U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
- shiz
- scooter21ba
#77 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
znam na sta je mislila samo sam onako spopmenuo ovo pomaganjejennisjoplin wrote:mislila je na poznanike, nesto sto je kvalitetno a da ne dere i sutra ne izbaci iz stanascooter21ba wrote:pa puni oglasi iznajmljivanja ne znam kako drugacije da pomognemo (mada ovo ti sada ne pomaze biciklist)
al evo ja je ne poznajem a ako bi slucajno cuo i sjetio se toga rekao bi joj al ne znam jeli sigurno ili ne i dere li nek se za to sama raspita jer sta ja znam sta je njoj deranje
mozda je meni 300 deranje a njoj nije ili obratno
- jennisjoplin
#78 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
ma razumjeli smo se , malo sam i ja ..., ali zato je i rekla na PM, mnogi se znaju sa GIRO ili neke druge manifestacije pa jednostavno što ne bi pomogli u nevolju, zato ćemo ko' god dozna dobacit tu informaciju pa će ona odlučitiscooter21ba wrote:znam na sta je mislila samo sam onako spopmenuo ovo pomaganjejennisjoplin wrote:mislila je na poznanike, nesto sto je kvalitetno a da ne dere i sutra ne izbaci iz stanascooter21ba wrote:pa puni oglasi iznajmljivanja ne znam kako drugacije da pomognemo (mada ovo ti sada ne pomaze biciklist)
al evo ja je ne poznajem a ako bi slucajno cuo i sjetio se toga rekao bi joj al ne znam jeli sigurno ili ne i dere li nek se za to sama raspita jer sta ja znam sta je njoj deranje
mozda je meni 300 deranje a njoj nije ili obratno
- slavkoimamodilera
#79 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
Dodajte dvoprstak ozbiljnosti i zlicicu vegete, i count me in... 
- bavka
#80 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
bajk imas,auto nemas?slavkoimamodilera wrote:Dodajte dvoprstak ozbiljnosti i zlicicu vegete, i count me in...
- jennisjoplin
#81 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
jennisjoplin wrote:jennisjoplin wrote:evo da rezimoramo dosadasnje brojno stanje, pošto je bavka slab sa matematikom osim kad broji "komade":
1. bavka vođa i kolovođa, bog i batina![]()
2. ja (čuj ja![]()
![]()
)
3.dushmanka_sa
4.amyxy
5.vesna55
6.Meri_
7. jaza_HZSA
8. scooter2ba
9. bike + auto
10. jaran mozda od broja 9-og
11. shiz
12. slavkoimamodilera
mashala sto nas ima![]()
![]()
![]()
pa vi dalje dodavajte, brišite, bit će bavki lakše, jel' tako jaro?
- slavkoimamodilera
#82 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
Jok, ja sam ti jedan od ovih modernih bogatasa, ratnih profitera... ja ti imam i oTo na 4 tocka...bavka wrote:bajk imas,auto nemas?slavkoimamodilera wrote:Dodajte dvoprstak ozbiljnosti i zlicicu vegete, i count me in...
- bavka
#83 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
ok...mozemo racunati na tvoje auto?da krene par forumasa s tobom?slavkoimamodilera wrote:Jok, ja sam ti jedan od ovih modernih bogatasa, ratnih profitera... ja ti imam i oTo na 4 tocka...bavka wrote:bajk imas,auto nemas?slavkoimamodilera wrote:Dodajte dvoprstak ozbiljnosti i zlicicu vegete, i count me in...
- slavkoimamodilera
#84 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
Principijelno nema problema, ali sta da radim s autom gore?
Obicno se vrnem na "tocku" nazad... jedino da i nazad idem autom, ma ne znam, moze ako ste tako skontali, sto da ne... 
- x0z0y0
#85 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
pitanje: kako ste mislili prebaciti cikla do gore ako cemo mi autom?
- bavka
#86 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
pa kontali smo da ljudi dodju autima do v.polja a meri im kombijem prebaci bajkove.i onda pravac h.stan.slavkoimamodilera wrote:Principijelno nema problema, ali sta da radim s autom gore?Obicno se vrnem na "tocku" nazad... jedino da i nazad idem autom, ma ne znam, moze ako ste tako skontali, sto da ne...
ja cu svakako pedalat iz grada,meni ne treba prevoz,al treba svim ostalim.pa eto zato i pitam
- bavka
#87 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
konstatacija:ajd malo se ukljuci i prati temu i bice ti jasnoCompos_Sui wrote:pitanje: kako ste mislili prebaciti cikla do gore ako cemo mi autom?
- jennisjoplin
#88 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
mozda nezna brojati do 15bavka wrote:konstatacija:ajd malo se ukljuci i prati temu i bice ti jasnoCompos_Sui wrote:pitanje: kako ste mislili prebaciti cikla do gore ako cemo mi autom?
- x0z0y0
#89 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
smrc "sjedi 1"bavka wrote:konstatacija:ajd malo se ukljuci i prati temu i bice ti jasnoCompos_Sui wrote:pitanje: kako ste mislili prebaciti cikla do gore ako cemo mi autom?
pratim pratim
- bavka
#90 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
jasta,vidim ja,slomi se ti prateciCompos_Sui wrote:smrc "sjedi 1"bavka wrote:konstatacija:ajd malo se ukljuci i prati temu i bice ti jasnoCompos_Sui wrote:pitanje: kako ste mislili prebaciti cikla do gore ako cemo mi autom?
pratim pratim
- x0z0y0
#91 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
rekoh da nemam kondicijebavka wrote: jasta,vidim ja,slomi se ti prateci
al pratim stvarno
samo jos ne upratih kad ste planirali ici
- bavka
#92 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
eh sad vec pratisCompos_Sui wrote:rekoh da nemam kondicijebavka wrote: jasta,vidim ja,slomi se ti prateci
al pratim stvarno![]()
samo jos ne upratih kad ste planirali ici
- x0z0y0
#93 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
ovako..ja imam jos par interesanata za ovo dogadjanje
sve cure
mozda 1 momak pride
jel mozemo na vas racunati za prevoz autima?
i jel moze makar naznaka kada bi se ovo desilo...sljedeci vikend..?
sve cure
mozda 1 momak pride
jel mozemo na vas racunati za prevoz autima?
i jel moze makar naznaka kada bi se ovo desilo...sljedeci vikend..?
- jennisjoplin
#94 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
@bavka
sa zavrsetkom posla imamo ovakvu situaciju (iz javno objavljenih ranih radova forumasa)
12 potencijalnih pedalasa samoubojica (ako kreni nizbrdo pičiti bez komade tvoje), jedan kombi za 15 pedalina, ako budu kao unisovi pony da se na sredini prelome mozda i za 30-tak i jednog boga i batinu. ne znamo koliko postencijalnih šoferčina dovozi svoje ljepotane? jel' dobra statistika
sa zavrsetkom posla imamo ovakvu situaciju (iz javno objavljenih ranih radova forumasa)
12 potencijalnih pedalasa samoubojica (ako kreni nizbrdo pičiti bez komade tvoje), jedan kombi za 15 pedalina, ako budu kao unisovi pony da se na sredini prelome mozda i za 30-tak i jednog boga i batinu. ne znamo koliko postencijalnih šoferčina dovozi svoje ljepotane? jel' dobra statistika
-
tataratira
- ibrahim_tanovic
#96 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
Ma ovaj forum je postala prelijepa gradska kafana, sa bujrum mentalitetom.
Dushmanko, svaka čast na pokretanju teme, tek je sad primjeti.
Nažalost, ja ću biti na moru u to doba. Meni bi odgovarao prvi vikend u rujnu/ramazanu. Al ne zelim da se protivim većini, nipošto...
Svako dobro oko organizacije, možda jedan savjet, probajte sa http://freeonlinesurveys.com, jednostavna stvar, koristili smo ga za rafting. Tu se lahko mogu uvesti polja kao npr. "imam MTB", "imam auto u koje može stati MTB" i sl.
Neka i ovaj događaj bude jedno lijepo i opušteno druženje i upoznavanje...
Dushmanko, svaka čast na pokretanju teme, tek je sad primjeti.
Nažalost, ja ću biti na moru u to doba. Meni bi odgovarao prvi vikend u rujnu/ramazanu. Al ne zelim da se protivim većini, nipošto...
Svako dobro oko organizacije, možda jedan savjet, probajte sa http://freeonlinesurveys.com, jednostavna stvar, koristili smo ga za rafting. Tu se lahko mogu uvesti polja kao npr. "imam MTB", "imam auto u koje može stati MTB" i sl.
Neka i ovaj događaj bude jedno lijepo i opušteno druženje i upoznavanje...
- jennisjoplin
#97 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
@tataratira
joj super ako je to prevoz, samo stavi i one crvene križeve/krstove/polumjesece da imamo prednost kada nas budu vraćali za sarajevo
joj super ako je to prevoz, samo stavi i one crvene križeve/krstove/polumjesece da imamo prednost kada nas budu vraćali za sarajevo
- bavka
#98 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
nije problem...skontacemo sve.jennisjoplin wrote:@bavka
sa zavrsetkom posla imamo ovakvu situaciju (iz javno objavljenih ranih radova forumasa)![]()
dakle...na raspolaganju imamo kombi za 15 bajkova.sa merijem u kombi moze jos jedan insan.
fali nam prevoz za cca 12 ljud,a to su 3 vozila.
takva je trenutna situacija.
ako bude jos interesanata(a bice),skontacemo se nekako
hvala i pozdrav!
- munevera44
#99 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
...
Last edited by munevera44 on 04/10/2008 20:38, edited 1 time in total.
- munevera44
#100 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
...
Last edited by munevera44 on 04/10/2008 20:39, edited 1 time in total.