Zasto zene ne daju tako lako?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Vincent Raine

#76 Re: Zasto zene ne daju tako lako?

Post by Vincent Raine »

mojgrad wrote: Ne slazem se da je zenama takav sex izvor zadovoljstva iz jednog razloga: kod mene na tu rupu moze samo izac a nikako uci :lol: :lol: :lol: :lol: Taman ne bolilo nista.. Princip je princip..
...sve su ostalo nijanse :D
Kjajević Majko

#77 Re: Zasto zene ne daju tako lako?

Post by Kjajević Majko »

anais_nin wrote:pa ocigledno je citajuci ovu temu da i mnogi muskarci to dozivljavaju kao nesto sto im se "daje" :roll:
terminologija koju koristimo (a to nije stvar samo naseg jezika, ima slicne terminologije i u drugim) govori puno toga o nacinu na koji jos uvijek promatramo odnos izmedju polova, posebno kad je u pitanju seks :roll:
Naravno da muškarci doživljavaju kao davanje kad je takva sredina gdje je moraš maltene molit. U dosta slučajeva je tako...
mojgrad wrote:U tome i jest problem, otvoreno se prica dokle god si anoniman, da mi je vidjeti momka i djevojku (bez obzira da li su u vezi ili nisu) gdje ovako otvoreno razgovaraju o sexu licem u lice...
Razgovara se, bar u vezi. :)
mojgrad

#78 Re: Zasto zene ne daju tako lako?

Post by mojgrad »

Kjajević Majko wrote:
anais_nin wrote:pa ocigledno je citajuci ovu temu da i mnogi muskarci to dozivljavaju kao nesto sto im se "daje" :roll:
terminologija koju koristimo (a to nije stvar samo naseg jezika, ima slicne terminologije i u drugim) govori puno toga o nacinu na koji jos uvijek promatramo odnos izmedju polova, posebno kad je u pitanju seks :roll:
Naravno da muškarci doživljavaju kao davanje kad je takva sredina gdje je moraš maltene molit. U dosta slučajeva je tako...
mojgrad wrote:U tome i jest problem, otvoreno se prica dokle god si anoniman, da mi je vidjeti momka i djevojku (bez obzira da li su u vezi ili nisu) gdje ovako otvoreno razgovaraju o sexu licem u lice...
Razgovara se, bar u vezi. :)
Ne bi valjalo da se ne razgovara.. Kako bi je nagovorio :lol: :lol:
x0z0y0

#79 Re: Zasto zene ne daju tako lako?

Post by x0z0y0 »

mojgrad wrote:
Compos_Sui wrote:
Već godinama ima problem koji sam tek jučer uspio riješiti te stoga nisam mogao odoljeti a da se ne pohvalim, znam da nije lijepo hvaliti se ali jednostavno nisam mogao odoljeti.
Već više godina između moje partnerice i mene nije bilo praktično nikakvih tajni i sve je više manje funkcioniralo ako bi netko to mogao poželjeti no međutim njezina guza je uvijek bila tabu tema i pogotovo stoga što je problem uvijek eskalirao u kritičnim situacijama..................................
Sta je poenta ove price? Da je covjek/momak bio spreman imati sex sa bolesnom djevojkom... :cry: :? :shock:
uhm...procita li ti do kraja ovaj text..?!
:shock: :run:
Kjajević Majko

#80 Re: Zasto zene ne daju tako lako?

Post by Kjajević Majko »

mojgrad wrote:Ne bi valjalo da se ne razgovara.. Kako bi je nagovorio :lol: :lol:
Upravo tako. :lol: :lol:
sffovac

#81 Re: Zasto zene ne daju tako lako?

Post by sffovac »

mojgrad wrote:
Compos_Sui wrote:
Već godinama ima problem koji sam tek jučer uspio riješiti te stoga nisam mogao odoljeti a da se ne pohvalim, znam da nije lijepo hvaliti se ali jednostavno nisam mogao odoljeti.
Već više godina između moje partnerice i mene nije bilo praktično nikakvih tajni i sve je više manje funkcioniralo ako bi netko to mogao poželjeti no međutim njezina guza je uvijek bila tabu tema i pogotovo stoga što je problem uvijek eskalirao u kritičnim situacijama.
Unatoč svim mojim nagovaranjima, medicinskim priručnicima, kojekakvim savjetima, linkovima sa interneta njezina guza je jednostavno rečeno bila nedodirljiva i nije bilo praktično nikakve šanse da joj ga stavim u guzu.
Uvijek se izvlačila da su konvencionalne i standardne metode sasvim zadovoljavajuće te da i nju to sasvim zadovoljava i da mi ni u kom slučaju neće dati da joj ga stavim u guzu.
Ovih je dana bilo malo sparno i ona se nije baš osjećala najbolje i stalno spominjala da je nešto bolesna, ja odlučim iskoristiti priliku sve u cilju da joj pomognem da ozdravi i tako pod utjecajem umora i vrućine ja ju uspijem nekako nagovoriti uz sve one nagovore od prije i argumente da je to sasvim ok i da kad jednom vidi da će i sama shvatiti da je to ispravno.
Nekako se nećkala pa sam ga ja uz stalno nagovaranje dezinficirao najprije u otopini hipermangana, pa kad ni to nije bilo dovoljno onda i sam napravio i dezinfekciju sa 1 % otopinom Povidon-a, na to se malo opustila, uz stalne prigovore da će ju boljeti i da bi joj sigurno bile dobre i klasične metode, onda sam joj obećao da ću ga samo staviti i da praktično neće ništa ni osjetiti i da ću ga ako treba namazati sa vazelinom da ju sigurno neće boljeti.
I na kraju je pristala nisam siguran da li zbog takvog stanja ili zbog mog dugogodišnjeg nagovaranja te sam ga ja već predhodno opisano pripremljenog konačno uspio staviti u guzu.
Držao sam ga unutra jedno pet minuta nisam ga micao i ništa radio, kad sam ga izvadio pitam ju pa dobro da li je bilo strašno, a ona kaže pa nije skoro da nisam ništa ni osjetila, pa ga onda onako zajedno sretni što je sve prošlo besprijekorno pogledamo i vidimo piše 38,5 ° C i ja joj kažem vidiš da trebaš popiti andol da ti bude bolje.
:skoljka: :D
Sta je poenta ove price? Da je covjek/momak bio spreman imati sex sa bolesnom djevojkom... :cry: :? :shock:
plavuso hajde procitaj jos koji put pa se javi :lol: :lol: :lol: :lol:
vjesticanametli

#82 Re: Zasto zene ne daju tako lako?

Post by vjesticanametli »

e jeste pa curi se omaklo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
van Basten

#83 Re: Zasto zene ne daju tako lako?

Post by van Basten »

:lol: :lol: :lol:
mojgrad

#84 Re: Zasto zene ne daju tako lako?

Post by mojgrad »

Compos_Sui wrote: uhm...procita li ti do kraja ovaj text..?!
:shock: :run:
Procitah. To sto je on nju uspio nagovoriti da uradi ono zbog cega ga je odbijala nije mi nesto poenta ove price. Upalo mi je u oci da je on 'sposoban' nju nagovoriti samo u takvom stanju (boesnom) a da je bila zdrava mogao bi mahat usima do zore i nagovarat. :lol: :lol:
mojgrad

#85 Re: Zasto zene ne daju tako lako?

Post by mojgrad »

sffovac wrote: plavuso hajde procitaj jos koji put pa se javi :lol: :lol: :lol: :lol:
Ocigledno ne znas procijeniti ironiju mog posta..
p.s. for your information crnka sam :D
Ashrafieh

#86 Re: Zasto zene ne daju tako lako?

Post by Ashrafieh »

Meni se čini da cura nije posebno inteligentna ... daj u guzu pa će ti biti bolje u glavi :lol:

Držao ga 5 minuta bez micanja i izvadio a ona ništa nije osjetila? Pa mogao ga je bilo gdje staviti, isto bi bilo :lol:
x0z0y0

#87 Re: Zasto zene ne daju tako lako?

Post by x0z0y0 »

:lol:Image ImageImage
mojgrad

#88 Re: Zasto zene ne daju tako lako?

Post by mojgrad »

Ashrafieh wrote:Meni se čini da cura nije posebno inteligentna ... daj u guzu pa će ti biti bolje u glavi :lol:

Držao ga 5 minuta bez micanja i izvadio a ona ništa nije osjetila? Pa mogao ga je bilo gdje staviti, isto bi bilo :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Ma ja nit je on znao trazit nit je ona znala sta joj ulazi
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#89 Re: Zasto zene ne daju tako lako?

Post by grunt »

Jebo lud zbunjenog :lol: !
Ashrafieh

#90 Re: Zasto zene ne daju tako lako?

Post by Ashrafieh »

test01 wrote:Ne bih htio biti vulgaran,a nije mi izrazavanje jaca strana,a bogami mogo bi bit i banovan.
Naime,drugim rjecima,zasto zene sve teze daju? Znate vec sta.
Jeli u pitanju sram ili sama zenska fizionomija ili zenska priroda koja hoce prvo jaku emocionalnu vezu ili barem vezicu pa tek onda ....
Da ovo pitam neku koju slabo poznajem odmah bi prekinula razgovor i okrenula se.
Zato što kad daš odmah hoće još :lol:

Ja neću ni slabu emocionalnu vezu ni vezicu ni šnuru ni konac ali nikako da kažem imala
sam one night stand jer onda uvijek dođe second night ... pa third night ... sve dok
mi ne pukne film i ne vrisnem dosta! :lol:

Ti frajeri koji jednom ubodu i odu postoje samo u filmovima :lol:
x0z0y0

#91 Re: Zasto zene ne daju tako lako?

Post by x0z0y0 »

grunt wrote:Jebo lud zbunjenog :lol: !
couldn't agree more my friend!
Image
Deleter

#92 Re: Zasto zene ne daju tako lako?

Post by Deleter »

A jel' kakila bolesnica prije mecanja...?! :lol:
vjesticanametli

#93 Re: Zasto zene ne daju tako lako?

Deleter wrote:A jel' kakila bolesnica prije mecanja...?! :lol:
pa valjda je on klistiro pih povrac

:D :run:
Deleter

#94 Re: Zasto zene ne daju tako lako?

Post by Deleter »

Jel' to iz iskustva vjestice? :):):)
Ashrafieh

#95 Re: Zasto zene ne daju tako lako?

Post by Ashrafieh »

Deleter wrote:A jel' kakila bolesnica prije mecanja...?! :lol:
Pa čepići se i koriste protiv opstipacije :lol:
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#96 Re: Zasto zene ne daju tako lako?

Post by grunt »

sjeća li se neko ove pjesme :D

Kako je Velika Britanija postala probušeni dolar - Zabranjeno pušenje

Rekla je da je iz Banja Luke,
I da se tamo zemlja tresla
Da joj se srušila kuća,
I kako joj je nestala adresa

Vidjeo sam svu ljepotu sveta,
Na času geografije,
Kad je izašla pred kartu,
Bila je veća od Velike Britanije

Na odmoru sam ispred nje
Dubio na glavi
Jer to sam u razredu ja
Najbolje znao

Ko je imao para,
Kupovao joj kifle
Ko je znao riječi,
Pjesme joj je slao

Đulijano Pike, otrov za klinke,
Ženskih srca on je gospodar
Zavede je u mraku, u velikom parku,
A već sutra je za njom vikn'o
Probušeni dolar

Probušeni dolar

Ja tad nisam znao
Šta je tu na stvari
I dalje sam pred njom
Dubio na glavi

Al' Britanija je postala
Ozbiljna i tužna
Britanija je postala
Obična i ružna

Đulijano Pike, otrov za klinke,
Ženskih srca on je gospodar
Zavede je u mraku, u velikom parku,
A već sutra je za njom vikn'o
Probušeni dolar

Probušeni dolar

Code: Select all

http://rapidshare.com/files/129864247/02_Kako_je_velika_britanija_postala_pro.mp3.html
vjesticanametli

#97 Re: Zasto zene ne daju tako lako?

Deleter wrote:Jel' to iz iskustva vjestice? :):):)
iz zajebancije :D
Last edited by vjesticanametli on 15/07/2008 14:12, edited 1 time in total.
Deleter

#98 Re: Zasto zene ne daju tako lako?

Post by Deleter »

Ma...nije nam covjek spomenuo da li su komunicirali tokom tih 5 minuta...mozda je nesretnica i zaspala od temperature, pa zato nije nista osjetila... :lol:

Ili, da mozda nije u pitanju ono pravilo - :thumbup:
Ashrafieh

#99 Re: Zasto zene ne daju tako lako?

Post by Ashrafieh »

Deleter wrote:Ma...nije nam covjek spomenuo da li su komunicirali tokom tih 5 minuta...mozda je nesretnica i zaspala od temperature, pa zato nije nista osjetila... :lol:

Ili, da mozda nije u pitanju ono pravilo - :thumbup:
Možda je mislila da je termometar u guzi :lol:

Vještice, daj ne glumi povrijeđenu sujetu :)

Meni se čini da ovaj tip ima jako mali penis čim ga ona 5 minuta u guzi nije osjetila.
Moje prijateljice koje su probale kažu da jako boli
vjesticanametli

#100 Re: Zasto zene ne daju tako lako?

ma ti ja i diliter nesto pricamo nema sujete niĐŽe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

možda joj je mečo ćaćkalicu :D
Post Reply