Liga prvaka / pretkola

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sesalmir

#76 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by sesalmir »

grunt wrote:
sesalmir wrote: E a gdje ce oni igrat domace tekme, zna li se to ili jos nisu odlucili?
u Zenici!
Znaci protiv danaca za modricu navijat i onda na tekmu sa l'pool-om aBd uz pjesmu You'll never walk alone ;-)
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#77 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by since1921 »

Neko spomene Ciru i njegov val optimizma izgleda je postalo zarazno.Neki bolji dani Bih fudbala ko zna.A mislio sam sve stavit na 1.Sreca pa kokuz.Nekad dobro i to dodje :-)
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#78 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by grunt »

sesalmir wrote: Znaci protiv danaca za modricu navijat i onda na tekmu sa l'pool-om aBd uz pjesmu You'll never walk alone ;-)
Ja protiv Liverpoola navijam samo kad igra protiv Sarajeva i Vratnika :D !
sesalmir

#79 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by sesalmir »

grunt wrote:
sesalmir wrote: Znaci protiv danaca za modricu navijat i onda na tekmu sa l'pool-om aBd uz pjesmu You'll never walk alone ;-)
Ja protiv Liverpoola navijam samo kad igra protiv Sarajeva i Vratnika :D !
:D ista situacija i kod mene. Ima da se crveni bilino polje, kad bi se to desilo to bi bio dogadjaj godine.
Bili bi naslov ''Na domacem terenu bosanske ekipe od 20 hiljada gledalaca, bilo 18 hiljada navijaca l'poola'' bilo bi na svim vjestima :lol:
DicaTM

#80 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by DicaTM »

Daleko je to još uvijek, ima i Aalborg protiv kojeg su šanse Modriče minimalne
sesalmir

#81 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by sesalmir »

DicaTM wrote:Daleko je to još uvijek, ima i Aalborg protiv kojeg su šanse Modriče minimalne
A znam, al lijepo je ovako mastati. Cak kad realno razmislim, kakve smo mi srece, i da prodje modrica u 3. pretkolo, izvuci ce nekog manje atraktivnog protivnika iz istocne evrope, protiv kojih nece imati nikakvih sansi za prolaz, a nece biti ni zanimljivo raji otici na takvu utakmicu. Jer ipak jedno je gledati torresa, gerrarda i sl., a drugo rebrova i kompaniju.
mgogic

#82 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by mgogic »

Ma kad bi udruzili ekipe Real Madrid,Chelsea i New England Patriotsi i u trecem igrali protiv Modrice,ja bi za Modricu navijao!
To je ipak nas prvak,i kakav je takav je nas je!Svaka cast momcima na pobjedi protiv Albanaca!!!
sesalmir

#83 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by sesalmir »

Cestitam im i ja i rado cu im cestitat i protiv danaca samo nek l'pool izvuku :P
KPNCTNJAH

#84 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by KPNCTNJAH »

mgogic wrote:Ma kad bi udruzili ekipe Real Madrid,Chelsea i New England Patriotsi i u trecem igrali protiv Modrice,ja bi za Modricu navijao!
To je ipak nas prvak,i kakav je takav je nas je!Svaka cast momcima na pobjedi protiv Albanaca!!!
Da isto kao sto navijaci Rome navijaju za Inter zato sto su ovi prvaci ... a i vi iz krajnosti u krajnost idete, prvo nemaju nikakve sanse, a sad vec razmisljate skim ce u grupi biti :-D koji god klub da im dodje nece moci proci i danci su realno prejaka ekipa za njih... ne mozete porediti Albaniju i Dansku i njihov fudbal, a i da nekim cudom prodju naravno da ce biti vise navijaca njihovih protivnika jer modrica nema svoje navijace, ima mozda neka grupica i to je to ... btw jel bilo tih 13000 navijaca na utakmici kao sto su govorili da ce biti, prema ovoj slici stadion izgleda kao protiv Azerbejdzana "BiH" kad je igrala ...
mgogic

#85 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by mgogic »

KPNCTNJAH wrote:
mgogic wrote:Ma kad bi udruzili ekipe Real Madrid,Chelsea i New England Patriotsi i u trecem igrali protiv Modrice,ja bi za Modricu navijao!
Da isto kao sto navijaci Rome navijaju za Inter zato sto su ovi prvaci ... a i vi iz krajnosti u krajnost idete, prvo nemaju nikakve sanse, a sad vec razmisljate skim ce u grupi biti :-D koji god klub da im dodje nece moci proci i danci su realno prejaka ekipa za njih... ne mozete porediti Albaniju i Dansku i njihov fudbal, a i da nekim cudom prodju naravno da ce biti vise navijaca njihovih protivnika jer modrica nema svoje navijace, ima mozda neka grupica i to je to ... btw jel bilo tih 13000 navijaca na utakmici kao sto su govorili da ce biti, prema ovoj slici stadion izgleda kao protiv Azerbejdzana "BiH" kad je igrala ...
Ma nisam ti ja stari moj nikakav navijac,ja sam ti prestao pratiti nogomet(evropski)otkad nam je onaj sudija sa Kipra penal svirao zbog igranja rukom u Zenici!A posteno je i to da navijaci Sarajeva,Sirokog i Leotara ne navijaju za suparnike,haman da sam se ja malo zanio!A sto se tice Modrice ja im zaista zelim da dodju do 3.pretkola,ma koliko to nerealno bilo,to bi bilo dobro za BiH fudbal i stanje u kom se nalazi!
arze

#86 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by arze »

mogu mislit izvala na kladionici na modrici hahahaha jebace im sve ljudi hahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
campa_xxx

#87 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by campa_xxx »

Cestitke Modrici :bih:
zoka213

#88 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by zoka213 »

Isto tako čestitke Modriči. Međutim ako pomisle da je sve gotovo dobro će se prevariti. Albanci su imali barem devet, deset skoro mrtvih šansi i golman ih je sve odbranio. Modriča je imala tri ili četiri šanse iz kontranapada i dala dva pogotka. Znači ako budu igrali kao da je rezultat onaj početni tada Modriča je u drugom kolu. U suprotnom može svašta biti.
cyprus

#89 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by cyprus »

Ko bi reko... :shock: :D

Čestitke Modriči. :)

PS Kladionica: pogodih sve parove pretkola LŠ, samo padoh na Modriči i crnogorcima :x
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#90 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by Admir_1984 »

E svasta majke mi :? :?
jasko_ba

#91 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by jasko_ba »

svaka čast Modriča :bih: :thumbup:
dolazi se obavezno u Zenicu, treba podržati
Globus

#92 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by Globus »

Imal gdje kupit karti za trece pretkolo da se osiguram :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D
cyprus

#93 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by cyprus »

Ako sam dobro skontao Modriča je poslije Santa Kolome (Andora) najmanji grad čiji klub ove godine učestvuje u Ligi Šampiona :D . wow :) .
max_power

#94 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by max_power »

a sta je sa S.S. Murata iz San Marina? :D
Population 4,493, prema wikipediji

cestitam Modrici. iznenadili su me, ali dobar im je golman, jedan od najboljih u PL, to govorim jos od kako je branio za Velez
cyprus

#95 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by cyprus »

max_power wrote:a sta je sa S.S. Murata iz San Marina? :D

cestitam Modrici. iznenadili su me, ali dobar im je golman, jedan od najboljih u PL, to govorim jos od kako je branio za Velez
Ako se ne varam grad San Marino je veći od grada Modriče :D . Al opet nisam siguran koliko grad Modriča ima stanovnika :-?
max_power

#96 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by max_power »

cyprus wrote:
max_power wrote:a sta je sa S.S. Murata iz San Marina? :D

Ako se ne varam grad San Marino je veći od grada Modriče :D . Al opet nisam siguran koliko grad Modriča ima stanovnika :-?
nisam ni ja siguran, opstina ima oko 30 hiljada stanovnika (opet wikipedia) ali neznam koliko zivi u gradu
tu je negdje i Valletta sa Malte, 6 300 stanovnika :)
Fratris

#97 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by Fratris »

Modrica ima mozda 5000-6000 stanovnika. Prije rata je imala 10000 a od tih su 75% bili ne-Srbi, tako da bi tesko bilo zamisliti da danas ima vise od pola toga. Prosao sam kroz Modricu prije godinu dana ali posto se radi o Posavini, jako tesko je donijeti zakljucak o velicini mjesta sa ceste koja kroz njeg prolazi.
Fratris

#98 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by Fratris »

Jos bolje, statistika sa izbora precjednika RS prosle godine, radi preseljenja Jelica(Modricanin!) na ahiret.

Grad Modrica - 10,998 registriranih biraca, sto je puno s obzirom da grad nije imao toliko stanovnika prije rata. Naravno, treba uzeti u obzir koliko od tih ne zivi u Modrici

Ukupan broj onih koji su glasali - 3,334.
DobroJutroKolumbo

#99 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by DobroJutroKolumbo »

Zasto nijedna nasa televizija nije prenosila tu utakmicu???
Gandalf

#100 Re: Liga prvaka / pretkola

Post by Gandalf »

A ja Modriče - maksimalno me iznenadi - moraću ih pogledat u revanšu :bih:
Post Reply