pozoriste, 14. novembar, 13h
- uvjek dobar gost
#87 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Ne organizujem ja ništa ja samo čitam vijest, možeš li uzeti pola dana slobodno.. il okači zastavu BiH na prozor...mima wrote:uvjek dobar gost wrote:Ko god ne može da dođe neka na svoj prozor tamo gdje radi il tamo gdje živi okači neki mali transparent ili barem zastavu BiH... ovo je momenat kada se moramo ujediniti jer svima nam je sigurnost ugrožena.... ugrožena je budućnost naše djece ako nastavimo sve šutke posmatrati......mima wrote:Hebiga stochar........ima nas mnogo koji ne mozemo izaci sa posla.
Ko je sljedeći....
Kakav transparent? Pa ne radim u cirkusu.........Zasto organizujes u radno vrijeme i onda ces cudit sto je los odziv........
Kad se organizuje vikendom... svi pitaju zašto vikendom.... nije se rodio ko je svima ugodio.......
Last edited by uvjek dobar gost on 13/11/2008 10:08, edited 1 time in total.
-
*mima*
#88 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
uvjek dobar gost wrote:
Ne organizujem ja ništa ja samo čitam vijest, možeš li uzeti pola dana slobodno.. il okači zastavu BiH na prozor...
- uvjek dobar gost
#89 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Ništa onda.... j.ga .... neka dođe onaj ko može.. ukoliko se samo studenti pojave biće nas oko 50 000......mima wrote:uvjek dobar gost wrote:
Ne organizujem ja ništa ja samo čitam vijest, možeš li uzeti pola dana slobodno.. il okači zastavu BiH na prozor...
![]()
![]()
![]()
![]()
Sorry....ali sam morala da se nasmijem........Da okacim zastavu na prozor firme......nidje veze.....gledali bi me u cudu.....
Živili
- uvjek dobar gost
#91 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Formalna udruženja građana i neformalne grupe građana i naravno građanke.
-
*mima*
#92 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
uvjek dobar gost wrote:Formalna udruženja građana i neformalne grupe građana i naravno građanke.
Samo ste mogli da pomaknete malo......makar u 15h
- munevera44
#93 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Jel to gradjani trebaju reći policiji, pravosudju znači državnim institucijama šta da radeuvjek dobar gost wrote:Formalna udruženja građana i neformalne grupe građana i naravno građanke.
-
mIRCerka
#94 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Gradjani tj Zitelji Sarajeva trebaju reci Vranju, Bakiru H. i svima koji se bore protiv organizovanog kriminala DA NISU SAMI.vesna55 wrote:Jel to gradjani trebaju reći policiji, pravosudju znači državnim institucijama šta da radeuvjek dobar gost wrote:Formalna udruženja građana i neformalne grupe građana i naravno građanke.
Ovaj grad lici na sibirski logor...gdje imas 1000 logorasa i samo 10 naoruzanih cuvara.
-
*mima*
#95 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
mIRCerka wrote:Gradjani tj Zitelji Sarajeva trebaju reci Vranju, Bakiru H. i svima koji se bore protiv organizovanog kriminala DA NISU SAMI.vesna55 wrote:Jel to gradjani trebaju reći policiji, pravosudju znači državnim institucijama šta da radeuvjek dobar gost wrote:Formalna udruženja građana i neformalne grupe građana i naravno građanke.
Ovaj grad lici na sibirski logor...gdje imas 1000 logorasa i samo 10 naoruzanih cuvara.
Svi su uz Bakira..........ali hoce li taj narod......npr. stati ispred Bakira ako kojim slucajem se zadese u blizini ...ako ga neko pokusa upucat.......ovo je sve ako....ne dao bog....ali ..ako...
-
mIRCerka
#96 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
ko svi mima? nesto ne vidim da mu se kolege lome od pruzanja podrske...a trebalo je imat hrabrosti pa sve ono pustiti u eter...mima wrote:Svi su uz Bakira..........ali hoce li taj narod......npr. stati ispred Bakira ako kojim slucajem se zadese u blizini ...ako ga neko pokusa upucat.......ovo je sve ako....ne dao bog....ali ..ako...
-
*mima*
#97 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
mIRCerka wrote:ko svi mima? nesto ne vidim da mu se kolege lome od pruzanja podrske...a trebalo je imat hrabrosti pa sve ono pustiti u eter...mima wrote:Svi su uz Bakira..........ali hoce li taj narod......npr. stati ispred Bakira ako kojim slucajem se zadese u blizini ...ako ga neko pokusa upucat.......ovo je sve ako....ne dao bog....ali ..ako...
Mislim na narod koji ga gleda......a narocito ovaj narod sa foruma koji ga jedan dan pljuju...a drugi dan mu pruzaju podrsku. Pa nije ovo prvi put da Bakir objavi nesto tako.....i ne cuh da mu je neko dao podrsku
-
mIRCerka
#98 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Kad je to prije objavio nesto ovako?mima wrote:mIRCerka wrote:ko svi mima? nesto ne vidim da mu se kolege lome od pruzanja podrske...a trebalo je imat hrabrosti pa sve ono pustiti u eter...mima wrote:Svi su uz Bakira..........ali hoce li taj narod......npr. stati ispred Bakira ako kojim slucajem se zadese u blizini ...ako ga neko pokusa upucat.......ovo je sve ako....ne dao bog....ali ..ako...
Mislim na narod koji ga gleda......a narocito ovaj narod sa foruma koji ga jedan dan pljuju...a drugi dan mu pruzaju podrsku. Pa nije ovo prvi put da Bakir objavi nesto tako.....i ne cuh da mu je neko dao podrsku
- sunčan dan
#99 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Pustite se ljudi šuplje, POZIV je upućen i ko god se osjeća građaninom ovog grada trebao bi izaći i dati podršku.
-
*mima*
#100 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...
Uvijek je Bakir objavljivao takve atvari da sam se uvijek pitala kako smije izaci na ulicu.....sto se mene tice uvijek sam ga podrzavala i sva sreca pa imamo takvu osobu u medijima.mIRCerka wrote:
Kad je to prije objavio nesto ovako?