Pokazuje kako da prezivis u sumi ili pustinji,kako da dodjes do svjeta.
To sto jede zivotinje mi je ok ali kad se ispisao u svoju flasu za vodu i poceo to da pije
Meni je bilo zanimljivo,to da li je pravo ili ne neznam.
A sta ste jeli?? Konzerve??A-R-N-I wrote:
Chmoljo wrote:demokratija paša, demokratijaSkyfox wrote:
prvi post pa mene ispravljas ccc![]()
![]()
![]()
Pa koliko me sjecanje sluzi nije pojeo bubrege kamile, nego testise.jOFLA wrote:A što bi glumio ? Kad mi možemo jesti jagnjeće bijele bubrege sa roštilja što je mnogim gurmanima specijalitet bez premca, isti klinac pojesti i kamilje.Comrad wrote:Opet i da glumi, valja odglumiti jedenje testisa kamile
jOFLA wrote:Jagnjeći testisi kod nas u BiH se u kulinarstvu nazivaju "bijeli bubrezi". Muda jagnjeća.Comrad wrote:Pa koliko me sjecanje sluzi nije pojeo bubrege kamile, nego testise.jOFLA wrote: A što bi glumio ? Kad mi možemo jesti jagnjeće bijele bubrege sa roštilja što je mnogim gurmanima specijalitet bez premca, isti klinac pojesti i kamilje.Ja nesto ne znam da je kod nas specijalitet ovnovi testisi i slicno, uostalom ako je tebi pojest zivu zmiju, zivu ribu, kornjacu normalno i ako su to gurmanima specijaliteti, onda ok - my bad.
Chmoljo wrote:jOFLA wrote:Jagnjeći testisi kod nas u BiH se u kulinarstvu nazivaju "bijeli bubrezi". Muda jagnjeća.Comrad wrote:![]()
![]()
![]()
Ismet Horo - prva bračna noć...
"Uhvati mene žena slučajno za... ono.
- Uhhhhh šta ti je to?
- Maaaa bubreg!
- Ja što ti je tvrd. K'o da imaš kamen u njemu."
![]()
![]()
nemam pojma. burazer nekad davno donio kasetu. bilo je dobrih fora...rajvosa^ wrote:Chmoljo wrote:jOFLA wrote:![]()
![]()
![]()
Ismet Horo - prva bračna noć...
"Uhvati mene žena slučajno za... ono.
- Uhhhhh šta ti je to?
- Maaaa bubreg!
- Ja što ti je tvrd. K'o da imaš kamen u njemu."
![]()
![]()
![]()
Do kolko je on kaseta doguro. Davno sam cini mi se slusao desetu.
nisinellington wrote:Jesam li ja jedini koji bi ljude u domaćim ispostavama DC i NG zamolio da prestanu titlovati ako ne znaju prevoditi kako Bog zapovijeda?
...i kako je na OBN-uSkyfox wrote:sad je super kako je bilo prije
doduse, sto jest' jest'Skyfox wrote:fakat me nekad iznenade na A. planetu sa nazivima onih bolescina kao profesionalni su ba... znam prije samo preskoce ili kazu cuku boli noga
Ko jos gleda OBN?!Chmoljo wrote:...i kako je na OBN-uSkyfox wrote:sad je super kako je bilo prijejoš kad uzmeš u obzir da je dosta teže prevoditi one zezancije na Discovery-ju, kad pođe nabrajati dijelove mašina... kažem, još su i dobri
Ovog kanadjanina sam cesto gledao. Volio sam to da gledam jer sam uzivao u prirodi i predjelima, ali uvijek sam bio skeptican da je stvarno tako bespomocan. Naime ostave ga negdje u divljini da sedam dana prezivi. Sam sebe snima. Moze ih pozvati u pomoc. Nema jedenja testisa, ali jeste przio skorpione. Mokracu nije pio vec je fino objasnio da je to opasno. Ustvari je navodno skupljao kondens od mokrace. Nema nekih budalastina, prizori divljine su super, ali ipak ja sam uvijek sumnjao da uz sebe ima recimo pistolj u ruksaku, ili da je njegov tim njemu ipak puno blizi nego nam se prikaze. Najbolje epizode su mi bile po Kanadi i Aljasci.xfacktor wrote:Emisija se zove Survivorman sa Les Stroud-om i emitira se na science discovery kanalu nije na obicnom