Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Aurora Borealis wrote:Ma šuti, ja zadovoljna, samo nek se trese, nisam ti ja muhanata po tom pitanju
Chmoljo brate care šahu, nemoj nas odavati, nećemo više, to sam ja iz najbolje namjere ne bi l' ga dozvala znaš taktika..
A bogami ja čula od tračanja rep raste, pa ti vidi.. il' je ono nos
kako kome sele, kako kome...
jedino je sigurno da "ono" ne raste, jer bi onda crnci bili najveći lažovi...
Layne wrote:Aurora, bolje i zemljotres nego ništa
Chmoljo, prava si žena, samo tračaš možeš s mišicom pod ruku komotno
ne volim ja mišicu. ne zna citirati.
samo je proslijedi fixeru, taj čuda čini, vidi mene, citiram ko' velika a samo da si vidio mojih muka s početka ..pih ne bi se ti sad družio sa mnom , samo kad bi znao
ha ja. čovjek ima prigodan username: FIXER. garant bi ženama bio draži da je "mixer"
A pukla Aurora ko kokica, citira kog stigne, voli ona to Ma fixer je haos, a vi kad mi usitnite ta slova hoće nešto da mi bude Hebemu odmah moram Word otvarati i belajisati da vidim šta ste rekli
Aurora Borealis wrote:A pukla Aurora ko kokica, citira kog stigne, voli ona to Ma fixer je haos, a vi kad mi usitnite ta slova hoće nešto da mi bude Hebemu odmah moram Word otvarati i belajisati da vidim šta ste rekli
ko ti je kriv kad dobro vidiš. kad budeš đuturum, onda ćeš biti dalekovidna i neš' mati tih problema
Aurora Borealis wrote:he vidi Aurore debila, dvaput isti pomalo 'eboga, pomalo
A vidi nisam, a učini mi se majke mi da jesam
Ne znam ti ja kako crnci stoje s tim, nemadoh taj berićet nijednog upoznati Ali kažu, kažu..
Na kojim si ti drogama daj i meni malo
A to za crnce i rast onoga, u pravu ste, inače bi i ja bo lažov velikii
Nisam majke mi, pucam se samo čajem, onim od nane, a u posebnim prilikama toplim mlijekom Drito niz grlo, ništa vena i folovi Čuj je čajem u venu ahahha ja kloca majko mila
Aurora Borealis wrote:Nisam majke mi, pucam se samo čajem, onim od nane, a u posebnim prilikama toplim mlijekom Drito niz grlo, ništa vena i folovi Čuj je čajem u venu ahahha ja kloca majko mila
Aurora Borealis wrote:A pukla Aurora ko kokica, citira kog stigne, voli ona to Ma fixer je haos, a vi kad mi usitnite ta slova hoće nešto da mi bude Hebemu odmah moram Word otvarati i belajisati da vidim šta ste rekli
ko ti je kriv kad dobro vidiš. kad budeš đuturum, onda ćeš biti dalekovidna i neš' mati tih problema
Pa Chmoljo jarane, meni majku, je l' meni Ovo ti meni nešto na nacionalnoj osnovi, vidim ja to..po fontu ti slova, al neka..pretrpjela je Aurora i gora, može ova seka i gore izdurati
Je l' mi se mešČini il' se neko žali na temu, i naš doprinos istoj?
Aurora Borealis wrote:
Na kojim si ti drogama daj i meni malo
A to za crnce i rast onoga, u pravu ste, inače bi i ja bo lažov velikii
Nisam majke mi, pucam se samo čajem, onim od nane, a u posebnim prilikama toplim mlijekom Drito niz grlo, ništa vena i folovi Čuj je čajem u venu ahahha ja kloca majko mila
moja nana u ratu pušila nanu. bila drogirana ko Jukini "vukovi". povuče dva tri dima i sva se raspuca: "Jooooooooooooo đe su Nedžarići svega mi?"
Pa Chmoljo jarane, meni majku, je l' meni Ovo ti meni nešto na nacionalnoj osnovi, vidim ja to..po fontu ti slova, al neka..pretrpjela je Aurora i gora, može ova seka i gore izdurati
Je l' mi se mešČini il' se neko žali na temu, i naš doprinos istoj?
de bona još će neko to ozbiljno mislit... ako hoćeš da vidiš šta piše, samo klikni "citiraj", tu je font regularan...
Aurora Borealis wrote:Nisam majke mi, pucam se samo čajem, onim od nane, a u posebnim prilikama toplim mlijekom Drito niz grlo, ništa vena i folovi Čuj je čajem u venu ahahha ja kloca majko mila
A nana ti koristi čaj od kanabisa, jel tako
Nije Nana samo nabere onih crvenih cvjetova i sasuši, i kaže dobro za grlo Samo se pije. A znaš, ima u nas jedna livada, onako malo obraslo, kaže neki dan našla neku biLju ima haman 2 metra u njoj, listovi ko zvijezde haman, pa nam i tog malo isitnila prostrla da se osuši, još ne probah, pa ti javim kakvo je
Aurora Borealis wrote:
Kako dođe do tog zaključka? Mislim bi, al' zar je toliko očigledno Gdje se onaj Layne izgubi, sad kad smo dosegli vrhunac..začatavanja
šta će ti Layne? evo ti mene. ja sam ti pravi komad.
ima li sta novo o zemljotresu ljulja li sad ako ne ljulja ljuljat ce uskoro .....a crnici ne lazu puno neg priroda pa naraste ...bas kao i zemljotres priroda pa ljulja .....