Kako ostati normalan u ovoj zemlji?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

andrija2007

#76 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?

Post by andrija2007 »

bosna123 wrote:Je li ovo tema kako upasti u depresiju? Otkud vjecno za zafrkanciju raspolozeni @Andrija ovdje?
Iz cisto humanih razloga! :-D
negativ

#77 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?

Post by negativ »

Ponavljam, akcija vs zatvaranje u neki svoj svijet, cura u ovoj priči nije bitna sekunde jedne!
Vitamin C

#78 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?

Post by Vitamin C »

andrija2007 wrote:
bosna123 wrote:Je li ovo tema kako upasti u depresiju? Otkud vjecno za zafrkanciju raspolozeni @Andrija ovdje?
Iz cisto humanih razloga! :-D
:-D
andrija2007

#79 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?

Post by andrija2007 »

Kako ostati normalan u ovoj zemlji?

Vrlo jednostavno! Neumornim ponavljanjem provjerene mantre: Svakog dana, u svakom pogledu, sve vise i vise
napredujem! :-D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#80 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?

Post by Truba »

negativ wrote:Ponavljam, akcija vs zatvaranje u neki svoj svijet, cura u ovoj priči nije bitna sekunde jedne!

pa što je spominješ :mrgreen:
andrija2007

#81 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?

Post by andrija2007 »

andrija2007 wrote:Kako ostati normalan u ovoj zemlji?

Vrlo jednostavno! Neumornim ponavljanjem provjerene mantre: Svakog dana, u svakom pogledu, sve vise i vise
napredujem! :-D
Uz ovo preporucujem i povecane kolicine Vitamina C!
andrija2007

#82 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?

Post by andrija2007 »

komi wrote:
negativ wrote:Ponavljam, akcija vs zatvaranje u neki svoj svijet, cura u ovoj priči nije bitna sekunde jedne!

pa što je spominješ :mrgreen:
Kako sto je pominje, pa svidila mu se pravo po opisu!
andrija2007

#83 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?

Post by andrija2007 »

pa što je spominješ :mrgreen:[/quote]

Kako sto je pominje, pa svidila mu se pravo po opisu![/quote]

Ja kad sam procito samo opis kako je dobra, uzbudio sam se pravo, nedaj boze da sam je vidio svojim ocima!
Vitamin C

#84 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?

Post by Vitamin C »

Zašto ne daj bože? Šta bi učinio?
Možda bi nekim aktivnim činom zavođenja prekinuo također aktivno ponavljanje te ohrabrujuće i djelotvorne mantre? Nešto kao ''Toliko sam napredovao da me ne možeš odbiti.''
Nisi valjda vulgaropoklonik? :D
andrija2007

#85 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?

Post by andrija2007 »

Vitamin C wrote:Zašto ne daj bože? Šta bi učinio?
Možda bi nekim aktivnim činom zavođenja prekinuo također aktivno ponavljanje te ohrabrujuće i djelotvorne mantre? Nešto kao ''Toliko sam napredovao da me ne možeš odbiti.''
Ma ne, jednostavno bi mi se dogodila pojava, koja je detaljno opisana u temi "Erekcija u javnosti".
Vitamin C

#86 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?

Post by Vitamin C »

andrija2007 wrote:
Ma ne, jednostavno bi mi se dogodila pojava, koja je detaljno opisana u temi "Erekcija u javnosti".
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To, kralju!
Truba

#87 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?

Post by Truba »

očito su se javili saboteri moje teme

sumnjam i na radne kolege :P more dacu ja vama sutra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

elem danas sam ok kupio sam majicu u springfildu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 15 marona na snizenju dobar ulov
andrija2007

#88 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?

Post by andrija2007 »

Vitamin C wrote:
andrija2007 wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To, kralju!
Al se ti dobro sakrivas, prijatelju, nebi te, da prostis, ni dvogledom pronasli!
Last edited by andrija2007 on 30/06/2009 16:42, edited 1 time in total.
andrija2007

#89 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?

Post by andrija2007 »

komi wrote:očito su se javili saboteri moje teme

sumnjam i na radne kolege :P more dacu ja vama sutra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

elem danas sam ok kupio sam majicu u springfildu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 15 marona na snizenju dobar ulov
Sta pise na majici, jel' možda nesto kao: U svakom pogledu itd, itd?
andrija2007

#90 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?

Post by andrija2007 »

elem danas sam ok kupio sam majicu u springfildu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 15 marona na snizenju dobar ulov[/quote]

Odlican i hvale vrijedan postupak u nastojanju da se ostane normalan!
beliver

#91 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?

Post by beliver »

sofist wrote:Rad, rad i samo rad. To je jedini nacin. Uz obrazovanje, citanje, bavljenje sportom, umjetnoscu...
Evo sve vam je čovjek rekao. To je čista istina. Počni mjenjati svijet oko sebe, trudi se i što je najbitnije preuzmi odgovornost za sve.

Naravno, uticaja sa strane uvijek ima, ima ih svugdje, možda ovdje malo više, ali nema od kukanja ništa, jedini način je preuzimanje odgovornosti i rad na sebi i samo rad. :wink:

Najlakše je sjediti na kafi i govoriti kako nema posla..+ ne pokušati završiti fakultet, pa onda govoriti isto. (Naravno, ovo je samo generalno preslikana stvarnost mladih, ne mislim na nikoga određeno.)
andrija2007

#92 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?

Post by andrija2007 »

beliver wrote:
sofist wrote:Rad, rad i samo rad. To je jedini nacin. Uz obrazovanje, citanje, bavljenje sportom, umjetnoscu...
Evo sve vam je čovjek rekao. To je čista istina. Počni mjenjati svijet oko sebe, trudi se i što je najbitnije preuzmi odgovornost za sve.

Naravno, uticaja sa strane uvijek ima, ima ih svugdje, možda ovdje malo više, ali nema od kukanja ništa, jedini način je preuzimanje odgovornosti i rad na sebi i samo rad. :wink:

Najlakše je sjediti na kafi i govoriti kako nema posla..+ ne pokušati završiti fakultet, pa onda govoriti isto. (Naravno, ovo je samo generalno preslikana stvarnost mladih, ne mislim na nikoga određeno.)
Slazem se! ARBEIT MACHT FREI! :run:
Truba

#93 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?

Post by Truba »

beliver wrote:

jarane alaami djecem radim skoro 7 godina već
od treće godine faxa
čitam knjige svakodnevno (a i stripove)
vozam bajk radim na vikendici
radim na poslu

ali vidim da je to dugoročno ni za šta...
budućnost je u prijavljivanju za kruv svetog ante :cry:
negativ

#94 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?

Post by negativ »

Otvori privatnu firmu i razvijaj je dugoročno...
Truba

#95 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?

Post by Truba »

pa da me reketiraju

nema šamse :mrgreen:

gfarant bih zaposlio nekog neradnika koji bi me tužio što sam mu nanio teške tjelesne povrede tjerajući ga da radi ono što mu piše u ugovoru pa bi me tužio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Priorat
Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...

#96 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?

Post by Priorat »

beliver wrote:

U zivotu je najvaznije jedno
a to su dvije stvari
red rad i disciplina!!

:D :D
negativ

#97 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?

Post by negativ »

Priorat wrote: U zivotu je najvaznije jedno
a to su dvije stvari
red rad i disciplina!!
A preduzimanje mjera, radnji i postupaka :?:
Priorat
Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...

#98 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?

Post by Priorat »

negativ wrote:
Priorat wrote: U zivotu je najvaznije jedno
a to su dvije stvari
red rad i disciplina!!
A preduzimanje mjera, radnji i postupaka :?:

to ce mo drzavnim sluzbenicima da prepustimo... :D
Truba

#99 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?

Post by Truba »

ja ću
ti ćeš
on će

mi ćemo
vi ćete
oni će

:D
LISA

#100 Re: Kako ostati normalan u ovoj zemlji?

Post by LISA »

iskreno pun mi je kufer tih savjeta..red rad disciplina...odem u drig igrad..zavsim faks..odbijena na svim konkursima..zaposlim se u jednom hotelu,handre te ko budalu,a dugo izdrzah...ne znam gdje da se okrenem jer svi traze 1 jebenu godinu radnog iskustva..druga stvar..upisuje mi s ejos jedan fakultet ili magistarski ali se samofinansiram..kako zbog nemanja zivota privatnog nikakvog vremena ni uslova-zbog ovog posla koji radim-a ni ustedit ne mogoh..dadoh otkaz..i hajd ti sad meni reci...nek s epet negdje zaposlim kao prekvalifik..kad ce doc taj neki bolji zivot..????? drzava ..poredak fuj,fuj,fuj...treabs sam ostat na cestu i posmatrat ko ima auto ko vozi i kavi i KAKO VOZE...kad zenu ne prekgazi neki klinjo kroz crveno i gdje je policija????sta d aje dijete bilo umjesto zene pa d aga je i pokupilo????nek oni jebu pjesake koji prelaze tamo gdje nije zebra..ma hajd molim te...fuj...samo s ecijene kurvaluci... :x :x :x :x :x OGORCENA SAM NA NAS ESTANJE...SVEZANE RUKE..IMAL KO POSLA..PRAT CU CISTITI..SAMO DAJTE
Post Reply