Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post Reply
Maraschino

#76 Re: Izet Fazlinovic

Post by Maraschino »

Izet post'o k'o Sahbaz :D :D

neki ga respektuju, neki ga se plase, neki ga posmatraju sa simpatijama...sve u svemu, dobar fazon :wink: :D
amrica

#77 Re: Izet Fazlinovic

Post by amrica »

A ovo na Vrbanji:

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fidel

#78 Re: Izet Fazlinovic

Post by fidel »

Izet kaze:
Svima puna usta Bosnjaka,Srba i Hrvata a tim Bosnjacima, Srbima i Hrvatima usta prazna.
E da znate da imaju jedni kojima je stalo.
:x
Za covjeka!
Za SDP!

Poruka jasna kao sunce!

Vidim kampanja uspijeva - hvala na komentarima :)
beka_mo

#79 Re: Izet Fazlinovic

Post by beka_mo »

amrica wrote:
beka_mo wrote:U kojem si ti folu kad ne pratis ko ti odredjuje zivot? Ili ne zivis ovdje?
Ovdje je crno da tesko moze biti crnje.
Kolko sam vidjela na forumu, imas pametnih komentara, ali, naravno, nisi u "folu', ne glasas, to te ne interesuje, kao i puno drugih pametnih ljudi, dok vecina stanovnistva, o cijem IQ i obrazovnom nivou ne bih zeljela raspravljati, uredno glasa, oni su u "folu"? Da nam zacrne i ovo malo nade sto nam je ostalo?
Pogresno sam se izrazila,u "folu" sam mislila pod tim da nisam ni u kakvoj stranci,jer je to izgleda najveci fol ovdje. Naravno da cu pratiti predizborne kampanje svih kandidata,kako bi bar mogla odluciti za koga da glasam. Ako ce to ista promijeniti. Crno je ko vidi crno.
Komentar je s ekonomske strane! Samo sam primjetila kako reagiraju ljudi na taj Jumbo plakat-uglavnom svi su to primjetili,a to je valjda i cilj marketinga!

Tako nemoj Amrice na osnovu jedne rijeci analizirati mene. Povrsnost nije bas neka vrlina!
Citiram tebe:
Ne pratim izbore ni stranke,nisam u tom folu.
Ako je ovo povrsna izjava, ne znam sta nije.

A onda kazes:
Naravno da cu pratiti predizborne kampanje svih kandidata

Ako si se pogresno izrazila, to je druga prica.[/quote]

Ako u mojoj obitelji nema politicara,a nema ih, onda ih zaista i ne pratim! ( da ne zaboravim da u Mo imamo drugaciji zargon,pa se zato ne razumijemo)Znaci ama bas nikakve dodirne tacke stim. U mojoj kuci se prica o Ekonomiji,sportu,djeci,pelenama. Zivot kao i kod svakog drugog. Ali odakle komentar da necu glasati! Ako ih "ne pratim" u stopu,kao sto to pojedini rade,ne znaci da se bar necu informirati za koga da glasa. Mislim da je danas svima" fol" biti u nekoj stranci i "uhljebiti se". E pa meni nije.
amrica

#80 Re: Izet Fazlinovic

Post by amrica »

Oki, do mene je, ne znam mostarski... :D
sffovac

#81 Re: Izet Fazlinovic

Post by sffovac »

znaci ipak nije narodna stranka radom za boljitak, a bas me je vuklo :(
al drugi pokusaj je bio uspjesan, jesam li ja reko da je izet bio zlatku mentor :D
amrica

#82 Re: Izet Fazlinovic

Post by amrica »

ko ce upratiti Izeta, nekad je sa SDP, nekad sa BPS, nekad pored hot-line telefona, a evo pise i SDA.... :lol: :lol: :lol:
Izet, stara komunjara :lol: :lol: :lol: :lol:

A na semaforu crveno i za lijevo i za desno.
fidel

#83 Re: Izet Fazlinovic

Post by fidel »

Amrice - tebe bas pogodilo ovo :)
A ovo gore na plakatu - odraz primitivizma onoga ko je napisao i pritom ucinio krivicno djelo unistavanja tudje imovine.
Sunce moje neupuceno - sto bi drug Izet rekao :)!
Ili mozda ovako - za SDA - ma govno pasije! :)
amrica

#84 Re: Izet Fazlinovic

Post by amrica »

fidel wrote:Amrice - tebe bas pogodilo ovo :)
A ovo gore na plakatu - odraz primitivizma onoga ko je napisao i pritom ucinio krivicno djelo unistavanja tudje imovine.
Sunce moje neupuceno - sto bi drug Izet rekao :)!
Ili mozda ovako - za SDA - ma govno pasije! :)
Ne znam na sta mislis da me pogodilo? Ako mislis na to da sam mislila da jedna pametna osoba (na prvi forumski pogeld) nece glasati, kao i more drugih, slicnih, pametnih, mladih, obrazovanih... to me pogadja, i osobno i generalno moju zemlju, vracamo se korak unazad, u najboljem slucaju ostaje status quo. Sto je daleko od dobrog.

A plakat sam slikala da prikazem politicki nonsens vlasnika sprejova. Mozda su fakat SDA :D :D :D , a mozda se raja malo razveselila pa lupila najgluplju glupost....

A politicki plakati tokom predizborne kampanje tesko da mogu proci kao privatna imovina... Cim natakaris svoju glavu na stub ili na jumbo, postajes javan...
Area_51

#85 Re: Izet Fazlinovic

Post by Area_51 »

Postoje razlicite vrste kampanja, kako neko rece, ovo je privuklo paznju, znaci vec ima efekte. Ako je politicka kampanja, onda je odlicna, privlacna, sve cestitke. A moze i ovako, cujem Radom za boljitak daje po 50KM za glasove, e sad ja pitam te pamente iz te smijesne stranke, jet to lova zamjena za nemanje programa, pa ko moze svoju sudbinu prodati za 50KM da bi dao glas nekim svercerima piletine. Ali, s druge strane i to je kampanje, neko plakatom, dobrom parolom, a neko kesom. Samo sto divna Izborna komisija nece nikad njih pitat ODAKLE im pare da finansiraju glasanje.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#86 Re: Izet Fazlinovic

Post by -LIBERO- »

Izet stara "komunjara" :D :thumbup:

I da,neko stalno proziva,dosta plitko..."....pa za koga ce glasati nego za covjeka,nece za ...(pa nabraja neke zivotinje :roll: ).."

Glasati za covjeka ,se odnosi na izdizanje iznad najprimitivnije osnove koja je vodila do sadasnje glasacko tijelo koje se svrstavalo iskljucovo po nacionalnim torovima.

Bosnjaci,iskljucivo Bosnjaka..Srbi iskljucivo Srbina ,Hrvati..naravno samo Hrvata...cesto se pravdajuci znam da je los,ili znam da krade ali je "nas"..e pa ako krade ili je los nije NAS,niej MOJ taman mi otac bio.

Bosna mora napraviti pomak iz mentalnih nacionalnih torova,moramo birati ljude bez da se krucijalno osvrcemo je li nas ili njihov,sta god to znacilo :roll:

Halo ba,pa nije Izet luddddddddddddddddddd :lol: :lol: :lol: ,zna sta prica :D

Odlican marketinski potez :thumbup:
beka_mo

#87 Re: Izet Fazlinovic

Post by beka_mo »

Area_51 wrote:Postoje razlicite vrste kampanja, kako neko rece, ovo je privuklo paznju, znaci vec ima efekte. Ako je politicka kampanja, onda je odlicna, privlacna, sve cestitke. A moze i ovako, cujem Radom za boljitak daje po 50KM za glasove, e sad ja pitam te pamente iz te smijesne stranke, jet to lova zamjena za nemanje programa, pa ko moze svoju sudbinu prodati za 50KM da bi dao glas nekim svercerima piletine. Ali, s druge strane i to je kampanje, neko plakatom, dobrom parolom, a neko kesom. Samo sto divna Izborna komisija nece nikad njih pitat ODAKLE im pare da finansiraju glasanje.
Mislim da nikakva politicka reklamna kampanja (mislim na slogan na bilbordu) nece presuditi ko ce za koga dati glas! Nego da se vratimo na temu,zna li iko sta se krije iza ovoga "za koga ce glasati Izet F...."?
sesalmir

#88 Re: Izet Fazlinovic

Post by sesalmir »

Area_51 wrote:Postoje razlicite vrste kampanja, kako neko rece, ovo je privuklo paznju, znaci vec ima efekte. Ako je politicka kampanja, onda je odlicna, privlacna, sve cestitke. A moze i ovako, cujem Radom za boljitak daje po 50KM za glasove, e sad ja pitam te pamente iz te smijesne stranke, jet to lova zamjena za nemanje programa, pa ko moze svoju sudbinu prodati za 50KM da bi dao glas nekim svercerima piletine. Ali, s druge strane i to je kampanje, neko plakatom, dobrom parolom, a neko kesom. Samo sto divna Izborna komisija nece nikad njih pitat ODAKLE im pare da finansiraju glasanje.
Gdje se to dijeli, da odem uzet, kako ce oni znat jesam glasao za njih il nisam :?:
haj ako nije bas za javnost, mjesto dijeljenja tih para na PM posalji ;-)
amrica

#89 Re: Izet Fazlinovic

Post by amrica »

Slucajno, ti sverceri piletinom imaju jaku mesnu industriju, i jedni su od dva jedina B-H brenda, puni su kao brod i sami sebe finasiraju, koliko ja znam.
Ne znam ko finansira NS, BPS 'vako SH i BPS 'nako Stjepan Kljuic, ni eko 5, ni slicne male stranke, sve ostale stranke koje su vec u vlasti se finasiraju iz budzeta, tacnije preko nasih ledja. I preko donatora, koji kupuju sumnjive poslove, los kavalitet za puno para, pa sad preko donacija vracaju dio "zaradjenog".
Area_51

#90 Re: Izet Fazlinovic

Post by Area_51 »

Neces vjerovati u jednom granapu, na kasi, covjek daje afise, ove Radom za boljitak, ocito se zna sa radnicima samoposluge i kaze da je iz stranke dobio pare da plati svaki glas 50KM. Zena mu isto kaze, pa das mi pare a ja glasam za koga hocu, ona kaze mora telefonom uslikat da si glasao za njih. Ludnica.

Ovoj finoj dami. Sverceri piletinom osudjeni za manje poreske utaje i podmicivanje. Ono sto kao fol su osobodjeni u paketu sa Covicem, jel ti vjerujes u posteno sudjenje, gdje je Barisa Colak, HDZ, Ministar pravde, koji ce u zatvor poslati svoga sefa. Naravno da nece, a da bi sve bilo vjerodostojno, oslobodise sviju. Pa nije beg cicija.
sesalmir wrote:
Gdje se to dijeli, da odem uzet, kako ce oni znat jesam glasao za njih il nisam :?:
fidel

#91 Re: Izet Fazlinovic

Post by fidel »

za one koji jos nisu vidjeli ili culi
ww.sdp.ba pa u gornjem lijevom uglu klikni na promotivni spot.
Dobijes odgovor na pitanje za koga ce glasati izet fazlinovic? :)

Pozdrav
fidel

#92 Re: Izet Fazlinovic

Post by fidel »

sorry - desni ugao gdje su video klipovi
sesalmir

#93 Re: Izet Fazlinovic

Post by sesalmir »

Area_51 wrote:Neces vjerovati u jednom granapu, na kasi, covjek daje afise, ove Radom za boljitak, ocito se zna sa radnicima samoposluge i kaze da je iz stranke dobio pare da plati svaki glas 50KM. Zena mu isto kaze, pa das mi pare a ja glasam za koga hocu, ona kaze mora telefonom uslikat da si glasao za njih. Ludnica.

Ovoj finoj dami. Sverceri piletinom osudjeni za manje poreske utaje i podmicivanje. Ono sto kao fol su osobodjeni u paketu sa Covicem, jel ti vjerujes u posteno sudjenje, gdje je Barisa Colak, HDZ, Ministar pravde, koji ce u zatvor poslati svoga sefa. Naravno da nece, a da bi sve bilo vjerodostojno, oslobodise sviju. Pa nije beg cicija.
sesalmir wrote:
:lol: :lol: Prejako, jos samo mi reci kad su izbori i treba li se to sta registrovat da bi glasao, jer jos ni jednom nisam izasao na izbore i odoh ja u granap po petobu, a vi levati glasajte za svoje i dobijte cir na zelucu od sekiracije kad vidite sta vam vasi urade na vlasti. :razz:
amrica

#94 Re: Izet Fazlinovic

Post by amrica »

Pa necu ti vjerovati sorry,....... :-) :-) :-)

Mogu vjerovati da je to neko rekao, da kupi naivca, da glasa, ali da neko da 50 KM za svakog potencijalnog glasaca... malo bi bio citav budzet FBiH.

Sve se nesto sjecam, da je za prosle izbore Za boljitak predlagao da se svakom ko izadje na izbore da 100KM? Pa ovo preraslo u narodno predanje, uz modifikacije?

Nidje veze. Ni tih 100 KM za Ustavno pravo i obavzu da se glasa, a ni tih 50 za kupovinu glasova.

A pogotovu nidje tu Izeta F.

Kako ono isla stvar od Azre :
Suzi F?
Neelix

#95 Re: Izet Fazlinovic

Post by Neelix »

jest ovaj navalio sa sdp-om, koliko ti placaju fidele, priznaj??? :lol: :lol: :lol: :lol:

znam da su 2000. god placali po 50km za ovakve vidove internet kampanja :D :D

btw ovaj potez sa fol tajnovitim plakatima je isfurao prije 100 godina. boli me hashim za koga ce glasat.
mp3sa

#96 Re: Izet Fazlinovic

Post by mp3sa »

Jebe se mustafu, on svakako glasa u svom gradu - Zagrebu za Sanadera 8) a vamo ga kao vrbuju da njegov lik koji je prevarant, lopov, i sve najgore podrzi jednu stranku :lol:

Mislim svjestan sam da je ovo SDP radio na fazon, popularan lik, zanimanje ce porast i onda cemo ga svima suknut poslije dnevnika kad se izet pojavi i kaze, "ja za koga nego za covjeka, braco moja..." i svi ce glasat za nas, cak i suljo i hare jer je njima ovo najdrazi lik, pa moraju da ga slusaju... Ali bojim se da ce se nakon pocetne frke negativno ovo okrenut sdp-u, ali eto vidjecemo...
duboka_misao

#97 Re: Izet Fazlinovic

Post by duboka_misao »

bos

#98 Re: Izet Fazlinovic

Post by bos »

Boze, ovo je ofirnije nego sto sam mislio :D :D :D
kockica_kockica

#99 Re: Izet Fazlinovic

Post by kockica_kockica »

Izet Fazlinovic nece glasati ni za koga... Osnovat ce on sam sebi stranku pa ce natjerati da drugi glasaju za njega :lol: :lol: :lol:
dijaliza

#100 Mustafa Nadarević lobira za SDP

Post by dijaliza »

Mustafa Nadarević lobira za SDP

KAMPANJA za lokalne izbore u susjednoj nam BiH je u punom jeku. Političke se stranke, jednako kao što je to bilo i u Hrvatskoj u predizborno vrijeme, otimaju za poznate ličnosti koje će se svrstati u njihove redove.

Tako se u političku kampanju SDP-a BiH aktivno uključio i slavni glumac Mustafa Nadarević te se na televizijskim postajama, ali i na internetu, vrti spot naziva "Za koga će glasati Izet Fazlinović?". Naime, upravo je Nadarević utjelovio lik komičnog Fazlinovića u seriji "Lud, zbunjen, normalan", u kojoj trenutno uživaju i hrvatski gledatelji.

No, nije Nadarević jedino poznato lice koje je podržalo SDP BiH - u preostalim promotivnim spotovima se pojavljuju i estradna zvijezda Kemal Monteno te sportski menadžer Mirza Varešanović. Osim njih, u spotovima SDP podržavaju i brojni profesori, inženjeri, radnici te studenti i umirovljenici.

I.M
Index.hr
Post Reply