prodje ljeto trideseto

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
d2

#76 Re: prodje ljeto trideseto

Post by d2 »

rajvosa^ wrote:Ne znam, ja kako uleti u tridesete, zena i njene jaranice mi govore da sve bolje izgledam. :D Ne znam, pocinjem se ufuravati. :D A inace ako gdje sta boli, samo prvijes rodni list. :-D
zene i brinu oko toga sto smo sve bolji kako idemo prema 40 tim, kako su mi pocele ove sijede cesto cujem kako žemskinje govore po ulici "jel ovo Dzordz Kluni matere ti ?" :mrgreen:
walkabout

#77 Re: prodje ljeto trideseto

Post by walkabout »

a josh pokoja sijeda na bradi... :oops:
d2

#78 Re: prodje ljeto trideseto

Post by d2 »

walkabout wrote:a josh pokoja sijeda na bradi... :oops:
ja sam mislio da si ti zensko :mrgreen:
rajvosa^

#79 Re: prodje ljeto trideseto

Post by rajvosa^ »

d2 wrote:
rajvosa^ wrote:Ne znam, ja kako uleti u tridesete, zena i njene jaranice mi govore da sve bolje izgledam. :D Ne znam, pocinjem se ufuravati. :D A inace ako gdje sta boli, samo prvijes rodni list. :-D
zene i brinu oko toga sto smo sve bolji kako idemo prema 40 tim, kako su mi pocele ove sijede cesto cujem kako žemskinje govore po ulici "jel ovo Dzordz Kluni matere ti ?" :mrgreen:
:lol: :lol: Ma sramota me bilo reci da sam u svojoj 35toj dobio finih sijedi sa strane, a zena vice samo tako. Nego odoh trazi sliku Klunija, kolko sam se nafuro cini mi se da sam bolji od njega :D
d2

#80 Re: prodje ljeto trideseto

Post by d2 »

kazu da postoje 2 tipa sijedih - mister no i dzordz kluni pa vidi gdje spadas :lol:

ja sam poceo sijediti vec na pocetku tridesetih vec u skladu sa onom da prije i poslije 30 te vise nista nije isto :mrgreen:
rajvosa^

#81 Re: prodje ljeto trideseto

Post by rajvosa^ »

d2 wrote:kazu da postoje 2 tipa sijedih - mister no i dzordz kluni pa vidi gdje spadas :lol:

ja sam poceo sijediti vec na pocetku tridesetih vec u skladu sa onom da prije i poslije 30 te vise nista nije isto :mrgreen:
E Mr. No, ipak je Kluni mala maca za nas. On je sav sijed, a tonije sto "mladi vole" :D
seba

#82 Re: prodje ljeto trideseto

Post by seba »

Elvis j.Kurtovich je rekao da će biti sretan ako 40-e dočeka bez dvije kutije lijekova.Znači,zdravlje prije svega :)
walkabout

#83 Re: prodje ljeto trideseto

Post by walkabout »

d2 wrote:
idi bizhi... :oops:
d2

#84 Re: prodje ljeto trideseto

Post by d2 »

walkabout wrote:
d2 wrote:
idi bizhi... :oops:
:mrgreen: :run:
d2

#85 Re: prodje ljeto trideseto

Post by d2 »

rajvosa^ wrote:
d2 wrote:kazu da postoje 2 tipa sijedih - mister no i dzordz kluni pa vidi gdje spadas :lol:

E Mr. No, ipak je Kluni mala maca za nas. On je sav sijed, a tonije sto "mladi vole" :D
Image

:mrgreen:
Ashrafieh

#86 Re: prodje ljeto trideseto

Post by Ashrafieh »

maccarona wrote:i ti imas curu :D samo zato sto dobro peres sudje :D

jos malo kukanja:
prije sam bila "hot macca" :D sad samo atraktivna gospodja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja mislim da je do oblačenja i šminke a ne do godina ;-)

Ja se slabo šminkam, oblačim u H&M-u (:lol:) i vidim kako me svugdje gdje dođem najviše dječica odmjeravaju :lol:
A dječica i nisu loša, ne žale se puno, ne kukaju kao ovi Ü30 muškarci koje drma middle life crisis. A nemaju
ni pivske stomačiće ;-) :lol:
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#87 Re: prodje ljeto trideseto

Post by Šeherzada »

seba wrote:Elvis j.Kurtovich je rekao da će biti sretan ako 40-e dočeka bez dvije kutije lijekova.Znači,zdravlje prije svega :)
Ih ja popila 22 a trideseta jos na vidiku_(doduse nije ni daleko pa se polako pripremam) :D

Ucinilo mi se da kazes-grudi su ti kao rahat lokumu
polako tvoja ruka krece,mislim Boze nek radi sta naumi.
A ti od prvoga minuta znas da ovo vodi do kreveta
a ja od prvoga minuta znam bices moj muz,otac mog djeteta.
Shvati ovako ili onako samo nemoj naopako
to je ko ljubav vrlo slicno,tridesete nista neobicno.
Da nisam ja skroz s pameti skrenula
kad sam ti tako nesto spomenula?
To su samo prvi znaci,prvi znaci da me sjete
lete mi lete tridesete
nebojeplavo

#88 Re: prodje ljeto trideseto

Post by nebojeplavo »

Ja nemam jos trideset :oops: al imam zato sijedih, bora i bolesti koliko hoces :D :lol: srecom, tijelo je jos uvijek zategnuto :oops: doduse, to je mozda zbog mrsavosti :roll: :D
I da, svi mi se u zadnje vrijeme obracaju sa "gospodjo" :roll: :( :( :D :lol:
Šeherzada

#89 Re: prodje ljeto trideseto

Post by Šeherzada »

nebojeplavo wrote:Ja nemam jos trideset :oops: al imam zato sijedih, bora i bolesti koliko hoces :D :lol: srecom, tijelo je jos uvijek zategnuto :oops: doduse, to je mozda zbog mrsavosti :roll: :D
Sta hoces,ja izgledam ko da mi je 40,valjda debela ,malena,a s gospodjo mi se obracali kada sam u tramvaju za skolu isla :D
nebojeplavo

#90 Re: prodje ljeto trideseto

Post by nebojeplavo »

aida05 wrote:
nebojeplavo wrote:Ja nemam jos trideset :oops: al imam zato sijedih, bora i bolesti koliko hoces :D :lol: srecom, tijelo je jos uvijek zategnuto :oops: doduse, to je mozda zbog mrsavosti :roll: :D
Sta hoces,ja izgledam ko da mi je 40,valjda debela ,malena,a s gospodjo mi se obracali kada sam u tramvaju za skolu isla :D
Neki dan mi se jedno dijete obratilo u muskom rodu :( :( :roll: :lol: :lol:
Ashrafieh

#91 Re: prodje ljeto trideseto

Post by Ashrafieh »

Ja ne smijem reći koliko mi je godina ali mi se svi u Sarajevu obraćaju sa "Sine" :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#92 Re: prodje ljeto trideseto

Post by Truba »

imam nekoliko sijedih a imam manje od 30 god :D
kemtrejls

#93 Re: prodje ljeto trideseto

Post by kemtrejls »

Korak sam do tridesete i nije mi nimalo drago.
Mislio sam da samnom nešto nije u redu i da sam ja još mlad,ali sad vidim da masa mojih vršnjaka ima iste probleme.
Najveći problem je to što smo,bar veliki dio nas,pregmili rat u kojem nam je uništena mladost.
Preskočili smo jedan najljepši dio života sanjajući igru i slobodu,ali kad smo konačno dobili sve to,više to nismo bili mi.
Moj rahmetli amidža je jednom rekao:
"Prije sam mogao zapjevati čim se probudim ujutro,posle je došao period kad sam mogao zapjevati kad popijem,ali sad ne mogu više da zapjevam nikako."
Svake godine ga počinjem sve bolje razumijevati.
Nedaj se generacijo!
mamica papucarka

#94 Re: prodje ljeto trideseto

Post by mamica papucarka »

sestro po sijedim i dijagnozama :lol: i ja sam prije 30-e uveliko pocela sijedit, a i zdravlje je bilo naceto. :D jebi ga rat i tako to :roll:

mada, staro drustvo kada me vidi kaze da sam ista. Ono, vadi me sto sam pravo visoka, pa se koja kila vise ne primijeti (izuzev ako se utegnem u kakve majice)
i vadi me sto se jos uvijek mladelacki oblacim :D
A muz kaze da sam mu ista ko i prije... :D (ako ne laze :lol: 9
Last edited by mamica papucarka on 18/07/2008 09:52, edited 2 times in total.
nebojeplavo

#95 Re: prodje ljeto trideseto

Post by nebojeplavo »

mamica papucarka wrote:
sestro po sijedim i dijagnozama :lol: i ja sam prije 30-e uveliko pocela sijedit, a i zdravlje je bilo naceto. :D jebi ga rat i tako to :roll:
U zadnjih godinu dana sam bila nebrojeno puta kod doktora :lol: karton mi pun :lol: pocinjem sama sebi izgledati k'o hipohondar :roll:
Ashrafieh

#96 Re: prodje ljeto trideseto

Post by Ashrafieh »

kemtrejls wrote:Korak sam do tridesete i nije mi nimalo drago.
Mislio sam da samnom nešto nije u redu i da sam ja još mlad,ali sad vidim da masa mojih vršnjaka ima iste probleme.
Najveći problem je to što smo,bar veliki dio nas,pregmili rat u kojem nam je uništena mladost.
Preskočili smo jedan najljepši dio života sanjajući igru i slobodu,ali kad smo konačno dobili sve to,više to nismo bili mi.
Moj rahmetli amidža je jednom rekao:
"Prije sam mogao zapjevati čim se probudim ujutro,posle je došao period kad sam mogao zapjevati kad popijem,ali sad ne mogu više da zapjevam nikako."
Svake godine ga počinjem sve bolje razumijevati.
Nedaj se generacijo!
Vidiš kod nas malo starijih ( :D ) je obratno. Mi smo toliko sretni što smo preživjeli rat da pjevamo ujutro kad se probudimo.
Isto kao da nas sve hvata neki novi pubertet. :lol:
Šeherzada

#97 Re: prodje ljeto trideseto

Post by Šeherzada »

nebojeplavo wrote:
U zadnjih godinu dana sam bila nebrojeno puta kod doktora :lol: karton mi pun :lol: pocinjem sama sebi izgledati k'o hipohondar :roll:
A ja upravo danas cekam da idem kod doktora.......Svako malo kasljem!
Boli me glava .......
Sreca sijedih nemam njedne,ustvari lazem,proje zadnjeg farbanja primjetila sam dvije :D Puno jel da?I da,imam jednu sijedu na obrvi.Bogami,na obrvi :D
maccarona

#98 Re: prodje ljeto trideseto

Post by maccarona »

mene jutros ufatio grc :(
nebojeplavo

#99 Re: prodje ljeto trideseto

Post by nebojeplavo »

maccarona wrote:

mene jutros ufatio grc :(
Hoces ti sinoc svasta pisati :oops: :evil: :D :lol:
Sad ce Seha da bubi da prodje :oops: :D
nebojeplavo

#100 Re: prodje ljeto trideseto

Post by nebojeplavo »

aida05 wrote:
nebojeplavo wrote:
A ja upravo danas cekam da idem kod doktora.......Svako malo kasljem!
Boli me glava .......
Sreca sijedih nemam njedne,ustvari lazem,proje zadnjeg farbanja primjetila sam dvije :D Puno jel da?I da,imam jednu sijedu na obrvi.Bogami,na obrvi :D
Samo pokoja sijeda u kosi :D moram se farbati redovno :roll: :D
Joj sad se sjetih epizode "Sex i grad" kad Samantha nadje sijedu stidnu dlaku :lol: :lol:
Post Reply