Ne voli ne voli muziku al zato voli ritam jak
Cini mi se Radenska - tri srca
Sjecate li se reklame za TOPS i kako se naranca guli?
Meni je dobra bila
mala prava plava krava
Moderator: anex
užasveca_sa wrote:shiz wrote:i poslije godina maltretiranja reklamama za "calgon", ja (ludjak) popizdim, odem i kupim isti
eno ga sada stoji jer ne znam u koji odjeljak se sipa
![]()
![]()
jedina dobra reklama na TV-u!!!Globus wrote:Zdravo dabre a kako su ti zubi tako bijeli xD jel tako ide![]()
il ona za cappy il koji je vec sok onaj proce boga oca dok joj donese kuci sok a ona pita jel bilo jabuke il jagode nisam nikad skonto sta kaze![]()
yebo je sok isla bi ga sama mjenjat
aaa nova fanta je isto odvratna, posebno kad krenu prozvodit one zvukove aaaaa (smajli koji se najezi)downtoearth wrote:jedina dobra reklama na TV-u!!!Globus wrote:Zdravo dabre a kako su ti zubi tako bijeli xD jel tako ide![]()
il ona za cappy il koji je vec sok onaj proce boga oca dok joj donese kuci sok a ona pita jel bilo jabuke il jagode nisam nikad skonto sta kaze![]()
yebo je sok isla bi ga sama mjenjat
Ali yato ove nove za Fantu!!!! Pa se pitaju što je niko ne pije
ALI BRINUO SE O NJOJ!!!veca_sa wrote:zar nisi vidio da se sipa zajedno sa deterdzentom, al tek kad ti perilica poplavi i kada majstor kaze da sprijeda izgleda ok al da se na grijacu ufatio kamenac, e tek tad djelujeshiz wrote:shiz wrote:i poslije godina maltretiranja reklamama za "calgon", ja (ludjak) popizdim, odem i kupim isti
eno ga sada stoji jer ne znam u koji odjeljak se sipa
užas
Ehhh ta je reklama ubjedljivo nairitantnija od svih reklma ... fazon zena u dilemi , nemozhe izabrat izmedju hiljadu istih omeksivaca koji su zapravo svi isti , jbg-a razlicite su boje pa valjda to stvara neku konfuziju kod kupcatexel wrote:Šta vam je? Vama sigurno treba SOFTLY
pjesma iz reklame za griote zove seludacha wrote:e znate koje mi se reklame dopadaju?
ova nova za rexonu stick - ono nesto upside down. nekako je svjeza + stvarno mi se svidja glazbena podloga
i kras griotte - ono dvoje nesto . . pravo zenzualno. odmah bi u trgovinu po kutijicu (i frajera) (opet vjerojatno razi muzike..jel zna tko sta je ono..nesto mi kofol poznato, al ne mogu nabasat..)
a lose...
za ditu
dodatno sam razocarana, jer im to eto fabrika radi. ocekivala sam vise od njih. ali eto uboli su dobru foru na pocetku, te je sad samo "taru"
bezveze
...il' onog crnca "idem do kluza", il' onih za lee cooper...sheilak wrote:Odlicno, sad mi se sve vraca. " TTTTTT - TOPS "mostarac wrote:Radi u rudniku i zivot joj nije lak
Ne voli ne voli muziku al zato voli ritam jak
Cini mi se Radenska - tri srca
Sjecate li se reklame za TOPS i kako se naranca guli?
Sjecate se reklame za Radensku sa narodima i narodnostima Jugoslavije?Ili 505 s crtom, " Bilo kuda, kiki svuda ", " Bronhi - lakse se dise ", " ledolina "sa NInom Badric, " chipi chips "...
Onda one " celulit eliminator "
Mozes, mada to sve varira od iskustva pojedinaca. Tako da ce tuzena strana lako naci odbranu u nekome kome je Vanish uklonio mrlje.chuchumbamayumbe wrote:Ja sam jednom otvorio slicnu temu, ne mogu da je nadjem, a moje je glavno pitanje i sada:
DA LI JE MOGUCE TUZITI ONE KOJI REKLAMIRAJU PROIZVOD ZBOG LAZNOG REKLAMIRANJA?!?!??!
Naime, niti Vanish uklanja mrlje (dapache, bolje ih ukloni kabash) niti ona govna procepljuju odvode.
Zna li neko odgovor?