Ma kakvo tipicno bosansko pljuvanje, lik vodi 432 emisije i nijednu ne vodi kako treba - to je cinjenica. Zasto niko ne pljuje onda Edina Avdica koji komentarise NBA, zato sto covjek zna svoj posao i sigurno nece ici da vodi Avdic Presents ili Nedjeljno popodne. Tu je problem, sto se ovaj mali razletio po svim emisijama, a ne moze jednu voditi kako treba.b@tto wrote:on jeste igrao tenis,ali ne možeš zato što si igrao tenis odmah biti i dobar sportski komentator.ladyblue18 wrote:Hmmm tipicno bosansko pljuvanje![]()
Eh sad, nije da je Fedja neki kvalitet, a nit bih zalazila u to ko mu je babo ni kako je on dosao na tv, ne interesuju me te mahalske price![]()
Ali mislim da u BiH trenutno ne postoji osoba koja bi bolje od njega prenosila Wimbledon.
Znam dok je prije isao Wimbledon na ftv-u...uzas![]()
Helem, Fedja bar razumije tenis, bio je igrac, cak sam citala jednom da se nalazi i na ATP listi sto mu godisnje donosi zaradu od nekoliko stotina dolara.
I meni znaju ici na zivce, njegovi engleski termini koje koristi gdje treba, i gdje ne treba, ali ako neko misli da postoji neka kompetentnija osoba u BiH koja bi ga mogla zamjenit, pa de recite, a nemojte samo ovako iz supljeg u prazno presipat.
I stoji i to da samo jos cekam fa Fedja iz supe iskoci, ali to treba zahvaliti velikoj neprofesionalnosti obn-a.
(Procitajte text u extri avazovoj od petka)
to što je on vjerovatno najbolji među komentatorima za prenos tenisa,ne govori kako je on kvalitetan nego kako nemamo nikoga ko to može iole pristojno raditi.
I joj cuo sam i ja kad rece ono Seurrrrena Williams, vjerujte mi da sam automatski prebacio kanal.
I ako lik iritira 90% ljudi nema se tu sta dalje komentarisati.