POMOC PRI IZBORU SERVISA ZA UGRADNJU AUTO PLINA
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
apako
#76 Re: POMOC PRI IZBORU SERVISA ZA UGRADNJU AUTO PLINA
ne idite u Radic auto gas u Bijeljini i Tuzli to su idioti ja sam se pokajao 
- iceman ze
#77 Re: POMOC PRI IZBORU SERVISA ZA UGRADNJU AUTO PLINA
iceman ze wrote:Jos proslog ljeta je zatvorio radnju.....bakonja wrote:Jedna informacija.
Otisao sam neki dan kod Radića da uradim redovni servis, i dobro sam se iznenadio kad su mi rekli da je zatvorio radnje i da ne radi vise u BiH i ne javlja se na telefone, toliko o Radiću.
Da se ispravim, neki dan su poceli ponovo raditi, ali ja im vise ne idem, zbog svega nakon ugradnje. Ja masem usima vec godinu dana, hodam po drugim radnjama i serviserima, ko god vidi instalaciju Radic ugradnja udaraju me po usima, jer su im konkurencija. Papire nisam mogao nigdje donedavno izvaditi potrebne za upis u saobracajnu, dakle NEPROFESIONALCI Auto gas Radic, daleko im kuca od moje.
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#78 Re: POMOC PRI IZBORU SERVISA ZA UGRADNJU AUTO PLINA
Imam pitanje za ljude koji su ugrađivali auto gas ili se razumiju u problematiku ugradnje. Zna li neko odokativno koliko bi izašla ugradnja sekvencijalne plinske instalacije za šestocilindarski turbo motor?
Zahvaljujem unaprijed!
Zahvaljujem unaprijed!
-
dede merdzane
- drndalo
#80 Re: POMOC PRI IZBORU SERVISA ZA UGRADNJU AUTO PLINA
Cesce se zapali benzin u autima u kojima je ugradjen plin, "majstori" znaju zaboraviti stegnuti selne...
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#81 Re: POMOC PRI IZBORU SERVISA ZA UGRADNJU AUTO PLINA
Prije 2 godine u srbiji je izgorio BMW 5dana nakon ugradnje plina. Mislim da ga je baš Radić ugrađivao.
Nakon medijske hajke hladan tuš. Požar izazvale elktroinstalacije nestručno montiranog audio-sistema.
MAHALA ČUNING
Nakon medijske hajke hladan tuš. Požar izazvale elktroinstalacije nestručno montiranog audio-sistema.
MAHALA ČUNING
- sema911s
#82 Re: POMOC PRI IZBORU SERVISA ZA UGRADNJU AUTO PLINA
4 cilindra kompresor, punjnje gdje se puni gorivo, boca na mjestu rezervne gume., 1200KMRomeo 80 wrote:Imam pitanje za ljude koji su ugrađivali auto gas ili se razumiju u problematiku ugradnje. Zna li neko odokativno koliko bi izašla ugradnja sekvencijalne plinske instalacije za šestocilindarski turbo motor?
Zahvaljujem unaprijed!
koliko se sjecam za 6 cilindara druga je izaslo oko 1400KM,,.,
radjeno kod njegosa., poslije skretanja za vojkovice,.,sa desne strane ima velika reklama lovatoo