Kako dohakati trkacima

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Irelevantan

#76 Re: Kako dohakati trkacima

Post by Irelevantan »

Mislim da praktičnog rješenja, za navedeni problem, koje će biti efikasno nema..

Mislim da definitivno Golfovi GTI nisu problem...kreteni divljaju sa svime što im dopadne u ruke....

Čovjeka najviše boli kada ga se opali po džepu, ali poznajući našu policiju opet će ispaštati pošteni i normalni ljudi kada te zaustavi zbog brze vožnje ograničenje 40 a ti vozio 50-60.....niđe veze...a kreteni kroz grad sa motorima i autima po 150...jbg.. teško nama ovakvima, :sad:
amrica

#77 Re: Kako dohakati trkacima

Post by amrica »

Image

Image

Image

Image

Zao mi je, nista se ne vidi, ne znam kako staviti normalnu sliku. Inace, ovo trebale biti slike lezeceg policajca u Cekalusi.
Better Man

#78 Re: Kako dohakati trkacima

Post by Better Man »

Amrice otiđi na podforum računari i tehnologija i tamo imaš temu na kojoj je objašnjeno kako se postavlja normalno slika na forum! Evo ti ovdje objašnjenja i link kopiran sa te teme, a ako ti treba i slikovni prikaz otiđi na ti temu.

Prvo odabrati stranicu koja nudi besplatan smještaj slika, u ovom slučaju http://www.imageshack.us/

1. Klik na Browse

2. Odabrati sliku na svom komjuteru

3. Klik na host it! i pričekati da se slika prebaci na server

4. Nakon što je slika prebačena na server, imageshack.us će ponuditi nekoliko putanja do slike. U ovom primjeru odaberemo posljednji od ponuđenih. Klikamo na url i kopiramo ga (copy).

5. Vraćamo se na forum i zatim klik na Img dugme

6. Upišemo kopirani URL (paste) i još jedanput klik na Img dugme

7. Provjeriti da li se putanja do slike nalazi tačno između img tagova.

To bi bilo to!Sensei

Private message
DoradO

#79 Re: Kako dohakati trkacima

Post by DoradO »

:lol: :lol: :lol: a ja mislio da je do mog browsera :D
amrica

#80 Re: Kako dohakati trkacima

Post by amrica »

ama, bolan, isla laganini korak po korak po upustvima sa racunara , ali nesto mi fali, mora da je do mene.... :D :D
DoradO

#81 Re: Kako dohakati trkacima

Post by DoradO »

amrica wrote:ama, bolan, isla laganini korak po korak po upustvima sa racunara , ali nesto mi fali, mora da je do mene.... :D :D
http://klix.com/

eto tu uploadiraj sliku i samo copy link za forum vamo u prostor gdje kucas txt bez ikakvih prepravki ... znaci samo copy - paste
amrica

#82 Re: Kako dohakati trkacima

Post by amrica »

Image
amrica

#83 Re: Kako dohakati trkacima

Post by amrica »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ova sad prevelika
amrica

#84 Re: Kako dohakati trkacima

Post by amrica »

Image
amrica

#85 Re: Kako dohakati trkacima

Post by amrica »

DoradO wrote:
amrica wrote:ama, bolan, isla laganini korak po korak po upustvima sa racunara , ali nesto mi fali, mora da je do mene.... :D :D

eto tu uploadiraj sliku i samo copy link za forum vamo u prostor gdje kucas txt bez ikakvih prepravki ... znaci samo copy - paste

hvala, danke, thanks, merci, grazie.... :)
amrica

#86 Re: Kako dohakati trkacima

Post by amrica »

Image
VR6

#87 Re: Kako dohakati trkacima

Post by VR6 »

Nisam nikad prosao preko ovog lezeceg, izgleda cool. Jel ko pokusao preci preko istoga sa nekom vecom brzinom, od 60-70 km/h? Izgleda mi uska ulica, no lezeci bi mogao biti dobar za skakanje. Ima tamo na grbavici na raskrsnici nesto slicno (al asvalt se sam tako "kreirao"), pa kad naletis na to autom sa 40-ak il vise km/h, auto lagano poskoci. Ja sam tamo jednom sa terencem dosao specijalno za tu priliku i skocio sa 60-ak km/h, bilo pravo dobro :D
d2

#88 Re: Kako dohakati trkacima

Post by d2 »

ja sam neki dan tu bas dobro skocio, zurio na posao... ne znam kako je izgledalo ovima sa strane :D
DoradO

#89 Re: Kako dohakati trkacima

Post by DoradO »

amrica wrote:
DoradO wrote:

hvala, danke, thanks, merci, grazie.... :)
:thumbup:

isplatilo se ... :lol: to je bas ona ullica i onaj ''specijalac'' o kojem sam ja pricao :sax: ...ZAKON TITA MI :D
VR6

#90 Re: Kako dohakati trkacima

Post by VR6 »

I neko kaze ne treba nam staza, gledam veceras lika, najnoviji Audi A4, svjetloplavi. Uleti u onu krivinu na skenderiji pored bicakcica - smjer ka Ilidzi, izbaci mu Audi zadnji kraj za jedno 2-3 metra u stranu pri 80-ak km/h. Njuska mu se vec okrenula prema onom trotoaru sa desne strane ceste, no nesto "izmađija" i ispravi Audija - il je ESP svoje odradio. Ja kad sam vidio koliko se zanjeo, kontao vec da ga nece moci ispraviti, jer je bio pod uglom od 70 stepeni u odnosu na cestu. Valjda lik uzeo novi auto pa probava kako se ponasa u krivinama, garant se posteno sasrao kad mu se to desilo... ;-)
Neelix

#91 Re: Kako dohakati trkacima

Post by Neelix »

kakav je to audi sto se tako vrti pri 80 km/h :?
d2

#92 Re: Kako dohakati trkacima

Post by d2 »

VR6 wrote:I neko kaze ne treba nam staza, gledam veceras lika, najnoviji Audi A4, svjetloplavi. Uleti u onu krivinu na skenderiji pored bicakcica - smjer ka Ilidzi, izbaci mu Audi zadnji kraj za jedno 2-3 metra u stranu pri 80-ak km/h. Njuska mu se vec okrenula prema onom trotoaru sa desne strane ceste, no nesto "izmađija" i ispravi Audija - il je ESP svoje odradio. Ja kad sam vidio koliko se zanjeo, kontao vec da ga nece moci ispraviti, jer je bio pod uglom od 70 stepeni u odnosu na cestu. Valjda lik uzeo novi auto pa probava kako se ponasa u krivinama, garant se posteno sasrao kad mu se to desilo... ;-)
pa ga nasao isprobavati u mrtvom centru grada...
VR6

#93 Re: Kako dohakati trkacima

Post by VR6 »

Siroko, tri trake, mada je samo ova do njega bila prazna - na svu srecu. A kakav je Audi, rekoh A4, koji je tek stigao iz tvornice. Sumnjam da je do auta, garant je vozac uradio neku glupost, trznuo volanom kako ne treba ili je mozda zakacio tockom tramvajske sine - jer je bio u skroz desnoj traci kad se to desavalo (onoj do sina dakle). Al bi opak manevar... :)
d2

#94 Re: Kako dohakati trkacima

Post by d2 »

ja sam slicnu glupost napravio sa golfom dvojkom prije par zima, vozio brzo po snijegu tamo kod marsalke i krenuo da promjenim traku a tragovi su vec bili formirani, imao sam 4 s+m ali je bilo dobro klizavo, krenem promijeniti traku i prednji tockovi predju u susjednu a zadnji ostanu na pola kako je dvojka nazad lagana, auto se krenulo zanositi i okretati poprijeko kao i tom tipu sa audijem i kako sam brzo isao vec sam se vidio kako pravim piruete po cesti i pitao se gdje cu zavrsiti... imao sam vise srece nego pameti sto sam trznuo volanom upravo onoliko koliko je trebalo da se auto ispravi bez daljeg zanosenja... mora da je izgledalo profesionalno kao karlos sainz na snijegu al ja sam se dobro sasrao...
madner

#95 Re: Kako dohakati trkacima

Post by madner »

Mozda je naletio na ulje, ja sam kod klasa i stadiona kosevo napravio slicnu figuru bez da sam vozio vise od 30-40 km/h.
Bakir1

#96 Re: Kako dohakati trkacima

Post by Bakir1 »

VR6 wrote:I neko kaze ne treba nam staza, gledam veceras lika, najnoviji Audi A4, svjetloplavi. Uleti u onu krivinu na skenderiji pored bicakcica - smjer ka Ilidzi, izbaci mu Audi zadnji kraj za jedno 2-3 metra u stranu pri 80-ak km/h. Njuska mu se vec okrenula prema onom trotoaru sa desne strane ceste, no nesto "izmađija" i ispravi Audija - il je ESP svoje odradio. Ja kad sam vidio koliko se zanjeo, kontao vec da ga nece moci ispraviti, jer je bio pod uglom od 70 stepeni u odnosu na cestu. Valjda lik uzeo novi auto pa probava kako se ponasa u krivinama, garant se posteno sasrao kad mu se to desilo... ;-)
djes boki kvazi novinaru dal ti gera da operes koji auto?
tebi treba staza druze u glavi jedna gdje ces ici brum brum an an.
jel ti reko niho da ga spustis malo vts-a na torzijama.
kako si samo sazeo sve svoje novinarske sposobnosti u jedan divan post njuska,mađijanje itd.jel to mozda vidovita dzemila probala svog novog audija :lol: :lol: :lol:
za isprobavanje mogucnosti auta kvazi trkaci imate jahorinu i igman pa kad izmađijate i odete u maline nece niko vise nastradati od vas.
sta ima boki kako si? :-) :lol: :lol:
Hodidjed

#97 Re: Kako dohakati trkacima

Post by Hodidjed »

Nego, sta bi sa onim RACER-om od prije neko vece sto je one svabe pobio na Pofalicima?
Onaj sto sa 17 godina voza bez vozacke i sto mu je mater Igbala kupila novog Golfa 5-icu?
pashica

#98 Re: Kako dohakati trkacima

Post by pashica »

Draži su mi i rejseri nego "peglači" koji na ograničenju od 60 ne voze ni 50 :x i time prave kolone, jer ako oni ne žure ima onih koji su u žurbi
ranger

#99 Re: Kako dohakati trkacima

Post by ranger »

isto mjesto, slicno vrijeme i ista situacija....samo prije nekih 2-3 sedmice...
uleti lik s crvenom peticom GTI, al on je ono krkanski iso, nekih 90-tak km/h i samo okrenouo volan u smjeru krivine i jbg, zadnji kraj podje bjezat al valjda ESP proradio i bez vecih problema prosao krivinu....
a da nije bilo ESP-a il cega vec il da je bila kakva krntijica desila bi se velika tragedija jer je tad bio SFF neki stranci sjedili ispred Bicakcica, bila puna ona basta...
neki lik sjedio okrenut prema cesti, i zaista vam ne mogu opisat izraz njegovog lica.... a i mene je bas presjeklo iako nisam bio u opasnosti... :skoljka:
slavkoimamodilera

#100 Re: Kako dohakati trkacima

Post by slavkoimamodilera »

Kakav levat... ja sam tamo isao bar 140 bez zanosenja, ocam...
Post Reply