Sto volim ove komentare....podrzava gradjansku bosnu.....znaci mi ga izabrali i bori se za neke nase ciljeve a predstavlja druge.....to se zove gradjanska .....bilo bi fino kad bi onda srbi birali bosnjackoh predstavnika a hrvati srpskog...e to bi bila demokratijapopajic wrote:mozda zbog ovoga:Postao/la Panthera dana 13/08/2008 13:35
Dobro eto Komsic vam je super...Sta je on to ucinio da ga cini vrijednim takvog vaseg misljenja?
Samo nemojte pominjat ona njegova deklarativna palamudanja i trosenje para poreskih obveznika na domjenke i skupa putovanja..ili ovoga:Josip je napisao/la:on nikako ne radi dobro za Hrvate čim traži da ovo bude građanska država.Ili jednostavno zato sto Bosanci i Hercegovci u njemu prepoznaju prvo Bosanca pa tek onda sve ostalo.Josip je napisao/la: a i ostli imaju predstavnike koji se izdaju za njihove predstavnike, a ˝naš˝ se izdaje za svačijega.
A naci-onalistima je bas to neshvatljivo.Cuj,preskace svoj tor i spominje nekakve gradjane !Pa,nije ovo demokratska nego ultra-nacionalisticka drzava.ZATO ga ne podnose.
Go,Zeljko,GO !!!
ja samo cekam kad ce vam zeljko suknut onako iznenada.....nesto me podsjeti....jel ono zeljko rekao da srebrenicani netrebaju da se bune i traze nesto od sarajeva kad pripadaju rs....tako nekako je bilo...ma zeljko je kralj....da nebude on ko mesic posljednji od "jednakih" u sfrj