texel wrote:flick, jel misliš na ovog ?![]()
aaa crkni gade
Mrzim ovu seriju,u njoj i "govno" može bit' "lik".
PraFo Kul.
texel wrote:flick, jel misliš na ovog ?![]()
uvjek dobar gost wrote:Sumnjam na zaštitare.....
Joj, sjecam se sada, bila je frka oko toga, koja se macka usudila pokenjati pred vratima Z.L.?amrica wrote:sjecate li se frke kad se maca pokakila Z.L. na otirac pred vratima? Samo sto nisu ganjali mace po komsliku da nadju DNK![]()
![]()
![]()
Cuj da je umjetni, ne bi smrdio kako je rekao postavljac teme, garant bi bio manje primjetan....i manje mirisljav....sheilak wrote:Zanima me sta je o svoj toj halabuci maca mislila!( sigurno je rekla : ja, levata, mati mila!
)
Pa, kako to u tramvaju niko nije vidio?Mozda je umjetni feces.
Imas pravo, fotografija bi rekla sve, ali sta je je, tu je....Olympus C170 wrote:Al ipak,mislim da je ovaj sto je to vidio trebao fotografisati(kao mjesto zlocina!).Nista bez konkretnih dokaza-tj.fotografije!E sad,posto nema fotke mozemo pretpostavljati jel bilo veliko ili malo.....To je vrlo bitno za daljnu istragu!?
ja se odavno nisam vozala tramvajOmkaranana wrote:ozivi ponovo tema poslije 8 mjeseci od ukazanja govneta.
Ima li jos ovih snimaka?TheGodfather001 wrote:Garant su mu doktori rekli da ne valja trpit'...

Eto kada nema ni "smrada" Gavrila ni Srba, nek tramvaji mirišuAtrus wrote:Zajebao nas je onaj smrad od Gavrila Principa. Da je ostala ona divna Austrougarska. Od Srba uglavnom gluposti i jalove pobune.
Da i jadni ljudni "ljudi", došli sa grane i moraju srat po tramvaju.Atrus wrote:Cinjenica je da je vladao red za vrijeme Austrougarske imperije. A, ako cemo o Gavrilu Principu, decko je bio najobicniji terorista (ubio Sofiju, Ferdinantovu trudnu zenu). Stanje danasnjih tramvaja odslikava nivo nekih danasnjih stanovnistva Sarajeva, ali su cetnici bili ti koji su otjerali/istrijebili gradjane van grada ili u grob. Poslije toga se desila migracija, draga Tamara.
Nema Srba, lakše se dišeLesli Eldridž wrote:Da i jadni ljudni "ljudi", došli sa grane i moraju srat po tramvaju.
Pa ko onda sere po tramvajima. Mislim da govno jednako smrdi, nebitno je koje je nacije "donor".Atrus wrote:Niko nije tjerao Srbe iz Sarajeva. Neki su otisli u Srbiju, neki su se vratili na obliznje planine, gradjanski, manji, dio je ostao u Sarajevu ili je otisao u inostranstvo. Dakle, nisu Srbi istjerani iz Sarajeva, vec su ga sami napustili ne zeleci da zive zajedno sa "Turcima" i "ustasama".