Dogovori za protest 13. 2.
-
Stolac92
Pošto sam dobio informacije da su ubačeni provokatori i plaćenici na ovu temu i na sa-x forumu samo želim da kažem da neću više ništa komentarisati ovdje i da ću vas podržati u svakoj akciji. Pamet u glavu. Zahtjevi će se moći čuti večeras na Hajatu, BHT dnevniku u temi dana u 22:00 i sutra u svim medijim. Bujrum da nam se svi pridružite, ili još bolje, da se mi pridružimo vama. Nemam ništa protiv. Recite kada, kako, ko, gdje, šta i tu sam. Uvjek dobar gost, zovi ako nešto treba.
-
teAMICA
WTF? Ne čudi me nimalo... Cijenjeni provokatori i plaćenici, svaka vam čast ako možete ići protiv sebe i svog grada za (bilo kakve) pare ili "ideale"... Možete ko miševi se šunjati i uvaljivati po kojekakvim forumima, te se lažno predstavljati, ali valja naveče zaspati...Stolac92 wrote:Pošto sam dobio informacije da su ubačeni provokatori i plaćenici na ovu temu i na sa-x forumu samo želim da kažem da neću više ništa komentarisati ovdje i da ću vas podržati u svakoj akciji. Pamet u glavu. Zahtjevi će se moći čuti večeras na Hajatu, BHT dnevniku u temi dana u 22:00 i sutra u svim medijim. Bujrum da nam se svi pridružite, ili još bolje, da se mi pridružimo vama. Nemam ništa protiv. Recite kada, kako, ko, gdje, šta i tu sam. Uvjek dobar gost, zovi ako nešto treba.
Ne daj se Valtere,
Ne daj se Sarajevo!
-
Dendrlix
Ja bih dodao i izgradnja federalnog zatvorskog kompleksa. Nedopustivo je da kriminalci za ubistvo dobiju tri godine zatvora, da trojica majmuna siluju maloljetnu retardiranu djevojcicu i dobiju po godinu.uvjek dobar gost wrote:-Gradnja centra za maloljetničku delikvenciju i institucije za rehabilitaciju i resocijalizacijuvalterbranisarajevo wrote:Stolac92 wrote:Naravno da su zahtjevi i rokovi važni i oni se moraju jasnu iznijeti u srijedu i zahtjevati od Samirovih i Samihinih nasljednika da ih podhitno ispune.
Što se tiče grada smatram da uvođenje video nazora u vozila GRASA treba biti jedan od tih zahtjeva. To imaju Zagreb i svi ostali evropski gradovi. Ovdje se ne radi o parama i koliko košta. Sve što je potrebno uraditi mora se uraditi da se osigura siguran život u gradu.
Koji zahtjevi? Ko ih je definisao i gdje su definisani... Nigdje...
-Promjena kaznene politike koja je vezana za nelegalno držanje oružija
-Video nadzor u sredstvima javnog transporta ali i školskim dvorištima i samim školama
-Sistem odgovornosti nadležnih,kreiranje djelotvornog sistema sankcionisanja prema neradnicima u organima vlasti
-Adekvatna politika prema mladoj populaciji (sport, nauka, umjetnost i kultura da se ponude kao opcija i da se kreira konstruktivno trošenje slobodnog vremena mladih)
Zatvori u federaciji su prenatrpani, ubice dobijaju vikende, kazne su minorne. Ljudi, pored izmjene zakona nama treba zatvor od 5000 mjesta. Sa teskim radom, pa da vidim koji ce mangup nosati utoku kada zna da ce fasovat dvije godine robije, a na toj robiji ce tucat kamen na dionici autoputa Konjic - Mostar.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
E te info podijeli i sa mnom, da komplet IP dobije banStolac92 wrote:Pošto sam dobio informacije da su ubačeni provokatori i plaćenici na ovu temu i na sa-x forumu samo želim da kažem da neću više ništa komentarisati ovdje i da ću vas podržati u svakoj akciji. Pamet u glavu. Zahtjevi će se moći čuti večeras na Hajatu, BHT dnevniku u temi dana u 22:00 i sutra u svim medijim. Bujrum da nam se svi pridružite, ili još bolje, da se mi pridružimo vama. Nemam ništa protiv. Recite kada, kako, ko, gdje, šta i tu sam. Uvjek dobar gost, zovi ako nešto treba.
- uvjek dobar gost
Ove zahtjeve treba kasnije dati federalnoj vladi uz zahtjeve za smjene odgovornih ministara i premijera.....
- anakadabra
ja već printam ovaj tekst koji je gost postavio i ubacivat ću ga danas u sandučiće u mojoj i susjednim zgradama.... toliko za početakobuca wrote:ne otvarajte vise tema molim vas. izgleda da imamo i previse vremena pa da ne ode sve u helac. ajmo fino ko i prosli put. printat i pozivat. evo ima text. stavite i zahtjeve. i sve to slati dalje.
@Plaćenici jadni li ste
- anakadabra
@obuca: ništa mi još nije stiglo na mail od tebe 
-
teAMICA
Ja ću Semihici ubacit u sanduče, ako se sutra ne javim halalite mi svaku lošu i sretno u borbi za BiH!anakadabra wrote:ja već printam ovaj tekst koji je gost postavio i ubacivat ću ga danas u sandučiće u mojoj i susjednim zgradama.... toliko za početakobuca wrote:ne otvarajte vise tema molim vas. izgleda da imamo i previse vremena pa da ne ode sve u helac. ajmo fino ko i prosli put. printat i pozivat. evo ima text. stavite i zahtjeve. i sve to slati dalje.![]()
@Plaćenici jadni li steKao da vaše dijete ne može sutra biti Denis, kao da vaša majka ne može biti žena koju su zapalili, kao da vaša sestra ne može stajati na autobusnom stajalištu i da je neko rokne bombom, .... To ja zovem SMRADOVI
- DaysleepeR
HALO!
Gdje ste poletili kakva crna federalna vlada!
Nadležnosti pogledati!
Molim vas ako neznate ništa o ustavnom poretku države nemojte se javljati na temu.
Vjerujte mi time ćete je obogatiti!
Sad vidim ko je u subotu krenuop pred predsjedništvo!?
Gdje ste poletili kakva crna federalna vlada!
Nadležnosti pogledati!
Molim vas ako neznate ništa o ustavnom poretku države nemojte se javljati na temu.
Vjerujte mi time ćete je obogatiti!
Sad vidim ko je u subotu krenuop pred predsjedništvo!?
- johnnykola
na sve vas ponosan.
p.s. trebalo bi se fokusirati na dvije tri stvari i samo o njima drviti.
na medije apelirati da kad se o ovoj temi razgovara ne dovode
u goste nake vjerske duznosnike i hrpe morona koji se gadjaju
floskulama. u studijima nam konacno trebaju obrazovani
ljudi sa jasnim stavom i, ponovno, s fokusom na maksimalno dvije-tri stvari.
keep up with good work!!!
p.s. trebalo bi se fokusirati na dvije tri stvari i samo o njima drviti.
na medije apelirati da kad se o ovoj temi razgovara ne dovode
u goste nake vjerske duznosnike i hrpe morona koji se gadjaju
floskulama. u studijima nam konacno trebaju obrazovani
ljudi sa jasnim stavom i, ponovno, s fokusom na maksimalno dvije-tri stvari.
keep up with good work!!!
- alica.k
ovo je super!
evo JAKO velike slike!
http://i60.photobucket.com/albums/h28/b ... vizdic.jpg
http://i60.photobucket.com/albums/h28/b ... semiha.jpg
evo JAKO velike slike!
http://i60.photobucket.com/albums/h28/b ... vizdic.jpg
http://i60.photobucket.com/albums/h28/b ... semiha.jpg
Last edited by alica.k on 13/02/2008 22:09, edited 1 time in total.
- stochar
molba: dajte da ne duplamo teme! ljudi su i ovako zbunjeni, nece znati da li da dodju u srijedu ili u subotu, i onda nece doci nikako!
haj'mo za sada na temu o srijedi, pa poslije srijede pozivati za subotu, ako bude potrebe! ne smijemo se razvodniti, moramo biti biti jeidnstveni!!!
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=47233
haj'mo za sada na temu o srijedi, pa poslije srijede pozivati za subotu, ako bude potrebe! ne smijemo se razvodniti, moramo biti biti jeidnstveni!!!
- valterbranisarajevo
Stolac92 wrote:Pošto sam dobio informacije da su ubačeni provokatori i plaćenici na ovu temu i na sa-x forumu samo želim da kažem da neću više ništa komentarisati ovdje i da ću vas podržati u svakoj akciji. Pamet u glavu. Zahtjevi će se moći čuti večeras na Hajatu, BHT dnevniku u temi dana u 22:00 i sutra u svim medijim. Bujrum da nam se svi pridružite, ili još bolje, da se mi pridružimo vama. Nemam ništa protiv. Recite kada, kako, ko, gdje, šta i tu sam. Uvjek dobar gost, zovi ako nešto treba.
stani malo, to su teške optužbe, sada će svako u svakom gledati provokatora. Ljudi koji su se javili na ovu temu su se javljali i prije..
- anakadabra
Fakatvalterbranisarajevo wrote:Stolac92 wrote:Pošto sam dobio informacije da su ubačeni provokatori i plaćenici na ovu temu i na sa-x forumu samo želim da kažem da neću više ništa komentarisati ovdje i da ću vas podržati u svakoj akciji. Pamet u glavu. Zahtjevi će se moći čuti večeras na Hajatu, BHT dnevniku u temi dana u 22:00 i sutra u svim medijim. Bujrum da nam se svi pridružite, ili još bolje, da se mi pridružimo vama. Nemam ništa protiv. Recite kada, kako, ko, gdje, šta i tu sam. Uvjek dobar gost, zovi ako nešto treba.
stani malo, to su teške optužbe, sada će svako u svakom gledati provokatora. Ljudi koji su se javili na ovu temu su se javljali i prije..
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ja zatvorih pola duplih.stochar wrote:molba: dajte da ne duplamo teme! ljudi su i ovako zbunjeni, nece znati da li da dodju u srijedu ili u subotu, i onda nece doci nikako!
- uvjek dobar gost
.. budite svi svjesni da neki ljudi primaju platu za opstrisanje tema i njihovo razvodnjavanje na oom forumu ali i svim ostalim forumima...
to je fakat svidio se on nekom ili ne... neki ljudi nemaju čiste namjere i samo im se ne treba dozvoliti da svojim miniranjem razvodne sve i svašta....
Vrijeme je da se krene !!!!
to je fakat svidio se on nekom ili ne... neki ljudi nemaju čiste namjere i samo im se ne treba dozvoliti da svojim miniranjem razvodne sve i svašta....
- anakadabra
Ja već krenula po uzoru na obucu štampam li štampam riknut će mi printeruvjek dobar gost wrote:.. Vrijeme je da se krene !!!!
- Blackwater
Javni skup za subotu se mora najaviti policiji ja mislim 48 sati ranije !!! S obzirom da su S.Grad i Centar jedna policijska uprava, na Marijin Dvor u P.S Centar drugi sprat soba ja mislim 24...mogu se raspitati bolje oko toga ako vam je potrebno....
Ajmo sad....nema stajanja, protesti ako treba svaki dan....bez nasilja i diplomatski jer je njima u interesu da bude ekscesa na skupovima da imaju pokrice za sve sto rade ili ne rade...
Ajmo sad....nema stajanja, protesti ako treba svaki dan....bez nasilja i diplomatski jer je njima u interesu da bude ekscesa na skupovima da imaju pokrice za sve sto rade ili ne rade...
- anakadabra
Jesmo li se usaglasili oko ovog teksta koji je gost postavio a skojotovski malo doradio??? Dajte recite jer ja bih da ga šibnem medijima!? Treba to na vrijeme da se ljudi mogu organizovati jer ipak je radni dan.
- valterbranisarajevo
uvjek dobar gost wrote:.. budite svi svjesni da neki ljudi primaju platu za opstrisanje tema i njihovo razvodnjavanje na oom forumu ali i svim ostalim forumima...
Ima, možda će se pojaviti, ali svi ljudi koji sada ovdje diskutuju su bili uključeni u temu za skup u subotu..
Onda ako zeahtjeve nećemo ubacivati u letak, hoćemo li im ih predati na protestima..Ako ne bude nikoga da ih primi zalijepićemo im na vratima. a možemo ih poslati i medijima...
Samo da pročitam zahtjev još jednom pa ću predložiti još jednu sitnicu..
-
mawww
ljudi jel idemo u subotu,ako idemo treba rasiriti sad ce nas biti vise danas je bio los termin,ali odmah saljite po forumima,sajtovima,mailove,na derneku da obavijestimo raju,i najbolje opet ispred katedrale
slike denisa,ubica i silajdica ovaj put treba ici i na brankovica
slike denisa,ubica i silajdica ovaj put treba ici i na brankovica