POMOC PRI IZBORU SERVISA ZA UGRADNJU AUTO PLINA

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

apako

#76 Re: POMOC PRI IZBORU SERVISA ZA UGRADNJU AUTO PLINA

Post by apako »

ne idite u Radic auto gas u Bijeljini i Tuzli to su idioti ja sam se pokajao :evil:
iceman ze

#77 Re: POMOC PRI IZBORU SERVISA ZA UGRADNJU AUTO PLINA

Post by iceman ze »

iceman ze wrote:
bakonja wrote:Jedna informacija.
Otisao sam neki dan kod Radića da uradim redovni servis, i dobro sam se iznenadio kad su mi rekli da je zatvorio radnje i da ne radi vise u BiH i ne javlja se na telefone, toliko o Radiću. :-)
Jos proslog ljeta je zatvorio radnju..... ;-)

Da se ispravim, neki dan su poceli ponovo raditi, ali ja im vise ne idem, zbog svega nakon ugradnje. Ja masem usima vec godinu dana, hodam po drugim radnjama i serviserima, ko god vidi instalaciju Radic ugradnja udaraju me po usima, jer su im konkurencija. Papire nisam mogao nigdje donedavno izvaditi potrebne za upis u saobracajnu, dakle NEPROFESIONALCI Auto gas Radic, daleko im kuca od moje.
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#78 Re: POMOC PRI IZBORU SERVISA ZA UGRADNJU AUTO PLINA

Post by Romeo 80 »

Imam pitanje za ljude koji su ugrađivali auto gas ili se razumiju u problematiku ugradnje. Zna li neko odokativno koliko bi izašla ugradnja sekvencijalne plinske instalacije za šestocilindarski turbo motor?

Zahvaljujem unaprijed! :)
drndalo

#80 Re: POMOC PRI IZBORU SERVISA ZA UGRADNJU AUTO PLINA

Post by drndalo »

Cesce se zapali benzin u autima u kojima je ugradjen plin, "majstori" znaju zaboraviti stegnuti selne...
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#81 Re: POMOC PRI IZBORU SERVISA ZA UGRADNJU AUTO PLINA

Post by arman1 »

Prije 2 godine u srbiji je izgorio BMW 5dana nakon ugradnje plina. Mislim da ga je baš Radić ugrađivao.
Nakon medijske hajke hladan tuš. Požar izazvale elktroinstalacije nestručno montiranog audio-sistema.
MAHALA ČUNING
sema911s

#82 Re: POMOC PRI IZBORU SERVISA ZA UGRADNJU AUTO PLINA

Post by sema911s »

Romeo 80 wrote:Imam pitanje za ljude koji su ugrađivali auto gas ili se razumiju u problematiku ugradnje. Zna li neko odokativno koliko bi izašla ugradnja sekvencijalne plinske instalacije za šestocilindarski turbo motor?

Zahvaljujem unaprijed! :)
4 cilindra kompresor, punjnje gdje se puni gorivo, boca na mjestu rezervne gume., 1200KM
koliko se sjecam za 6 cilindara druga je izaslo oko 1400KM,,.,

radjeno kod njegosa., poslije skretanja za vojkovice,.,sa desne strane ima velika reklama lovatoo
Post Reply