da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

zelenashica

#76 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Post by zelenashica »

Beg_Babic wrote:
mišica wrote:
Beg_Babic wrote:
huh,samo lagano :thumbup: :thumbup:
ma kakvi lagano.......ima ruke da mi se tresu :D :lol: al neka super sam ja prošla to je ajbitnije....dobra pouka :)
:D :D :D to je najbitnije.....na greskama se uci :) :)
naravno......al bolje na tuđim nego na svojim...... :-D nadam se samo da ću sutra svanuti lijep dan :-D
Bullet Tooth Tony

#77 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Post by Bullet Tooth Tony »

Srijeda - 15 .10.2008.

prije podne
malo do umjereno
oblačno i sunčano
poslije podne
sunčano
min (°C) 8
max (°C) 22

:thumbup: :thumbup:
zelenashica

#78 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Post by zelenashica »

Beg_Babic wrote:Srijeda - 15 .10.2008.

prije podne
malo do umjereno
oblačno i sunčano
poslije podne
sunčano
min (°C) 8
max (°C) 22

hvala na prognozi..... :-D imaš kaficu ako do kraja dana bude ovako kao ti napisa :thumbup:
Bullet Tooth Tony

#79 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

mišica wrote:

prije podne
malo do umjereno
oblačno i sunčano
poslije podne
sunčano
min (°C) 8
max (°C) 22

hvala na prognozi..... :-D imaš kaficu ako do kraja dana bude ovako kao ti napisa :thumbup:
samo reci jesam li pogodio :D :D ,mislim ispravno napisao,ovo nisam mogao pogoditi :D :D
zelenashica

#80 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Post by zelenashica »

Beg_Babic wrote:
mišica wrote:

prije podne
malo do umjereno
oblačno i sunčano
poslije podne
sunčano
min (°C) 8
max (°C) 22

samo reci jesam li pogodio :D :D ,mislim ispravno napisao,ovo nisam mogao pogoditi :D :D
:lol: ti si negdje,stepen gore-dole i nije neka greška......

eh....uzeh ja danas auto od majstora......zet i sestra zadovoljni al nešto ja nisam. :sad: haman malo vuče.....na desno mada oni tvrde da je ok ,da je to meni malo sugestija hebala osjećaj..... :D
Bullet Tooth Tony

#81 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

eh....uzeh ja danas auto od majstora......zet i sestra zadovoljni al nešto ja nisam. :sad: haman malo vuče.....na desno mada oni tvrde da je ok ,da je to meni malo sugestija hebala osjećaj..... :D
hehe pa jel to znaci da imam ili da nemam kafu :D :D ,salim se malo

ulgavnom moj savjet ti je da tako reci "pustis zeta i sestru" i odes nekom drugom majstoru da to malo pogleda,cisto onako informativno a da i ti budes sigurna,jer na kraju krajeva ti ces voziti to auto ,a mozda nisam upravu, :D :D
zelenashica

#82 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Post by zelenashica »

Beg_Babic wrote:

hehe pa jel to znaci da imam ili da nemam kafu :D :D ,salim se malo

ulgavnom moj savjet ti je da tako reci "pustis zeta i sestru" i odes nekom drugom majstoru da to malo pogleda,cisto onako informativno a da i ti budes sigurna,jer na kraju krajeva ti ces voziti to auto ,a mozda nisam upravu, :D :D
ma imaš kafu :-D jašta....a što se tiče drugog majstora zt ga sutra vozi na neku dijagnostiku....i balans guma....
ps...neću ja voziti...imam svoje...ja njihovo samo slupala :D :sad:
Bullet Tooth Tony

#83 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

ma imaš kafu :-D jašta....a što se tiče drugog majstora zt ga sutra vozi na neku dijagnostiku....i balans guma....
sta bi ? :D :D
Irelevantan

#84 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Post by Irelevantan »

@ Beg Babić

Pa ti se zadao da muntaš Mišicu ovdje na forumu, a kući žena i dvoje male djece,

Sram te bilo, umjesto da budeš primjer ostalima ti se smucaš po forumima i tražiš žrtve :-D ,

Jbg morao sam oprosti , :D
zelenashica

#85 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Post by zelenashica »

Beg_Babic wrote:
sta bi ? :D :D
pa rekoh ti već jednom....a tebe beže.....tebi haman treba sve nacrtat :D ....jel ti hoš tu kahvu da popiješ il neš :lol:
zelenashica

#86 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Post by zelenashica »

elmer wrote:@ Beg Babić

Pa ti se zadao da muntaš Mišicu ovdje na forumu, a kući žena i dvoje male djece,

Sram te bilo, umjesto da budeš primjer ostalima ti se smucaš po forumima i tražiš žrtve :-D ,

:lol: :lol: :lol:ma nije valjda da me beg munta :shock: :? :lol:
Bullet Tooth Tony

#87 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

hahah :D :D ,vjeruj mi iznenadio bi se kad bi znao koliko godina imam :skoljka: :skoljka: ,
smucaš po forumima
haha ova je dobra :D :D
zelenashica

#88 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Post by zelenashica »

Beg_Babic wrote:

hahah :D :D ,vjeruj mi iznenadio bi se kad bi znao koliko godina imam :skoljka: :skoljka: ,
smucaš po forumima
beže,beže.....što te vako fino elmer otrača :lol: a ti samo htio da pomogneš žeMskoj u nevolji :D .....čuj smucaš se po forumima.....ček ček ovo ti ko dođe množina od "forum" :shock: .... :lol:
Bullet Tooth Tony

#89 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

mišica wrote:
Beg_Babic wrote:

smucaš po forumima
beže,beže.....što te vako fino elmer otrača :lol: a ti samo htio da pomogneš žeMskoj u nevolji :D .....čuj smucaš se po forumima.....ček ček ovo ti ko dođe množina od "forum" :shock: .... :lol:
ah sta da radim,neki preko drugih ljudi iskazuju svoje potajne zelje :D :D :D :oops: :oops: ,a za forume,mah vecinom auta :D :D ,mada sam apsoultni laik na tom podrucju :D :D
zelenashica

#90 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Post by zelenashica »

Beg_Babic wrote:
mišica wrote:

ah sta da radim,neki preko drugih ljudi iskazuju svoje potajne zelje :D :D :D :oops: :oops: ,a za forume,mah vecinom auta :D :D ,mada sam apsoultni laik na tom podrucju :D :D
:lol: e ima svako beže tajne želje....... :D i ja imam Jednu.....da postanem dooobra vozačica :D :lol:
Irelevantan

#91 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Post by Irelevantan »

Beg_Babic wrote:

smucaš po forumima
Beže perverznajčino matora nije te stid, Mišica ti dijete može biti, unučiće malo mlađe od nje imaš,

I još se hvališ time što si perverznjačina matora, čuj ti molim te "iznenadio bi se kad bi saznao koliko imaš godina" :x

Ali bez obzira imam osjećaj da se sviđaš Mišici :D
mire - ložač

#92 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Post by mire - ložač »

Malo je reći da se sviđaju jedno drugome ( :lol: )

Možeš li zamisliti da popravljaju auto mislim na unutrašnje deformacije nastale udarom?????
:-) :dance:

no comment :roll:
zelenashica

#93 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Post by zelenashica »

elmer wrote:
Beg_Babic wrote:

smucaš po forumima
Beže perverznajčino matora nije te stid, Mišica ti dijete može biti, unučiće malo mlađe od nje imaš,

I još se hvališ time što si perverznjačina matora, čuj ti molim te "iznenadio bi se kad bi saznao koliko imaš godina" :x

Ali bez obzira imam osjećaj da se sviđaš Mišici :D
:shock: :? :D :lol: BEZ KOMENTARA :D :lol: elmer upropasti mi temu bolan... :razz: a ja ovdje taman mislila šta o autim naučiti :razz: :lol:
Irelevantan

#94 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Post by Irelevantan »

smucaš po forumima

Ali bez obzira imam osjećaj da se sviđaš Mišici :D[/quote]
:shock: :? :D :lol: BEZ KOMENTARA :D :lol: elmer upropasti mi temu bolan... :razz: a ja ovdje taman mislila šta o autim naučiti :razz: :lol:[/quote]
[/quote]

Čuj o autima da učiš :?

A sa onim matorim perverznjakom Begom si kontala da učiš o autima jel ?
zelenashica

#95 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Post by zelenashica »

elmer wrote:

pa de bolan...moram od nečeg da počnem :D :lol: ne diži namaH frku...pusti bega neg se brani..... :D čuj perverznjak....zar toga ima na forumima :lol: :razz:
Irelevantan

#96 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Post by Irelevantan »

mišica wrote:
elmer wrote:

pa de bolan...moram od nečeg da počnem :D :lol: ne diži namaH frku...pusti bega neg se brani..... :D čuj perverznjak....zar toga ima na forumima :lol: :razz:
A Mišice što brani Bega neda riječi reći na Bega Babića, :)

Blago tebi Beže, za mene se niko ne bi tako zauzeo da me brani mazi i pazi :roll:

Sad sam ljubomoran na Bega i Mišicu :x
zelenashica

#97 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Post by zelenashica »

elmer wrote:
mišica wrote:
elmer wrote:

A Mišice što brani Bega neda riječi reći na Bega Babića, :)

Blago tebi Beže, za mene se niko ne bi tako zauzeo da me brani mazi i pazi :roll:

Sad sam ljubomoran na Bega i Mišicu :x
ljubomoran :shock: :? ne branima ja nikog..samo nije fer čojka napadati...bez njegova prisustva....i policija kad pravi zapisnik obje strane su tu :D :lol: eto vidiš :D nešto sam i naučila od bega :razz:
Irelevantan

#98 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Post by Irelevantan »

ljubomoran :shock: :? ne branima ja nikog..samo nije fer čojka napadati...bez njegova prisustva....i policija kad pravi zapisnik obje strane su tu :D :lol: eto vidiš :D nešto sam i naučila od bega :razz:

Pa šta je ovo, jel moguće da jedini vidim ovo ? Samo bbeg Beg i opet Beg izgleda da je Ljubav na pomolu :-D ,

Beže perverznjačino stara, možeš na mene računati u svatovima, ima da trubim :lol:
zelenashica

#99 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Post by zelenashica »

elmer wrote:

Pa šta je ovo, jel moguće da jedini vidim ovo ? Samo bbeg Beg i opet Beg izgleda da je Ljubav na pomolu :-D ,

Beže perverznjačino stara, možeš na mene računati u svatovima, ima da trubim :lol:
:lol: :lol: :lol: đe ti bolan ovdje ljubav prepozna :D

ps.ma zachata mi temu bolan :D
zelenashica

#100 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Post by zelenashica »

mire - ložač wrote:Malo je reći da se sviđaju jedno drugome ( :lol: )

Možeš li zamisliti da popravljaju auto mislim na unutrašnje deformacije nastale udarom?????
:-) :dance:

no comment :roll:
:D :shock: :? :lol: beeeeežeee upomoćććććć.....vidi šta habere....... :razz:
Post Reply