morsko prase
Moderator: anex
- Mushu
#76 Re: morsko prase
Eto kockice, danas se nekad nadjemo i idemo u kupovinu....ako zelis. Ali, gdje ces s njim nesreco???
Gora si od mene i mojih maca
- kockica_kockica
#77 Re: morsko prase
luciferino wrote:Kockice, trebalo bi ih biti u Zoo centru na grbavici, ako si u Sa. Vidjala sam i zamorce i mishe i hrckice...bio je jedan zamorcic sa frizuricom ko elvis presley.(toliko vise tepam da se gadim samoj sebi)
hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- kockica_kockica
#78 Re: morsko prase
Mushu wrote:Eto kockice, danas se nekad nadjemo i idemo u kupovinu....ako zelis. Ali, gdje ces s njim nesreco???
U drugi kavez koji je malo veci od pufnicinog... jest da je za ptice, ali cemo ga prilagoditi dok ne kupim bas bas za njega kavez....
cujemo se danas
mora da sam poludila
- kockica_kockica
- Mushu
#80 Re: morsko prase
Kockice moja, znaci sinoc sam vidjela kod Armana rznoraznih zamoraca, sto velikih sto malih. Dalje, ima tu i miseva sto velikih sto malih i ima hrcaka sto sibirskih sto ne znam ti ni ja vise kojih. Ima jedan tako sladak mali koji ima repic kao u zeke...Imas tog hrcka sibirskog koji ima onako rep kao u misa ali duplo ili troduplo manji i imas zamorca koji nije ni nalik tvojoj pufnici. mislim da je tvoja pufnica kao ovaj sto se vrti bez repa, ali ne pise koja je zizotinjica
nego, sta sam htjela da ti kazem je da sam sutra i prekosutra vazdan slobodna da idemo u kupovinu. veceras ne mogu sestrinoj maloj rodjendan. Znaci sutra ili prekosutra stize novi kucni ljupimac. Jedva cekam...
I nisi poludila...meni je malo falilo da uzmem jos jednu macu ali sam odustala. Ipak je to previse za mene trenutno..
nego, sta sam htjela da ti kazem je da sam sutra i prekosutra vazdan slobodna da idemo u kupovinu. veceras ne mogu sestrinoj maloj rodjendan. Znaci sutra ili prekosutra stize novi kucni ljupimac. Jedva cekam...
I nisi poludila...meni je malo falilo da uzmem jos jednu macu ali sam odustala. Ipak je to previse za mene trenutno..
- Amazonka27
#81 Re: morsko prase
kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, kako sam ljubomornaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, meni nedajuuu nicta da imam u kuciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kmeeeeeeeeeeeeeeee
- Mushu
#82 Re: morsko prase
Ama ko ti ne da??? Sve ih istjeraj iz kuce...Amazonka27 wrote:kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, kako sam ljubomornaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, meni nedajuuu nicta da imam u kuciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kmeeeeeeeeeeeeeeee
Ma nisu ni meni dali, ija ha se udadoh uzeh mica macu...
- Amazonka27
#83 Re: morsko prase
ne mogu ja nikog istjerati jer nisam vlasnik stana
a i ja cekam da se udam da sebi napravim zoo centar hahaha
- Mushu
#84 Re: morsko prase
Ih pa sta mislis sto sam se ja udala?

-
KuRbLa_
#85 Re: morsko prase
- Mushu
#86 Re: morsko prase
Jel ja ovo tvog zamorca skinuh odnekle? He he he..E svasta...Izvini nisam znala...
Stvarno je presladak. Narocito mi se svidja sto je ovako cupi rupi i sto mu je jedan obraz crni.Ko bombonica je stvarno
Stvarno je presladak. Narocito mi se svidja sto je ovako cupi rupi i sto mu je jedan obraz crni.Ko bombonica je stvarno
-
KuRbLa_
#88 Re: morsko prase
Da, to su moji "misevi", ne trebas se izvinjavatiMushu wrote:Jel ja ovo tvog zamorca skinuh odnekle? He he he..E svasta...Izvini nisam znala...
Inace zamorac se zove Fleky upravo zbog te crne "fleke" na obrazu, malo se ponasa kao divljak ali je ustvari dobrica. Veliki je prozdrljivac i svaki put kada prodjem pored kaveza ako mu ne dam nesta da gricne pocne da se ljuti pa prevrne zdjelicu sa hranom. Morali smo mu staviti malo tezu pepeljaru umjesto obicne zdjele za hranu ali ni to ne pomaze. Toliko je jak da i nju pocne bacati po kavezu.
- Mushu
#89 Re: morsko prase
Stvarno je prekrasan.KuRbLa_ wrote:Da, to su moji "misevi", ne trebas se izvinjavatiMushu wrote:Jel ja ovo tvog zamorca skinuh odnekle? He he he..E svasta...Izvini nisam znala...
Stvarno je presladak. Narocito mi se svidja sto je ovako cupi rupi i sto mu je jedan obraz crni.Ko bombonica je stvarnoPrije par dana sam mislio postaviti slike ali nisam imao vremena.
Inace zamorac se zove Fleky upravo zbog te crne "fleke" na obrazu, malo se ponasa kao divljak ali je ustvari dobrica. Veliki je prozdrljivac i svaki put kada prodjem pored kaveza ako mu ne dam nesta da gricne pocne da se ljuti pa prevrne zdjelicu sa hranom. Morali smo mu staviti malo tezu pepeljaru umjesto obicne zdjele za hranu ali ni to ne pomaze. Toliko je jak da i nju pocne bacati po kavezu.
-
jaca78
#90 Re: morsko prase
Koliko dugo zive ove zivotinjice? Koliki im prosjecan zivotni vijek
- kockica_kockica
#91 Re: morsko prase
mushu ja i ti definitvno sutra idemo u shopping ove male slatke zizotinjice....
Amazonka hos s nama
- Amazonka27
#92 Re: morsko prase
u kolikoooo
Vrlo rado 
- kockica_kockica
#93 Re: morsko prase
Amazonka27 wrote:u kolikooooVrlo rado
posalji na pp broj telefona.. kad se s mushu dogovorim da ti javim...
- armin_tz
#94 Re: morsko prase
Molim vas da na temi za gradonacelnika sa-x glasate za mirci (evo ti ga na muha_sa)
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=150
- Amazonka27
#95 Re: morsko prase
sad ces dobiti ban jer nepostujes predizbornu sutnju la la la la la 
- suncica24
#96 Re: morsko prase
luciferino wrote:Kockice, trebalo bi ih biti u Zoo centru na grbavici, ako si u Sa. Vidjala sam i zamorce i mishe i hrckice...bio je jedan zamorcic sa frizuricom ko elvis presley.(toliko vise tepam da se gadim samoj sebi)
- kockica_kockica
#97 Re: morsko prase
Danasnji kisni dan me sprijecio da odem kupiti sa mushu slatkog stvora.. Zapravo vec danima imam neku prehladu sa povisenom temperaturom tako da mi skitnja nije bas najbolje rjesenje... Nadam se da cemo iduce subote u shopping malih slatkih teddy zamorcica....

- botanicar
#98 Re: morsko prase
imate kaveza i raznih zafrkancija dole ispod terapija u onoj zgradi nemoze da mi padne na pamet kako se zove uglavnom poljoprivredna radnja imaju svega zivog....skupi su kavezi u zoo centru i svijetu ljubimaca dole mi je nekako jeftinije...!!
P.S.Pazite kablove po kuci kad pustate hrcka....moj je vec poceo gristi...stavite mu drvce unutra nek glodje ...
i kad ih budete pustali znaju se kakat doduse moj nikad al je znao cesto piskit i nalazio sam flekicu od mokrace...!
P.S.Pazite kablove po kuci kad pustate hrcka....moj je vec poceo gristi...stavite mu drvce unutra nek glodje ...
i kad ih budete pustali znaju se kakat doduse moj nikad al je znao cesto piskit i nalazio sam flekicu od mokrace...!
- Mushu
#99 Re: morsko prase
Ja mislim da ona ima kavez, samo nam je potrebno nesto malo cupavo da stavimo u kavez. Kockice, zasto u subotu? Mozemo bona i ranije...Ko ce cekati subotu..
- kockica_kockica
#100 Re: morsko prase
Mushu wrote:Ja mislim da ona ima kavez, samo nam je potrebno nesto malo cupavo da stavimo u kavez. Kockice, zasto u subotu? Mozemo bona i ranije...Ko ce cekati subotu..
Imam ja kavez...samo mi treba slatki stvor... mozemo otici recimo u srijedu popodne...