Nisu normalni ovi u Rijeci... imam nekakvih dodatnih troskova, oko 1000km.. da samo preuzmem auto... (plati ovaj, plati onoj spediciji u pm)..
I onda mi govore da necu moci preuzeti auto, (IMAM AMERICKU PONOMOC NA AUTO, KAO I PREVEDEN NA BOSANSKI JEZIK S OVJEROM) kaze to se mora ovjeriti u hrvackoj ili da taj momak shto ti poslao auto iz USA, da u USA napravi jos jednu punomoc u hrvatskoj ambasadi..?!?!!?!? wtf!?!??!
Cini mi se da se ovo samo meni deshava ili?!?
Stize mi auto iz USA, al problem...
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
remover
- Bakir1
#77 Re: Stize mi auto iz USA, al problem...
spremili ste se za poduhvat nema svaka cast 
-
remover
#78 Re: Stize mi auto iz USA, al problem...
eh nek si mi rekao..
- Bakir1
#79 Re: Stize mi auto iz USA, al problem...
pa ako ti i tvoj drug niste poznavali problematiku jeste li mogli nazvati kakvu speditersku kucu koja bi svojim vezama i vezicama i iskustvom obavila to sve puno jeftinije i manje bi bilo komplikovano.mislim da je bilo pitanje skija iz amerike opet bi se dobro raspitao a ne ovako.
meni je zao sto ti se to desava ali evo skupo ces platiti skolu nazalost.
meni je zao sto ti se to desava ali evo skupo ces platiti skolu nazalost.
-
remover
#80 Re: Stize mi auto iz USA, al problem...
ova skola se uvijek skupo placala.
Ne planski je auto poslao.. tako da... hebiga..
nego me interesuje zna li ko koliko je istine u ovome da se mora potvrda vaditi u hr ili hr ambasadi..!?!?!?!?
nego me interesuje zna li ko koliko je istine u ovome da se mora potvrda vaditi u hr ili hr ambasadi..!?!?!?!?
-
hare_sa
#81 Re: Stize mi auto iz USA, al problem...
Ne mora se vaditi punomoc!!! Hajde kontaktiraj me na PP da ti objasnim kako cete to izvesti posto vidim da ovde svi sole pamet, a niko konkretno da sta uradi. Sutni mi PP ja cu ti pomoci da se rjesis belaja. Pozdrav!remover wrote:ova skola se uvijek skupo placala.
- ljubav_aha
#82 Re: Stize mi auto iz USA, al problem...
zar je to dio ilegalnog procesa,pardon tajnog procesa,jer saljes P.P.,.umjesto da ovdje,javno,napises raji,koja mozda takodjer planira uvesti automobil iz SADhare_sa wrote:Ne mora se vaditi punomoc!!! Hajde kontaktiraj me na PP da ti objasnim kako cete to izvesti posto vidim da ovde svi sole pamet, a niko konkretno da sta uradi. Sutni mi PP ja cu ti pomoci da se rjesis belaja. Pozdrav!remover wrote:ova skola se uvijek skupo placala.