EP11 ... Hrvatska - Njemačka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Chicha Chvorak

#76 Re: EP12 ... Hrvatska - Njemačka

Post by Chicha Chvorak »

Jebi ga,kad igras, imas sansu i da izgubis.
Bosna sigurno izgubit nece,ni bit rasturena.Znamo i zasto.

Pa cak i da sad Hrvati pobijede i razocaraju jalnike forumaske,izgubit ce od Portugala..Izgubit ce kad tad.
Eto imat cete priliku da se radujete.
Navijaju za Svabe,zale sto Austrijanci izgubise.
Valter se u grobu okrece.
JohnnyS

#77 Re: EP12 ... Hrvatska - Njemačka

Post by JohnnyS »

@Umjetnik a - Pa smireni su svi nakon prikazane igre sa Austrijom, uopće se ne osjeća groznica po državi kao prije prve tekme. Problem će nastati ako (bolje reći kad :D) Hrvatska dobije, onda se nikako neće spustit na zemlju. A da nisam normalan, i društvo mi govori, i oni su skloniji vašoj prognozi...
_studio54

#78 Re: EP12 ... Hrvatska - Njemačka

Post by _studio54 »

Vidim da bi gomila ljudi ovdje dala deset godina života samo da Hrvatska popuši sutra... Objektivno - hrvatska repka ni u kom slučaju nije za potcjenjivanje.. Njemačku svi dižu u nebesa, al daleko je to od neke vanserijske reprezentacije.. a i da je vanserijska, opet će multitalenat Švajnštajger sjebane face napustit stadion u Klagenfurtu sutra;) Hrvati su rušili i bolje od ove Njemačke (Holandija, Engleska, Italija par puta...)...

Hrvatska - Njemačka 3:1

Finale: Hrvatska - Francuska 3:2
Host

#79 Re: EP12 ... Hrvatska - Njemačka

Post by Host »

_studio54 TI GA MALO MALO PREVISE PRECERAAAAAAA.Da to nije bila Biliceva slucajno prognoza :lol:
_studio54

#80 Re: EP12 ... Hrvatska - Njemačka

Post by _studio54 »

Pa smireni su svi nakon prikazane igre sa Austrijom, uopće se ne osjeća groznica po državi kao prije prve tekme. Problem će nastati ako (bolje reći kad :D) Hrvatska dobije, onda se nikako neće spustit na zemlju. A da nisam normalan, i društvo mi govori, i oni su skloniji vašoj prognozi...
Johnny, pripremi sutra u Utrechtu hektolitar neke jake tekućine...da zalijemo pobjedu nad okupatorima uz "Nikom nije lepše neg je nam...":)
Last edited by _studio54 on 11/06/2008 23:02, edited 1 time in total.
_studio54

#81 Re: EP12 ... Hrvatska - Njemačka

Post by _studio54 »

Host wrote:_studio54 TI GA MALO MALO PREVISE PRECERAAAAAAA.Da to nije bila Biliceva slucajno prognoza :lol:
Pa svi ga ovdje pretjeruju pa mogu i ja:) Sad ozbiljno - fakat mislim da Hrvatska ide u finale...još uvijek se sjećam da su me svi ismijavali i '98. kad sam predviđo onoj Hrvatskoj uspjeh...
Host

#82 Re: EP12 ... Hrvatska - Njemačka

Post by Host »

Ko zasluzuje u finale SPA - HOL i GER,dosada su se pokazali kao jake repke a ono ostalo je za mene sve talasika
_studio54

#83 Re: EP12 ... Hrvatska - Njemačka

Post by _studio54 »

kijameta wrote:
_studio54 wrote:Vidim da bi gomila ljudi ovdje dala deset godina života samo da Hrvatska popuši sutra... Objektivno - hrvatska repka ni u kom slučaju nije za potcjenjivanje.. Njemačku svi dižu u nebesa, al daleko je to od neke vanserijske reprezentacije.. a i da je vanserijska, opet će multitalenat Švajnštajger sjebane face napustit stadion u Klagenfurtu sutra;) Hrvati su rušili i bolje od ove Njemačke (Holandija, Engleska, Italija par puta...)...

Hrvatska - Njemačka 3:1

Finale: Hrvatska - Francuska 3:2
Znas da je otvoren konkurs na FTV za humoristicke priloge,prijavi se,sa ovom prognozom pobjedzujes sigurno. :D :D
To je da ponovim susret dvoje tarabica,tesko je skontati ko je tu gori,po meni ipak Hrvatska sa svojim 'zvijezdama' ruske lige.Njemacka uzima,tegobno ali sigurno.Sto bi se reklo langsam aber sicher. :D :D :D
Švajnštajger ti je zvijezda ruske lige (pardon, nije - on od ruskih ekipa prima pet komada /Zenit St.P.)... a ovo što ti pričaš je totalno sranje... Prijavi se ti na konkurs i otet ćeš mi prvu nagradu..jer ti uvijek pobjeDZuješ :-D
n3gativac

#84 Re: EP12 ... Hrvatska - Njemačka

Post by n3gativac »

Chicha Chvorak wrote:Jebi ga,kad igras, imas sansu i da izgubis.
Bosna sigurno izgubit nece,ni bit rasturena.Znamo i zasto.

Pa cak i da sad Hrvati pobijede i razocaraju jalnike forumaske,izgubit ce od Portugala..Izgubit ce kad tad.
Eto imat cete priliku da se radujete.
Navijaju za Svabe,zale sto Austrijanci izgubise.
Valter se u grobu okrece.
Ja ti nisam jedan od tih.Boli mene cosak i za Austrijom i Njemackom i Hrvatskom.Nijedna od tih nije moja Bosna:) Al et potajno navijam i za Hrvate jer su im mnogi igraci odavde.A ono sto sam reko za Cro-Ger stoji,mislim da ce ih Svabe oprat.Samo sam bio realan(sto se ne moze rec za veliku vecinu onih koji ovuda ko tipkaju nes) jer sam kladionicar.
mostarac

#85 Re: EP12 ... Hrvatska - Njemačka

Post by mostarac »

zoka213 wrote:Momčić pd pod pseudonimom mostarac kao i obično opet zapjenio. Idi na temu savez i ostale ludorije ne zagađuj okolinu bezveze postovima koji veze nemaju sa utakmicom.
nemam ja sta zapjenit jer je sutra jedna od najizvjesnijih utakmica prvenstva (njemacka rutinski do 3 boda) :D
Ja samo odgovaram onima koji svoj "patriotizam" tj. domoljubje prosipaju u pogresnoj drzavi na pogresnom forumu.
madalen

#86 Re: EP12 ... Hrvatska - Njemačka

Post by madalen »

Ovo samo muski mogu ,sa sporta direkt na politiku :-D

Hrvatska - Njemacka 2-1
rajvosa^

#87 Re: EP12 ... Hrvatska - Njemačka

Post by rajvosa^ »

Nemojte samo previse da nam ljudi ne zakljucaju temu prije nego i utakmica pocne. Pazljivo al u sridu. :D
klixober

#88 Re: EP12 ... Hrvatska - Njemačka

Post by klixober »

Mislim da Hrvatska nije sjena one reprezentacije sto ej bila sa Eduardom u napadu.Bez Eduarda je to jedna sasvim prosjecna ekipa.Mislim da ce Nijemci sutra pobijediti jer je razlika u klasi.Hrvatska u najboljem slucaju moze izvuci nerijesno.
and

#89 Re: EP12 ... Hrvatska - Njemačka

Post by and »

hrvatska je u kvalifikacijama izgubila od makedonije,a dobila englesku,tako da mislim da utakmica protiv austrije nije odraz njihove snage.
šta mogu vidjećemo protiv švaba,a najopasniji su kada su otpisani.
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#90 Re: EP12 ... Hrvatska - Njemačka

Post by pape »

Postovane forumashice i forumashi, ... ucesnici na fudbal/nogomet podforumu.
Pojedinci se ne pridrzavaju propisanih, sa vase strane prilikom registracije prihvacenih uvjeta ucesca na forumu SA-X.

Nepridrzavanje pravila, ... zachatavanje, uvrede na racun drugih ucesnika, ... diskusije koje nemaju nikakvu vezu sa temom, ... ispoljavanje najnizih nacionalistickih strasti, ... oglusivanje na molbe i opomene da se prestane sa krsenjem pravila forumanja, su me primorale da u saglasnosti sa site-administratorom ucinim slijedece:

- Tema, ... Svicarska - Turska, ... na kojoj je vec 5-6 ucesnika banirano, ce biti trajno zatvorena.
- Tema, ... Hrvatska - Njemacka ce biti zatvorena do sutra u 17,00 sati.

Skrecemo Vam paznju da ce otvaranje novih tema sa istom tematikom biti sankcionirano. Autor ce odmah biti banovan.

Zalimo zbog onih koji na ove teme dolaze da bi procitali analize ili neka druga interesantna razmisljanja, a ostaju uskraceni radi onih kojima su teme o EP mjesto za ispoljavanje najnizih strasti.

Budite pozdravljeni i barem pokusajte shvatiti razloge ovog cina.
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#91 Re: EP12 ... Hrvatska - Njemačka

Post by pape »

Izvolite nastaviti sa temom, ... svako odmicanje od iste ce biti sankcionirano.
elSaik

#92 Re: EP12 ... Hrvatska - Njemačka

Post by elSaik »

Ne znam ni da li sam već komentarisao na ovoj temi, ali eto...

Mislim da će biti neriješeno, s obzirom da i jednima i drugima po bod odgovara za prolaz dalje. Simpatije su mi na strani Nijemaca, ali očekujem 2:2 sa više golova u drugom poluvremenu.
homo_sapiens

#93 Re: EP12 ... Hrvatska - Njemačka

Post by homo_sapiens »

Utakmica br. 11 – Grupa B : Hrvatska - Njemacka .......... 2:1
max_power

#94 Re: EP12 ... Hrvatska - Njemačka

Post by max_power »

Hrvatska
[ 4-4-2 ]
Stipe Pletikosa
Vedran Corluka
Robert Kovac
Dario Simic
Josip Simunic
Darijo Srna
Niko Kovac
Luka Modric
Niko Kranjcar
Ivica Olic
Ivan Klasnic

Njemacka
[ 4-4-2 ]
Jens Lehmann
Philipp Lahm
Per Mertesacker
Christoph Metzelder
Marcell Jansen
Bastian Schweinsteiger
Torsten Frings
Michael Ballack
Lukas Podolski
Mario Gomez
Miroslav Klose
StLouis

#95 Re: EP11 ... Hrvatska - Njemačka

Post by StLouis »

NAPRIJED SUSJEDI!!

Hrvatska - Njemacka 2:0 :thumbup:
stulic

#96 Re: EP11 ... Hrvatska - Njemačka

Post by stulic »

Sieg Sieg Sieg Sieg Sieg Sieg Sieg Sieg ...!!!!111!

Emocije su mi podijeljene ali ipak finansija prevladava, stoga navijam za Njemacku jer ce mi pobjeda donijeti jednu finu sumu keša... ;)
testament

#97 Re: EP11 ... Hrvatska - Njemačka

Post by testament »

Hajmo švabe :thumbup:
Frane-x

#98 Re: EP11 ... Hrvatska - Njemačka

Post by Frane-x »

testament wrote:Hajmo švabe :thumbup:
Ajmo ajmo Hrvatska! :P 8-)
maccarona

#99 Re: EP11 ... Hrvatska - Njemačka

Post by maccarona »