Najstrmija ulica na svijetu?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
dadoka84

#76 Re: Najstrmija ulica na svijetu?

Post by dadoka84 »

Kasno ti je sad. Neki dan gledam djevojku ide uz tu istu ulicu. Jadnica je stajala svako tridesetak metara da se odmori.
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#77 Re: Najstrmija ulica na svijetu?

Post by Šeherzada »

Ona je jos dobra,ja sam stajala svaki metar.....MA dodje mi bas da odem tamo da uslikam ulicu.....Svaki dan prolazim tuda ali navece,nemam koristi od slikanja.Moracu jedan dan(mada sam sada druga a ujutro mi mrsko)navaliti i prosetati do tamo(blizu mi je)da uslikam to cudo
DobroJutroKolumbo

#78 Re: Najstrmija ulica na svijetu?

Post by DobroJutroKolumbo »

aida05 wrote:Ona je jos dobra,ja sam stajala svaki metar.....MA dodje mi bas da odem tamo da uslikam ulicu.....Svaki dan prolazim tuda ali navece,nemam koristi od slikanja.Moracu jedan dan(mada sam sada druga a ujutro mi mrsko)navaliti i prosetati do tamo(blizu mi je)da uslikam to cudo
Popni se u radno vrijeme na svoju firmu pa slikaj... :lol: :lol: :lol: :D :D :D
DobroJutroKolumbo

#79 Re: Najstrmija ulica na svijetu?

DobroJutroKolumbo wrote:
aida05 wrote:Ona je jos dobra,ja sam stajala svaki metar.....MA dodje mi bas da odem tamo da uslikam ulicu.....Svaki dan prolazim tuda ali navece,nemam koristi od slikanja.Moracu jedan dan(mada sam sada druga a ujutro mi mrsko)navaliti i prosetati do tamo(blizu mi je)da uslikam to cudo
Popni se u radno vrijeme na svoju firmu pa slikaj... :lol: :lol: :lol: :D :D :D
Ustvari ne vidi se sa tvoje firme... :lol: :lol: :lol:
Šeherzada

#80 Re: Najstrmija ulica na svijetu?

Post by Šeherzada »

Otkud znas da se ne vidi sa moje firme i otkud znas koja je moja firma? :D
DobroJutroKolumbo

#81 Re: Najstrmija ulica na svijetu?

aida05 wrote:Otkud znas da se ne vidi sa moje firme i otkud znas koja je moja firma? :D
Eto mene danas na kafu... :lol: :lol: :lol: :D :D :D
Šeherzada

#82 Re: Najstrmija ulica na svijetu?

Post by Šeherzada »

Haj brate slobodno ali ces je popiti malo sutra(isto ko i ja).Ja pijem vec drugu od jutros jer mi je nema cijeli dan
DobroJutroKolumbo

#83 Re: Najstrmija ulica na svijetu?

aida05 wrote:Haj brate slobodno ali ces je popiti malo sutra(isto ko i ja).Ja pijem vec drugu od jutros jer mi je nema cijeli dan
Pa zar ne dodjes na posao malo ranije pa je popijes... :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Jos da mi je znati koja si , ima vas puno... :lol: :lol: :lol: :D :D :D
in33sa

#84 Re: Najstrmija ulica na svijetu?

Post by in33sa »

dadoka84 wrote:Širokača je jedna od najstrmijih ulica kojom je prošla neka biciklistička utrka. Mada ima dosta strmijih u gradu. Da vidiš kod mene na Bostarićima ;D
Ja sam bio dijete, kad je trka odrzana, biciklisti su morali sici sa bicikla i gurati ih pored sebe dok su trcali gore :D

Mi djeca ih gadjali razdelijama :D
Last edited by in33sa on 04/09/2008 10:55, edited 1 time in total.
Šeherzada

#85 Re: Najstrmija ulica na svijetu?

Post by Šeherzada »

sffovac wrote:
vajkrem wrote:ja koliko se sjecam da je (cini mi se prosle godine) covjek poginuo na toj ulici na mojmilu. jel se sjeca neko kako se to desilo?
jeste i ja se sjecam te price, mensecini da je neko od mjestana isao uz nju autom i da mu se auto prevrnulo dok je isao uz brdo i da je poginuo
Poginuo je mladic od 30-tak godina.....Silazio je autom niz tu ulicu na Mojmilu o kojoj govorimo i zabio se u zid kuce.nA MJESTU JE IO MRTAV.bILO JE OKO 5 POPODNE,PROSLO LJETO!Bla sam blizu dogadjaja......
dadoka84

#86 Re: Najstrmija ulica na svijetu?

Post by dadoka84 »

A sejtani jedni, cuj rezdelijama :D
A zna li neko sta je bio uzrok te nesrece. Prevelika brzina. Kocnice otkazale...
slavkoimamodilera

#87 Re: Najstrmija ulica na svijetu?

Post by slavkoimamodilera »

aida05 wrote:Da sam znala prv bih glumila macu kofol umiljata ja dok me ne svede do asvalta,a kad sidjem dole onda bih se naljutila.Ono kofol-kasno kontam :D

Ccccc, platila si danak neiskustvu... zapravo si trebala pobjec' glavom bez obzira kad si cula gdje zivi... :mrgreen:
chuchumbamayumbe

#88 Re: Najstrmija ulica na svijetu?

Post by chuchumbamayumbe »

I jebote, kada jos pomislis da ljudi zive na Mojmilu i da svaki dan idu ovom ulicom, da su tu izgradili kuce.
Odron.
Ja sam na Alipasinom, gledam tu ulicu kroz prozor i stvarno mi ne pada na pamet da sjebem auto (lamelu i kocnice) testirajuci kako je popeti se i spusti se niz istu.
A jos kada padne snijeg, dupli uzas, ocam'!
exliberal

#89 Re: Najstrmija ulica na svijetu?

Post by exliberal »

SLIKEEEEEEEEE

prestanite da me mezetite....aparate u ruke ... :D :D :D
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#90 Re: Najstrmija ulica na svijetu?

Post by grunt »

Evo ja se javljam da odem ovih dana da uslikam ovu ulicu na mojmilu,vidim ovdje sve neki lezihljebovici :D !
Šeherzada

#91 Re: Najstrmija ulica na svijetu?

Post by Šeherzada »

Ja cu otici u nedelju ako treba jer stvarno kad sam druga ne mogu......Mrzi me otici ujutro jer u 13 idem na posao.....
Obecala sam i ucinicu to,ali do nedelje nemogu-nazalost..........
Sto se tice onog decka ne zivi on tamo nego smo isli kod nekog njegovog kolege s posla i to mu kuca na vrhu brda....A ovaj moj zivi u Novopazarskoj,pravo onuda i otisao kuci kad sam ja izetila iz auta....
A sreco-neznas ni gdje radim pa da kazes da ne znam koja sam.I da-ima nas pouno to si pogodio
slavkoimamodilera

#92 Re: Najstrmija ulica na svijetu?

Post by slavkoimamodilera »

aida05 wrote:Ja cu otici u nedelju ako treba jer stvarno kad sam druga ne mogu......Mrzi me otici ujutro jer u 13 idem na posao.....
Obecala sam i ucinicu to,ali do nedelje nemogu-nazalost..........
Sto se tice onog decka ne zivi on tamo nego smo isli kod nekog njegovog kolege s posla i to mu kuca na vrhu brda....A ovaj moj zivi u Novopazarskoj,pravo onuda i otisao kuci kad sam ja izetila iz auta....
A sreco-neznas ni gdje radim pa da kazes da ne znam koja sam.I da-ima nas pouno to si pogodio
Pa jel ti rekoh? :lol: :mrgreen:
Šeherzada

#93 Re: Najstrmija ulica na svijetu?

Post by Šeherzada »

Vidi njega,pa on prorok :run: Ma hajde ,u Novopazarsku ide kombi bar i nece slomiti noge,odozgo sidjoh milion puta i nista mi ne bi.....Mila majka za ovu o kojoj pricamo(neznam ime ulice)
video

#94 Re: Najstrmija ulica na svijetu?

Post by video »

lahko je popeti se asfaltom, majcin sine drame u vrijeme kad je bio makadam :run:
Ja sam, iduci uz ulicu u neka doba mislio da ce mi se auto prevrnuti -potezom-i motor i hauba i sve....preko krova i gotovo :run: Nikad vise !!!!!
Skyfox

#95 Re: Najstrmija ulica na svijetu?

Post by Skyfox »

ima li ovdje kakvih slika za kandidaturu... stalno neko jezdi po vrletima a niko da slika...
pashica

#96 Re: Najstrmija ulica na svijetu?

Post by pashica »

Ta ulica na Mojmilu mislim da se zove Rasima Brankovića i neko je spomenuo da je tu neko i poginuo, jeste. Kolko ja znam, momak je stao autom u sred brda, da bi se auto vratilo klizeći, znači ni kočnice nisu pomogle, i udario je u kuću (čini mi se da je tako nekako bilo). Mislio sam da je stari grad belaj, ali vala Švrakino je ubjedljivo najgore po tom pitanju
Emx_77

#97 Re: Najstrmija ulica na svijetu?

Post by Emx_77 »

Image

Iz ovog ugla se bas i ne vidi da je toliko strma, mada u stvarnosti jeste. Mozda neko kasnije postavi bolju sliku.
Emx_77

#98 Re: Najstrmija ulica na svijetu?

Post by Emx_77 »

Image

Pogled sa vrha na aerodrom...
riko-ga

#99 Re: Najstrmija ulica na svijetu?

Post by riko-ga »

aida05 wrote:Vidi njega,pa on prorok :run: Ma hajde ,u Novopazarsku ide kombi bar i nece slomiti noge,odozgo sidjoh milion puta i nista mi ne bi.....Mila majka za ovu o kojoj pricamo(neznam ime ulice)

Ko to dira moju ulicu ko :x :x :x novopazarska za informaciju nije strma ulica ustvari to je ulica koja ide sa Vraca pa sve do Svrakina i to sve brdom. :D :D
Samo dami je znati sto joj dadose to ime inace do rata se zvala Ozrenska.
otherside

#100 Re: Najstrmija ulica na svijetu?

Post by otherside »

riko-ga wrote:Ko to dira moju ulicu ko :x :x :x novopazarska za informaciju nije strma ulica ustvari to je ulica koja ide sa Vraca pa sve do Svrakina i to sve brdom. :D :D
Samo dami je znati sto joj dadose to ime inace do rata se zvala Ozrenska.
Sandze okupirale ulicu pa joj i ime promjenili :D
Post Reply