znam ljude koji dan i noc rade samo da bi srdili svoje auto, malo opsjednuto ali sta ces....
a sto se tice divljanja tog tipa sa G5, doci ce i njemu nekad kraj, furke brzo dolaze a jos brze porolaze. papak

Moderators: _BataZiv_0809, anex

rece on i nasu bezolovni 95 u dizelaNeelix wrote:sam protiv svih![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mozda nije namjerno!madner wrote:Nije mi nikad jasno bilo zasto neko namjerno stavlja ove pragove.
a sta je smjesno???Neelix wrote:sam protiv svih![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pglinator wrote:@amrica, gdje di vidjela peglu, koje boje??? ja lud za peeeglom:D
to je Ford Taunus 1974 ili bolje receno Ford Cortina (4 vrata)Nosferatu wrote:A koji je model ovaj Ford? Mustang? Na prvi pogled, ali kad pogledam farove, nikad takvog mustanga nisam vidjeo.
Makina je, kako god. Siguran sam da motorcek barem 5 litara zapremine, pa je zbog toga osvojio VIP, jer ko ima love da to voza - taj i jest VIP-ovac...
ma kakav mustang brate, kakav motor od 5 litara...Nosferatu wrote:A koji je model ovaj Ford? Mustang? Na prvi pogled, ali kad pogledam farove, nikad takvog mustanga nisam vidjeo.
Makina je, kako god. Siguran sam da motorcek barem 5 litara zapremine, pa je zbog toga osvojio VIP, jer ko ima love da to voza - taj i jest VIP-ovac...

Neelix wrote:sam protiv svih![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dottore wrote:a sta je smjesno???Neelix wrote:sam protiv svih![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vidis li da su ova 3 auta(skoda, g3 i BMW) ista, sto se tice stylinga i boje. Bili su jedan tim(SRT xXx) i ovaj lik sa skodom(Veko) je izasao iz tima, bilo nesto...
maxell_sarajevo wrote:dottore wrote:a sta je smjesno???Neelix wrote:sam protiv svih![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vidis li da su ova 3 auta(skoda, g3 i BMW) ista, sto se tice stylinga i boje. Bili su jedan tim(SRT xXx) i ovaj lik sa skodom(Veko) je izasao iz tima, bilo nesto...
Onaj lik sa BMW-om krao Veki poene na SR
Šta ima Mustang?Nosferatu wrote:A koji je model ovaj Ford? Mustang? Na prvi pogled, ali kad pogledam farove, nikad takvog mustanga nisam vidjeo.
Sta ce biti - da si to ti znao - koje je auto?AdnanSA wrote:Šta ima Mustang?Nosferatu wrote:A koji je model ovaj Ford? Mustang? Na prvi pogled, ali kad pogledam farove, nikad takvog mustanga nisam vidjeo.
Heheheh.Pravi si poznavalac.