karanana wrote:oooo, pa kako ste gospodine karkine. duboka naklonost, nisam vas prepozno.
vjerujte mi gospodine karkine, sve se moze kad se hoce. moze grad i sad pokrenuti i regulisati ovo na sudu da sud donese odluku da se u cilju koristi za grad ovo ocisti te da se troskovi ciscenja prenesu na buduceg vlasnika ovisno o sudskoj presudi u toj parnici. jesam li bar sad ubo u krug pikado table gospodine karkinu?
tako si ubo da ako malo protljaš oči vidjećeš da je Olomanka tamo gdje jeste i takva kakva jeste već godinama a razlog zašto je tako kako jeste sam ja pojasnio
ti meni ovdje lupetaš SF a ja tebi objašnjavam zašto je REALNO stanje onakvo kakvo jest
i ne moram ja ništa više pisati, svakim danom dok je Olomanka u ovakvom stanju ja sam u pravu a ti mantraj da se to promijeni po nekoj od tvojih SF ideja koji si izgleda samo ti jedini dovoljno pametan da ih se sjetiš
da može davno bi se to regulisalo, ako niko onda "Zlaja i boljševici"

dok su bili vlast a na Olomanki osvanulo "ovo ruglo je ogledalo SDPa" tako nešto
misliš da Zlaja nebi po kratkom postupku od Olomanke napravio naljepši dio Titove da se MOGLO?
haj malo razmisli sad o tome