Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
campa_xxx

#76 Re: FK Sarajevo

Post by campa_xxx »

strong69 wrote:
campa_xxx wrote:E moji pitari do prije 3 kola ste slavili titulu i rugali se Zelji a sada ste u istoj situaciji kao i mi, samo sto meni za razliku od vas to nije drago...Fakat nam kriminalci srozavaju klubove...

ABd slijedece godine Zeljo prvi, Sarajevo drugo...
Ta sljedeca godina moze biti 2020... A neka ni vi Manijaci niste nista bolji od nas pa ste dosli na ovu temu da se nasladujete makar malo....

Cuj nasladjujemo :-) ja napisah gore da mi za razliku od vas to nije drago, da Bog da se Zeljo i Sarajevo svake godine borili za titulu i da Bog da Zeljo svake godine bio uspjesniji :D
kontibih

#77 Re: FK Sarajevo

Post by kontibih »

38 je igrača ili trenera zaključno sa Husnijom je otišlo ili došlo ovog ljeta u Sarajevo?????????? U Željezničar,mislim oko 33.Ovo su cifre za Guinnesovu knjigu rekorda!!!!!!To više nisu fudbalski klubovi,to su humanitarna društva sa kriminogenim elementima.Ko god želi,ko je ostao bez angažmana,koga niko neće,mamini,tatini....Doći ću i ja sa rajom sa termina!!!! :idea:
rumenige_brajtner

#78 Re: FK Sarajevo

Post by rumenige_brajtner »

kontibih wrote:38 je igrača ili trenera zaključno sa Husnijom je otišlo ili došlo ovog ljeta u Sarajevo?????????? U Željezničar,mislim oko 33.Ovo su cifre za Guinnesovu knjigu rekorda!!!!!!To više nisu fudbalski klubovi,to su humanitarna društva sa kriminogenim elementima.Ko god želi,ko je ostao bez angažmana,koga niko neće,mamini,tatini....Doći ću i ja sa rajom sa termina!!!! :idea:
mislim daa ne bi imali problema da upadnete u prvi tim. i u zelji i u sarajevu. jos bi dernuli nekog na strani :D
Sargan

#79 Re: FK Sarajevo

Post by Sargan »

Zanimljivo je to kako klubovi kao Zeljo, Sarajevo i Velez polako ali sigurno propadaju a Siroki i Zrinjski ne. Mozda bi o tome trebali vise razmisliti a ne da se bez veze svadjate na relaciji Zeljo-Sarajevo jer je zalosno i tuzno to citati.
Aduu

#80 Re: FK Sarajevo

Post by Aduu »

Navodno i Arapovic dobio otkaz odma poslije utakmice, kao glavni kandidati za novog trenera se spominju Odovic i Glavas :roll:
CIrkus zivi :D
strong69

#81 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

Aduu wrote:Navodno i Arapovic dobio otkaz odma poslije utakmice, kao glavni kandidati za novog trenera se spominju Odovic i Glavas :roll:
CIrkus zivi :D
Cirkus je to godinama koji putuje iz grada u grad... Jos da se nastavi dalje...
Epitop

#82 Re: FK Sarajevo

Post by Epitop »

Ja evo vidio Husniju oko 20:00 h u Zenici, reko kad se prije pokupi iz Sarajeva.
govnar.smrti

#83 Re: FK Sarajevo

Post by govnar.smrti »

Epitop wrote:Ja evo vidio Husniju oko 20:00 h u Zenici, reko kad se prije pokupi iz Sarajeva.
ma daaj... jel fakat?
mp3sa

#84 Re: FK Sarajevo

Post by mp3sa »

Nisam navijac Sarajeva ali moram da kazem da mi je zao sta se sve desava u klubu... Za Zelju sam nekako i naviko jer vec godinama ne mogu meda, ali Sarajevo svake godine ima neke ambicije, pokusava, dovodi (vraca) igrace, najavljuje borbu za vrh...
Generalno govoreci, svi znamo da nam je fudbal jadan u drzavi, i svi krivimo trenere, uprave, kurce palce, ali ja sam misljenja da smo mi krivi... Da smo mi imalo normalan narod, prvo bi razbili vlasti koje nas jebu ovoliko a kamoli ovu saku jada od uprava koje nam vode sve klubove sto valjaju i unistavaju ih... Dokazano je da smo kite kao nacija, mi nismo u stanju da razbijemo pedere i lopovcine u savezu jer nas razbije 20 svinja u 5 minuta nakon prvog dogovora navijaca poslije 15 godina sto smo se scivilizovali da razgovaramo i zajedno budemo sat vremena, nakon toga se svi povucemo u jazbine i ne smijemo da provirimo, sto sve dovodi do toga, kad svi zajedno ne mozemo njih razbit, sta tek sa nasim upravama... Nema logike da toliko pitara, toliko manijaka, toliko zenicana, tuzlaka, mostaraca ne moze jednostavno srusit savez, i onda iz temelja pokrenut sve nanovo, otjerat uprave, postavit normalne ljude sportiste, fudbalere, pa nek vode kako Bog zapovjeda... Toliko legendi svaki klub ima da je to nevjerovatno da ni u jednom ne sjedi ni jedan takav bivsi fudbaler, trener...
Ali posto ja pricam pricu koju smo svi ispricali milion puta, i nisam nista novo reko osim zakljucio da je do nas, da smo mi picke, ostaje nam pitanje sta hocemo mi koji kurac... Jest da nas je sve manje i manje na utakmicama, i da nam je glavna furka u svemu razbit par glava protivnicima koji dodju, ali sta hoce nas malo sto idemo da gledamo te utakmice? Jel mrzimo sebe, svoje zivce? Jel imamo vremena i para previshe pa ne znamo sta cemo sa njima?
Meni je zao vidjet momke koji su fantasticni iz Hz koji odu u Gradacac i tamo ih gledaju ko Marsovce, ali njihov tim na terenu razbiju neki seljacici (izvinice me svi ovi iz Gradačca) iz kluba koji ne moze uopste da stane u isti red sa Sarajevom bez podsmjeha, ali ih ipak razbije, ko i Zelju, Veleza, Celika, Slobodu... Fakat mi nismo jasni mi...
Ni sam ne znam zasto vishe ovo pisem jer je sve isto napisano milion puta, ali jednostavno kad neko vidi kako je danas na Kosevu par hiljada ljudi bilo ko pingvini, smrzli se od hladnoce ili zalosti ni oni nisu znali, tuga te neka ufati...
I da se razumijemo nije povod ovom pisanju sto je gost dobio domacina, nek tako bude svako malo, tuga je vidjet jednog onakog trenera, kojem komanduje jedna onakva uprava, kako vodi onakve igrace... Tuga brate...
ODVRATAN_i_GADAN

#85 Re: FK Sarajevo

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

Zvijezda je trenutno bolji i organizovaniji klub od ZELJE i Sarajeva! Da nije tuzno bilo bi smijesno! :x :x :x :x :x :x
ludak_

#86 Re: FK Sarajevo

Post by ludak_ »

Znas li "slucajno" cija je Zvjezda? Znas li uopste da ih vodi JEDAN covjek? Znas li ko je taj covjek? Znas li kolku taj covjek ima potporu iz Slovenije od rukometnog kluba? Znas li kolke su plate njegovim uposlenicima? preko 1000KM SVAKOM!
dlfo

#87 Re: FK Sarajevo

Post by dlfo »

INDEXN1 wrote:Znas li "slucajno" cija je Zvjezda? Znas li uopste da ih vodi JEDAN covjek? Znas li ko je taj covjek? Znas li kolku taj covjek ima potporu iz Slovenije od rukometnog kluba? Znas li kolke su plate njegovim uposlenicima? preko 1000KM SVAKOM!
Znas li da im treba reci :"Svaka cast"?
Moraless

#88 Re: FK Sarajevo

Post by Moraless »

daleko od toga da mi je zeljo drag,al to mi ne daje za pravo da se nasladjujem njihovim belajima,kao ni oni nasima..ima tu uvijek pozitivne zajeb...... sto je sasvim ok kad se uzme cinjenica,da postoje kuce u kojoj otac i sin navijaju za jedne,a majka i drugi sin ili kcerka za druge..bude tu i svadja pa nekad i neceg drugog..sve je to normalno...al sto je najzalosnije bar za mene...dok se raja s foruma sladi i likuje jedni drugima.."vi ste losi mi smo bolji" itd..dotad ovi klosari lagano nam klub spustaju na dno...peru lovu,rade sta hoce..mjenjaju igrace,i sta sve ne još...ista je to gamad i u nas i u vas...kod nas taksisti,trgovci...kod vas piljari itd...bivsih asova nema ni miljama daleko... :( .... i vi opet imate snage da se svadjate,prepirete...ljudi boziji...vidite li vi kuda ovo vodi... samo jedan izlaz je... IDEMO IH RUŠITI :-x
strong69

#89 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

Moraless wrote:dotad ovi klosari lagano nam klub spustaju na dno
Iskreno, sta god bi pomoglo da se Sarajevo rijesi ove stoke u Upravi podrzao bih i prihvatio pa makar to bilo i ispadanje u Federalnu Ligu.

Radije bih i Miskovica gledao kao vlasnika kluba (daleko bilo) nego Mucu, sitnog kriminalca i prevaranta.
xxxZmajxxx

#90 Re: FK Sarajevo

Post by xxxZmajxxx »

Cudno je to sta se radi STARIM velkim klubovima u BiH!
A do juce klubovi sto nisu ni postojali ili igrali u nekoj selendri hop u evropu ili na vrh ???????

Kome je to interes?Zasto nema direktni prenosa tekmi na TV itd........
Tonemo sve dublje i dublje
nikad_izvini

#91 Re: FK Sarajevo

Post by nikad_izvini »

Mene samo zanima gdje su slučajne belisime @ co nestale.Vjerni navijači ;-)

Vidimo se u Federalnoj liZi :D

Toliko od mene :-D
Baltazar_khan

#92 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

nikad_izvini wrote:Mene samo zanima gdje su slučajne belisime @ co nestale.Vjerni navijači ;-)

Ja ti garantujem da ćemo se i naredne godine boriti u premijer ligi i mi i vi :oops:
strong69

#93 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

Sljedece utakmice;
1. Kup BiH, Sloboda - Sarajevo, prolazimo :D
2. PL, Travnik - Sarajevo

S obzirom da je ovo domacinska liga (osim kad igra Sarajevo), svaki bod sa gostovanja je dragocjen a da ne govorim o 3 boda. Zrinjski vec pravi razliku jer je pobijedio u gostima i Travnik i Velez. Dakle, ako optimisticki gledam morali bi uzeti Travnik. Ako budem objektivan...

Ali kao i svaki navijac, sigurno da objektivnost ostavljam po strani. Idemo dalje ;-)
El_comadante

#94 Re: FK Sarajevo

Post by El_comadante »

Široki, Zrinski a evo i Zvjezda ulaže u klub dovode igrače a u Sarajevu i Želji sve sami lopovi, i koga su to doveli u Sarajevo? 90% igrača se vratilo u klub. ja ču uvijek reći da nije lopova Sarajevo i Željo bi bili daleko najjaći. evo primjer kad je Željo igro 3. pretkolo lige prvaka dobio je za naše prilike lijepe pare i gdje su završile te pare. A mogli su pokupovati sve što valja u našoj ligi. to je i slučaj sa Sarajevom. gdje su pare od Europe? uvijek se igra u Evropi a nigdje para
slucajan

#95 Re: FK Sarajevo

Post by slucajan »

nikad_izvini wrote:Mene samo zanima gdje su slučajne belisime @ co nestale.Vjerni navijači ;-)

Tu smo kralju moj :mrgreen:

Da mi je lahko nakon ovog vikenda, vala i nije, ako ces iskreno... Ali jedino sto me raduje je parola koja se svakim danom sve vise obistinjuje, a to je... "GDJE GOD BILI, UVIJEK SMO KORAK ISPRED VAS", pa makar to bilo 11. ispred 12. mjesta na tabeli sa istim brojem bodova... Kako god okrenes i pogledas mi uvijek ispred vas (sto vec odavno nije bas ni tesko, ali jbg.)... E u tome je osnovna razlika izmedju VELIKIH i malih...

Samo se bojim narednog kola, jer mislim da cemo mi zijaniti u Travniku, a vi cete otkinuti bod Celiku na Grbavici i vjerovatno ces citavu heftu govoriti kako moja parola nema smisla jer nam bjezite CITAV bod ;-)
belissima

#96 Re: FK Sarajevo

Post by belissima »

Evo kad prozivas da ti se javim...Belissima je tu...i smijesno mi se sad s tobom bockati jer samim pogledom na tabelu(kad vidim gdje su oba kluba) to nema smisla...mi smo u krizi zadnja 2 kola..vi ste od pocetka...na kraju krajeva opet(uvijek) smo ispred vas... :D
Mikado

#97 Re: FK Sarajevo

Post by Mikado »

edin_Basket

#98 Re: FK Sarajevo

Post by edin_Basket »

morate vi nac neki razlog da se hvalite, makar bilo da je vase hovno vece od naseg
shadow

#99 Re: FK Sarajevo

Post by shadow »

edin_Basket wrote:morate vi nac neki razlog da se hvalite, makar bilo da je vase hovno vece od naseg
\

delegat, pogledaj naziv teme pa nesto pricaj. Na pogresnoj si teritoriji + kompleksas, jako losa kombinacija :D
Bosanski_kralj

#100 Re: FK Sarajevo

Post by Bosanski_kralj »

Žalosno je što mi moramo gledati čemer na tribinama, kad je npr. Modriča igrala pretkola lige prvaka. Koliko bi ljepše, a i draže, bilo gledati Želju ili Sarajevo
Locked