Fedja presents postao sportski komentator

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Comrad

#76 Re: Fedja presents postao sportski komentator

Post by Comrad »

b@tto wrote:
ladyblue18 wrote:Hmmm tipicno bosansko pljuvanje :D
Eh sad, nije da je Fedja neki kvalitet, a nit bih zalazila u to ko mu je babo ni kako je on dosao na tv, ne interesuju me te mahalske price :roll:
Ali mislim da u BiH trenutno ne postoji osoba koja bi bolje od njega prenosila Wimbledon.
Znam dok je prije isao Wimbledon na ftv-u...uzas :-?
Helem, Fedja bar razumije tenis, bio je igrac, cak sam citala jednom da se nalazi i na ATP listi sto mu godisnje donosi zaradu od nekoliko stotina dolara.
I meni znaju ici na zivce, njegovi engleski termini koje koristi gdje treba, i gdje ne treba, ali ako neko misli da postoji neka kompetentnija osoba u BiH koja bi ga mogla zamjenit, pa de recite, a nemojte samo ovako iz supljeg u prazno presipat.

I stoji i to da samo jos cekam fa Fedja iz supe iskoci, ali to treba zahvaliti velikoj neprofesionalnosti obn-a.
(Procitajte text u extri avazovoj od petka :mrgreen: )
on jeste igrao tenis,ali ne možeš zato što si igrao tenis odmah biti i dobar sportski komentator.
to što je on vjerovatno najbolji među komentatorima za prenos tenisa,ne govori kako je on kvalitetan nego kako nemamo nikoga ko to može iole pristojno raditi.
Ma kakvo tipicno bosansko pljuvanje, lik vodi 432 emisije i nijednu ne vodi kako treba - to je cinjenica. Zasto niko ne pljuje onda Edina Avdica koji komentarise NBA, zato sto covjek zna svoj posao i sigurno nece ici da vodi Avdic Presents ili Nedjeljno popodne. Tu je problem, sto se ovaj mali razletio po svim emisijama, a ne moze jednu voditi kako treba.

I joj cuo sam i ja kad rece ono Seurrrrena Williams, vjerujte mi da sam automatski prebacio kanal.

I ako lik iritira 90% ljudi nema se tu sta dalje komentarisati. :wink:
Not For Sale

#77 Re: Fedja presents postao sportski komentator

Post by Not For Sale »

Ma po meni bi on bio prilicno dobar komentator,(koji se preserava sa engleskim izgovorom i engleskim izrazima),da prenosi meceve na radio emisijama!i da...da bih i tada shvatio o cemu on prica moras biti prilicno dobar poznavaoc tenisa,jer koristi sve strucne(strane) izraze!!!
Pa pobogu nije niko od nas lud da ne vidi kad je neko skratio loptu..kad je bio dobar servis,sta je lob..mislim nigdje novinarskog umjeca,samo tako ti daje na znanje sta se desava u mecu!
fedja legendo,i mi imamo oci i gledamo taj isti mec,znas!!!
Mada nisu sada ni oni na Sport Klubu za pohvaliti nesto pretjerano,ali opet ti pojasnjavaju mnogo vise stvari od naseg vrsnog tenisera(sa ATP liste,molim lijepo :lol: )
Po meni je dobar komentator onaj kojeg razumije laik,a opet i nekom strucnjaku skrene paznju na bitne stvari!!
scooter21ba

#78 Re: Fedja presents postao sportski komentator

Post by scooter21ba »

opet ponavljam ako je on na osnovu toga sto je teniser bio ili je jos uvijek dobar teniski komentaor onda imamo milion dobrih komentatora za fudbal jer je skoro svaki klinac trenirao fudbal
Zux

#79 Re: Fedja presents postao sportski komentator

Post by Zux »

Cuj Fedja na ATP listi HAHAHA. Stvarno presmijesno. Bas ljudi mogu lupit svasta bez prethodne provjere, i jos k tome svemu dobija ni manje ni vise nego koji dollar godisnje :D :D I kad je igrao nekad tenis nikad nije u njemu nista napravio. Kao komentator je totalna katastrofa, uopste nije rijec o nekom "tipicnom bosanskom" pljuvanju nego je to cinjenicno stanje, a to da je on MOZDA najbolje sto imamo za tenis, nisam takodje siguran. Ta gomila nesuvislih recenica i gluposti koje on izgovori za vrijeme jednog mecha ga samo svrstava u niz sportskih komentatora idiota koje moramo nazalost da slusamo.
rihakm

#80 Re: Fedja presents postao sportski komentator

Post by rihakm »

Evo nesto kontam meni je bolji kao sportski komentator nego voditelj 'nedeljnog popodneva' ili pak 'fedja presents'.Bem li ga valjda sto manje prica tad! :D :D :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#81 Re: Fedja presents postao sportski komentator

Post by ladyblue18 »

Zux wrote:Cuj Fedja na ATP listi HAHAHA. Stvarno presmijesno. Bas ljudi mogu lupit svasta bez prethodne provjere, i jos k tome svemu dobija ni manje ni vise nego koji dollar godisnje :D :D
to onda reci novinama koje su objavile,sto lupaju svasta bez prethodne provjere :)
U intrevjuu sa Fedjom, vjerovatno on lupio tek tako :mrgreen:
Hare_ze

#82 Re: Fedja presents postao sportski komentator

Post by Hare_ze »

ladyblue18 wrote: pa ja rekoh da nije neki kvalitet :)
Ali za razliku od ostalih, on je trenutno najbolje sto imamo, ja bar mislim, ispravite me ako grijesim
Pa recimo RG na BHT-u je komentarisao Vladislav Majer i uopste nije bio los. Za razliku od Fedje, fino se izrava i prica a recenice imaju pocetak i kraj.
Prosle godine, Fedji je pomagao Adis Hadzic (komentarisao snimke uglavnom) i bio je mnogo suvisliji i ugodniji za slusanje od voditelja sa ATP liste :D ...
The__Doctor

#83 Re: Fedja presents postao sportski komentator

Post by The__Doctor »

Hare_ze wrote:
ladyblue18 wrote: pa ja rekoh da nije neki kvalitet :)
Ali za razliku od ostalih, on je trenutno najbolje sto imamo, ja bar mislim, ispravite me ako grijesim
Pa recimo RG na BHT-u je komentarisao Vladislav Majer i uopste nije bio los. Za razliku od Fedje, fino se izrava i prica a recenice imaju pocetak i kraj.
Prosle godine, Fedji je pomagao Adis Hadzic (komentarisao snimke uglavnom) i bio je mnogo suvisliji i ugodniji za slusanje od voditelja sa ATP liste :D ...
Dobar je Adis komentator OBN par odlicnih komentatora (Hadzic, Avdic) i jednog vanserijskog (Vugdalic :-) :lol: )
Hare_ze

#84 Re: Fedja presents postao sportski komentator

Post by Hare_ze »

The__Doctor wrote: Dobar je Adis komentator OBN par odlicnih komentatora (Hadzic, Avdic) i jednog vanserijskog (Vugdalic :-) :lol: )
Hahah, bas me interesuje kako bi izgledalo da Vugdalic komentarise tenis :lol: :lol:
Neelix

#85 Re: Fedja presents postao sportski komentator

Post by Neelix »

ladyblue18 wrote:
Zux wrote:Cuj Fedja na ATP listi HAHAHA. Stvarno presmijesno. Bas ljudi mogu lupit svasta bez prethodne provjere, i jos k tome svemu dobija ni manje ni vise nego koji dollar godisnje :D :D
to onda reci novinama koje su objavile,sto lupaju svasta bez prethodne provjere :)
U intrevjuu sa Fedjom, vjerovatno on lupio tek tako :mrgreen:
i ti svasta citas :shock:
Post Reply