Jutros u Splitu umro Dino Dvornik

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Asana

#76 Re: Jutros u Splitu umro Dino Dvornik

Post by Asana »

Svojim ucescem u filmu "Ta divna Splitska noc" dao je svoj specifican doprinos borbi protiv droge ... nadam se da je i svojom smrcu to isto uradio :(

Pokoj umornoj mu dusi
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#77 Re: Jutros u Splitu umro Dino Dvornik

Post by Šeherzada »

Ja cula na vijestima da je umro sinoc u Zagrebu :? Bilo kako bilo-zao mi je mada njegovu muziku nisam nikada nesto slusala.....
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#78 Re: Jutros u Splitu umro Dino Dvornik

Post by since1921 »

legendo pokoj ti dusi i neka ti je mir vjecni....prvi si dosao u Sarajevo poslije rata prava raja ti to nikad zaboravit nece
dinosaur

#79 Re: Jutros u Splitu umro Dino Dvornik

Post by dinosaur »

R.I.P.
StLouis

#80 Re: Jutros u Splitu umro Dino Dvornik

Post by StLouis »

a jebo te ne mogu vjerovati :( :( :( kakva ljudina :( :( sokiran sam

Pocivaj u miru dobri covjece...
Not For Sale

#81 Re: Umro Dino Dvornik

Post by Not For Sale »

R.I.P. :(
xfacktor

#82 Re: Umro Dino Dvornik

Post by xfacktor »

Ne pronadjoh pvu temu pa i ja napravih Preminuo dino drvornik pa molim admine da je obrisu.
Ali fakat. Ode legenda sa balkana koja je stvarno bila unikatna. Pa njegove pjesme svak zna a niko nije obracao paznju mnogo na njega kao artista, kao da ce uvjek biti tu.. Bio je standard za sebe po mom misljenju i tek sada vidim ko je bio..

R.I.P Dino legendno
suncica24

#83 Re: Jutros u Splitu umro Dino Dvornik

Post by suncica24 »

Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#84 Re: Jutros u Splitu umro Dino Dvornik

Post by Admir_1984 »

since1921 wrote:legendo pokoj ti dusi i neka ti je mir vjecni....prvi si dosao u Sarajevo poslije rata prava raja ti to nikad zaboravit nece
Dr.Cuddy

#85 Re: Jutros u Splitu umro Dino Dvornik

Post by Dr.Cuddy »

Dino Dvornik posljednjih je dana navodno bio jako opterećen svojim novim albumom jer je strahovao da ga publika neće dobro primiti i bio je zbog toga jako zabrinut. O tome je sa suprugom Danijelom razgovarao sinoć prije spavanja prije nego je zaključio: "Idem leći, dosta mi je svega. Možda bi bilo najbolje da umrem, možda će mi se album tada bolje prodavati".
shana_majka

#86 Re: Jutros u Splitu umro Dino Dvornik

Post by shana_majka »

RIP :(
suad-sarajevo
Horoskop: sarajevski seljak

#87 Re: Jutros u Splitu umro Dino Dvornik

Post by suad-sarajevo »

stickitout

#88 Re: Jutros u Splitu umro Dino Dvornik

Post by stickitout »

I nek je umro, vakat mu je odavno. Ne plako ja za narkomanom koji je svoj zivot u invalidninu doveo. Haj jebo ga njegov zivot, zivio ga je kako je htio al sto onog oca otjera u grob jebo sebi rod narkomanski
campa_xxx

#89 Re: Jutros u Splitu umro Dino Dvornik

Post by campa_xxx »

stickitout wrote:I nek je umro, vakat mu je odavno. Ne plako ja za narkomanom koji je svoj zivot u invalidninu doveo. Haj jebo ga njegov zivot, zivio ga je kako je htio al sto onog oca otjera u grob jebo sebi rod narkomanski
Mogao si ovo za sebe zadrzati ... :( :roll:
stickitout

#90 Re: Jutros u Splitu umro Dino Dvornik

Post by stickitout »

campa_xxx wrote:
stickitout wrote:I nek je umro, vakat mu je odavno. Ne plako ja za narkomanom koji je svoj zivot u invalidninu doveo. Haj jebo ga njegov zivot, zivio ga je kako je htio al sto onog oca otjera u grob jebo sebi rod narkomanski
bas je divno bilo svjedociti onaj odron od istinskog zivota zvanog "Dvornikovi". Forum i jeste i hvala internetu za to, da se izjasne misljenja bez skrupuloznih maski preko kafanskog stola
cyprus

#91 Re: Jutros u Splitu umro Dino Dvornik

Post by cyprus »

Nisam ga baš gotivio, al jbg, opet mi je žao kad neko umre puno prije vremena :sad:
rajvosa^

#92 Re: Jutros u Splitu umro Dino Dvornik

Post by rajvosa^ »

Jel bas moras ovako govoriti iliti pisati? :(
kaubojstina

#93 Re: Jutros u Splitu umro Dino Dvornik

Post by kaubojstina »

Who f*cks him. Zbilja... :roll:
Siguran sam da je u tom trenutku umrlo boljih ljudi...i pregonite sa tim "RIP"...cuj "RIP". Sta treba da znaci? Rust in Peace? Random Internet Person?
I Bog dao, svi vi meni docekali 75. godisnjicu radjanja.
united bosnae

#94 Re: Jutros u Splitu umro Dino Dvornik

Post by united bosnae »

kaubojstina wrote:Who f*cks him. Zbilja... :roll:
Siguran sam da je u tom trenutku umrlo boljih ljudi...i pregonite sa tim "RIP"...cuj "RIP". Sta treba da znaci? Rust in Peace? Random Internet Person?
RIP, zao mi covjeka i umjetnika.

kaubojsnita, bas si onako .... lafcina ispao sa ovim sto si napisao - napredan i lafcina.
lerdi

#95 Re: Jutros u Splitu umro Dino Dvornik

Post by lerdi »

I ko mi kaže još da nije sve puno papaka i morona ja ču ga pljunuti. Kreteni bar zaobiđite mrtvog čovjeka. Malo poštovanja prema mrtvima. Kad nemate za njih poštovanja kakvi li ste prema živima.

R.I.P. legendo.
kaubojstina

#96 Re: Jutros u Splitu umro Dino Dvornik

Post by kaubojstina »

united bosnae wrote:
kaubojstina wrote:Who f*cks him. Zbilja... :roll:
RIP, zao mi covjeka i umjetnika.

kaubojsnita, bas si onako .... lafcina ispao sa ovim sto si napisao - napredan i lafcina.
:roll:
lunci

#97 Re: Jutros u Splitu umro Dino Dvornik

Post by lunci »

stickitout wrote:
campa_xxx wrote:
bas je divno bilo svjedociti onaj odron od istinskog zivota zvanog "Dvornikovi". Forum i jeste i hvala internetu za to, da se izjasne misljenja bez skrupuloznih maski preko kafanskog stola
nije ti bas neko misljenje bili nebili u kafani :-) cuj jebo sebi rod narkomanski ccc
stickitout

#98 Re: Jutros u Splitu umro Dino Dvornik

Post by stickitout »

rajvosa^ wrote:

Istina boli druze!!! A znas sta, da mene neko mrtvog dize u visine dostojanstva, ne bi mi tesko palo ali da se nadje pravi covjek, drug, haj recimo i obozavatelj pa da me folira!!!! e to mi ne bi leglo. Reci mi brate posteno sta sam i ko sam, taman mi pljuno u usta. A tu breginu "pamtite me po pjesmama mojim" okacite svi o repinu breginu licemjernu!!!!

Jesam, morao sam bas tako govoriti i pisati jer je moja generacija pogazena od tog heroinskog zla kojem se, nazalost, nije mogla oduprijet iz ovih ili onih razloga. A Mr Dvornik je iz istog skupa sa odredjenim "drustvenim" pomagalima uspio od sebe napravit od talenta najgoreg IDIOTA, tu dragi moji, nema mjesta za suzdrzavanje.....nek mu je laka zemlja
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

#99 Re: Umro Dino Dvornik

Post by Nosferatu »

Vijest me je docekala cudno, nekako, oduvijek sam znao, da nece Dino biti duga vijeka, ali nisam ni znao ni sumnjao da ce biti ovako kratkog. Voljeo sam pojedine segmente njegove mjuze, ali nakon Zuhra Show-a, nekako mi je bilo zao covjeka, kao da je totalno bio ishlapio, i stvaralacki i intelektualno. Steta velika, sto je imao Dino je dao, dok ga nije nestalo... droga, droga, i samo droga... ljude jede a ljudi joj se vracaju...
lunci

#100 Re: Jutros u Splitu umro Dino Dvornik

Post by lunci »

stickitout wrote:
rajvosa^ wrote:

Istina boli druze!!! A znas sta, da mene neko mrtvog dize u visine dostojanstva, ne bi mi tesko palo ali da se nadje pravi covjek, drug, haj recimo i obozavatelj pa da me folira!!!! e to mi ne bi leglo. Reci mi brate posteno sta sam i ko sam, taman mi pljuno u usta. A tu breginu "pamtite me po pjesmama mojim" okacite svi o repinu breginu licemjernu!!!!

Jesam, morao sam bas tako govoriti i pisati jer je moja generacija pogazena od tog heroinskog zla kojem se, nazalost, nije mogla oduprijet iz ovih ili onih razloga. A Mr Dvornik je iz istog skupa sa odredjenim "drustvenim" pomagalima uspio od sebe napravit od talenta najgoreg IDIOTA, tu dragi moji, nema mjesta za suzdrzavanje.....nek mu je laka zemlja
ok svi mi imamo prijatelja koje je heroin zgazio...al ne govorimo nek crkne i slicne bljuvotine kad neko umre a avaz i slicna primitivna stampa objavi kako je nadjen mrtvi narkoman!

uostalom makar bio "narkomanskog roda" bar covjek nikada nije ispoljavao mrznju u svojoj muzici i nastupima. ako nista bar zbog toga ga postujem u odnosu na ljude iz kojih isijava mrznja prema svemu sto kao razumiju i znaju najbolje, pa to moraju prosipati i po internet forumima!!
Post Reply