Svašta se događa

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

chuchumbamayumbe

#76 Re: Svašta se događa

Post by chuchumbamayumbe »

mamica papucarka wrote:ljudi, rijec je o tome da je cura silovana. Sad trebamo reci kako nisu krivi siovatelji, jel jelde ona ih je provocirala.
ona je kriva sto se uopce nasla u situaciji da sjedi sa nepoznatim likovima i pije. Ali definitivno je niko nije imao pravo silovat. Pa vidite da njih dvojica nisu bili pijani. ona je bila pijana.
pa bil vi trijezni, skocili na pijanu djevojku taman da vam se sama nudi? hajd odgovorite mi an to pitanje :)
Ima ona..."Ja je prvo onesvestim, pa joj onda mirno smestim".
BTW, a jesu li ovi kloshari bili pod utjecajem alkohola ili trijezni?
incognito071

#77 Re: Svašta se događa

Post by incognito071 »

????? :?[/quote]

Sta se cudis... idi u Njemacku, ukradi auto, pa nek te uhvate svabe... ko ce ti sudit, Svabe ili ce te isporucit nasima?[/quote]

mjesas jabuke i kruske zelenko moj
kad odrastes, pricat cemo a do tada.....
kockica_kockica

#78 Re: Svašta se događa

Post by kockica_kockica »

Na zalost djevojke su uvijek krive ... a oni imaju pravo silovat je jer pije... svasta... ja bi voljela da mi kazu svi ti muski koji kazu kako su ti momci iskoristili priliku, da gledaju na tu djevojku kao na svoju sestru.. vjerujem da bi im presudili bez sudije... a ta djevojka koja se napila tugo moja golema je mozda necija sestra....

moj brat bi njima otkinuo nesto da se to meni desi :mrgreen:
Ashrafieh

#79 Re: Svašta se događa

Post by Ashrafieh »

kinte_kunte wrote:
encian wrote:sta da im neko ubaci musicu u pice? bi li htio da ih neko odvede od moguceg problema?

i nemoj reci da one to nisu izabrale a ova cura jeste alkohol. nije o tome rijec. rijec je o mogucnosti racionalnog izbora.
opet valjas gluposti
sad vec govoris o drogiranju a ne o namjernom i dobrovoljnom opijanju
kazes rijec je o mogucnostima racionalnog izbora
kakav je to izbor ako TI odlucis da se napijes I NEKO ti ubaci musicu
gdje je tu izbor
sta hoces da kazes
Sirotica nije osjetila da pije alkohol? :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#80 Re: Svašta se događa

Post by ladyblue18 »

Bosanac sa dna kace wrote:
ladyblue18 wrote:Meni je 20 pa jos nikada nisam otisla na more bez roditelja.
:P bil se ti udala? :-) :-)
tebi a i ostalima, rano ba :mrgreen:
nebojeplavo

#81 Re: Svašta se događa

Post by nebojeplavo »

chuchumbamayumbe wrote:
mamica papucarka wrote:ljudi, rijec je o tome da je cura silovana. Sad trebamo reci kako nisu krivi siovatelji, jel jelde ona ih je provocirala.
ona je kriva sto se uopce nasla u situaciji da sjedi sa nepoznatim likovima i pije. Ali definitivno je niko nije imao pravo silovat. Pa vidite da njih dvojica nisu bili pijani. ona je bila pijana.
pa bil vi trijezni, skocili na pijanu djevojku taman da vam se sama nudi? hajd odgovorite mi an to pitanje :)
Imali ispod 0,5 promila :-) fakat, ne kontam kako pojedini mogu reci da samim tim sto je pila, da je i trazila to :roll:
mamica papucarka

#82 Re: Svašta se događa

Post by mamica papucarka »

karanana wrote:
mamica papucarka wrote:pa bil vi trijezni, skocili na pijanu djevojku taman da vam se sama nudi?
u slucaju da se ovako nesto desi i da se moze na sudu dokazati da se pijana djevojka nudila trijeznom muskarcu i ona kasnije trijezna skonta da to nije htjela, da li je u pravnom smislu to silovanje?
rekla bih da jeste, jer ona nije bila pri cistoj svijesti. ne znam, znat ce neki pravnik.
Nego, taman i da nije silovanje, meni je grozno na ovaj nacin spavat sa osobom kojoj je razum pomucen (izuzev ako nisu vec u ozbiljnoj vezi, ili braku, mada mi ni to bas nije sasvim ok) ;-)
chuchumbamayumbe

#83 Re: Svašta se događa

Post by chuchumbamayumbe »

nebojeplavo wrote:
chuchumbamayumbe wrote:
Imali ispod 0,5 promila :-) fakat, ne kontam kako pojedini mogu reci da samim tim sto je pila, da je i trazila to :roll:
To se kaze "TRAZILA JE BELAJA", da budem(o) malo specificniji.
Nije trazila da je siluju, ali je ocito trazila belaja i nasla ga je, i to je to.
Curice ne treba da cugaju u nepoznatom i neprovjerenom drustvu, moze svasta da se desi, cista logika.
Znas kakvi su muskarci, uvijek treba biti na oprezu! :)
Ashrafieh

#84 Re: Svašta se događa

Post by Ashrafieh »

nebojeplavo wrote:
chuchumbamayumbe wrote:
Ne znam kako zenska osoba moze sama ici piti alkohol sa muskarcima koje vidi prvi put u zivotu?
Je li ona vristala, je li se branila ili se totalno pustila?
kriticarka_nikova

#85 Re: Svašta se događa

Post by kriticarka_nikova »

Vi opet nastavili sa mahalanjem covjece...

Ajd vi koji mislite da je jako ruzno da djevojka pije alkohol jednostavno zamislite da su joj mladici podmetli sihire da ga pije i zavrsena prica.

:skoljka:
nebojeplavo

#86 Re: Svašta se događa

Post by nebojeplavo »

Joj komentara :roll: cuj otisla sa svojih 20g na more sa prijateljicama, izasla u grad s njima, upoznale momke i odlucili da svi skupa popiju sta :roll: mislim, stvarno, treba je odmah na lomacu :roll: i naravno silovati, jer je pila s nepoznatim muskim, aman :oops: :roll:
zgembo_sa

#87 Re: Svašta se događa

Post by zgembo_sa »

Hajd ba cure popustite malo... Cura izasla, napila se sa tim frajerima, dakle svjesno se napila, ne mozes se nesvjesno napit, nisu joj mogli na silu alkohol sipat u usta u diskoteci. Ocito je imala nesto s njima. Bila sa jaranicama koje su je pustile da ode s njima dvojicom. Mislite da bi jaranice sutile da su je ova dvojica na silu odvukli... Ta dvojica jesu kreteni, ali i ona je glupa ko kurac! I pustite se te suplje kako muskarac ne bi trebao da iskoristi priliku kad mu se zenska koja je popila nudi... pola vas danas ne bi postojalo da je tako...
Ashrafieh

#88 Re: Svašta se događa

Post by Ashrafieh »

kriticarka_nikova wrote:Vi opet nastavili sa mahalanjem covjece...

Ajd vi koji mislite da je jako ruzno da djevojka pije alkohol jednostavno zamislite da su joj mladici podmetli sihire da ga pije i zavrsena prica.

Veze nemas o cemu pricas, meni je jednom neko stavio spansku musicu u pice pa nije sekunde
djelovalo. I da imam 2,5 promila ne bih isla sama na plazu sa dvojicom nepoznatih.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#89 Re: Svašta se događa

Post by mIRCerka »

a da pustite da se izvrsi istraga, a do tada da se pozabavite svojim mladjim sestrama, da ih hljebujete (ubijete hljeb u njima) kad sa 15 godina u guzici izadju u odjeci nalik na donji vesh, da svoju mladju bracu hljebujete kad uocite prve znake devijantnog ponasanja?
Batina JESTE iz raja izasla. Tito da ustane iz groba sad i da kaze da nije, ja bi rekla JESTE DRUZE TITO JESTE!
mamica papucarka

#90 Re: Svašta se događa

zgembo_sa wrote:Hajd ba cure popustite malo... Cura izasla, napila se sa tim frajerima, dakle svjesno se napila, ne mozes se nesvjesno napit, nisu joj mogli na silu alkohol sipat u usta u diskoteci. Ocito je imala nesto s njima. Bila sa jaranicama koje su je pustile da ode s njima dvojicom. Mislite da bi jaranice sutile da su je ova dvojica na silu odvukli... Ta dvojica jesu kreteni, ali i ona je glupa ko kurac! I pustite se te suplje kako muskarac ne bi trebao da iskoristi priliku kad mu se zenska koja je popila nudi... pola vas danas ne bi postojalo da je tako...
:cry:
njeka

#91 Re: Svašta se događa

Post by njeka »

mIRCerka wrote:a da pustite da se izvrsi istraga, a do tada da se pozabavite svojim mladjim sestrama, da ih hljebujete (ubijete hljeb u njima) kad sa 15 godina u guzici izadju u odjeci nalik na donji vesh, da svoju mladju bracu hljebujete kad uocite prve znake devijantnog ponasanja?
Batina JESTE iz raja izasla. Tito da ustane iz groba sad i da kaze da nije, ja bi rekla JESTE DRUZE TITO JESTE!
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Big Boy
Location: Sve bitke u životu služe da nas nečemu nauče - uključujući i one koje gubimo.

#92 Re: Svašta se događa

Post by Big Boy »

Jedno je piti... sasvim drugo je opijati se. Mjera i kontrola... kad covjek izgubi mjeru gubi i sve ostalo. Ali dok se ljudi hvale sa... jesam se sinoc "olesio" tesko ce se moci ocekivati nesto bolje.

Kako je sve navedeno da se desilo imam dojam da su svi oni trazili belaja i onda im se svima to lijepo obilo o glavu. Ne trebamo sad povlaciti ratove izmedju spolova i braniti/kriviti neke jer su svi akteri jednako krivi. Mogli su ovako, mogli su onako ali nisu i sad trebaju platiti za to.

Kad vidis kakva se sve sranja desavaju dobro je pa se nisu medjusobno izboli ili popucali kao slag na kraju. :cry:

Pitam se samo kako im se mogao dici na tako pijanu curu. Meni su cure pravo gadne kad su pijane i prvo sto pomislim je... ma bljak.
kriticarka_nikova

#93 Re: Svašta se događa

Post by kriticarka_nikova »

Ashrafieh wrote:

Veze nemas o cemu pricas, meni je jednom neko stavio spansku musicu u pice pa nije sekunde
djelovalo. I da imam 2,5 promila ne bih isla sama na plazu sa dvojicom nepoznatih.
Ti sa dzamijom na avataru (posto ti nick ne znam izgovorit), nisam tebi nista rekla, ne znam zasto se osjecas prozvanom.
Pozdrav.
karanana

#94 Re: Svašta se događa

Post by karanana »

ne znam, mozda nisam normalan, ali odgovaram sa nekog muskog, zivotinjskog aspekta. kad bi mi se ovako nesto desilo i kad bi ja i neka cura cugali i olesili se, i kad bi ona bila otvorena za sex, ja bih 99,9% vjerovatno pristao na to. ne znam to je neki sexualni nagon koji pocne upravljati sa mozgom.
vjesticanametli

#95 Re: Svašta se događa

Post by vjesticanametli »

ašrafička se vratila s tihovanja iz izgnanstva :D donjeli je :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ashrafieh

#96 Re: Svašta se događa

Post by Ashrafieh »

kriticarka_nikova wrote:
Ashrafieh wrote:

Ti sa dzamijom na avataru (posto ti nick ne znam izgovorit), nisam tebi nista rekla, ne znam zasto se osjecas prozvanom.
Pozdrav.
Boze koje li su ovo frustracije bolesne? Ili imas problema sa ocima kao i sa razumijevanjem?
Ali u sihire se jako dobro razumijes :lol:

Za tvoju informaciju na avataru su i crkva i sinagoga :P
Ashrafieh

#97 Re: Svašta se događa

Post by Ashrafieh »

veca_sa wrote:
Ashrafieh wrote:

Nosi li bi oni tebe :lol:
Ne bi me nosili jer bi zavrsili prije toga u bolnici. Ja predmete za samoobranu uvijek nosim sa sobom.
Uvijek
Valbon_1

#98 Re: Svašta se događa

Post by Valbon_1 »

E bas dobro sto si nam objasnila...Inace bas sam hteo da te bitam koja je to "Bozija Kuca"
mamica papucarka

#99 Re: Svašta se događa

karanana wrote:ne znam, mozda nisam normalan, ali odgovaram sa nekog muskog, zivotinjskog aspekta. kad bi mi se ovako nesto desilo i kad bi ja i neka cura cugali i olesili se, i kad bi ona bila otvorena za sex, ja bih 99,9% vjerovatno pristao na to. ne znam to je neki sexualni nagon koji pocne upravljati sa mozgom.
zato ne cugaj sa curama ziv bio, a posebno nemojte se lesit ;-)
ja inace ne mogu da citam sve ove komentare jer mise zeludac okrene od vecine :-?
Ashrafieh

#100 Re: Svašta se događa

Post by Ashrafieh »

veca_sa wrote:
Ashrafieh wrote:
Ne bi me nosili jer bi zavrsili prije toga u bolnici. Ja predmete za samoobranu uvijek nosim sa sobom.
Uvijek

da si navela manje promila , mozda bih ti i vjerovao
Sa ovim promilima sam vozila auto. Mozes mi vjerovati. Zabiljezeno je
Locked