sexualne mastarije

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
leyna

Post by leyna »

sicky wrote:leyna..ne kaze se HA nego MOLIM :D
Ovo ti niko ne bi mogao objasniti..da izvines ni ja sama...kratko : dodji na grupnjak i sve ce ti biti puno jasnije :-)
ovako i kike uci malu djecu kako se prica
:oops: :oops: :oops:
grupnjak, hm, ne samo da ne znam properly pricat, nego sam uz to jos i divlja(č) koja je jako losa u interakciji s ljudima
sicky

Post by sicky »

e vala kad sam se ja pripitomila i ti ces!!!
ja jos koji cas da odradim i mogu me pustiti u grad bez straha da cu napraviti belaj :lol: :lol: :lol:
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Dodji leina, bit ce mesa, pica, sexa,fudbala,potok i rijeka i svakakvijeh cudesa :D :lol:
leyna

Post by leyna »

ako me pusti čojk, doći ću...valja ga sad slušat danima, pravit pite i hurmašice, otići pomoć svekrvi da okreči...vi mladi možete sebi svašta priuštit tako lako...
Elizabeth_Bathory

Post by Elizabeth_Bathory »

Ja se lozim na sadomazohizam! :-)
Zox

Post by Zox »

Elizabeth_Bathory wrote:Ja se lozim na sadomazohizam! :-)
I ja isto. Volim lupati djevojke po guzi dok ne pocrveni (guza*)
*a i djevojka, kad bolje razmislim...
Gogsi

Post by Gogsi »

8) Dobro ba novinarko,necemo sada da se svadjamo u vezi grudnjaka,pa u estazi covjek moze i da napravi gramaticke greske!A ovo je tvoja temica,pa se zato mojne ljutiti,sega,sala,a bogami i posalica!Joj hastal je bona prava stvar,cista jelovina!!mmmmmm 8-)
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

mene samo perverzije interesuju... :-) :-)
a inache sam normalan decko...

a kad erazmo moze govoriti o orgazmu strujnog udara mogu i ja o svemirskom orgazmu...samo ima jedan problem - ni ja ne znam sta to tacno znaci :D

al ipak sam ja svemirski jebach - pa ne bi bilo produktivno da iznevjerim...

a felatio u voznji na putu od jablanice do sarajeva... :D :D :D naravno ona suvozach (sa sigurnosnim pojasom) ... jedino sto ima mnogo rupa na cesti pa bi ne daj boze mogao ostati i bez felatia, i bez cune i bez auta, a u gorim slucajevima i bez sanse za ponovni pokusaj...
to se zove - samo losa sreca...

nekako mi je seks u redakciji suvise neriskantan (osim ako fahro r. naleti odnekle) e onda je obostrani felatio (barem) - zagarantiran... a mozda i MANAGE A TROIS (ako je F. raspolozen) :D :D
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

i zaboravih pitati - mora li se prilikom orgazma u redakciji makar jednom spomenuti Zlatko L.?

sorry sto razjebavam temu al nisam nesto nagodan...malo sam bolestan...i nije opravdanje, :( al sam egocentrican...
whow

Post by whow »

13 wrote:mastam ..... nenen ..... sanjam ....

da stojim na vrhu neke planine .... samom spicu planine ... .go ko od majke rodjene ..... a oko mene milioni golih zena koje me gadjaju krastavcima !!!
:shock: :D
Nisam siguran kako bi Dr. Frojd protumacio tvoj san ali po mom misljenju trabas prestati jesti krastavce i to pod hitno inace se moze zakomplicirati.
Aristokrata

Post by Aristokrata »

ja volim monaski.... :) :)
imigrant

Post by imigrant »

pa hajde sada....

Dolazim na poso, radim i dosadno mi je.
Serem na Sarejevo X, ili gledam gole zene na internetu.
Odlazim u kafiteriju iz neimastine dobrih ideja za poso.
Tamo sjedi ona, kolegica za 5 srpata, inace iz Tadjikistana.
Onako, polu azijatkinja.
Ima meme ko balkone, mozes komotno sekspira na njima odraditi.
Uske farmerke i crni dekolte, kosa pada do ramena, i par vlasi joj se igra na vratu i uscu
grudi.

Starija je, u dobrim 30setim. Ali ocuvana, dama je, petak je i zato nosi farmerke, casual day.
Ali svejedno, nosi se i hoda sa visokom elegancijom, i dubokim cizmana, koznim, uskim, koje joj dosezu skoro do koljena.
Duboke crne oci, blago zakosene i koza boje bijelog kakao, glatka kao more tik u zoru. Mora da se kupa u mlijeku, nju je bog stvorio.
Ne znam kako da joj pridjem, trijezan sam, nisam se dobro obuko, nismo u kafani, nemam samopouzdanja.
Cudno, inace mi nedostaje po kafanama, klubovima i tako dalje. ALi ovo je drugo, jer sam pomislio da je ona
out of my league.

Sjedi sama i smjeska se. Stojim gledam, i odlucujem se na korak.
Da definitivno.
Da, definitivno mi treba jedan drink. Uzimam vodku s tonicom, tj smirnof ice, pretacem u plasticnu casu.
Popijem guc i pridjem njenom stolu.

Spustim casu, pogledam je u oci i kazem: Is it free?
Ona kaze: what do you mean, free?
Reko jel slobodno da se sjedne i ubije malo vremena.
more kaze i doda da izgledam umorno.
Da, sinoc sam malo previse zaruzio rekoh, i sjetih se necega.
Cek rekoh, da skocim do WC.

Ulazim, onaj debil iz racunovodstva zauzeo WC kabinu, ima samo pisoar. Nevalja, nije dovoljno.
Rizikujem, ulazim u zenski. Nema nikoga. Zakljucavam kabinu.
Zidovi su cisti, i fino mirise. Pored wc solje je korpa puna ulozaka, u raznim bojama.
Okrecem glavu i kolutam ocima dok vadim srebrenu tabakeru.
Otvaram je, vadim kesicu i razvucem jednu tanku.
Vratim slamku i smotam najlon, izlazim i umivam se.

Ona i dalje sjedi, gleda me dok izlazim. Ja se osjecam dobro, ocekujem kada ce me obuzeti osjecaj
snage i svjezine, koji mi je tako falio zbog nedostatka sna i alkohola od sinoc.
Vrlo brzo preuzimam kontrolu. Dzaba, bosanci su legende za suplju. Opusten sam.
Ona bas i nije, ali ja je guram, boli me kurac sto fenomenalno izgleda.

Nagovaram je da popijemo po jednu, petak je sefova na vidiku nema, niko nista ne radi.
Njen department je na kolektivnom, ona ima zaostalog posla, bila je na moru, vidi se da joj je jod ucinio dobro, koza i dalje zategnuta.
Uf.....
Pocinjem standardnu pricu o drogama, zezanju, mladosti... rock and roll...
Testiram je, vidim da su njeni izlazci dosadni, sa bankarima, zaostalim racunovodjama i polovnim japijima.
Pocinjemo pricu o fotografijama. Kaze da slika u slobodno vrijeme.
Isupljiram spiku o galeriji, starom foto aparatu koji mi je poklonio pokojni stric, inece fotograf, obecanju da cu sa njim uslikati pariz.
Pokazujem znanje i o poeziji i knjizevnosti.... lagano onako...ali i dalje sam bad boy.

Zove me kod sebe u kancelariju da mi pokaze neke slike, kupujem jos 2 smirnof ice, i jedno pivo.
Kazem da cu doci za minut... da me niko ne vidi da sa njom idem u nosim cugu....nikad se ne zna ko gleda....
Placam i uzbudjen sam, uskoro cu sa njom biti sam.
Vec smo 1 sat pricali, i za sada je dobro.
Ostavljam kesu, i ponovo odlazim u wc, ovoga puta u muski.
Jasem na talasima zadovoljstva.
Pece me malo nos...

Ulazim u lift, spoticem se i zamalo ispustam kesu.Dobro je, reflexi sluze....
imigrant

Post by imigrant »

Image
imigrant

Post by imigrant »

Kancelarija joj je na petom spratu kao sto rekoh, nikoga nema. Citav jedan zid je samo u staklu, napolju je vec
vece vidi se dosta grada. Ljepo je i cak stavise romanticno.
Pokazuje mi na kompu slike, ja gledam njen stol, uredan i cist kao i ona, kao da ga maze kremama i uljima.
Sve okolo mirise, ona je sada blizu mene i ja je vise osjecam. Boze kako samo pomaljivo odise.
Digo mi se u sekundi, malo se nagela i ledja joj se malo ogolise, tamo dole, ne previse.
Preljepa trobojka mi je pred ocima. Farmerke, njena koza, crni dekolte.... uf... Primjecujem da je dekolte od super kvaliteta,
tako izgleda njezan da bi prvo njega lizao.
imigrant

Post by imigrant »

Iako protiv njene volje sipam joj jos jedno pice. Predsjedniku je vruce i slatko, kao da sam ga umocio u teglu meda, mlakog.
Cekam pravi trenutak, i dalje prica o slikama, i prihvata pice. Jebale te fotografije vise, osim ako ne mislis da mi pokazes nage autoportrete.
Kada kada kada to je sada pitanje?
Ma ok, dosta sam dimplimatiso. Kazem, bili ti sada se popravila malo da ima?
Cisto hipoteticno kazem. Ona vec opustena, ali ne skroz sigurna, kaze pa da recimo.
Ok rekoh, hajde da testiramo tu tvoju teoriju.
Kazem joj da ugasi svijetlo, zasto, ona odgovara.
Rekoh, bebe, trust me, I know what am I doin'
:-)
imigrant

Post by imigrant »

Onako nepovjerljiva ipak se digne da ugasi svijetlo. Joj, kako je samo to savreno izgledalo, njen SAVRSEN guz kao saliven sa farmerkama
se ustane, i lagano odskakuta do saltera. Zaobidje jedan stol, koji dodirne lagano vrhovima prstiju, kao da se pridrzava, lagano.
U toj sekundi su joj noge preklopljenje taman za novi korak, ona stoji u vremenu savrseno simetricna, duge noge, crne cizme, dobar guz,
malo siri kukovi (kakve prava zena i mora imat), i ravna, izvajana ramena, pomalo ostra, bas kao i njen struk. JOJ tito slatki ima li te!
Zamisljam kako bih sada volio biti taj sto vise nego iste.... da me lagano diraju njeni vrhovi prstiju....
imigrant

Post by imigrant »

Na hodniku kod vrata je vidjela kolegu i britko popricala sa njim.
Iskoristio sam to u na njenom stolu sam razvlacio dvije pozamasne linije.
Ugasila je svijetlo, soba je bila ipak i dalje osvijetljena, gradom iza nas, njenim kompjuterom i nekom lampom koja je tinjala u uglu.
Vratila se i vidjela sta je ceka na stolu.
Oci joj zamalo nisu iskocile, bila je uplasena i naglo se okrenula kao da je neko gleda.
Opet se ukazala trobojka. Ovoga puta s prijeda, jos ljepsa.
You are crazy kaze. You are sooo baaad
E rekoh tu smo, samo da ustanovimo ovo.
Kaze ona nece to ona, kao na poslu smo bla bla.
Rekoh izaberi manju ili vecu.
Odgovorila je 3 sekunde poslje da su obje iste.
Ljevu ili desnu, uporan sam ja.

:)
imigrant

Post by imigrant »

Lagano je povukla, i vidio sam da joj definitivno nije prvi put.
Stigao sam je i nije bilo problema vise nastavili smo piti.
Onda je sjela na sto, dok sam ja i dalje bio na stolici.
Pogledala me je, ostro, sa blago vlaznim ocima. Duboko je uzdahnula, pomilovala me po licu, i tiho rekla.
You are a bad person....i nastavila me je gladiti. Dobro je mislim se, u sebi zahvaljujem svim bogovima koje znam,
predsjednik je nestrpljiv, oce na vandredne izbore.
Dok je jos ovako mislim se da jos!
I opet razvucem po dvije, i serem nesto, ona me samo gleda, i sjedi na stolu, na istom dje ja ravlacim.
Sa moje je ljeve strane, desno je kompjuter. Saginje se po liniju, i onda me je puklo...
imigrant

Post by imigrant »

Sa te perspektive vidim duboko u kanjon njenih grudi, mracan je i topao, iznad njegovog
ulaza tarlahaju dva lancica, praveci luk koji pozlacuje pocetak tih kesa strasti, koje stoje ispred mene, pola skrivene u tami.
JOJ!!!
Lagano joj poljubim vrat, dok joj je glava jos bila poklopljena prema stolu i rekoh joj:
You are a very very sexy person
:)
imigrant

Post by imigrant »

Nasmijala se grohotom. Drzala je slamku u ruci i zabacila glavu pozadi i smijala se.
Ja sam joj gledao u nos, u vrat u usta, i nejne bijele zube, koje ja vec nisam osjecao (misilm na moje).
Daj slamku rekoh nazad, sta si se stisla. Opet se smijala. Joj jesam duhovit mislim. Vidim da je vec
razbijena do kraja. Na briznu povukoh i to sto je ostalo, i shvatih da sam fino razvaljen i ja.
Dopili smo ostatak vrlo brzo, ja sam se pokajao zasto vise nisam kupio, ona kaze da je ovo taman.
Rekoh: is it just enough for you not to know what are u doin'?
Njen odgovor koji me je totalno napalio jos vise glasio je:
No, just enough so I know exactly what I am doin'
Sagnula se i zarila svoje vrele usne u moje. Boze kako se samo dobro ljubila.
Ne odvajajuci se od njenih vrelih kapija strasti (citaj usana) ustao sam se i stao ispred nje, izmedju nogu dok ja ona i dalje sjedila na stolu
Kada coek slucajno zbari ovako dobru zensku, zelio samo da je ljubi njezno i da je dira svugdje.
Sto sam ja krenuo raditi. U lijevoj ruci se nalazila njena desna sisa, a u desnoj ruci njen vrat, koji sam masirao prstima, najvise palcem
kojim sam lagano prelazio preko onog prostora od uha, pa do ispod vilice.
Grudi su joj bile male mekse nego sto sam ocekivao, ali svejedno sam ih istrazivao.
Zivo me je zanimalo da li su joj bradavice trsnja, ili kornet, ona sljepljenja... ne znam kako se kaze...
Njene ruke su bile na mojim ledjima i ramenima, povremeno na vratu i kosi....Joj kako sam samo gorio.
Par puta sam joj uhvatio jezik, napravio vakum u ustima i krenuo ga cupati i sisati.... Jako je to uzbudilo,
zarila je svoje nokte u mene.
Dobro je, imam sulju, zena nece prijmjetiti...
imigrant

Post by imigrant »

Stop rekla je tiho. Ustala se i zakljucala vrata.
Vratila se na isto mijesto i nastavila me ljubiti.
Trazio sam koja joj je naj erogena zona, tj sta je najvise uzbudjuje, usne, vrat, bradavice,
izmedju nogu, podlatkice, ruke/prsti (guz nisam mogo dofatiti jer je i dalje sjedila).
Najbolju reakciju sam dobio od njenih bradavica koje su koliko su mi prsti govorili bile bas onake kake volim,
cvrste i ispupcene...
imigrant

Post by imigrant »

moram ici kuci, da nastavim?
Mislim da nema potrebe jer nikog ne zanima kontam?

da ili ne?
Zox

Post by Zox »

Kad si dogurao do najboljeg dijela, sad nam reci sta je dalje bilo.
imigrant

Post by imigrant »

ok, samo da skoknem po kafocinno
manijak1

Post by manijak1 »

crna_pantera wrote:Bez namjere da razjebavam temu :roll: A kakav je orgazam jacine strujnog udara erazmo? :D Mislim, nisam dozivjela nikad strujni udar, pa ne znam :-) :D
:D :D Da jesi ne bi znala :D kako je to zgodno i nezgodno u isto vrijeme :D biti na istoj talasnoj dužini :D .
P.S Panto , važno je da si doživjela ono prvo :D :D
Post Reply