nije uopste strasno.ja nisam ja wrote:Jel istina da je ovo uzasno bolno
u toku hidzame ne osjetis nista. dan-dva pecka i zateze jer je koza izreckana ali nije strasno.
Moderator: anex
nije uopste strasno.ja nisam ja wrote:Jel istina da je ovo uzasno bolno
Radio hidzamu, prije godinu otprilike, pomoglo mi, bolje se osjecao. Boli samo kad udara iglicom od kozu, a to je nznatno, isti osjecaj kao npr. kad ti trni ruka et. Nadam se da sam pomogao.ja nisam ja wrote:Vjerujemda onda ima raznih ljudi sa raznim stopama osjetljivosti na bol.a da li zaista pomaze ?
Ma nek u sebi uci sta hoce, ja bi sto se mene tice kao doktorski da se odradi i haj kuci. Ne bi te vehabije, dzamije i slicnokritichar wrote:teško je naći da nema vjerskog elementa, većina njih prouči u sebi bismilu prije nego počne raditi
a i uglavnom bradonje dolaze na tretmane
Klinika "Sanasa", a ima i dr. Merim Omerhodzic na AP.made_in_sarajevo wrote:ima li gdje da se ovo odradi ali tipa klinika? dakle nista vjersko me ne zanima, klinika,doktori odrade i to je to?
http://www.akos.ba/sport-i-zdravlje/zdr ... ih-bolestiBlack swan wrote:meni je to super ako je placebo
inace molio bih imena tri univerzitetske knjige s medicinskog faksa da se danas predaje
na tri jezika
jedan na bosanskom
drugi na srpskom ili hrvatskom
treci na engleskom
gdje struka veli o ovome da je ok i da pomaze
starije je ovo od srednjeg vijeka, 1500 godina prije nove ere (iako kazu da je moguce i 3 000 god prije nove ere)postoje zapisi o primjeni u egiptu drvenom, Hipokrat 400 godina prije nove ere, postoji vise tehnikaBlack swan wrote:nisam do jucer znao da ovo postoji
vuce na ublehu i placebo
srednji vrjjek da ne spominjemo kad se sve lijeclo zarezivanjem