Nije on propustio, nego mu Buffon odbraniopici wrote:jaoooooooooooooo sta propusti rud jaoooooooooooo
EP6 ... Holandija - Italija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Comrad
#76 Re: EP6 ... Holandija - Italija
- memlija
#77 Re: EP6 ... Holandija - Italija
Treba fino zamoliti uredništvo javnih emitera da BAHI daju 1000 KM po utakmici
i da uživamo, pa čovječe oni sa HRT-a su mala djeca-početnici za BAHU-KING-a...
.....VOLIMO TE BAHOOOOOOOOOOOOOOO....napokon malo živosti, falim te bože....
- karanana
#78 Re: EP6 ... Holandija - Italija
ok je baho. ostali su smece.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#79 Re: EP6 ... Holandija - Italija
odbranio mu nogom i to se sapleoComrad wrote:Nije on propustio, nego mu Buffon odbraniopici wrote:jaoooooooooooooo sta propusti rud jaoooooooooooo
- DicaTM
#80 Re: EP6 ... Holandija - Italija
Kako momci igraju...
Jel ko primijetio, uđe neki igrač za Rumuniju zove se Dica
-
foreigndude
#81 Re: EP6 ... Holandija - Italija
Hoooooop! Kraj prvog.
Holandija 2:0 Italija - šta se desilo?
Holandija 2:0 Italija - šta se desilo?
- karanana
#82 Re: EP6 ... Holandija - Italija
eh sad da li je ono bio offsajd? talijan je bio iza gol auta povrijedjen. racuna li se da je i on dio igre? prvo sam konto da je offsajd jer je on bio van igre u gol autu i povrijedjen, medjutim kad bolje skontam sudija nije prekinuo igru zbog povrede niti ga je poslao u gol aut da se oporavi nego je i dalje bio "u igri", tako da mislim da nije offsajd.
- sesalmir
#83 Re: EP6 ... Holandija - Italija
Ovo nisam znao, al u potpunsti ima logike.alphonse kauders wrote:
Nije offside, Panucci je ležao van terena u korneru a odbrambeni igrač ne može tako napraviti ofsajd zamku - to je pravilo.
Dakle, ovo je gol čist ko suza jer odbrambeni igrač ne može izaći van terena i praviti tako offside zamku.
Dođete mi para za edukaciju iz fudbalskih pravila.
Samo da zabari sminkerski hoce ispast, pa neka uzme ko god hoce ovo evropsko.
- pici
#84 Re: EP6 ... Holandija - Italija
zabari sad samo mogu da plivaju po terenu i da cekaju gresku holandeza.........2:0 ide se na 4:0

- alphonse kauders
#85 Re: EP6 ... Holandija - Italija
To i ja pokušavam da objasnim sve vrijeme:)karanana wrote:eh sad da li je ono bio offsajd? talijan je bio iza gol auta povrijedjen. racuna li se da je i on dio igre? prvo sam konto da je offsajd jer je on bio van igre u gol autu i povrijedjen, medjutim kad bolje skontam sudija nije prekinuo igru zbog povrede niti ga je poslao u gol aut da se oporavi nego je i dalje bio "u igri", tako da mislim da nije offsajd.
- Atrus
#86 Re: EP6 ... Holandija - Italija
Da im hoce uvaliti jos nekoliko golova. Da se djubrad sto brze vrati kuci.
- Layne
#87 Re: EP6 ... Holandija - Italija
Ja mislim kad je neko u gol autu da to znači da nije u terenu, samim tim ako nije u terenu ne može bit u offside-u.karanana wrote:eh sad da li je ono bio offsajd? talijan je bio iza gol auta povrijedjen. racuna li se da je i on dio igre? prvo sam konto da je offsajd jer je on bio van igre u gol autu i povrijedjen, medjutim kad bolje skontam sudija nije prekinuo igru zbog povrede niti ga je poslao u gol aut da se oporavi nego je i dalje bio "u igri", tako da mislim da nije offsajd.
-
Skunk
#88 Re: EP6 ... Holandija - Italija
Navijam za Holandiju ali prvi gol je cist offside jer je igracbio van terena ako je igrac van terena i ako nije povrijedjen on se ne racuna.
- Doda37
#89 Re: EP6 ... Holandija - Italija
Evo sada na HRT , Beusan kaze da NE ZNA, dok Ivic Tomislav kaze da je gol regularan
Last edited by Doda37 on 09/06/2008 21:38, edited 1 time in total.
- pici
#90 Re: EP6 ... Holandija - Italija
nema sanse da je offsajd nije prekinuo sudija igru dok je ovaj bio vankaalphonse kauders wrote:To i ja pokušavam da objasnim sve vrijeme:)karanana wrote:eh sad da li je ono bio offsajd? talijan je bio iza gol auta povrijedjen. racuna li se da je i on dio igre? prvo sam konto da je offsajd jer je on bio van igre u gol autu i povrijedjen, medjutim kad bolje skontam sudija nije prekinuo igru zbog povrede niti ga je poslao u gol aut da se oporavi nego je i dalje bio "u igri", tako da mislim da nije offsajd.
-
b@tto
#91 Re: EP6 ... Holandija - Italija
bio je prije par godina i gicaDicaTM wrote:Kako momci igraju...
- sesalmir
#92 Re: EP6 ... Holandija - Italija
I zaboravih spomenut da me ovaj orlando na sredini terena odusevio pojavom, isto da su ga u NBA nasli. Potrazih malo po netu, 196cm visok, nisam nikad cuo za veznog igraca ove visine, bas je ko stijena, steta jedino sto ima 28 god. pa se ne moze bas nazvat nekim talentom i sumnjam da ce ga neka velika evropska ekipa uzeti u ovim godinama, ne znam samo sta je dosad u zivotu radio. Vjerovatno kosarke negdje igrao.
- alphonse kauders
#93 Re: EP6 ... Holandija - Italija
Džaba, ne daju pravila da kao odbrambeni igrač izađeš vani i tako praviš ofsajd, s tim da je to malo pravilo varljivo jer vuče na to da namjerno izađeš vani i takoLayne wrote:Ja mislim kad je neko u gol autu da to znači da nije u terenu, samim tim ako nije u terenu ne može bit u offside-u.karanana wrote:eh sad da li je ono bio offsajd? talijan je bio iza gol auta povrijedjen. racuna li se da je i on dio igre? prvo sam konto da je offsajd jer je on bio van igre u gol autu i povrijedjen, medjutim kad bolje skontam sudija nije prekinuo igru zbog povrede niti ga je poslao u gol aut da se oporavi nego je i dalje bio "u igri", tako da mislim da nije offsajd.
praviš ofsajd zamku, ali je Panucci ondje izletio u žaru borbe, a linijski nije procijenio je li bilo namjere ili ne.
- JohnnyS
#94 Re: EP6 ... Holandija - Italija
Nije baš on neko mjeriloDoda37 wrote:Evo sada na HRT , Beusan kaze da NE ZNA
Tomislav Ivić kaže da misli da je gol OK
-
b@tto
#95 Re: EP6 ... Holandija - Italija
na pij mi krv spominjući hrt 2,molim teDoda37 wrote:Evo sada na HRT , Beusan kaze da NE ZNA, dok Ivic Tomislav kaze da je gol regularan
- sesalmir
#96 Re: EP6 ... Holandija - Italija
jest al niko nema nick gicab@tto wrote:bio je prije par godina i gicaDicaTM wrote:Kako momci igraju...
- karanana
#97 Re: EP6 ... Holandija - Italija
kad je povreda, utakmica se zaustavi kroz izbacivanje lopte u aut ili kroz zvizduk sudije. sudija posalje igraca van gdje mu se ukaze pomoc i onda se igrac mora javiti i dobiti mahanje od sudije da se vrati u teren. to je evidentirana povreda i obicno se to desi negde sa linije centra a ne iza gola. mislim da mi je 100% jasno da offsajda nije bilo. bravo sudije. valja se ovoga svega sjetiti, ja bi ga vjerovatno maho da sam bio ja sudija. ali valjda zato oni imaju i skole i testove i znaju hiljade stranica pravila na pamet.
- madner
#98 Re: EP6 ... Holandija - Italija
Ovo je prava tekma.
-
The 51st State
#99 Re: EP6 ... Holandija - Italija
Odlicna Holandija, mada ovaj kreten od selektora Italije izveo krampaski vezni red koji ni Milanu ove godine nista dobro nije donio, a niti ce Italijanima.
Sta ono fudbalski znalci govorise za Kujta?
Sta ono fudbalski znalci govorise za Kujta?
- abondanzieri
#100 Re: EP : Holandija - Italija
LongDong wrote:Holandiju sam zagotivio jos od 88' i one slavne generacije. Mozda sam staromodan ali pobornik sam tehnickog fudbala tzv. romantike, ali kad vidim onog Kuyta meni se zgadi fudbal. Cini mi se da ce sve vise i vise biti cjenjeniji ovakvi profili igraca nego oni tehnicki potkovaniji. Džaba mu sva ona njegova trka kad je to obicna kljusina i valjda ga nece biti u prvih 11.
Sreca za Holandiju pa van Basten ne dijeli tvoje misljenje