ld wrote:ma sve ovo bi bilo ok,samo da hrvati u hercegovini nisu blokirali isporuke oruzija armiji bih u oktobru 1992 i potom napali i ocistili prozor od bosnjaka,pa u januaru 1993 to pokusali i sa g.vakufom,ali nisu uspjeli,pa je sve to kulminiralo i pocelo opstim napadom hvo i hv na armiju bih u maju 1993osa wrote:Ovaj sporazum bi bio dobar za sve. mnogi pričaju o tome kako bi hrvatska bila manja, to nije točno jer milošević na srbe iz hrvatske nije ni računao, njega je zanimala BiH, hrvatski srbi su moneta za potkusurivanje. dogovor je bio bez problema moguć na način da se hrvatima koji žive danas na prostoru od livna i kupresa do ravnog omogući sjedinjenje s hrvatskom. zašto mislim da bi svima bilo bolje. kao prvo rat bi završio puno prije, što povlači za sobom puno manja razaranja i žrtve i sve posljedicce koje iz toga izlaze. bilo bi riješeno nacionalno pitanje svih naroda, svi bošnjaci, srbi i hrvati bi bili kako se to voli reći "u jednoj državi" (doduše srbi i bošnjaci bi je dijelili).
da to toga nije doslo,mi bi vec krajem 1994 imali slobodnu bosnu,i mi se lako dogovorili o kantonima
ipak ne treba zaboraviti cinjenicu da je 25 000 bosnjaka ratovalo u domovinskom ratu u hrvatskoj,1100 bosnjaka poginulih,od ukupnih 8-9000 poginulih u hrvatskoj vojsci u domovinskom ratu,a bosnjaka u hrvatskoj je oko 1,5%,sto znaci da su bas nesebicno se svi prijavili da brane svoju novu domovinu i da je mnogo dobrovoljaca iz bosne doslo u hrvatsku da pomogne
a vi ste nam se bas na lijep naci ,,oduzili,, 1993 kad ste nas napali
da toga nije bilo,nebi bilo ni srebrenice,bilo bi mnogo manje krvi i zrtava,imali bi jedinstvenu drzavu danas,i mnogo manje problema
sama hrvatska bi imala mnogo kracu granicu sa srbijom nego danas,jer srbima je rs samo jedan dio srbije
eto Hrvatsku su ustvari spasili Muslimani...
Stvarno smo govna nezahvalna...
:bljuv: