Za koga ste glasali?
- vee-jay
#76 Re: Za koga ste glasali?
SDP i Pop

- zlatiborka
#77 Re: Za koga ste glasali?
Glasala sam za one koji su bili do sada u opoziciji a neki su medju njima novi ili nedovoljno bili zastupljeni do sada u vlasti.
Treba dati sansu drugima a i nadgledati ih kako ce raditi i ispunjavati predizborna obecanja. Zato sam ignorisala vladajuce i nagovorila jos 4-ro ljudi da tako slicno glasa. (moji najblizi)
Vlasti koja god dobije mandat, treba puhati za vrat i tjerati ih da rade za dobrobit naroda i zaprijetiti im da mogu biti smjenjeni ukoliko se ubezobrazne i pohase.
Gradjani cijele BiH imaju moc da smijene sve koji lazu, kradu i vode narod BiH u propast!
Gradjani nisu svjesni te moci i ne koriste je.
Jer su isprepadani od ovog izroda ljudskog u svakom smislu, izroda koji se zaklanja iza svojih nacija i vjera!
A kad postanu toga svjesni, e onda ce gradjani cijele BiH izaci na Marin dvor i zajednicki srusiti azdahu koja nam pije krv skoro 15 godina!
Treba dati sansu drugima a i nadgledati ih kako ce raditi i ispunjavati predizborna obecanja. Zato sam ignorisala vladajuce i nagovorila jos 4-ro ljudi da tako slicno glasa. (moji najblizi)
Vlasti koja god dobije mandat, treba puhati za vrat i tjerati ih da rade za dobrobit naroda i zaprijetiti im da mogu biti smjenjeni ukoliko se ubezobrazne i pohase.
Gradjani cijele BiH imaju moc da smijene sve koji lazu, kradu i vode narod BiH u propast!
Gradjani nisu svjesni te moci i ne koriste je.
Jer su isprepadani od ovog izroda ljudskog u svakom smislu, izroda koji se zaklanja iza svojih nacija i vjera!
A kad postanu toga svjesni, e onda ce gradjani cijele BiH izaci na Marin dvor i zajednicki srusiti azdahu koja nam pije krv skoro 15 godina!
- Bihac_4_ever
#78 Re: Za koga ste glasali?
Bihac_4_ever wrote:Nezvanicno od posmatraca:
Moja MZ glasala 90% za SDP i Hamdiju Lipovacu !!!!![]()
Tacnije: MZ Ruzica 1
315 Hamdija Lipovaca SDP 31 Zibija Muslic SDA 9 B abic SBIH
- chuchumbamayumbe
#79 Re: Za koga ste glasali?
Ja sam glasovao za SDS! 
- Compact
#80 Re: Za koga ste glasali?
Mirsad Hećo za načelnika Općine Novi grad, Sarajevo.
Za općinsko vijeće Esad Hrvačić, Haris Džihanić i Bajro Tvrtković, svi kandidati SDA, i sva trojica idu u džamiju!
Nadam se da će SDA pobijediti kao i prošle izbore za općinsko vijeće, dok za načelnika nisam optimista!
Za općinsko vijeće Esad Hrvačić, Haris Džihanić i Bajro Tvrtković, svi kandidati SDA, i sva trojica idu u džamiju!
Nadam se da će SDA pobijediti kao i prošle izbore za općinsko vijeće, dok za načelnika nisam optimista!
- chuchumbamayumbe
#81 Re: Za koga ste glasali?
Evo maloprije ih vidjeh, idu u dzamiju, fakat!Compact wrote:Mirsad Hećo za načelnika Općine Novi grad, Sarajevo.
- Vozdra raja :-)
#82 Re: Za koga ste glasali?
A ja sam glasovao 'rvatski!

- Compact
#83 Re: Za koga ste glasali?
chuchumbamayumbe wrote:Evo maloprije ih vidjeh, idu u dzamiju, fakat!Compact wrote:Mirsad Hećo za načelnika Općine Novi grad, Sarajevo.
- mensurbh
#84 Re: Za koga ste glasali?
Sutra, kada budu poznati rezultati izbora, uporedite ih sa rezultatima ove ankete...
-
elSaik
#85 Re: Za koga ste glasali?
I onda pogledaj kroz prozor i uporedi...mensurbh wrote:Sutra, kada budu poznati rezultati izbora, uporedite ih sa rezultatima ove ankete...
- fa84
#86 Re: Za koga ste glasali?
sdp and hadzic
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
#87 Re: Za koga ste glasali?
Bojkotujem anketu, nema DNZ i Babinovaca, kao sudbonosnog kljucnog faktora razrijesnja krize iz sfere ekonomsko-pravnih odnosa i nase konfederacija sa republikom Hrvatskom.

Last edited by Nosferatu on 05/10/2008 20:57, edited 1 time in total.
- Drvosjeca iz Dejcica
#88 Re: Za koga ste glasali?
Nosferatu wrote:Bojkotujem anketu, nema DNZ i Babinovaca, kao sudbonosnog kljucnog faktora razrijesnja krize iz sfere ekonomsko-pravnih odnosa i nase konfederacija sa republikom Hrvatskom.
Ja cu tvoj komentar shvatiti kao dobar vic.
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#89 Re: Za koga ste glasali?
SDA će pobjediti, a u anketi dobili 5%
SDA uvijek pobjeđuje baš kao Steven Segal
SDA uvijek pobjeđuje baš kao Steven Segal
- Babsy
#90 Re: Za koga ste glasali?
SAD k'o Chuck Norris.
- Jazz_Junkie
#91 Re: Za koga ste glasali?
SDP je u kampanji trebao ekstra spomenut da ih narod treba makar u inat Vozdra raji glasat.
Drago mi je da je vecina ucesnika ankete dala glas jedinoj bosanskohercegovackoj (ne bosnjackoj) stranci koja ima snagu za promjene, a to jeste SDP. Iako sam radikalni ljevicar, a ne socijaldemokrat, moram priznati da u BiH nema bolje opcije. Svim gradjanima BiH zelim sve najbolje, ali sam razocaran slabim izlaskom na glasanje u vrijeme kada su promjene najpotrebnije.
Drago mi je da je vecina ucesnika ankete dala glas jedinoj bosanskohercegovackoj (ne bosnjackoj) stranci koja ima snagu za promjene, a to jeste SDP. Iako sam radikalni ljevicar, a ne socijaldemokrat, moram priznati da u BiH nema bolje opcije. Svim gradjanima BiH zelim sve najbolje, ali sam razocaran slabim izlaskom na glasanje u vrijeme kada su promjene najpotrebnije.
- Jazz_Junkie
#92 Re: Za koga ste glasali?
Ja mislim da on nikad nije bio ozbiljniji.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Nosferatu wrote:Bojkotujem anketu, nema DNZ i Babinovaca, kao sudbonosnog kljucnog faktora razrijesnja krize iz sfere ekonomsko-pravnih odnosa i nase konfederacija sa republikom Hrvatskom.![]()
![]()
![]()
Ja cu tvoj komentar shvatiti kao dobar vic.
- Bihac_4_ever
#93 Re: Za koga ste glasali?
Jazz_Junkie wrote:SDP je u kampanji trebao ekstra spomenut da ih narod treba makar u inat Vozdra raji glasat.![]()
2010 ce biti "biti ili ne biti"
-
sarlo
#94 Re: Za koga ste glasali?
U Srebrenici otvorili jos jedno biracko mjesto. Za birace koju su dovezli autobusima iz srbije.
Last edited by sarlo on 05/10/2008 21:02, edited 1 time in total.
- karanana
#95 Re: Za koga ste glasali?
Nezvanicni rezultat za nacelnika Novo Sarajevo: Koldzo
- Alfons Kauders
#96 Re: Za koga ste glasali?
koja stranka? nismo svi iz sarajeva...karanana wrote:Nezvanicni rezultat za nacelnika Novo Sarajevo: Koldzo
- karanana
#97 Re: Za koga ste glasali?
O sorry, SDA, bivsi a izgleda i nacelnik u iduce 4 godine. ponavljam: nezvanicno.Alfons Kauders wrote:koja stranka? nismo svi iz sarajeva...karanana wrote:Nezvanicni rezultat za nacelnika Novo Sarajevo: Koldzo
- Jazz_Junkie
#98 Re: Za koga ste glasali?
Mislim da je taj lik iz SDA, inace i dosadasnji nacelnik NS.Alfons Kauders wrote:koja stranka? nismo svi iz sarajeva...karanana wrote:Nezvanicni rezultat za nacelnika Novo Sarajevo: Koldzo
- zlatiborka
#99 Re: Za koga ste glasali?
@karanana,karanana wrote:nisam glasao. nije mi niko ponudio lovu a besplatno mi niko nije iskakao ni ponudio nesto bolje od ovoga sto imamo, tako da mi je bilo mrsko ici i bezveze zaokruzivati nesto na silu. i jos bi iz novog sarajeva morao ici u centar da glasam jer nisam promjenio cips, nije vridilo.
svaki se glas broji i nevazeci glalsovi tu ulaze,
Ja sam svoju lijenu kcerku i jenog momka i jos dvoje nagovorila da idu glasati za bilo koga osim ovih sada na valsti...
glas po glas i osvojen mandat...da promijenimo zivot na bolje, jer nasi protesti jos nisu polucili vidni rezultat....i ovo je nas protest....
Nikako ne razumijem mentalitet ljudi koji kazu da on sam, pojedinac nista nece promijeniti....
Pa drustvo se sastoji od pojedinaca a ne od nekih algebarskih podskupova, kako ljudi razmisljaju pogresno, sta bi bilo kada bi svi od reda odlucili da bojkotujemo izbore, bilo bi da ovi isti mufljuzi i lopovi vladaju dokle god hoce!
Ako ce se stvoriti kriticna masa na izborima ili kriticna masa na ulicama, ima da se promijeni mnogo toga....
Ili ti @karanana nisi u BiH, ili sam ja mislila da si BiH patriota....
-
Rambo-Amadeus
#100 Re: Za koga ste glasali?
za načelnika iz SZBiH
za vijeće SDP
a nisam iz sa...
za vijeće SDP
a nisam iz sa...