Pokret DOSTA!: Bandu u zatvor!

Vodenjak

#76 Re: Pokret DOSTA!: Bandu u zatvor!

Post by Vodenjak »

Nisu mi jasni ovi sto se ko ibrete u odbrani teze da SDP nikako ne moze da bude u istom chabru sa ostalim idiotima.
Sto li im, Boze ti njihov, smeta onda kad se SDA stavlja u isti chabar sa SDS-om i HDZ-om iz perioda s pocetka devedesetih godina proslog vijeka? :oops:
A eto ne smeta im sto se ta ista SDA krchka u istom loncu sa ostalima koji su svojim kriminalom BiH doveli na prosjacki stap i granicu opstanka. :zzzz:
Fair Life

#77 Re: Pokret DOSTA!: Bandu u zatvor!

Post by Fair Life »

Vodenjak wrote:Nisu mi jasni ovi sto se ko ibrete u odbrani teze da SDP nikako ne moze da bude u istom chabru sa ostalim idiotima.
Sto li im, Boze ti njihov, smeta onda kad se SDA stavlja u isti chabar sa SDS-om i HDZ-om iz perioda s pocetka devedesetih godina proslog vijeka? :oops:
A eto ne smeta im sto se ta ista SDA krchka u istom loncu sa ostalima koji su svojim kriminalom BiH doveli na prosjacki stap i granicu opstanka. :zzzz:
Merhabaaaaaaa !

Evo da te obradujem... Ni mrtav ne bih priznao iz cije je ovo glave odvaljeno.

14. 4. 1996: Da nije bilo SDA, ni SDP ne bi postojao, postojala bi KPBiH ili Milosevicev SP neke krnje Jugoslavije. (do podne)

27. 12. 1997: SDP nam je vrlo blizu, programi nam se skoro ni ne razlikuju. (poslije podne)
Vodenjak

#78 Re: Pokret DOSTA!: Bandu u zatvor!

Post by Vodenjak »

Fair Life wrote:
Vodenjak wrote:Nisu mi jasni ovi sto se ko ibrete u odbrani teze da SDP nikako ne moze da bude u istom chabru sa ostalim idiotima.
Merhabaaaaaaa !

Evo da te obradujem... Ni mrtav ne bih priznao iz cije je ovo glave odvaljeno.

14. 4. 1996: Da nije bilo SDA, ni SDP ne bi postojao, postojala bi KPBiH ili Milosevicev SP neke krnje Jugoslavije. (do podne)

27. 12. 1997: SDP nam je vrlo blizu, programi nam se skoro ni ne razlikuju. (poslije podne)
Aksamhajrula´ i tebi (navece) :D
Fiore

#79 Re: Pokret DOSTA!: Bandu u zatvor!

Post by Fiore »

Merhaba :D
Fair Life

#80 Re: Pokret DOSTA!: Bandu u zatvor!

Post by Fair Life »

Vodenjak wrote:Aksamhajrula´ i tebi (navece) :D
Alahrazola' (u svako doba)
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#81 Re: Pokret DOSTA!: Bandu u zatvor!

Post by mIRCerka »

da ne bude Allaha mi se razidjosmo, gdje odoste s teme?
vjesticanametli

#82 Re: Pokret DOSTA!: Bandu u zatvor!

Post by vjesticanametli »

suĐŽuk svima

kako te :D
klixober

#83 Re: Pokret DOSTA!: Bandu u zatvor!

Post by klixober »

zoom dosta zachatavanja! (uvijek te nadem :D )
vjesticanametli

#84 Re: Pokret DOSTA!: Bandu u zatvor!

Post by vjesticanametli »

ma evo komim grah pa da nastavim nek se vari :D :D :D
homar

#85 Re: Pokret DOSTA!: Bandu u zatvor!

Post by homar »

Dragi forumasi,
Okrenimo se oko sebe i pogledajmo zivot u Sarajevu i BiH. Stanje sigurnosti je katastrofalno. Svakodnevno imamo pucnjave i ubistva po Sarajevu. Analizirajmo samo posljednji mjesec dana. Koliko se dnevno automobila ukrade u Sarajevu, svakodnevo dobijem po neku informaciju da je nekom auto ukraden ili obijen. Koliko se u Sarajevu dnevno opljačka stanova? Čovjek više nije siguran niti u stanu niti na ulici.
Za sve što se prijavi policiji, ona to "uredno" zabiljži i ode,i za zanjih je posao završen.
Uzroci ovakvog stanja u zemlji su mnogobrojni. Kada je vlada na bilo kom nivou analizirala stanje sigurnosti, detektovala uzroke i poduzela adekvatne mjere, nikada, niti će bilo kada. Njima je lijepo i nikad bolje nisu zivjeli, blindirali su stanove, kupili blindirane automobile, za sobom vodaju gorile i samo obećavaju već 18 godina. Običan i pošten čovjek je izgubljen. Propaganda je da moramo da izađemo na izbore da bi nešto promijenili, i da izađem za koga glasati.
Sadašnje stranke u BiH su sve korumpirane.
Glasao bih za onu stranku koja može učiniti slijedeće:
- pohapsiti sve lopove, oduzeti opljačkanu imovinu i vratiti radnicima
- skinuti sa državnog budžeta sve nevladine organizacije i udruženja
- koja će za svoj četvorogodišnji mandat ispuniti sve uslove za punopravni prijem BiH u EU
- smanjiti nezaposlenost za 10% godišnje
- stvoriti sigurnost građanima, da mogu slobodno šetati gradom, da ostavim nezaključan auto i nezaključan stan
Ako ima takva stranka recite ja glasam za takvu, a ako ne ispuni uslove predviđene za prvu godinu, da se ista povuče sa vlasti ili da je građani otjeraju.
Hodidjed

#86 Re: Pokret DOSTA!: Bandu u zatvor!

Post by Hodidjed »

homar wrote:Dragi forumasi,
Okrenimo se oko sebe i pogledajmo zivot u Sarajevu i BiH. Stanje sigurnosti je katastrofalno. Svakodnevno imamo pucnjave i ubistva po Sarajevu. Analizirajmo samo posljednji mjesec dana. Koliko se dnevno automobila ukrade u Sarajevu, svakodnevo dobijem po neku informaciju da je nekom auto ukraden ili obijen. Koliko se u Sarajevu dnevno opljačka stanova? Čovjek više nije siguran niti u stanu niti na ulici.
Za sve što se prijavi policiji, ona to "uredno" zabiljži i ode,i za zanjih je posao završen.
Uzroci ovakvog stanja u zemlji su mnogobrojni. Kada je vlada na bilo kom nivou analizirala stanje sigurnosti, detektovala uzroke i poduzela adekvatne mjere, nikada, niti će bilo kada. Njima je lijepo i nikad bolje nisu zivjeli, blindirali su stanove, kupili blindirane automobile, za sobom vodaju gorile i samo obećavaju već 18 godina. Običan i pošten čovjek je izgubljen. Propaganda je da moramo da izađemo na izbore da bi nešto promijenili, i da izađem za koga glasati.
Sadašnje stranke u BiH su sve korumpirane.
Glasao bih za onu stranku koja može učiniti slijedeće:
- koja će za svoj četvorogodišnji mandat ispuniti sve uslove za punopravni prijem BiH u EU
- stvoriti sigurnost građanima, da mogu slobodno šetati gradom, da ostavim nezaključan auto i nezaključan stan
Ako ima takva stranka recite ja glasam za takvu, a ako ne ispuni uslove predviđene za prvu godinu, da se ista povuče sa vlasti ili da je građani otjeraju.
Komunisticka stranka
Hodidjed

#87 Re: Pokret DOSTA!: Bandu u zatvor!

Post by Hodidjed »

100_KA wrote:da je drug ziv svi bi oni tucali kamen na Golom otoku,

i za one kojima je sad dobro, al dolazi dzavo po svoje

Image
SAMO NAS JOS JEDAN TITO MOZE SPASITI
sarajevac071

#88 Re: Pokret DOSTA!: Bandu u zatvor!

Post by sarajevac071 »

ovdje sve sami komunisti ...
ŽIVJELA ANTIREVOLUCIJA ...
Prpa.ba

#89 Re: Pokret DOSTA!: Bandu u zatvor!

Post by Prpa.ba »

sarajevac071 wrote:ŽIVJELA ANTIREVOLUCIJA ...
Tako je. Zivjela.

Image
Image
vee-jay

#90 Re: Pokret DOSTA!: Bandu u zatvor!

Post by vee-jay »

homar wrote: Glasao bih za onu stranku koja može učiniti slijedeće:
SDP, sam na vlasti sa maksimalno 1 koalicijonom strankom na podruciju citave BiH. Samo je iluzorno nesto toliko postici u 4 godine. Daj im dva mandata.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#91 Re: Pokret DOSTA!: Bandu u zatvor!

Post by pici »

sarajevac071 wrote:ovdje sve sami komunisti ...

Neđžad Branković - premijer FBiH

-kad ste vi otkupili taj stan?
imaaa... po zakonu
-kako?
pa po zakonu!
-jel certifikatima ili novcima?
nesjecam se ni ja PO ZAKONU!!!!!
:thumbup:
rajvosa^

#92 Re: Pokret DOSTA!: Bandu u zatvor!

Post by rajvosa^ »

sarajevac071 wrote:ovdje sve sami komunisti ...
zato uvijek ima patriotska liga kao back-up :D Mislim stas' ti medju komunistima :-)
nikad_izvini

#93 Re: Pokret DOSTA!: Bandu u zatvor!

Post by nikad_izvini »

batigol wrote: a ove stvari koje iznosi vecina ovih sdp-ovaca za sto su se desile ko fol za vrijeme vladavine alijanse za promjene ne zna ni sam lagumdzija...tolko nam je bilo fino da je narod jedva izdrzao te dvije godine...i jedva docekao da ih skine s vlasti...a drzava tek sad treba da pocne placati za greske koje su se desile tad, za vrijeme vladavine doticne stranke...
Ovo može reći samo kakav argentinac ili predstavnik šumnjaka :skoljka:
nikad_izvini

#94 Re: Pokret DOSTA!: Bandu u zatvor!

Post by nikad_izvini »

sesalmir wrote:
Energični leptir wrote:
sesalmir wrote::lol: :lol: :lol: :lol: ja sto ih je pogodilo. Ma eto recite im sdp je najbolji zlaja boss i kompanija ni marke nisu zavrnuli, ono bas sve same postenjacine. :lol: :lol: Koliko je samo naivnih u ovoj drzavi, cini mi se vise imamo budala, nego stanovnika.

To niko nije rekao. Ali da vidimo kako će se pokret DOSTA obračunati sa svima. Djeleći letke i raspuštajući proteste kada postaju najžešći? Vjećno se ograđujući radi vlastitog interesa? Hheheeh... :D
Ma ne branim ja ni ove iz DOSTA nit mislim da imaju dovoljno snage za ovu borbu, jer ih vecina, pa tako i ja sam smatra gomilom djecurlije koja ubija vrijeme ovim aktivnostima. Ali mi je stvarno presmjesno koliko su se sdp-ovci upalili sto se i njih smatra kriminalnom organizacijom. Iskreno ni jednom nisam izasao na izbore, ali sto se kriminalne aktivnosti tice mislim da sdp ni najmanje ne zaostaje za ostalim nabrojanim strankama. Pa eto imali su i one jedne izbore kad su pobijedili, kad je zlatko bio ministar vanjskih lopovluka ili tako nesta, pa se narod i u njih razocarao jer su vidjeli da su sve to ista govna, samo drugacije obojena. Pa na kraju u biti glasate za to koje boje hocete govno na vlasti, zelene, crvene, plave, s kockastim dezenom itd. Iako nisam hrvatske nacionalnosti i ovo me stid priznati, ali za mene politicar koji je najveci patriota ove zemlje i koji se i najvise bori za ovu zemlju je stipe mesic, stvarno zalosno.
Spomenu ti da kod nas ima budala, al ne reče da si nam ti lider. Nego lideru, da ti nešto objasnim. Svojim neglasanjem, pomažeš i svesrdno guraš te mrske lopove.Prag ulaska u parlament je 5%, u BIH se računa 5% od ukupne izlaznosti na izbore.Ako je "milion" glasača izašlo na izbore, x stranci je potrebno minimalno 50.000 glasova da uđe u parlament.Ali pošto lideri ne izlaze na izbore i kad izlaznost bude cca 45% , odnosno 450.000 glasača, 5% je 22.500 glasača(omanje seoce) :skoljka: Desničari i nacionalisti su najstabilnije i najvjernije glasačko tijelo koje konstantno izlazi na izbore.Umjesto da razlika bude mala ili da je nema nikako, kod nas je drastična jer 50-55% kao što si ti ne izlaze na izbore, poslije kukaju kako se loše živi i kako su svi lopovi a veze nemaju o čemu pričaju.

Pričaš o narodu, koji je glup do bola i koji razmišlja slično tebi- politički nepismeno, izjednačavanjem i čitanjem Havaza.

SDP mora da zaostaje u krađi, bez obzira šta ti mislio, a vidi se kako "pametno misliš" iz navedenog posta, jer su OPOZICIJA a ne POZICIJA.Al džaba ja to tebi pričam ;-) Ako neko može izjednačiti 13 godina vlasti i 2 godine vlasti, i misliti da je pametan :run: Jbg onda, što se čudimo što nas smatraju glupanima, kada to svakodnevno potvđujemo.
Neelix

#95 Re: Pokret DOSTA!: Bandu u zatvor!

Post by Neelix »

kakve veze ima jel pozicija ili opozicija, ako ga za dvije godine informatike na faxu NIJEDNOM nisam vidio? ne sumnjaj da je za taj period ubrao makar 50.000 KM. kakve veze ima jel pozicija ili opozicija, kad mu ekonomski fax dodijeli "bespovratni kredit" za kupovinu stana? kakve veze ima jel pozicija ili opozicija, kad je neko toliko tvrdoglav, arogantan i napuhan da ne zeli za dobro stranke da sidje sa njenog vrha, iako je svakoj budali jasno da bi time dobili bruku glasaca?

?
zgembo_sa

#96 Re: Pokret DOSTA!: Bandu u zatvor!

Post by zgembo_sa »

Neelix wrote:kakve veze ima jel pozicija ili opozicija, ako ga za dvije godine informatike na faxu NIJEDNOM nisam vidio? ne sumnjaj da je za taj period ubrao makar 50.000 KM. kakve veze ima jel pozicija ili opozicija, kad mu ekonomski fax dodijeli "bespovratni kredit" za kupovinu stana? kakve veze ima jel pozicija ili opozicija, kad je neko toliko tvrdoglav, arogantan i napuhan da ne zeli za dobro stranke da sidje sa njenog vrha, iako je svakoj budali jasno da bi time dobili bruku glasaca?

?
E sad si yebo jeza :D
nikad_izvini

#97 Re: Pokret DOSTA!: Bandu u zatvor!

Post by nikad_izvini »

Neelix wrote:kakve veze ima jel pozicija ili opozicija, ako ga za dvije godine informatike na faxu NIJEDNOM nisam vidio? ne sumnjaj da je za taj period ubrao makar 50.000 KM. kakve veze ima jel pozicija ili opozicija, kad mu ekonomski fax dodijeli "bespovratni kredit" za kupovinu stana? kakve veze ima jel pozicija ili opozicija, kad je neko toliko tvrdoglav, arogantan i napuhan da ne zeli za dobro stranke da sidje sa njenog vrha, iako je svakoj budali jasno da bi time dobili bruku glasaca?

?
Ne pojavljuje se na faxu dvije godine :skoljka: Dobio je stan.Kakav lopovluk :-) :roll: Jebote, ovi pokrali MILIJARDE, ovaj dobio stan :shock: :shock: Dobar ti rezon :shock: Ako misliš da postoji idealno dobro i beskrajno zlo, zajebo si se malo.

A što se tiče odlaska iz SDP-a i navodnim dobijanjem bruke glasova :roll: :-) To može reći samo naivac ili utopista koji ne vidi da naš narod konstantno glasa prema instrukcijama u džamiji, prema onome šta piše u Havazu ili šta im kaže village leader.
Glasati nakon svega za Harisa i lopove okupljene oko njega, mnogo više nam govori o mentalnom sklopu našeg naroda nego o Harisu i lopovima ;-)
Odlazak jedne osobe ne bi puno promijenio stanje stvari, udbaško-komunistička avet još uvijek "lebdi" nad ovim prostorima i po mnogima je opasnija od trenutne "nacionalno-lopovsko-naš tor" garniture na vlasti ;-)
zgembo_sa

#98 Re: Pokret DOSTA!: Bandu u zatvor!

Post by zgembo_sa »

Sliver wrote:
nikad_izvini wrote:Ne pojavljuje se na faxu dvije godine :skoljka: Dobio je stan.Kakav lopovluk :-) :roll: Jebote, ovi pokrali MILIJARDE, ovaj dobio stan :shock: :shock: Dobar ti rezon :shock: Ako misliš da postoji idealno dobro i beskrajno zlo, zajebo si se malo.

A što se tiče odlaska iz SDP-a i navodnim dobijanjem bruke glasova :roll: :-) To može reći samo naivac ili utopista koji ne vidi da naš narod konstantno glasa prema instrukcijama u džamiji, prema onome šta piše u Havazu ili šta im kaže village leader.
Glasati nakon svega za Harisa i lopove okupljene oko njega, mnogo više nam govori o mentalnom sklopu našeg naroda nego o Harisu i lopovima ;-)
Odlazak jedne osobe ne bi puno promijenio stanje stvari, udbaško-komunistička avet još uvijek "lebdi" nad ovim prostorima i po mnogima je opasnija od trenutne "nacionalno-lopovsko-naš tor" garniture na vlasti ;-)
Hmmmm.... pa ako nista tad bi SDP dobio barem jedan glas vise. Moj !!! pa nisam valjda ja toliko usamljen u BiH?!ma nema veze iako sam sam. Ja cu lopove, sam da opkolim sa sviJU strana :D
Nisi, al ne daju progovorit... Dobro je to Zlaja istrenir'o :)
DobroJutroKolumbo

#99 Re: Pokret DOSTA!: Bandu u zatvor!

Post by DobroJutroKolumbo »

Evo ja sam dobio nedavno informaciju od covjeka koji je procitao i rastabirio prvi paket promjena , o jedinstvenoj policiji koji je nekad trebao biti potpisan za koji je bio i Dodik , a koji je srusio Haris S. ,kaze ne da je bio dobar , nego je bio predobar za BiH , i da bi poslije toga da je bio potpisan , ingerencije i ovlasti entiteta , haman pa bile nikakve... Nije cudo sto je Dodik jednom prilikom rekao u Sarajevu , "ono vise nikad necete dobiti"...

A narodu je tada kad je srusio taj paket , bio prezentovan kao spasioc...eh, jadni moj narode...
zgembo_sa

#100 Re: Pokret DOSTA!: Bandu u zatvor!

Post by zgembo_sa »

Sto ne mogu suplje oko tog paketa ustavnih promjena... To sto je kasnije postignuto manje ne znaci da su te ustavne promjene bile dobre, jer nisu. I pustite se price o prvim koracima i slicnim glupostima, kad i corav vidi kakvim se koracima ova drzava krece...
Post Reply