Čega muškarci žele više, a čega manje u seksu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Gandalf

#76 Re: Čega muškarci žele više, a čega manje u seksu

Post by Gandalf »

Moonlight & Magnolia wrote:Francuska sobarica

Image
E ovo me skroz razbudi :mrgreen:
d2

#77 Re: Čega muškarci žele više, a čega manje u seksu

Post by d2 »

Bumbar wrote:
mamica papucarka wrote::shock: :lol:
Image
:shock: :roll: :evil: :oops: :skoljka: :run: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
beton :D
zelenashica

#78 Re: Čega muškarci žele više, a čega manje u seksu

Post by zelenashica »

d2 wrote:
Bumbar wrote:
mamica papucarka wrote::shock: :lol:
Image
:shock: :roll: :evil: :oops: :skoljka: :run: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
beton :D
hm.....čuj beton......ma ja bi njega da je nedaj bože moj , u beton :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
d2

#79 Re: Čega muškarci žele više, a čega manje u seksu

Post by d2 »

nemoj tako covjek je iskreno sve napisao, pise bez zeninog znanja, sve je jasno :D
zelenashica

#80 Re: Čega muškarci žele više, a čega manje u seksu

Post by zelenashica »

d2 wrote:nemoj tako covjek je iskreno sve napisao, pise bez zeninog znanja, sve je jasno :D
:shock: :? opa šta je reć muška podrška......bježim ja odavlen dok nije ko fasovo :x :lol: :lol:
d2

#81 Re: Čega muškarci žele više, a čega manje u seksu

Post by d2 »

treba cijeniti iskrenjost :D
miki4

#82 Re: Čega muškarci žele više, a čega manje u seksu

Post by miki4 »

[quote="mišica ]
hm.....čuj beton......ma ja bi njega da je nedaj bože moj , u beton :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:[/quote]

eeeeee, da je tvoj!
zelenashica

#83 Re: Čega muškarci žele više, a čega manje u seksu

Post by zelenashica »

eh daje moj......nebi njemu naumpalo vako nešto. :lol: ....ne bih on imo vremena ni da napiše ovakav oglas :P ...uh zahebata sam ja trudnica.....daj dragi ovo,donesi dragi ono.....de malo izmasiraj leđa,....de mi ba obuci čarapice :D :lol: .....ma zaspo bi on meni ko klada....ne bi njemu sex bio na pameti :dance: . :-) ...na moju štetu :oops: :run:
d2

#84 Re: Čega muškarci žele više, a čega manje u seksu

Post by d2 »

dragi, hladno mi je :lol:
miki4

#85 Re: Čega muškarci žele više, a čega manje u seksu

Post by miki4 »

mišica wrote:eh daje moj......nebi njemu naumpalo vako nešto. :lol: ....ne bih on imo vremena ni da napiše ovakav oglas :P ...uh zahebata sam ja trudnica.....daj dragi ovo,donesi dragi ono.....de malo izmasiraj leđa,....de mi ba obuci čarapice :D :lol: .....ma zaspo bi on meni ko klada....ne bi njemu sex bio na pameti :dance: . :-) ...na moju štetu :oops: :run:
.ebote s tobom se ne isplati ni djecu praviti, pa poludio bi za devet mjeseci, nedo bog da termin kasni nekoliko dana :lol: :lol:
Bumbar

#86 Re: Čega muškarci žele više, a čega manje u seksu

Post by Bumbar »

Ne bi bilo lose da se malo vratimo na temu :D
d2

#87 Re: Čega muškarci žele više, a čega manje u seksu

Post by d2 »

evo u duhu ovoga sto bumbi kaze da cu izjaviti da volim seks i rado ga se sjećam :lol:
meri

#88 Re: Čega muškarci žele više, a čega manje u seksu

Post by meri »

bumbi to imas neke nove ideje?
miki4

#89 Re: Čega muškarci žele više, a čega manje u seksu

Post by miki4 »

d2 wrote:evo u duhu ovoga sto bumbi kaze da cu izjaviti da volim seks i rado ga se sjećam :lol:
od sjećanja nema sexa, potrebno je tražiti nešto novo / nešto više ,a nešto manje= TEMA :lol: :lol: :-) :sax: / hahahaha
chuchumbamayumbe

#90 Re: Čega muškarci žele više, a čega manje u seksu

Post by chuchumbamayumbe »

U sexsu zelim vise sexa, a manje nesexa.
:D
tech10

#91 Re: Čega muškarci žele više, a čega manje u seksu

Post by tech10 »

vise aktivnosti, a manje pasivnosti :D
chuchumbamayumbe

#92 Re: Čega muškarci žele više, a čega manje u seksu

Post by chuchumbamayumbe »

tech10 wrote:vise aktivnosti, a manje pasivnosti :D
Tako nekako.
Mislim, zar nema nista ljepse nego prihvatiti se daljinskog i pive, i pustiti zenu da radi svoj posao (izmedju nogu).
Mogao bih tako po dva sata.
Ali, dzaba ja pricam...
8-)
zelenashica

#93 Re: Čega muškarci žele više, a čega manje u seksu

Post by zelenashica »

miki4 wrote:
mišica wrote:eh daje moj......nebi njemu naumpalo vako nešto. :lol: ....ne bih on imo vremena ni da napiše ovakav oglas :P ...uh zahebata sam ja trudnica.....daj dragi ovo,donesi dragi ono.....de malo izmasiraj leđa,....de mi ba obuci čarapice :D :lol: .....ma zaspo bi on meni ko klada....ne bi njemu sex bio na pameti :dance: . :-) ...na moju štetu :oops: :run:
.ebote s tobom se ne isplati ni djecu praviti, pa poludio bi za devet mjeseci, nedo bog da termin kasni nekoliko dana :lol: :lol:
:lol: čuj ne isplati samnom...... :lol: .......a čekanje :-) pa sad.....sve ima svoju draž.....pa ruke su mi slobodne :oops: ........malo vamo malo tamo...masažice i ti folovi.... :lol: ....

ups da ne zaboravim.....ima i onaj dio 40 dana poslije poroda i tada je sex out :lol: :razz:
miki4

#94 Re: Čega muškarci žele više, a čega manje u seksu

Post by miki4 »

mišica wrote:
miki4 wrote:
:lol: čuj ne isplati samnom...... :lol: .......a čekanje :-) pa sad.....sve ima svoju draž.....pa ruke su mi slobodne :oops: ........malo vamo malo tamo...masažice i ti folovi.... :lol: ....

ups da ne zaboravim.....ima i onaj dio 40 dana poslije poroda i tada je sex out :lol: :razz:
što znači da je potrebno imati čarobne ruke,eeeee priznajem i to je draž..... :-) ;-) ,a četrdeset dana nije nešto ako bi partneri imali maštu...... i tu maštu sprovodili u s...u. Samo da ne bude nepredviđene nervoze, a koja bi sigurno razočarala jednog ukoliko drugi ni pokušao uzvratiti...... zaista što je predugo predugo je......čuj devet mjeseci pa još četrdeset dana.....opšta patnja!!!
zelenashica

#95 Re: Čega muškarci žele više, a čega manje u seksu

Post by zelenashica »

miki4 wrote:
mišica wrote: :lol: čuj ne isplati samnom...... :lol: .......a čekanje :-) pa sad.....sve ima svoju draž.....pa ruke su mi slobodne :oops: ........malo vamo malo tamo...masažice i ti folovi.... :lol: ....

što znači da je potrebno imati čarobne ruke,eeeee priznajem i to je draž..... :-) ;-) ,a četrdeset dana nije nešto ako bi partneri imali maštu...... i tu maštu sprovodili u s...u. Samo da ne bude nepredviđene nervoze, a koja bi sigurno razočarala jednog ukoliko drugi ni pokušao uzvratiti...... zaista što je predugo predugo je......čuj devet mjeseci pa još četrdeset dana.....opšta patnja!!!
e vidiš tu je razlog pada nataliteta.... :lol:.......
miki4

#96 Re: Čega muškarci žele više, a čega manje u seksu

Post by miki4 »

mišica wrote:
miki4 wrote:
mišica wrote: :lol: čuj ne isplati samnom...... :lol: .......a čekanje :-) pa sad.....sve ima svoju draž.....pa ruke su mi slobodne :oops: ........malo vamo malo tamo...masažice i ti folovi.... :lol: ....

vidi .ebote.......stvarno! zaista smo sebični...... To je dobra tema za rasmišljanje :roll: :sad:
zelenashica

#97 Re: Čega muškarci žele više, a čega manje u seksu

Post by zelenashica »

miki4 wrote:
mišica wrote:
miki4 wrote:
vidi .ebote.......stvarno! zaista smo sebični...... To je dobra tema za rasmišljanje :roll: :sad:
:lol: :lol: :lol: jašta bolan.....svi na jednom stanu :run:
kolega

#98 Re: Čega muškarci žele više, a čega manje u seksu

Post by kolega »

Bumbar wrote:Ne bi bilo lose da se malo vratimo na temu :D
kako stoje stvari po ovome pitanju kod tebe? :D
miki4

#99 Re: Čega muškarci žele više, a čega manje u seksu

Post by miki4 »

mišica wrote: :lol: :lol: :lol: jašta bolan.....svi na jednom stanu :run:
Jašta...... to je to :-D
mirza11