Krkanski Golf V

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
peglinator

#76 Re: Krkanski Golf V

Post by peglinator »

definitivno medu najjacim autima u gradu sto se tice stylinga, ne znam sto odma auto kad je sredeno mora biti krkansko???
znam ljude koji dan i noc rade samo da bi srdili svoje auto, malo opsjednuto ali sta ces.... :D
a sto se tice divljanja tog tipa sa G5, doci ce i njemu nekad kraj, furke brzo dolaze a jos brze porolaze. papak
Image
Image
Image
Neelix

#77 Re: Krkanski Golf V

Post by Neelix »

sam protiv svih :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
d2

#78 Re: Krkanski Golf V

Post by d2 »

Neelix wrote:sam protiv svih :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rece on i nasu bezolovni 95 u dizela :mrgreen:
gurabija78

#79 Re: Krkanski Golf V

Post by gurabija78 »

madner wrote:Nije mi nikad jasno bilo zasto neko namjerno stavlja ove pragove. :-)
mozda nije namjerno! :-)
Neelix

#80 Re: Krkanski Golf V

Post by Neelix »

btw meni su ova narandzasto-crna auta GROZNA, ne bih ga ni dzaba da mi daju :shock: mislim uzeo bih ga pa prodao :D
dottore

#81 Re: Krkanski Golf V

Post by dottore »

Neelix wrote:sam protiv svih :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a sta je smjesno???

vidis li da su ova 3 auta(skoda, g3 i BMW) ista, sto se tice stylinga i boje. Bili su jedan tim(SRT xXx) i ovaj lik sa skodom(Veko) je izasao iz tima, bilo nesto...
;)
Neelix

#82 Re: Krkanski Golf V

Post by Neelix »

cuj sta je smijesno :D :lol:

nisam upucen u desavanja oko tima, ali napisati na auto SAM PROTIV SVIH.... :lol: sta ima rambo :lol:
amrica

#83 Re: Krkanski Golf V

Post by amrica »

Pa zar nema neke druge boje osim ove narandzaste, a pogotovo u kombinaciji sa crnom, bas bezze, skroz narandzasto (golf) izgleda fino, ali ona crna ciza preko haube, kontraefekat.

Malo off topic, maloprije vidjoh peglicu sa spojlerima.
peglinator

#84 Re: Krkanski Golf V

Post by peglinator »

@amrica, gdje di vidjela peglu, koje boje??? ja lud za peeeglom:D
amrica

#85 Re: Krkanski Golf V

Post by amrica »

pglinator wrote:@amrica, gdje di vidjela peglu, koje boje??? ja lud za peeeglom:D

Na Djidjikovcu, ispod Doma policije prije pola sata, crvena, cak mi se cini da je prednji spojler malo razbijen.
dottore

#86 Re: Krkanski Golf V

Post by dottore »

a vidjo sam i ja to auto....SHIT :lol:
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

#87 Re: Krkanski Golf V

Post by Nosferatu »

A koji je model ovaj Ford? Mustang? Na prvi pogled, ali kad pogledam farove, nikad takvog mustanga nisam vidjeo.

Makina je, kako god. Siguran sam da motorcek barem 5 litara zapremine, pa je zbog toga osvojio VIP, jer ko ima love da to voza - taj i jest VIP-ovac...
DoradO

#88 Re: Krkanski Golf V

Post by DoradO »

meni nije jasno kuda se provuce ovaj kad ulazi u BMW-a ili je ovo samo los ugao slike pa izgleda da je tijesno :D :shock: :?
peglinator

#89 Re: Krkanski Golf V

Post by peglinator »

Nosferatu wrote:A koji je model ovaj Ford? Mustang? Na prvi pogled, ali kad pogledam farove, nikad takvog mustanga nisam vidjeo.

Makina je, kako god. Siguran sam da motorcek barem 5 litara zapremine, pa je zbog toga osvojio VIP, jer ko ima love da to voza - taj i jest VIP-ovac...
to je Ford Taunus 1974 ili bolje receno Ford Cortina (4 vrata)
ado-šampion

#90 Re: Krkanski Golf V

Post by ado-šampion »

Hehe, best clean look, JD. Rekao sam ja da ga je fino napuc'o.
ranger

#91 Re: Krkanski Golf V

Post by ranger »

Nosferatu wrote:A koji je model ovaj Ford? Mustang? Na prvi pogled, ali kad pogledam farove, nikad takvog mustanga nisam vidjeo.

ma kakav mustang brate, kakav motor od 5 litara...
to ti je Ford Taunus, godiste mozda 75., motor 1.6 benzinac, 70-tak konja....
inace produkt Fordovog evropskog odjela, otuda taj "motorcic"...
dottore

#92 Re: Krkanski Golf V

Post by dottore »

al je ovaj sa ovim americkim džipom zakon... ;-)
Citizen-X

#93 Re: Krkanski Golf V

Post by Citizen-X »

[quote="dottore"]
Best Extreme look – Omer Drina
Image

Najljepsi - ovo je staro bog zna koliko - ali vidi kako je dotjeran i ofarban mat-maslinastom - jos ono US Army - ekstra - zajedno sa gumama i tockovima novim stop-kama,

- ukupan dojam - 10-tka cista. Trebalo je poraditi da bi se dotjerao ovako - u fabricko stanje.
shin

#94 Re: Krkanski Golf V

Post by shin »

Greska, napisao je ''sam protiv sv1h''

:lol: :lol:

Vidim neki dan debila u svrakinom na auto zaljepio ''low life'' :lol: :lol:
maxell_sarajevo

#95 Re: Krkanski Golf V

Post by maxell_sarajevo »

dottore wrote:
a sta je smjesno???

vidis li da su ova 3 auta(skoda, g3 i BMW) ista, sto se tice stylinga i boje. Bili su jedan tim(SRT xXx) i ovaj lik sa skodom(Veko) je izasao iz tima, bilo nesto...
;)

Onaj lik sa BMW-om krao Veki poene na SR
dottore

#96 Re: Krkanski Golf V

Post by dottore »

maxell_sarajevo wrote:
dottore wrote:
a sta je smjesno???

;)

Onaj lik sa BMW-om krao Veki poene na SR

znam da je nesto bilo...
al ako je tako bilo ja bi mu hebo sve po spisku... :razz:
Hakuna Matata

#97 Re: Krkanski Golf V

Post by Hakuna Matata »

U ovaj BMW ako zelis da udjes moras biti na dijeti 20 godina da mozes sjesti u auto :D
dottore

#98 Re: Krkanski Golf V

Post by dottore »

ne znam da li je iki vidio gepek od ovog BMW-a, moze se otvarat na sve strane...
samo malo da nadjem slikicu... :razz:
AdnanSA

#99 Re: Krkanski Golf V

Post by AdnanSA »

Šta ima Mustang?
Heheheh.Pravi si poznavalac.
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

#100 Re: Krkanski Golf V

Post by Nosferatu »

AdnanSA wrote:

Šta ima Mustang?
Heheheh.Pravi si poznavalac.
Sta ce biti - da si to ti znao - koje je auto?

De ne seri, mamino zavidno govance...

Ako vidis jos koje auto u gradu, a da ti upadne u oci gladne, jerbo ti neces ga moci provozati nikad, a ni tad, slobodno nam dodji na forum i otvori jos jednu temu o ismijavanju papana koji nesto pokusavaju da naprave, pa kako tako, dotle - sta si ti to napravio sa svojim rukama? Ili kupio? Svejedno? De, da vidimo. A ja, mojne mene. Ja bih da sam amoniman. Ma popusi mi i ti i onaj ko te je napravio goljo - sve sto znas je "ismijavati" - a dobro znamo koliko je to dobro placen posao u ovim krajevima... i o kojim se kompleksima mora raditi u tom slucaju... a o mentalitetu - fice i pezejca koji ti je volseban, sta dalje. I ti pricati nesto o poznavanju Americkih automobila? Ti koji nikad nijednog vlasnik nisi bio? Sta si imao da poznajes? Stranice magazine ili google image section? Idi bre u tri materine. I ne vracaj se bez kljuceva za Saleene, Solstice, GPX. F-bird, T-bird, Viper, Corvette ... ako ces da budes "kone i stane"...
Last edited by Nosferatu on 13/06/2008 18:34, edited 3 times in total.
Post Reply