EP19 ... Poljska - Hrvatska

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

osa

#76 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska

Post by osa »

frakson wrote:Ne se slažem, ima toga kod nas , ali je "stoka sitnog zuba" na čelu :lol:
ima dobrih svakako ali onakvih kakvi sjede na klupi hr., teško, ne sjećam se.
Mahalac

#77 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska

Post by Mahalac »

in33sa wrote:
osa wrote:
Mahalac wrote:Dobro croatici, da niste fulili stranicu?, helem ne znam sto se odmah palite samo sam rekao svoje misljenje i jos dodao da nisam siguran u njega dok ih ne vidim protiv bar jedne prave repke recimo Holandeza....Njemci su u startu bili pod felerom i mislim da Hrvati tu i nisu mnogo doprinjeli mada ponavljam imaju tim i za sve im se zna.

Do polufinala, hmmm ako bude srece kao dosada ...
svi mi znamo kakva nam je ekipa, i svjesni smo da nije u rangu, nizozemske, španjolske ili portugala, ali borit ćemo se i uz malo sreće ništa nije nemoguće.
Strani sportski mediji (ESPN, Eurosport i da ne abrajam dalje) kao favorite prvenstva navode ovim redom, Holandija, Portugal, Hrvatska.
Ne trebaju meni sportski mediji da vidim favorite ovog po meni jednog od slabijih europskih prvenstava, a to su
Holandija
Portugal
Francuska
i ovi ostali
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#78 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska

Post by pape »

frakson wrote:1-0 :lol:

Izfolira Bilić sve redom , i ne zove ga Ćiro đaba sine, samo što se ovaj prvi doooobrrrro iškolovo.

Klapit će i Turke, i garnt su u finalu, a i pored igraća kad čovjek pogleda strućni štab, znate kad će :bih: imat samo takav štab, nikad a možda ni tad ....
@frakson, ... raduj se, imas zbog cega, ali .... nemoj brinuti za strucni stab BIH reprezentacije. Drugim rijecima, ... nemoj provocirati, jer to nije tema.
I tebi i drugima, ... tema je utakmica Poljska - Hrvatska.
51days

#79 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska

Post by 51days »

Mahalac wrote:Dobro croatici, da niste fulili stranicu?, helem ne znam sto se odmah palite samo sam rekao svoje misljenje i jos dodao da nisam siguran u njega dok ih ne vidim protiv bar jedne prave repke recimo Holandeza....Njemci su u startu bili pod felerom i mislim da Hrvati tu i nisu mnogo doprinjeli mada ponavljam imaju tim i za sve im se zna.

Do polufinala, hmmm ako bude srece kao dosada ...

MOLIM VAS DA PRESTANETE SA TIM IZJAVAMA tipa "sreća" itd....pa zar zaista moramo umjesto iskrenog štovanja ili ne daj Bože sreće, uvijek pljuvati ili "teorija zavjere", ja znam da puno ljudi u Hrvatskoj bi se zaista veselilo da Bosna ima toliko "sreće" na EURO-u 2008, a "VI" kojima se obraćam-imam jednu ideju...Zašto svu ovu negativnost i cinizam ne obrnete i lijepo pred zgradu Bosanskog nogometnog saveza i lijepo reći "debili jedni stari, ili ćete napokon prestati gledati samo svoje dupe ili ćemo Vas istjerati iz zemlje, kako Vas nije sram da to radite ovoj zemlji koja se toliko napatila"..

Još jednom ponavljam...PUNO ljudi u Hrvatskoj bi bilo sretno da je obrnuta situacija i da Bosna ide u četvrt-finale--

Dali je Vaš problem skompleksiranost što se Bosna nije kvalificirala ili je ovo samo čista negativnost...pa dokle ćemo ovako???

Ja držim fige Bosni da ju gledam u Hrvatskoj na rukometnom prvenstvu!!!! ISKRENO !!!!!

NAPRED BOSNA :bih:
Renta

#80 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska

Post by Renta »

Izfolira Bilić sve redom , i ne zove ga Ćiro đaba sine, samo što se ovaj prvi doooobrrrro iškolovo.

Klapit će i Turke, i garnt su u finalu, a i pored igraća kad čovjek pogleda strućni štab, znate kad će :bih: imat samo takav štab, nikad a možda ni tad ....
o

Ovo gore je jedna velika istina koju nitko ne spominje. Da, u Hrvatsku treba imati vjere prije svega zbog ljudi koji sjede na klupi iza tih dečki- petorica originalnih vatrenih iz Francuske. I ja bi letio terenom da me Žuti bodri i savjetuje! :-D

Ti dečki-stručni stožer imaju urođeni pobjednički mentalitet i to uz golemo iskustvo i znanje prenose na igrače.

Stručni stožere :thumbup: :thumbup: :thumbup:
frakson

#81 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska

Post by frakson »

pape wrote:

@frakson, ... raduj se, imas zbog cega, ali .... nemoj brinuti za strucni stab BIH reprezentacije. Drugim rijecima, ... nemoj provocirati, jer to nije tema.
I tebi i drugima, ... tema je utakmica Poljska - Hrvatska.
Eto, zbog čega nikad neće ništa biti od BiH fudbala, upravo zbog ovoga, mani ,ni u đep ni iz đepa, a draže mi je gledat reprezentacije BiH,Hrvatske,Srbije,Makedonije, od bilo koje druge ... je li možda ovo provokacije?
and

#82 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska

Post by and »

drago mi je da se klasnić vraća u staru formu nakon svega što je preživio.
frakson

#83 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska

Post by frakson »

Bez stručnog štaba jakog , moš samo pjevat borbene, a to se odnosi i na savez. :bih:
Mahalac

#84 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska

Post by Mahalac »

osa wrote:

ruku na srce u bih se još nije rodila takva generacija nogometaša, možda jednom tko zna?
Fini moj dobri i posteni pape ako vec brises odgovore na provokaciju onda bi bio red da brises i provokaciju samu po sebi bez obzira sto to kaze fan repke u kojoj igra 8 Bosanaca
:roll:

Sto se HR rep. tice valjda imam pravo reci i ponoviti da su uistinu dobri i ali da su isto toliko i sretni.
osa

#85 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska

Post by osa »

Mahalac wrote:
osa wrote:

ruku na srce u bih se još nije rodila takva generacija nogometaša, možda jednom tko zna?
Fini moj dobri i posteni pape ako vec brises odgovore na provokaciju onda bi bio red da brises i provokaciju samu po sebi bez obzira sto to kaze fan repke u kojoj igra 8 Bosanaca
:roll:

Sto se HR rep. tice valjda imam pravo reci i ponoviti da su uistinu dobri i ali da su isto toliko i sretni.
nije mi bila namjera provocirati, a s obzirom da sam i sam dijelom bosanac drago mi je zbog ove osmorice junaka, vidite kako se bore za svoju domovinu, to treba biti primjer svima.
Doda37

#86 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska

Post by Doda37 »

Kako 8 ? Zar ih nismo vec nabrojali 9 kom. :D :D
cancel

#87 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska

Post by cancel »

Eto, B ekipa kojima je ovo bila totalno nevažna utakmica dobila nabrijane Poljake koji su igrali na sve ili ništa. Stvarno svaka čast. Ovo tekma je pokazala koliko još dobrih igrača Hrvatska "skriva" na klupi, i kapa do poda. :)
JohnnyS

#88 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska

Post by JohnnyS »

U cijeloj utakmiciji najvažnija je stvar bio Ivan Klasnić. Dao je gol, nakon svega što mu se u životu dogodilo, nakon što je odbacio prvi donirani bubreg, nakon svih patnji i kako su ga oni gubari iz Werdera pokušali zalevatit... Neka Hrvatska i ispadne od Turaka (jebat ga, nek pobijedi bolji, nebitno je), gol Ivana Klasnića je meni više od naslova...
damirm

#89 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska

Post by damirm »

Bravo Hrvatska!!! Nece biti nimalo lako protiv Turske, ali mislim da je svima u Bilicevom kampu jasno kakva se prilika ukazala. Ako prodju u polufinale, to ce samo po sebi biti istorijski uspijeh. Tamo su Njemačka ili Portugal i onda je sve moguce...
Last edited by damirm on 16/06/2008 23:59, edited 2 times in total.
51days

#90 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska

Post by 51days »

[quote="Renta"][quote="frakson"]1-0 :lol:
Ovo gore je jedna velika istina koju nitko ne spominje. Da, u Hrvatsku treba imati vjere prije svega zbog ljudi koji sjede na klupi iza tih dečki- petorica originalnih vatrenih iz Francuske. I ja bi letio terenom da me Žuti bodri i savjetuje! :-D
quote]

HAHAHAHAHA

kako si ovo krasno rekao...da..mislim da bih i ja letio da mi Žuti govori odnosno da uopće priča samnom i da me savjetuje kako i kada...ah...da..to je zaista onaj faktor X...pogledajte ostale klupe odnosno koja još repka ima takve igrače u stožeru..ma mislim koji igrač misli u sebi kad mu nekaj netko veli "pa kaj ti pričaš, kao da ti znaš", to je zaista posebna snaga Hrvatske i mislim taman onih 10% što će ako dragi Bog da, dati nam snage i sreće i sve kaj treba da stavimo zlato oko vrata..a onima kaj misle da je ovaj EURO slab...pa možda i je možda i nije..znam da svima nedostaje Engleska, prava Francuska, Danska itd. ali to je jednostavno pravo stanje stvari...a ja mislim da je ovaj EURO dobar za razvitak nogometa jer ako jedna mala zemlja može do finala..onda sve ostale "male" zemlje mogu vidjeti da nije nemoguće nešto napraviti na euro-u ili svjetskom....zašto BiH ili Slovenija nebi nekaj mogla napraviti u Africi?
Meni je toliko drago da se danas Englezima okreće želudac kada znaju da moraju u kvalifikacijama opet na Hrvatsku...i neka nas opet podcjene...onda je toliko slađe kada ih pobjediš i gledaš nevjericu u njihovim očima i pitanje "što se to dogodilo, tko su ovi, pa zar nam nisu svi govorili da ovi nemaju struje, da piju vodu iz rijeke, da ne znaju što je nogomet" itd.

MA MRAK!!!!

volim nogomet
san darius

#91 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska

Post by san darius »

Mahalac wrote:Po mom misljenju Hrvatska je solidan tim, dobro igraju, trude se,imaju i glavu i rep. Ali prije svega rekao bih najsretniji tim na Euro2008.
Prva tekma protiv Austrije luda sreca i prvi go na guzove, Austrija slaba i bezopasna
Druga tekma Njemci losi po meni nikad ali bas nikad nisam vidio onako losu igru Njemacke otkad gledam fudbal. Nizasta im se nije znalo, Hrvati opet disciplinovani i iskoristili svoje prilike.
Nocas Poljaci malo je rec trubaduri zesci...

Eto im Turaka po meni jos jedna vise sretna nego spretna repka u sustini slabi, sve u svemu srece u Hrvata na sve strane i ta vrata su im napola otvorena.
Samo bih volio vidjeti igru Hrv. repr. protiv jedne prave repr. pa bih onda bio potpuno siguran u gore navedeno, dotada sam siguran samo u prvu recenicu.
heh, a recimo protiv engleske na wembleyu. koji ono rezultat bijase? a i u zagrebu, bi neki rezultat.
mda, glede srece - pa bolje da je ovako nego da igraju fenomenalnu a nesretno gube.
znas ono, moralni podjednici, mada pakiraju kofere. :D
hrvatska je igrala lose protiv austrije, to je bez dileme, kasnije se potpuno povratila i pokazala da ima vrlo kvalitetnu momcad i vrlo solidnu igru.

hrvatska je, po pokazanom, bolja od turske, ima vise sansi za prolaz u polufinale, no pretjerano bi bilo reci da je sigurna.
nitko ne moze biti siguran protiv turaka i treba ih primiti sa svim postovanjem i ozbiljnoscu.

san darius
Frane-x

#92 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska

Post by Frane-x »

osa wrote:

Kako nije?! Pa pola ove hrvatske reprezentacije je rođeno u BiH! :lol:
klixober

#93 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska

Post by klixober »

osa wrote:

Corluka je roden u BiH,a da ne nabrajam jos ko je sve porijeklom iz BiH,tako zapravo se moze reci da se ovakva generacija jos nije rodila u Hrvatskoj,mozda jednom Tko zna :bih:
fsdance

#94 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska

Post by fsdance »

Svaka cast Hrvatima.
Poljaci igraju nogomat koji je GRUB i LOS i nije mi nimalo zao zbog toga sto su ispali.
Hrvati igraju organizirano i sustavno, a srecu koja se ovdje toliko spominje mozete objesiti macku o rep ako nema prave igre.
Ovo je vec treca dobivena utakmica i tu sreci vise nema mjesta, a Turci ce pak biti najtezi od svih dosad zato jer su Hrvatima najslicniji po entuzijazmu i ustrajnosti i samim time tezi za savladati. Ali uz ovakvu igru nema straha ni protiv koga, pa ni protiv Nizozemske ili Spanjolske.
Svaka cast Bilicu i zelim mu da sto manje cita novine i forume, a sto vise slusa sebe i svoje suradnike.
Renta

#95 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska

Post by Renta »

Frane-x wrote:
osa wrote:

Kako nije?! Pa pola ove hrvatske reprezentacije je rođeno u BiH! :lol:

Baš zato vrijeme je da cijela Bosna počne navijati za Hrvatsku! Ja znam da je BiH na prvenstvu bila bi mi odmah iza Hrvatske i grizo bi nokte 100% za nju! :) Ako se ne varam mislim da smo najmanja nacija na EP, samim time bi trebali pobrati simpatije.

Sreća prati hrabre a kako je Bilić danas rekao hrvati su je i zaslužili. Samo da nas prati i dalje... :thumbup:
Doda37

#96 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska

Post by Doda37 »

komeba wrote:
osa wrote:

Corluka je roden u BiH,a da ne nabrajam jos ko je sve porijeklom iz BiH,tako zapravo se moze reci da se ovakva generacija jos nije rodila u Hrvatskoj,mozda jednom Tko zna :bih:

da se ne lazemo, dvojica su rođeni u BIH , a devetorica imaju porijeklo iz BIH
Mobile_Disco

#97 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska

Post by Mobile_Disco »

san darius wrote:ma dobro sad, komeba.
kakve ima veze tko je gdje rodjen. bitno je da se dobro igra.
i eduardo nam je rodjen u herceg-brazilu, pa jesi ga vidio kakav je -
lip ka cvice. sve je to nasa celjad. kockasta. :D

san darius
A sta mislis da se zabrani da igras za reprezentaciju zemlje u kojoj nisi rodjen? :D I da mozes samo i iskljucivo igrati za reprezentaciju zemlje gdje si rodjen? :D

Drago mi je zbog Klasnica.. frajer nakon svega sto mu se desilo u zivotu.. transplatacija.. Vrati se i zabija golove.. Respect!!! :thumbup:
san darius

#98 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska

Post by san darius »

Mobile_Disco wrote: A sta mislis da se zabrani da igras za reprezentaciju zemlje u kojoj nisi rodjen? :D I da mozes samo i iskljucivo igrati za reprezentaciju zemlje gdje si rodjen? :D
onda biste ga vi u beiha visestruko najebali kad bi vam za izbornika dosao cirunga. :D
treba to slusat i gledat.
bolje je 'vako, da domo-hrvati najebu zbog beiha brace, ako se vec mora. :D

san darius

p.s.

ja sam najebo po obje osnove - rodjen u beiha, rezidencija u lijepoj naso-njihovoj. :lol:
LFC4EVER

#99 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska

Post by LFC4EVER »

Molim vas, pa hoćete li više prestati s ovim pričama da su pola HR ekipe Bosanci i da su rođeni u Bosni?!

Od 23 igrača u rosteru HR reprezentacije na Euru, samo 2 igrača su rođena u BiH. To su Ćorluka (Derventa) i Petrić (Brčko).
Od te dvojice, Ćorluka je sa 6 god. otišao u HR, u Zagreb, gdje je i postigao sve što je postigao u životu. Petrić je bio nešto stariji. On je sa 10 god. otišao, najprije u HR, u Vinkovce, a onda i u Švicarsku.
Mislim da su i jedan i drugi bili premladi kad su otišli da bi sada nešto posebno osjećali premi BiH, a da im srce kuca za BiH - vjerujem da bi za nju i igrali.

Što se utakice tiče... Mogu reći da me iznenadila vrlo dobra i povezana igra Hrvatske B ekipe, te samim time i pobjeda koju baš i nisam očekivao (računao sam na miroljubivi remi). Ali eto...ovakvi kriminalno loši Poljaci su preslabi čak i za HR rezerve.
Zaista se pitam kako to da su ovi poljaci bili 1 (!!!) u grupi sa Portugalom i Srbijom...
rajvosa^

#100 Re: EP19 ... Poljska - Hrvatska

Post by rajvosa^ »

Mislim da vam je daljnja rasprava o ko je gdje rodjen i kako se osejca suplja. Ako je jedan Corluka rodjen u BiH ali odrastao u HR i igra za HR, samo on moze reci gdje mu je srce i za koju repku bi da igra (ocigledno je odabrao). Vi svi znate kakvo je sranje u BiH NS i kakva buducnost ceka bilo kojeg igraca (bilo iz BiH ili koje druge susjedne zemlje) koji eto bi igrao za svoju drzavu al ne i za lopove. Svak sebi trazi bolje sutra. I nikog ne krivim zbog toga.

Eto ova utakmica je zavrsena sa HR B timom koji je ocitao lekciju jednoj Poljskoj koja je izasla prva u grupi na kvalifikacijama. Sreca? Da Bog da uvijek bilo tako sve do kraja. Slijedeca utakmica je HR - Turska. Jedva cekam. Bilo koji tim da pobijedi pa i sa SRECOM...to je nogomet. Treba malo i srece da odbrambeni igrac podapne sam sebi, i napadac dobije zicer :D Eto, ocijenite kvalitet jedne repke, a manite se ko se kako zove - bar na ovoj temi.

Petak 20ti, 2008.
Locked