Znaci protiv danaca za modricu navijat i onda na tekmu sa l'pool-om aBd uz pjesmu You'll never walk alonegrunt wrote:u Zenici!sesalmir wrote: E a gdje ce oni igrat domace tekme, zna li se to ili jos nisu odlucili?
Liga prvaka / pretkola
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- sesalmir
#76 Re: Liga prvaka / pretkola
- since1921
- Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije
#77 Re: Liga prvaka / pretkola
Neko spomene Ciru i njegov val optimizma izgleda je postalo zarazno.Neki bolji dani Bih fudbala ko zna.A mislio sam sve stavit na 1.Sreca pa kokuz.Nekad dobro i to dodje 
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#78 Re: Liga prvaka / pretkola
Ja protiv Liverpoola navijam samo kad igra protiv Sarajeva i Vratnikasesalmir wrote: Znaci protiv danaca za modricu navijat i onda na tekmu sa l'pool-om aBd uz pjesmu You'll never walk alone
- sesalmir
#79 Re: Liga prvaka / pretkola
grunt wrote:Ja protiv Liverpoola navijam samo kad igra protiv Sarajeva i Vratnikasesalmir wrote: Znaci protiv danaca za modricu navijat i onda na tekmu sa l'pool-om aBd uz pjesmu You'll never walk alone!
Bili bi naslov ''Na domacem terenu bosanske ekipe od 20 hiljada gledalaca, bilo 18 hiljada navijaca l'poola'' bilo bi na svim vjestima
- DicaTM
#80 Re: Liga prvaka / pretkola
Daleko je to još uvijek, ima i Aalborg protiv kojeg su šanse Modriče minimalne
- sesalmir
#81 Re: Liga prvaka / pretkola
A znam, al lijepo je ovako mastati. Cak kad realno razmislim, kakve smo mi srece, i da prodje modrica u 3. pretkolo, izvuci ce nekog manje atraktivnog protivnika iz istocne evrope, protiv kojih nece imati nikakvih sansi za prolaz, a nece biti ni zanimljivo raji otici na takvu utakmicu. Jer ipak jedno je gledati torresa, gerrarda i sl., a drugo rebrova i kompaniju.DicaTM wrote:Daleko je to još uvijek, ima i Aalborg protiv kojeg su šanse Modriče minimalne
- mgogic
#82 Re: Liga prvaka / pretkola
Ma kad bi udruzili ekipe Real Madrid,Chelsea i New England Patriotsi i u trecem igrali protiv Modrice,ja bi za Modricu navijao!
To je ipak nas prvak,i kakav je takav je nas je!Svaka cast momcima na pobjedi protiv Albanaca!!!
To je ipak nas prvak,i kakav je takav je nas je!Svaka cast momcima na pobjedi protiv Albanaca!!!
- sesalmir
#83 Re: Liga prvaka / pretkola
Cestitam im i ja i rado cu im cestitat i protiv danaca samo nek l'pool izvuku 
- KPNCTNJAH
#84 Re: Liga prvaka / pretkola
Da isto kao sto navijaci Rome navijaju za Inter zato sto su ovi prvaci ... a i vi iz krajnosti u krajnost idete, prvo nemaju nikakve sanse, a sad vec razmisljate skim ce u grupi bitimgogic wrote:Ma kad bi udruzili ekipe Real Madrid,Chelsea i New England Patriotsi i u trecem igrali protiv Modrice,ja bi za Modricu navijao!
- mgogic
#85 Re: Liga prvaka / pretkola
Ma nisam ti ja stari moj nikakav navijac,ja sam ti prestao pratiti nogomet(evropski)otkad nam je onaj sudija sa Kipra penal svirao zbog igranja rukom u Zenici!A posteno je i to da navijaci Sarajeva,Sirokog i Leotara ne navijaju za suparnike,haman da sam se ja malo zanio!A sto se tice Modrice ja im zaista zelim da dodju do 3.pretkola,ma koliko to nerealno bilo,to bi bilo dobro za BiH fudbal i stanje u kom se nalazi!KPNCTNJAH wrote:Da isto kao sto navijaci Rome navijaju za Inter zato sto su ovi prvaci ... a i vi iz krajnosti u krajnost idete, prvo nemaju nikakve sanse, a sad vec razmisljate skim ce u grupi bitimgogic wrote:Ma kad bi udruzili ekipe Real Madrid,Chelsea i New England Patriotsi i u trecem igrali protiv Modrice,ja bi za Modricu navijao!
To je ipak nas prvak,i kakav je takav je nas je!Svaka cast momcima na pobjedi protiv Albanaca!!!koji god klub da im dodje nece moci proci i danci su realno prejaka ekipa za njih... ne mozete porediti Albaniju i Dansku i njihov fudbal, a i da nekim cudom prodju naravno da ce biti vise navijaca njihovih protivnika jer modrica nema svoje navijace, ima mozda neka grupica i to je to ... btw jel bilo tih 13000 navijaca na utakmici kao sto su govorili da ce biti, prema ovoj slici stadion izgleda kao protiv Azerbejdzana "BiH" kad je igrala ...
-
arze
#86 Re: Liga prvaka / pretkola
mogu mislit izvala na kladionici na modrici hahahaha jebace im sve ljudi hahahaha

- campa_xxx
#87 Re: Liga prvaka / pretkola
Cestitke Modrici 
-
zoka213
#88 Re: Liga prvaka / pretkola
Isto tako čestitke Modriči. Međutim ako pomisle da je sve gotovo dobro će se prevariti. Albanci su imali barem devet, deset skoro mrtvih šansi i golman ih je sve odbranio. Modriča je imala tri ili četiri šanse iz kontranapada i dala dva pogotka. Znači ako budu igrali kao da je rezultat onaj početni tada Modriča je u drugom kolu. U suprotnom može svašta biti.
- cyprus
#89 Re: Liga prvaka / pretkola
Ko bi reko...
Čestitke Modriči.
PS Kladionica: pogodih sve parove pretkola LŠ, samo padoh na Modriči i crnogorcima
Čestitke Modriči.
PS Kladionica: pogodih sve parove pretkola LŠ, samo padoh na Modriči i crnogorcima
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#90 Re: Liga prvaka / pretkola
E svasta majke mi

- jasko_ba
#91 Re: Liga prvaka / pretkola
svaka čast Modriča
dolazi se obavezno u Zenicu, treba podržati
dolazi se obavezno u Zenicu, treba podržati
- Globus
#92 Re: Liga prvaka / pretkola
Imal gdje kupit karti za trece pretkolo da se osiguram

- cyprus
#93 Re: Liga prvaka / pretkola
Ako sam dobro skontao Modriča je poslije Santa Kolome (Andora) najmanji grad čiji klub ove godine učestvuje u Ligi Šampiona
. wow
.
- max_power
#94 Re: Liga prvaka / pretkola
a sta je sa S.S. Murata iz San Marina?
Population 4,493, prema wikipediji
cestitam Modrici. iznenadili su me, ali dobar im je golman, jedan od najboljih u PL, to govorim jos od kako je branio za Velez
cestitam Modrici. iznenadili su me, ali dobar im je golman, jedan od najboljih u PL, to govorim jos od kako je branio za Velez
- cyprus
#95 Re: Liga prvaka / pretkola
Ako se ne varam grad San Marino je veći od grada Modričemax_power wrote:a sta je sa S.S. Murata iz San Marina?![]()
- max_power
#96 Re: Liga prvaka / pretkola
nisam ni ja siguran, opstina ima oko 30 hiljada stanovnika (opet wikipedia) ali neznam koliko zivi u graducyprus wrote:Ako se ne varam grad San Marino je veći od grada Modričemax_power wrote:a sta je sa S.S. Murata iz San Marina?![]()
cestitam Modrici. iznenadili su me, ali dobar im je golman, jedan od najboljih u PL, to govorim jos od kako je branio za Velez. Al opet nisam siguran koliko grad Modriča ima stanovnika
tu je negdje i Valletta sa Malte, 6 300 stanovnika
- Fratris
#97 Re: Liga prvaka / pretkola
Modrica ima mozda 5000-6000 stanovnika. Prije rata je imala 10000 a od tih su 75% bili ne-Srbi, tako da bi tesko bilo zamisliti da danas ima vise od pola toga. Prosao sam kroz Modricu prije godinu dana ali posto se radi o Posavini, jako tesko je donijeti zakljucak o velicini mjesta sa ceste koja kroz njeg prolazi.
- Fratris
#98 Re: Liga prvaka / pretkola
Jos bolje, statistika sa izbora precjednika RS prosle godine, radi preseljenja Jelica(Modricanin!) na ahiret.
Grad Modrica - 10,998 registriranih biraca, sto je puno s obzirom da grad nije imao toliko stanovnika prije rata. Naravno, treba uzeti u obzir koliko od tih ne zivi u Modrici
Ukupan broj onih koji su glasali - 3,334.
Grad Modrica - 10,998 registriranih biraca, sto je puno s obzirom da grad nije imao toliko stanovnika prije rata. Naravno, treba uzeti u obzir koliko od tih ne zivi u Modrici
Ukupan broj onih koji su glasali - 3,334.
- DobroJutroKolumbo
#99 Re: Liga prvaka / pretkola
Zasto nijedna nasa televizija nije prenosila tu utakmicu???
- Gandalf
#100 Re: Liga prvaka / pretkola
A ja Modriče - maksimalno me iznenadi - moraću ih pogledat u revanšu