ali nije otišao u Njemačku sa Farukom Drinom da svira i zarađuje dobre pare 92-e, a Sigurno znam da je mogao...
nego je ostao..
i borio se...
a sranja sto je napravio....
odgovarace zna se kome....
kome ce odgovarat? mislis bogu? iskreno, ja bih vise volio da je odgovarao narodu za zlocine koje je pocinio.maksumx wrote:jeste taj isti CACO je mnogooooo usrao.....
ali nije otišao u Njemačku sa Farukom Drinom da svira i zarađuje dobre pare 92-e, a Sigurno znam da je mogao...
nego je ostao..
i borio se...
U tom slučaju najbolje da raspustimo i Haški sud.maksumx wrote: odgovarace zna se kome....
ovo se moze napisati i za dragana dabica, ali naravno to bi nam svima smetalo.maksumx wrote:jeste taj isti CACO je mnogooooo usrao.....
nego je ostao..
i borio se...
I jedan i drugiby KENJAC on 27/10/2008 15:35
callmethebreeeze wrote:caco je najobicniji zlocinac, ali njegovo velicanje u danasnjoj bosnjackoj javnosti pokazuje sav jad i cemer naseg drustva.
posten svijet poput kenjca (skidam kapu na odlicnom postu) je bio prisiljen da bjezi, a caco je sahranjen na sehidskom mezarju. i to je jedan od razloga sto smo dno dna...
![]()
![]()
Jarane, nema ti cega da se stidis sto je Caco uradio niti ja treba da se stidim sta Dr. Dabic uradio! Vazno je da smo i ti i ja iz onog poganog vremena izasli cista obraza! Vidis ,to treba prenositi nasoj djeci a ne mrznju i za vlastite frustracije okrivljivat uvijek nekog drugog! I jos nesto, voli ovaj Kenjac Sarajevo i nikad mi neke Pale niti Banja Luka nece biti drazi od mog Mejtasa! A ljude sam vazda dijelio na one koji navijaju za Velez i papke!![]()
![]()
Znam ih i ja nekoliko njih koji su mogli otići u Njemačku da zarađuju pare, ali su ostali ovdje jer su skontali da će puno bolje proći kao ratni profiterimaksumx wrote:jeste taj isti CACO je mnogooooo usrao.....
nego je ostao..
i borio se...
Nije to isto. Dabić je Srbin.karanana wrote:ovo se moze napisati i za dragana dabica, ali naravno to bi nam svima smetalo.maksumx wrote:jeste taj isti CACO je mnogooooo usrao.....
nego je ostao..
i borio se...
MENI NIJE JASNO JEL TI ŽALIŠ ŠTO SI OTIŠAO PA TE SAD TVOJI ZA..... ILI TI JE ŽAO ŠTO NISI SAD U SARAJEVU JER VIDIŠ U ŠTA SARAJEVO IZRASTA U RIJETKIM POSJETAMA a što se tiče ove priče pogledaj film KOLATERALNA ŠTETA vjerujem da češ se pronaćiKENJAC wrote:Prica vam Srbin, Pravoslavac vojnik Armije BiH od pocetka Aprila 1992 g!!!
Period s pocetka rata niti ja niti IKO od Srba iz moje familije a ni iz drustva nije podrzavao Karadzica! Za sve nas je bio kreten koji je uspio da zavede dosta drugih kretena i da radi nesto najodvratnije i naj zivotinjskije sto je mogao da radi insan! Da sam mogao grkljan bi mu zubima presjekao! Fuj! I kao takav otisao sam u Armiju! Zivio sam u centru grada! Kod Vikicevog staba! Zahvaljujuci malo Vikicu malo mojim dobrim komsijama NIKO NIKAD nije prstom dirnuo moje roditelje! Zivilo se kako se zivilo, ni bolje ni gore od ostalih.....
.... a onada... Ah zaboravio sam, licno sam poznavao Juku Prazinu iz osnovne Miljenko Cvitkovic a i poslije smo se pozdravljali jer je stanovao preko puta Druge gimnazije Ognjen Prica! Jednom kad je prolazio Nemanjim iz ata me pozdravio i to je bio znak da sam zasticen ko polarni medvjed! I onda podje Caco da organizuje "odvodjenje na kopanje rovova" Jebi ga.. nemoj tamo ici , kreci se poznatim zonama i cuvaj glavu! Jes , to vazi za mene! Al moji roditelji, moja rodbina (pocetkom rata nas je bilo blize rodbine 22 u Sarajevu) koji su zivjeli od C-Vile do Starog Grada!!! Sta sa njima! Nista, jebi ga nek se paze! Al onda jedan dan dodjem kuci a stari mi kaze "vec dva dana tetak R... nije doso kuci" Sta da vam kazem, sve sam mrtvacnice obisao- nista! Rodjak moj (isto vojnik) je obisao sve gdje se moglo pitat i nista!
Ellem neise nakon 5 dana se pojavio i moj tetak! Mrtav bi bio ljepsi! Bio kod Cace! Komsija ga pozno (komsija se zvao RUSMIR i nikad mu to necu zaboraviti) i spasio od sigurne smrti! Tukla su ga dva "pripadnika 10 brdske" a vidio je licno kad su doveli dvojicu (SRBA-CETNIKA) i vidio je u kakvom su stanju izvedeni iz staba! U sest dijelova! Fuj!
Deset dana poslije toga, moj stari se vracao sa pivare sa dva kanistera vode. Kroz Strosmajerovu kad je prolazio zaustave ga "Cacini" Kad su ga pitale "Dje ces ti stari" on im rece "Kuci sine moram nenu pazit" i prodje ladno! Kad je doso kuci plako je dva dana i nikad vise nije otisao!
Rezultat Cacine oslobodilacke borbe je 22 Srba (ona s pocetka price) manje! Neki su otisli " Kad me vec moraju zajebavat nek me moji zajebavaju" A neki drugi u trece zemlje i jeb'se Bosno! Zadnji sam izasao ja! Decembar 1995! Od tad je Nizza moj rodni grad a Sarajevo je nesto gdje se prave cevapi!
A kad sam vidio dzenazu , sad se ne sjecam koje godine je bila.... FUJ
Uzgred Srdjana, Slavena i Dragana koje je on ubio mucki i kukavicki, sam jako jako dobro poznavao! A i oni su jako jako mrzili Karadzica i njegovu hulju!
U šta to Sarajevo izrasta? Ne znam, hajde objasni malo nama koji pojma nemamo ni o čemu.[/quote]GianFranco wrote:MENI NIJE JASNO JEL TI ŽALIŠ ŠTO SI OTIŠAO PA TE SAD TVOJI ZA..... ILI TI JE ŽAO ŠTO NISI SAD U SARAJEVU JER VIDIŠ U ŠTA SARAJEVO IZRASTA U RIJETKIM POSJETAMA a što se tiče ove priče pogledaj film KOLATERALNA ŠTETA vjerujem da češ se pronaći![]()
neke stvari treba preuzeti u svoje ruke. prica "boga ce ga kazniti" nije neka utjeha onim koji su izgubili najmilije.rumenige_brajtner wrote:kome ce odgovarat? mislis bogu? iskreno, ja bih vise volio da je odgovarao narodu za zlocine koje je pocinio.maksumx wrote:jeste taj isti CACO je mnogooooo usrao.....
nego je ostao..
i borio se...
mislim da ti je ova retorika jako opasna. istu pricu pricaju i oni koji brane mladica i ono sto je on napravio....
Bolje bi po nas bilo da jestemaksumx wrote:jeste taj isti CACO je mnogooooo usrao.....
nego je ostao..
i borio se...
Tebi ili je 12 godina ili bas nisi uspio skupit sve ovcice...moler wrote:MENI NIJE JASNO JEL TI ŽALIŠ ŠTO SI OTIŠAO PA TE SAD TVOJI ZA..... ILI TI JE ŽAO ŠTO NISI SAD U SARAJEVU JER VIDIŠ U ŠTA SARAJEVO IZRASTA U RIJETKIM POSJETAMA a što se tiče ove priče pogledaj film KOLATERALNA ŠTETA vjerujem da češ se pronaći![]()
pa izrasta u ono sve najbolje a kako ti nisi tu Sarajevsko izrastanje se čini još ljepšimmoler wrote:U šta to Sarajevo izrasta? Ne znam, hajde objasni malo nama koji pojma nemamo ni o čemu.GianFranco wrote:MENI NIJE JASNO JEL TI ŽALIŠ ŠTO SI OTIŠAO PA TE SAD TVOJI ZA..... ILI TI JE ŽAO ŠTO NISI SAD U SARAJEVU JER VIDIŠ U ŠTA SARAJEVO IZRASTA U RIJETKIM POSJETAMA a što se tiče ove priče pogledaj film KOLATERALNA ŠTETA vjerujem da češ se pronaći![]()
Pa evo, pošto sam u Sarajevu od 1969. , a najduže odsustvovanje iz grada mi je bilo kad sam bio u JNA, a i dan danas sam tu i RVI sam 80% -borac od glave do pete, ja ću ti reći u šta Sarajevo izrasta. U NAJVEĆU SELENDRU NA BALKANSKOM POLUOTOKU, A NEKI ĆE REĆI I ŠIRE.GianFranco wrote:pa izrasta u ono sve najbolje a kako ti nisi tu Sarajevsko izrastanje se čini još ljepšimmoler wrote:U šta to Sarajevo izrasta? Ne znam, hajde objasni malo nama koji pojma nemamo ni o čemu.GianFranco wrote:MENI NIJE JASNO JEL TI ŽALIŠ ŠTO SI OTIŠAO PA TE SAD TVOJI ZA..... ILI TI JE ŽAO ŠTO NISI SAD U SARAJEVU JER VIDIŠ U ŠTA SARAJEVO IZRASTA U RIJETKIM POSJETAMA a što se tiče ove priče pogledaj film KOLATERALNA ŠTETA vjerujem da češ se pronaći![]()
![]()
Pa evo, pošto sam u Sarajevu od 1969. , a najduže odsustvovanje iz grada mi je bilo kad sam bio u JNA, a i dan danas sam tu i RVI sam 80% -borac od glave do pete, ja ću ti reći u šta Sarajevo izrasta. U NAJVEĆU SELENDRU NA BALKANSKOM POLUOTOKU, A NEKI ĆE REĆI I ŠIRE.GianFranco wrote:pa izrasta u ono sve najbolje a kako ti nisi tu Sarajevsko izrastanje se čini još ljepšimmoler wrote:U šta to Sarajevo izrasta? Ne znam, hajde objasni malo nama koji pojma nemamo ni o čemu.GianFranco wrote:MENI NIJE JASNO JEL TI ŽALIŠ ŠTO SI OTIŠAO PA TE SAD TVOJI ZA..... ILI TI JE ŽAO ŠTO NISI SAD U SARAJEVU JER VIDIŠ U ŠTA SARAJEVO IZRASTA U RIJETKIM POSJETAMA a što se tiče ove priče pogledaj film KOLATERALNA ŠTETA vjerujem da češ se pronaći![]()
![]()
nisi ti ni za moleramoler wrote:MENI NIJE JASNO JEL TI ŽALIŠ ŠTO SI OTIŠAO PA TE SAD TVOJI ZA..... ILI TI JE ŽAO ŠTO NISI SAD U SARAJEVU JER VIDIŠ U ŠTA SARAJEVO IZRASTA U RIJETKIM POSJETAMA a što se tiče ove priče pogledaj film KOLATERALNA ŠTETA vjerujem da češ se pronaćiKENJAC wrote:Prica vam Srbin, Pravoslavac vojnik Armije BiH od pocetka Aprila 1992 g!!!
Period s pocetka rata niti ja niti IKO od Srba iz moje familije a ni iz drustva nije podrzavao Karadzica! Za sve nas je bio kreten koji je uspio da zavede dosta drugih kretena i da radi nesto najodvratnije i naj zivotinjskije sto je mogao da radi insan! Da sam mogao grkljan bi mu zubima presjekao! Fuj! I kao takav otisao sam u Armiju! Zivio sam u centru grada! Kod Vikicevog staba! Zahvaljujuci malo Vikicu malo mojim dobrim komsijama NIKO NIKAD nije prstom dirnuo moje roditelje! Zivilo se kako se zivilo, ni bolje ni gore od ostalih.....
.... a onada... Ah zaboravio sam, licno sam poznavao Juku Prazinu iz osnovne Miljenko Cvitkovic a i poslije smo se pozdravljali jer je stanovao preko puta Druge gimnazije Ognjen Prica! Jednom kad je prolazio Nemanjim iz ata me pozdravio i to je bio znak da sam zasticen ko polarni medvjed! I onda podje Caco da organizuje "odvodjenje na kopanje rovova" Jebi ga.. nemoj tamo ici , kreci se poznatim zonama i cuvaj glavu! Jes , to vazi za mene! Al moji roditelji, moja rodbina (pocetkom rata nas je bilo blize rodbine 22 u Sarajevu) koji su zivjeli od C-Vile do Starog Grada!!! Sta sa njima! Nista, jebi ga nek se paze! Al onda jedan dan dodjem kuci a stari mi kaze "vec dva dana tetak R... nije doso kuci" Sta da vam kazem, sve sam mrtvacnice obisao- nista! Rodjak moj (isto vojnik) je obisao sve gdje se moglo pitat i nista!
Ellem neise nakon 5 dana se pojavio i moj tetak! Mrtav bi bio ljepsi! Bio kod Cace! Komsija ga pozno (komsija se zvao RUSMIR i nikad mu to necu zaboraviti) i spasio od sigurne smrti! Tukla su ga dva "pripadnika 10 brdske" a vidio je licno kad su doveli dvojicu (SRBA-CETNIKA) i vidio je u kakvom su stanju izvedeni iz staba! U sest dijelova! Fuj!
Deset dana poslije toga, moj stari se vracao sa pivare sa dva kanistera vode. Kroz Strosmajerovu kad je prolazio zaustave ga "Cacini" Kad su ga pitale "Dje ces ti stari" on im rece "Kuci sine moram nenu pazit" i prodje ladno! Kad je doso kuci plako je dva dana i nikad vise nije otisao!
Rezultat Cacine oslobodilacke borbe je 22 Srba (ona s pocetka price) manje! Neki su otisli " Kad me vec moraju zajebavat nek me moji zajebavaju" A neki drugi u trece zemlje i jeb'se Bosno! Zadnji sam izasao ja! Decembar 1995! Od tad je Nizza moj rodni grad a Sarajevo je nesto gdje se prave cevapi!
Uzgred Srdjana, Slavena i Dragana koje je on ubio mucki i kukavicki, sam jako jako dobro poznavao! A i oni su jako jako mrzili Karadzica i njegovu hulju!![]()
pa ja i nisam moler samo neznam kako da shvatim ovo napisanovjesticanametli wrote:nisi ti ni za moleramoler wrote:MENI NIJE JASNO JEL TI ŽALIŠ ŠTO SI OTIŠAO PA TE SAD TVOJI ZA..... ILI TI JE ŽAO ŠTO NISI SAD U SARAJEVU JER VIDIŠ U ŠTA SARAJEVO IZRASTA U RIJETKIM POSJETAMA a što se tiče ove priče pogledaj film KOLATERALNA ŠTETA vjerujem da češ se pronaćiKENJAC wrote:Prica vam Srbin, Pravoslavac vojnik Armije BiH od pocetka Aprila 1992 g!!!
Uzgred Srdjana, Slavena i Dragana koje je on ubio mucki i kukavicki, sam jako jako dobro poznavao! A i oni su jako jako mrzili Karadzica i njegovu hulju!![]()
fino ti neko rece najveca selendra na balkanu ..............
kenjac

nisam dječak i nije to jedini film sa tim imenom pozzzkaranana wrote:Arnold Schavartzenegger as Musan Topalovic Caco in a new Blockbuster....
Odrasti malo djecace i skini se sa arnoldovih i silvesterovih filmova
sretno ti bilo od srcaKENJAC wrote:Zelio bih da se zahvalim svim forumasima sto su me shvatili a neki cak javno pohvalili! Mnogo Srba razmislja kao ja, drago mi je da mnogo mojih Sarajlija ima zdravo razmisljanje! Ne moze ni Caco ni moler niti milion drugih nekih bla bla da netjera pravog Sarajliju da mrzi Sarajevo!
Baj d vej, Moleru, Ja napisah da sam sad u Nizzi! MOJI me ne zajebavaju al me ovi ovdje zajebavaju i te kako.. parking 3 eura, skupoca, kriza... ali.. izdrzo sam ja i gore izdrzat cu i ovo!