Najstrmija ulica na svijetu?
- dadoka84
#76 Re: Najstrmija ulica na svijetu?
Kasno ti je sad. Neki dan gledam djevojku ide uz tu istu ulicu. Jadnica je stajala svako tridesetak metara da se odmori.
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#77 Re: Najstrmija ulica na svijetu?
Ona je jos dobra,ja sam stajala svaki metar.....MA dodje mi bas da odem tamo da uslikam ulicu.....Svaki dan prolazim tuda ali navece,nemam koristi od slikanja.Moracu jedan dan(mada sam sada druga a ujutro mi mrsko)navaliti i prosetati do tamo(blizu mi je)da uslikam to cudo
- DobroJutroKolumbo
#78 Re: Najstrmija ulica na svijetu?
Popni se u radno vrijeme na svoju firmu pa slikaj...aida05 wrote:Ona je jos dobra,ja sam stajala svaki metar.....MA dodje mi bas da odem tamo da uslikam ulicu.....Svaki dan prolazim tuda ali navece,nemam koristi od slikanja.Moracu jedan dan(mada sam sada druga a ujutro mi mrsko)navaliti i prosetati do tamo(blizu mi je)da uslikam to cudo
- DobroJutroKolumbo
#79 Re: Najstrmija ulica na svijetu?
Ustvari ne vidi se sa tvoje firme...DobroJutroKolumbo wrote:Popni se u radno vrijeme na svoju firmu pa slikaj...aida05 wrote:Ona je jos dobra,ja sam stajala svaki metar.....MA dodje mi bas da odem tamo da uslikam ulicu.....Svaki dan prolazim tuda ali navece,nemam koristi od slikanja.Moracu jedan dan(mada sam sada druga a ujutro mi mrsko)navaliti i prosetati do tamo(blizu mi je)da uslikam to cudo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Šeherzada
#80 Re: Najstrmija ulica na svijetu?
Otkud znas da se ne vidi sa moje firme i otkud znas koja je moja firma? 
- DobroJutroKolumbo
#81 Re: Najstrmija ulica na svijetu?
Eto mene danas na kafu...aida05 wrote:Otkud znas da se ne vidi sa moje firme i otkud znas koja je moja firma?
- Šeherzada
#82 Re: Najstrmija ulica na svijetu?
Haj brate slobodno ali ces je popiti malo sutra(isto ko i ja).Ja pijem vec drugu od jutros jer mi je nema cijeli dan
- DobroJutroKolumbo
#83 Re: Najstrmija ulica na svijetu?
Pa zar ne dodjes na posao malo ranije pa je popijes...aida05 wrote:Haj brate slobodno ali ces je popiti malo sutra(isto ko i ja).Ja pijem vec drugu od jutros jer mi je nema cijeli dan
Jos da mi je znati koja si , ima vas puno...
-
in33sa
#84 Re: Najstrmija ulica na svijetu?
Ja sam bio dijete, kad je trka odrzana, biciklisti su morali sici sa bicikla i gurati ih pored sebe dok su trcali goredadoka84 wrote:Širokača je jedna od najstrmijih ulica kojom je prošla neka biciklistička utrka. Mada ima dosta strmijih u gradu. Da vidiš kod mene na Bostarićima ;D
Mi djeca ih gadjali razdelijama
Last edited by in33sa on 04/09/2008 10:55, edited 1 time in total.
- Šeherzada
#85 Re: Najstrmija ulica na svijetu?
Poginuo je mladic od 30-tak godina.....Silazio je autom niz tu ulicu na Mojmilu o kojoj govorimo i zabio se u zid kuce.nA MJESTU JE IO MRTAV.bILO JE OKO 5 POPODNE,PROSLO LJETO!Bla sam blizu dogadjaja......sffovac wrote:jeste i ja se sjecam te price, mensecini da je neko od mjestana isao uz nju autom i da mu se auto prevrnulo dok je isao uz brdo i da je poginuovajkrem wrote:ja koliko se sjecam da je (cini mi se prosle godine) covjek poginuo na toj ulici na mojmilu. jel se sjeca neko kako se to desilo?
- dadoka84
#86 Re: Najstrmija ulica na svijetu?
A sejtani jedni, cuj rezdelijama
A zna li neko sta je bio uzrok te nesrece. Prevelika brzina. Kocnice otkazale...
A zna li neko sta je bio uzrok te nesrece. Prevelika brzina. Kocnice otkazale...
- slavkoimamodilera
#87 Re: Najstrmija ulica na svijetu?
aida05 wrote:Da sam znala prv bih glumila macu kofol umiljata ja dok me ne svede do asvalta,a kad sidjem dole onda bih se naljutila.Ono kofol-kasno kontam
Ccccc, platila si danak neiskustvu... zapravo si trebala pobjec' glavom bez obzira kad si cula gdje zivi...
- chuchumbamayumbe
#88 Re: Najstrmija ulica na svijetu?
I jebote, kada jos pomislis da ljudi zive na Mojmilu i da svaki dan idu ovom ulicom, da su tu izgradili kuce.
Odron.
Ja sam na Alipasinom, gledam tu ulicu kroz prozor i stvarno mi ne pada na pamet da sjebem auto (lamelu i kocnice) testirajuci kako je popeti se i spusti se niz istu.
A jos kada padne snijeg, dupli uzas, ocam'!
Odron.
Ja sam na Alipasinom, gledam tu ulicu kroz prozor i stvarno mi ne pada na pamet da sjebem auto (lamelu i kocnice) testirajuci kako je popeti se i spusti se niz istu.
A jos kada padne snijeg, dupli uzas, ocam'!
- exliberal
#89 Re: Najstrmija ulica na svijetu?
SLIKEEEEEEEEE
prestanite da me mezetite....aparate u ruke ...

prestanite da me mezetite....aparate u ruke ...
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#90 Re: Najstrmija ulica na svijetu?
Evo ja se javljam da odem ovih dana da uslikam ovu ulicu na mojmilu,vidim ovdje sve neki lezihljebovici
!
- Šeherzada
#91 Re: Najstrmija ulica na svijetu?
Ja cu otici u nedelju ako treba jer stvarno kad sam druga ne mogu......Mrzi me otici ujutro jer u 13 idem na posao.....
Obecala sam i ucinicu to,ali do nedelje nemogu-nazalost..........
Sto se tice onog decka ne zivi on tamo nego smo isli kod nekog njegovog kolege s posla i to mu kuca na vrhu brda....A ovaj moj zivi u Novopazarskoj,pravo onuda i otisao kuci kad sam ja izetila iz auta....
A sreco-neznas ni gdje radim pa da kazes da ne znam koja sam.I da-ima nas pouno to si pogodio
Sto se tice onog decka ne zivi on tamo nego smo isli kod nekog njegovog kolege s posla i to mu kuca na vrhu brda....A ovaj moj zivi u Novopazarskoj,pravo onuda i otisao kuci kad sam ja izetila iz auta....
A sreco-neznas ni gdje radim pa da kazes da ne znam koja sam.I da-ima nas pouno to si pogodio
- slavkoimamodilera
#92 Re: Najstrmija ulica na svijetu?
Pa jel ti rekoh?aida05 wrote:Ja cu otici u nedelju ako treba jer stvarno kad sam druga ne mogu......Mrzi me otici ujutro jer u 13 idem na posao.....
- Šeherzada
#93 Re: Najstrmija ulica na svijetu?
Vidi njega,pa on prorok
Ma hajde ,u Novopazarsku ide kombi bar i nece slomiti noge,odozgo sidjoh milion puta i nista mi ne bi.....Mila majka za ovu o kojoj pricamo(neznam ime ulice)
- video
#94 Re: Najstrmija ulica na svijetu?
lahko je popeti se asfaltom, majcin sine drame u vrijeme kad je bio makadam
Ja sam, iduci uz ulicu u neka doba mislio da ce mi se auto prevrnuti -potezom-i motor i hauba i sve....preko krova i gotovo
Nikad vise !!!!!
Ja sam, iduci uz ulicu u neka doba mislio da ce mi se auto prevrnuti -potezom-i motor i hauba i sve....preko krova i gotovo
- Skyfox
#95 Re: Najstrmija ulica na svijetu?
ima li ovdje kakvih slika za kandidaturu... stalno neko jezdi po vrletima a niko da slika...
-
pashica
#96 Re: Najstrmija ulica na svijetu?
Ta ulica na Mojmilu mislim da se zove Rasima Brankovića i neko je spomenuo da je tu neko i poginuo, jeste. Kolko ja znam, momak je stao autom u sred brda, da bi se auto vratilo klizeći, znači ni kočnice nisu pomogle, i udario je u kuću (čini mi se da je tako nekako bilo). Mislio sam da je stari grad belaj, ali vala Švrakino je ubjedljivo najgore po tom pitanju
- Emx_77
#97 Re: Najstrmija ulica na svijetu?

Iz ovog ugla se bas i ne vidi da je toliko strma, mada u stvarnosti jeste. Mozda neko kasnije postavi bolju sliku.
- Emx_77
#98 Re: Najstrmija ulica na svijetu?

Pogled sa vrha na aerodrom...
-
riko-ga
#99 Re: Najstrmija ulica na svijetu?
aida05 wrote:Vidi njega,pa on prorokMa hajde ,u Novopazarsku ide kombi bar i nece slomiti noge,odozgo sidjoh milion puta i nista mi ne bi.....Mila majka za ovu o kojoj pricamo(neznam ime ulice)
Ko to dira moju ulicu ko
Samo dami je znati sto joj dadose to ime inace do rata se zvala Ozrenska.
- otherside
#100 Re: Najstrmija ulica na svijetu?
Sandze okupirale ulicu pa joj i ime promjeniliriko-ga wrote:Ko to dira moju ulicu ko![]()
![]()
novopazarska za informaciju nije strma ulica ustvari to je ulica koja ide sa Vraca pa sve do Svrakina i to sve brdom.
![]()
![]()
Samo dami je znati sto joj dadose to ime inace do rata se zvala Ozrenska.