burekodsira wrote:
Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- psydelija
#76 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?
- Sasvim_Obican
#77 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?
Komentatori na NOVA TV su nevjerovatni odroni. Kao njih dovjica vode evidenciju ko je dobio koju rundu. I u, čini mi se, petoj rundi Adnan izmlatio Irca do besvijesti, a komentator će - "Ovo je, u najmanju ruku, izjednačeno". Nakon toga, Irac zadaje seriju udaraca Felixu od čega tačno 4 završavaju u gardu, a samo jedan u vratu, a komentator - "Uuuuu ( inače cijelo vrijeme U-če) ovo je bila fenomenalna serija od 5-6 direktnih udaraca u glavu"
Nakon toga, njih dvojica, jedno pet minuta tarlakaju oko toga da televizija (
) najmjerno prikazuje samo Adnanove udarce kako bi stvorili sliku da je on bolji, o tome kako je glupo što je Adnan organizirao meč i svašta nešto, da bi sve začinili obilnim elaboratom u kojem jedan od njih pojašnjava kako je pukla "arkadna arterija"...
Nakon toga, njih dvojica, jedno pet minuta tarlakaju oko toga da televizija (
- just principe
#78 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?
Sasvim_Obican wrote:Komentatori na NOVA TV su nevjerovatni odroni. Kao njih dovjica vode evidenciju ko je dobio koju rundu. I u, čini mi se, petoj rundi Adnan izmlatio Irca do besvijesti, a komentator će - "Ovo je, u najmanju ruku, izjednačeno". Nakon toga, Irac zadaje seriju udaraca Felixu od čega tačno 4 završavaju u gardu, a samo jedan u vratu, a komentator - "Uuuuu ( inače cijelo vrijeme U-če) ovo je bila fenomenalna serija od 5-6 direktnih udaraca u glavu"
Nakon toga, njih dvojica, jedno pet minuta tarlakaju oko toga da televizija () najmjerno prikazuje samo Adnanove udarce kako bi stvorili sliku da je on bolji, o tome kako je glupo što je Adnan organizirao meč i svašta nešto, da bi sve začinili obilnim elaboratom u kojem jedan od njih pojašnjava kako je pukla "arkadna arterija"...
Kompleksasi
- smoki_choko
#79 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?
lafo se oni nasli da prenose adnanov mec. sto nisu pustili reprizu nekog od meceva mirka filipovica puno bi im zanimljivije biloSasvim_Obican wrote:Komentatori na NOVA TV su nevjerovatni odroni. Kao njih dovjica vode evidenciju ko je dobio koju rundu. I u, čini mi se, petoj rundi Adnan izmlatio Irca do besvijesti, a komentator će - "Ovo je, u najmanju ruku, izjednačeno". Nakon toga, Irac zadaje seriju udaraca Felixu od čega tačno 4 završavaju u gardu, a samo jedan u vratu, a komentator - "Uuuuu ( inače cijelo vrijeme U-če) ovo je bila fenomenalna serija od 5-6 direktnih udaraca u glavu"
Nakon toga, njih dvojica, jedno pet minuta tarlakaju oko toga da televizija () najmjerno prikazuje samo Adnanove udarce kako bi stvorili sliku da je on bolji, o tome kako je glupo što je Adnan organizirao meč i svašta nešto, da bi sve začinili obilnim elaboratom u kojem jedan od njih pojašnjava kako je pukla "arkadna arterija"...
- zeleni xy
#80 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?
Nije prvi put da se sUsedi blamiraju ljubomornim komentarima, ko ih ....Sasvim_Obican wrote:Komentatori na NOVA TV su nevjerovatni odroni. Kao njih dovjica vode evidenciju ko je dobio koju rundu. I u, čini mi se, petoj rundi Adnan izmlatio Irca do besvijesti, a komentator će - "Ovo je, u najmanju ruku, izjednačeno". Nakon toga, Irac zadaje seriju udaraca Felixu od čega tačno 4 završavaju u gardu, a samo jedan u vratu, a komentator - "Uuuuu ( inače cijelo vrijeme U-če) ovo je bila fenomenalna serija od 5-6 direktnih udaraca u glavu"
Čestitke Adnanu na odbrani titule
-
BASS
#81 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?
Jah eto glavno su pitanje komentatori,što uopšte gledati to? ja ionako nemam ništa na novoj da nadjem zanimljivo
enivej - ko je šampion?
enivej - ko je šampion?
- 1pajdo
- Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE
#82 Re: Felix Sturm
Ulazi u uho ono što želiš čuti... Komentatori su bili na nivou, nisi primjetio da su cijelo vrijeme spominjali zašto Adnan toliko čeka na udarac, spomenuli su i da je trebao boksati na svoj prepoznatljiv način, opet su spomenuli poslije meča da Adnan ima više šansi za pobjedu jer je i bio favorit, može se i to protumačiti na navijački način... Činjenica je da je Irac uputio više udaraca, ali bi komentatori više digli ton kad bi Ćatić uputio dosta kvalitetniji udarac. Jednostavno nisu ni za koga navijali kao što bi to netko očekivao čisto zbog susjeda (iako nastupa za Njemačku). Za vrijeme meča su bili dobri u pozadini da čovjek i ne obraća toliku pozornost na same komentatore, a prvenstveno zbog fenomenalnog meča, iznenadili su se i oni pozitivno, a iz oka neutralnog promatrača Irac bi skupio više simpatija, to moraš priznati mada sam navijao za domaćeg, ali da je dobio Irac zaslužio bi...-LIBERO- wrote:To su rekli naon hvalospjeva upucenih ircu cijelo vrijeme. Najinteresantnije je sto su vec otvoreno poceli navijati za irca dok su se zagrijavali..ma dok su u svlacionici bili i pokazivali ih kako se spremaju i koncentrisu.bingov buraz wrote:Laž,nekoliko puta su ponovili da ko god pobijedi nece biti nezasluženo.just principe wrote: nisam gledao na Novoj jer zatamne, ali citam na drugom forumu da je krivo komentatorima sto je Adnan pobjedio
Jako pristrasni su bili,narocito onaj "strucni" konsultant...na svaki udarac irca ovacije,uzvici,uzdasi..a kada ga Felix udara samo konstatacija tipa evo i on uzvraca udarce![]()
Irac jeste bio dobar,ali vise varijanta fajterskog nastupa izaso se potuci (prosto receno),Felix ga namjerno pustio prve dvije runde ,kontao je da ce ovaj ispuhati..i tek onda krece da boksa. Fazon je u tome bio sto Adnanovo umaranje ovog irca nije upalilo do krja,ovaj je bio bas spreman i izdrzljiv ko zivotinja..respekt za momka ,stvarno je srcan.
Realno ,kvalitetnije i direktnije,kao i cisce bokserskim zargonom receno,udarce je plasirao Adnan,narocito sto se mec primicao kraju.
Al' najsmijesnije mi je ova dvojica na NOVAtv,nesto tipa i evo ga desno oko Felixa je nateceno,sada je pukla i arkda (ISTINA) a na drugoj strani ovaj irac sav plav i natecen ,ispod oba oka mu plavi otoci,skoro se sve zatvorilo....naravno to i ne spominju![]()
Razumio bih ja da je to bio neki hrvatski borac,realno je da si pristrastan toliko kad je tvoj bokser u pitanju,ali ovako otvoreno i pristrasno navijati,skikati,urlikati za irca..jako cudno.
Sem ako nema veze sa nekim drugim stvarima,ali necu o tome jer bi previse otisli u pricu o nacionalizmu,religiji i slicno..sto ne zelim.
Dobra borba,fajterska prava..
Ćatić je igrao na Macklejnov umor i taktika mu je bila loše postavljena, mislim da je meč trajao još jednu rundu da bi Sturm dobio s malo većom razlikom, po meni je trebalo biti neriješeno pa da još jednom gledamo spektakl i da onda Ćatić dobije.
- KPNCTNJAH
#83 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?
Ma jedan od njih je pred kraj borbe rekao da bi onako navijacki volio da pobijedi Irac, tako da ne vidim razlog za dodatnu raspravu na forumu o tome da li su bili objektivni ili ne ... taj koji je to govorio je isto tako jednom za vijesti nove tv izvjestavao s neke utakmice reprezentacije BiH iz Zenice s nasim salom oko vrata (ali Ciro je bio selektor
) tako da mislim da nije isao na nacionalizam, ali bez obzira na to koji je razlog u pitanju, meni ono nije djelovalo profesionalno s njegove strane... da je jedan od boraca bio Hrvat ok, ali ovako...
- Deriguz
#84 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?
zna li ko gdje bih mogao naci snimak meca zaista bi volio pogledati 
- 1pajdo
- Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE
#85 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?
http://gol.hr/clanak/rubrika/ostali_spo ... klina.htmlDeriguz wrote:zna li ko gdje bih mogao naci snimak meca zaista bi volio pogledati
evo, nezz može li u BiH, znam da ne može liga prvaka zbog autorskih prava...
-
Ponosan
#86 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?
cestitke Adnanu na jos jednoj pobjedi i odbrani titule svjetskog prvaka! zaista je odlican bio i zasluzeno pobjedio! a ljubomorni dvojac na NOVA tv je jako neprofesionalno komentarisao ovaj mec i morao sam prebaciti na drugi kanal...toliko su providni bili za nepovjerovati,naravno nije mala stvar da jedan Bosanac bude mozda i najpopularniji sportista u Njemackoj..Adnan uskoro dolazi u BIH i tu ce provoditi vecinu svog vremena,trenirati i pripremati se za nove meceve,sto je jos jedna odlika njegovog odnosa prema svojoj pravoj domovini! svaka mu cast!samo naprijed!!!
- Rauber
#87 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?
Meni je ovaj Irac bio bolji
Doduse ukljucio sam se tek u 5 ili 6 rundi i slusam komentatora kao tek je sad Sturm pokazao koliko je bolji, nesto u fazonu pojacava tempo... Gledam i kontam pa kakav je onda bio do sad... 
-
tabloid
#88 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?
Neboduju se udarci u gard i ruke,sto ih je Irac plasirao mnogo.U svakom slucaju covjek je bio max. spreman.Za ne povjerovati.Adnan Catic je dao dosta direktnih udaraca,sto je bitno kod bodovanja,i naravno zasluzeno pobjedio.Mislim da mu je ovo najteza pobjeda.U svakom slucaju cestitke nasem Adnanu Caticu.BiH je ponosna. 
- bingov buraz
#89 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?
Mislim daje rekao da bi volio jos jednu borbu istih protivnika gledati a nacin da se to ostvari je da pobijedi Irac,pa nazivcirao se vise od mene zasto Catic pusta ovoga da mu pridje,po mom misljenju vise su siljili za Catica ali nisu ljudi ostali ravnodusni na ircev otpor (nisam ni ja).KPNCTNJAH wrote:Ma jedan od njih je pred kraj borbe rekao da bi onako navijacki volio da pobijedi Irac, tako da ne vidim razlog za dodatnu raspravu na forumu o tome da li su bili objektivni ili ne ... taj koji je to govorio je isto tako jednom za vijesti nove tv izvjestavao s neke utakmice reprezentacije BiH iz Zenice s nasim salom oko vrata (ali Ciro je bio selektor) tako da mislim da nije isao na nacionalizam, ali bez obzira na to koji je razlog u pitanju, meni ono nije djelovalo profesionalno s njegove strane... da je jedan od boraca bio Hrvat ok, ali ovako...
Nevazno je i zaboli me sta dva nebitna lika misle i pricaju ali nije u redu klevetati,imamo mi neprijatelja dovoljno i bez izmisljanja novih.
@1pajdo
ne fercera to u BiH,nazalost.
- casa_vode
#90 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?
hvala Bogu da je Adnan pod Njemackom zastavom a ne pod nasoj, inace bi ova negativna reakcija na POBJEDI bila 10x veca, kad neke komentare procitas a da nisi gledao borbu, covjek bi pomislio da je Adnan primio 3 nokauta, a ne kad bi se nastavilo jos 30 sekundi da bi Ado Irca pozdravio sa podom, al et, jeben smo narod
Svaka cast Adnane, i jos jednom hvala na pozitivnoj reklami BiH
Svaka cast Adnane, i jos jednom hvala na pozitivnoj reklami BiH
- and
#91 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?
ne znam čemu se irac nadao i šta je očekivao.adnan ko beton.irac mu ne može razbiti gard,a ado ga je udarao kako je htio.
-
palamuda
#92 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?
I jedan i drugi su poprilične tarabe uostalom kao i boks danas općenito. Nema kretanja, nema zamaha, samo naguravanja, češanje, poljupci, indolentnost, taktike koje nema. Boks je prestao postojati u pravom smislu riječi pojavom neki Tajsona i sličnih ljudi od 300 kila u ringu al eto. U svijetu boksera taraba Ćaatić je sigurno jedan od boljih i čestitam mu pobjedu. Drago mi je što je bošnjo negdje prvak pa nek svi pocrkaju, pa još se i Džeko pojavi meni srce ko Rusija. Bosna

-
(ne)forumas
#93 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?
nego ovom palamudanu od dzeke je krajnje vrijeme da pocne pozirati uz sisate plavuse jer raja vec pricaju da je najavio dolazak na prvu slijedecu gay paradu
- 1pajdo
#94 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?
http://www.index.hr/sport/clanak/pogled ... 58247.aspx1pajdo wrote:http://gol.hr/clanak/rubrika/ostali_spo ... klina.htmlDeriguz wrote:zna li ko gdje bih mogao naci snimak meca zaista bi volio pogledati
evo, nezz može li u BiH, znam da ne može liga prvaka zbog autorskih prava...
e'o pravog linka...
- libertyBiH
#95 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?
Realno je ovo bio jedan veoma izjednacen mec i Ircu je malo trebalo da pobijedi ali iskusni vuk Ado je u zadnjim sekundama uvijerio sudije da je iskusniji....................borba kakva se rijetko vidja i nadam se revansu dje ce ga Ado nalupati da ga uvijeri da nije dorastao Hercegovcu.......... 
- JohnnyS
#96 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?
Što niste gledali na federalnoj kad vam je prijenos na Novoj toliko bio loš
Inače, sam meč - odavno bolji boks nisam gledao
Inače, sam meč - odavno bolji boks nisam gledao
- smoki_choko
-
ortega
#98 Re: Felix Sturm v Sebastian Sylvester watch free online ?
palamuda nemoj vise pricat o boxu sa ovim gore komentarom sve si rekao, kada pricas o caticu treba da znas da govoris o covjeku koji je u svojoj kategoriji medju top 5 svih vremena veliki sampion, i covjek po znanju i tehnici uz bok aliju i ostalim velikanima, za 20 godina o njemu ce se pricati kao o jednom od najvecih svih vremena..cinjenica da je duplo popularniji u njemackoj od brace klicko dovoljno govori..