Taj dio ce biti najinteresantniji. Prvi dio mu je posluzio da objasni argumentaciju da je ispravno samo sa cim je saglasan parlament RS.bermiin wrote:ne, sad ce reci kako i oni imaju pravo da se odvoje od BiH...Luke Perry wrote:A da ga vrijeme prodje.bermiin wrote:jel vi kontate zasto on ovo sve govori???
Posebna sjednica NSRS
- Liberalism
#76 Re: Posebna sjednica NSRS
-
dallton
#77 Re: Posebna sjednica NSRS
nemojh pretjerivati, svjesni smo svi na ovom forumu sta ovo znaci, o ovome raspravljamo vec mjesecimaEdmond wrote:Ima li ijedna tema na ovom forumu koja se ne pretvori u zajebanciju i kvazi humorističnu razmjenu dubokoumnih razmišljanja pojedinaca ?! Ovo što se trenutno dešava u RS-u nije ni malo naivno i upravo sada Dodik to potvrđuje. Tihiću svaka čast za hrabrost. Ko ovo ne shvata,neka gleda "Izgubljenje" i neka se ne sekira. Sretno.
sta rece za srebrenicu?
- Liberalism
#78 Re: Posebna sjednica NSRS
Nije jos spomenuo Srebrenicu, sad je na redu polozaj Hrvata u BiH.
- Liberalism
#79 Re: Posebna sjednica NSRS
U 1992. bile tri drzavotvorne zajednice:
RS, HRHB i R BiH
RS, HRHB i R BiH
- slavkoimamodilera
#81 Re: Posebna sjednica NSRS
De ba miop ohani s tim slikama vise...
- sheilak
#82 Re: Posebna sjednica NSRS
@ fair life
Gdje ovo nadje?
Gdje ovo nadje?
Fair Life wrote: Haman pa da jeste...
- Altsa
#83 Re: Posebna sjednica NSRS
kreten prica ovim moronima o svojoj istoriji i 1992. godini.
- Liberalism
#85 Re: Posebna sjednica NSRS
Dodik:
''Dejtonski sporazum najvazniji dokument nakon II Svjetskog rata''
Izgleda da misli u svjetskim razmjerama.
''Dejtonski sporazum najvazniji dokument nakon II Svjetskog rata''
Izgleda da misli u svjetskim razmjerama.
-
dallton
#86 Re: Posebna sjednica NSRS
ma ja sad ce prica daje dodo hrvatima trecu federalnu jedinicu, ali da niko ne dira u pc
neko je gore napisao da je spomenuta srebrenica, a liberalism tvrdi da nije...moje predvidjanje dodinog komentara "lokalni genocid + stradanje srba", ne vjerujem da ima vise petlja od toga
evo zavrti se novi krug istorije - ko da karadzica gledam 92, ali ovaj put nemam nikavih iluzija
puca ga megalomanija - Napoleonov sindrom
neko je gore napisao da je spomenuta srebrenica, a liberalism tvrdi da nije...moje predvidjanje dodinog komentara "lokalni genocid + stradanje srba", ne vjerujem da ima vise petlja od toga
evo zavrti se novi krug istorije - ko da karadzica gledam 92, ali ovaj put nemam nikavih iluzija
-
miop
#87 Re: Posebna sjednica NSRS
Ovo je da docaramo onima koji slusaju radio, a nemaju TV prenosslavkoimamodilera wrote:De ba miop ohani s tim slikama vise...

- Liberalism
#88 Re: Posebna sjednica NSRS
Dodik:
''Zasto su nam oteli 64 nadleznosti''
FairLife, da ti neznas mogu li se negdje naci opšti principi usaglaseni u Zenevi i New Yorku? ja sam to nekad gledao i znam da se tu prvi put spominje podjela 49:51. Negdje na Prljkovoj stranici je bio jedan od ova dva dokumenta.
''Zasto su nam oteli 64 nadleznosti''
FairLife, da ti neznas mogu li se negdje naci opšti principi usaglaseni u Zenevi i New Yorku? ja sam to nekad gledao i znam da se tu prvi put spominje podjela 49:51. Negdje na Prljkovoj stranici je bio jedan od ova dva dokumenta.
- Maraschino
#89 Re: Posebna sjednica NSRS
Upravo na RTRS-u mozete da gledate fasisticke poglede raspada SFRJ i nastanka BiH.
Nije cudo sto je srpski narod u RS-u zaveden spekulacijama i obmanama, ko ga vodi oni su i dobri.
Dodik je fasist a tvorevina mu nastala na genocidu i zlocinima.
Treba to legalizovati. Nece moci ove noci.
Nije cudo sto je srpski narod u RS-u zaveden spekulacijama i obmanama, ko ga vodi oni su i dobri.
Dodik je fasist a tvorevina mu nastala na genocidu i zlocinima.
Treba to legalizovati. Nece moci ove noci.
- Liberalism
#90 Re: Posebna sjednica NSRS
dallton wrote:ma ja sad ce prica daje dodo hrvatima trecu federalnu jedinicu, ali da niko ne dira u pc
Vrlo malo je govorio o ''tragicnim ratnim sukobima'', sto je i logicno jer mu to nikako ne odgovara. Nisam cuo da je spomenuo Srebrenicu ikako, niti genocid.
- Edmond
#91 Re: Posebna sjednica NSRS
Nažalost,Dodik nije moron. Prije da smo mi moroni ... Ovo je dobro osmišljeno i pripremljeno izlaganje. Uvod, sredina i čekamo zaključak. Da nije to što jeste,čestitao bih mu. Žalosno,na našu žalost,naravno ...Altsa wrote:kreten prica ovim moronima o svojoj istoriji i 1992. godini.
-
miop
#92 Re: Posebna sjednica NSRS
komeba wrote:Dodik je fasista.

- slavkoimamodilera
#94 Re: Posebna sjednica NSRS
Ako nemas kako pametnije pridonijeti temi, nemoj ni spamati nekim slikama koje veze s vezom nemaju...miop wrote:Ovo je da docaramo onima koji slusaju radio, a nemaju TV prenosslavkoimamodilera wrote:De ba miop ohani s tim slikama vise...![]()
![]()
Pokusavam pratiti temu, jer niti mogu slusati taj radio niti gledati TV na poslu, i zelim znati sta se desava, a ti mi ometas...
-
Abacija
#95 Re: Posebna sjednica NSRS
Edmond wrote:Ima li ijedna tema na ovom forumu koja se ne pretvori u zajebanciju i kvazi humorističnu razmjenu dubokoumnih razmišljanja pojedinaca ?! Ovo što se trenutno dešava u RS-u nije ni malo naivno i upravo sada Dodik to potvrđuje. Tihiću svaka čast za hrabrost. Ko ovo ne shvata,neka gleda "Izgubljenje" i neka se ne sekira. Sretno.

Sekiranje je zabranjeno!
-
ona_je
- sesalmir
#97 Re: Posebna sjednica NSRS
Spomenuo je srebrenicu u kontekstu da se ona nebi ni desila niti bi bilo sukoba da je Alija potpisao neki plan od nekog portugalca. Eto po njegovom su onda Bosnjaci krivi i za srebrenicu, jer da se potpisao taj plan nebi je ni bilo. A plan je kolio skontah nesta kao 3 entiteta u BiH sto naravno niko nije zelio, vec jedinstvenu i nezavisnu BiH za sta se na referendumu i glasalo-Liberalism wrote:dallton wrote:ma ja sad ce prica daje dodo hrvatima trecu federalnu jedinicu, ali da niko ne dira u pc
Vrlo malo je govorio o ''tragicnim ratnim sukobima'', sto je i logicno jer mu to nikako ne odgovara. Nisam cuo da je spomenuo Srebrenicu ikako, niti genocid.
- Topla voda
#98 Re: Posebna sjednica NSRS
spomenuo je srebrenicu u kontekstu...kad je bio kutiljerov plan ,kako ga je izetbegovic prihvatio pa odbio,na nagovor amerike..a da nije ne bi bilo rata ,ne bi bilo mrtvih,ne bi bilo srebrenice.
dabogda na dobro da izadje
dabogda na dobro da izadje
-
dallton
#99 Re: Posebna sjednica NSRS
a i mi smo se okupili oko malih internet prijemnika ko 1948 kad je tito razgulio staljina
nikad vise posjetilaca na ovom forumu
pa hoce li bar zatraziti nadleznost nazad?
znaci alija pobio ljude u srebrenici...na markamala se ljudi sami dizu u zrak..ma ista prica, ko 93 ko sad, moram poceti citati teorije o istoriji kao ciklicnom procesu
pa hoce li bar zatraziti nadleznost nazad?
znaci alija pobio ljude u srebrenici...na markamala se ljudi sami dizu u zrak..ma ista prica, ko 93 ko sad, moram poceti citati teorije o istoriji kao ciklicnom procesu
Last edited by dallton on 13/10/2008 15:39, edited 1 time in total.
- Liberalism
#100 Re: Posebna sjednica NSRS
Izgleda da ce traziti ukidanje OHR-a.