Ima li ko ruzniji.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
naravnoIma li ko ruzniji.

arghhhhShah mat
Gullwing je legenda , ja tu nemam sta,ali opet BMW ispred svihmadner wrote:![]()
Odoh, ali nisam imao izbora poslje 507 ice
Ja udobnijeg auta od MB E320 1997 inline machina (ne V masina koja pocinje 1998) jos nisam vozio. Ako ima neko ko je vozio E320 bas bi volio da cujem/citam sta veli?Beg_Babic wrote:Gullwing je legenda , ja tu nemam sta,ali opet BMW ispred svihmadner wrote:![]()
Odoh, ali nisam imao izbora poslje 507 ice![]()
madner wrote:Gdje smo stali?
A da, ovi su htjeli priznat da BMW opste nije konkurencija.
Pa unutrašnjost S-klase u sedmici već postoji, zapravo je obrnuto, kako to slike koje je postavio Beg_Babic pokazuju.Ali_G wrote:Da se moze kombinovati vanjstina starog BMWa 5ice il7ice sa unutrasnjoscu Merca dobili bi idealno auto

Joj sto ne mogu ovih komentara mehanicara.gumifufna wrote:Nekad je se mogao poediti BMW i MB,ali danas tesko.Mercedes je dosta izgubio na kvalitetu mada je i BMW oslabio ali nije kao MB.Zato danas mozete naci poredjenje MB i skode,Nije da mercedes nije dobro auto ali ne vrijedi onih para.
Da ne bude da lupam,radim kao mehanicar tako da mogu vidjeti koje auto ima najvise i kakvih kvarova.Dosta puta sam pricao sa kolegama koji rade u mercedesovom servisu i koji se isto slazu da je mercedesu dosta opao kvalitet.
Evo i slike jedne "trice" koju sam malo "provozo",jest da motor izgleda mal i nenadzidzan ,ali se nemoze opisati osjecaj kad stisnes gas i kad cujes zvuk![]()
Beg_Babic wrote:buahahah jel to ona indijska TATA![]()
![]()
mislis bivsi jaguar,djaba sva tradicija i pedigre jer ste se prodali,ni BMW vas nije htio kupiti ,to ti je isto recimo kupujes burek 6 godina kod odredjenog majstora sa tradicijom i pedigreom i kvalitetom,odjednom se promijeni vlasnik,to vise nikad nece biti isti burek koliko god prije dobar bio,pravio je jaguar dobra auta ali ne mozes zivjeti na staroj slavi valjda su skontali to kad ih je kupila ona ...onaj .. kako se ono zove... Babo,...amidja ne ne TATA ,ugledna korporacija nema staJaguarXKR wrote:a ne, ovo je BRITANSKI JAGUAR, pojam sportskog automobila tog doba. Nažalost, vrijeme je takvo kakvo jeste da je vlasnik Indijac, ali meni je bitno da je Jaguar još uvijek auto sa tradicijim, istorijom i pedigreom. Dok tvoja bengara to stekne, uzivaj gledajuci najljepsa auta ikad napravljena...to su ti ona sa znackom Jaguara, ne mozes fulitiBeg_Babic wrote:buahahah jel to ona indijska TATA![]()
![]()
![]()