EP na TV

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

montag

#76 Re: EP na TV

Post by montag »

alen_zenica wrote:ovaj baho je totalni idiot...galami nesuvislo......jadna njegova zapostavljena žena
za razliku od ostalih komentatora na nasem javnom servisu baho bas zna unijeti pozitivnu energiju(ponekad malo pretjera), dobro se pripremi pred utakmicu i dobro je informisan. kao bozo susec na hrt-u ne galami...ne nateze se...ponekad imam osjecaj da ce se coek lansirat na mjesec.
hrt ima dobre analiticke komentare od strane strucnih sukomentatora...igor stimac to odlicno radi.
dark side of the moon

#77 Re: EP na TV

Post by dark side of the moon »

montag wrote:
alen_zenica wrote:ovaj baho je totalni idiot...galami nesuvislo......jadna njegova zapostavljena žena
za razliku od ostalih komentatora na nasem javnom servisu baho bas zna unijeti pozitivnu energiju(ponekad malo pretjera), dobro se pripremi pred utakmicu i dobro je informisan. kao bozo susec na hrt-u ne galami...ne nateze se...ponekad imam osjecaj da ce se coek lansirat na mjesec.
hrt ima dobre analiticke komentare od strane strucnih sukomentatora...igor stimac to odlicno radi.
Tacno, ne znam sta vise pljuju po njemu
jana32

#78 Re: EP na TV

Post by jana32 »

Imam osjecaj da Baho ulozio dobre pare na Holandiju dok je se onoliko derao, na svaku priliku Holandjana
hadis

#79 Re: EP na TV

Post by hadis »

EV ovako da vas malo utjesim oko tih komentatora!
ARD ima et dobru sliku i za one koji ne razumiju sta covjek prica to mu sve OK izgleda, al kad ga razumijes onda skontas da covjek u evropi pozna svoju njemacku repku i to je sve!

Ev sad neko spomenu Bozu Suseca. Jarane on ti je kralj al samo kad igra talijanska repka ili talijanski klubovi, ove ostale ne pozna dobro. Rukomet super dobro radi!!!

Najbolji CRO Komentator je Drago Cosic meni je fenomenalan, al ipak niko ne moze zamijeniti legendarnog Sabahudina Topalbecirevica on je definitivno kralj prijenosa!
Ne znam sto ga napadate??? Meni je on super, ne lupa na casu, a i super dobro je informisan, a ima moc da od dosadne tekme napravi spektakl!!!Steta sto ovdje u AT ne mogu njega gledati.

Ovo ostalo na nasim tv stanicama je propast, a Kemo Ahmetovic je dno dna!!!
Better Man

#80 Re: EP na TV

Post by Better Man »

jana32 wrote:Imam osjecaj da Baho ulozio dobre pare na Holandiju dok je se onoliko derao, na svaku priliku Holandjana
Ma kakva Holandija. Iz aviona se vidjeo da Baho navija za Italiju.
cuturica

#81 Re: EP na TV

Post by cuturica »

Eto ti Baho pa ga vodi kući. Joj što ne mogu ovi dijasporaca, njima je sve super. Super im je kad gledaju sa strane. Njima je Haris extra političar.
in33sa

#82 Re: EP na TV

Post by in33sa »

cuturica wrote:Eto ti Baho pa ga vodi kući. Joj što ne mogu ovi dijasporaca, njima je sve super. Super im je kad gledaju sa strane. Njima je Haris extra političar.
:D

a jebiga, stavi se u njihovu kozu :D
cuturica

#83 Re: EP na TV

Post by cuturica »

Stavio bih se ja u njihovu kožu. Vrlo rado, ali neće oni u moju :lol:
Topla voda

#84 Re: EP na TV

Post by Topla voda »

pa ovo je smor smorova.onaj kristic ima manje energije od seje hadzijahica...kemo katastrofa..."dok jedni vicu ceh,ceh...drugi vicu svis,svis" :-) :-)
ovo treba onima sto ne placaju pretplatu pustiti,a onima koji placaju..dat neki fol,neki risiver il nesto ..i to kad nastiklas na tv,da mozes slusat druge,bolje komentatore.....a ovo ostavit za kaznu onim sto ne placaju pretplatu..i svi bi poletili da izmire dugove za risiver s normalnim komentatorima. :D
il to il sasu vugdalica negdje u radio kakav dovest da komentarise ,pa lagano na mute tv i ton sa radia.
ovako ne ide nikako
cuturica

#85 Re: EP na TV

Post by cuturica »

JA sam više za varijenatu "mute", Koji Vugdalić i bakrači. Najbolje "mute". Njima je najbolje da izgovaraju prezimena fudbalera koji imaju loptu i da ostatak utakmice ćute. Vjerujem da je to težak posao i da su sastavni dio lapsuzi, ali što rade posao koji nije za njih. Ja apelujem da pokrenemo neki reality show u kojem ćemo tražiti sportske komentatore (kao što traže muzičke talente, mi ćemo tražiti sportske komentatore talente). Garantujem da bi pronašli stotinu izvrsnih komentatora.
cyprus

#86 Re: EP na TV

Post by cyprus »

b@tto wrote:slažem se ,hrvat sam i siguran sam da u gradovima gdje su hrvati većina normalno u kab. sistemima gledaju hrt 2 i to u srednjoj bosni isto kao prije 2 i 4 godine
Ajmo Hrvati doseljavajte se u Novi Grad :D :D
cyprus

#87 Re: EP na TV

Post by cyprus »

cuturica wrote:JA sam više za varijenatu "mute", Koji Vugdalić i bakrači. Najbolje "mute". Njima je najbolje da izgovaraju prezimena fudbalera koji imaju loptu i da ostatak utakmice ćute. Vjerujem da je to težak posao i da su sastavni dio lapsuzi, ali što rade posao koji nije za njih. Ja apelujem da pokrenemo neki reality show u kojem ćemo tražiti sportske komentatore (kao što traže muzičke talente, mi ćemo tražiti sportske komentatore talente). Garantujem da bi pronašli stotinu izvrsnih komentatora.
Uvjerih se više puta da im ni to ne ide baš najbolje :D
cancel

#88 Re: EP na TV

Post by cancel »

Gledam HRT preko satelita i stvarno ima fenomenalnu emisiju od 5 poslijepodne do skoro ponoći. Odličanan kvalitet slike i zvuka, studio, fenomenalni gosti, prilozi, uključenja prije i poslije utakmice na stadion, oko stadiona, specijalne emisije o Austriji .. ma, pravi gušt za pogledat. Uz bok velikim evropskim televizijama, pa čak i bolji. Ljudi se svake godine full pripreme za Euro i svaka im čast. Samo šteta što HRT2 HD nejde preko satelita, to je jedina zamjerka jer slika je extra ..

HRT2 HD screens ..

ImageImageImage
cyprus

#89 Re: EP na TV

Post by cyprus »

cancel wrote:Gledam HRT preko satelita i stvarno ima fenomenalnu emisiju od 5 poslijepodne do skoro ponoći. Odličanan kvalitet slike i zvuka, studio, fenomenalni gosti, prilozi, uključenja prije i poslije utakmice na stadion, oko stadiona, specijalne emisije o Austriji .. ma, pravi gušt za pogledat. Uz bok velikim evropskim televizijama, pa čak i bolji. Ljudi se svake godine full pripreme za Euro i svaka im čast. Samo šteta što HRT2 HD nejde preko satelita, to je jedina zamjerka jer slika je extra..
Ti baš voliš trljat so na nečiju ranu :x :D
cancel

#90 Re: EP na TV

Post by cancel »

necu vise ... :bih:
piskerernest

#91 Re: EP na TV

Post by piskerernest »

nemoj,svega ti
piskerernest

#92 Re: EP na TV

Post by piskerernest »

jad od programa povodom EURA na bht ,ftv,rtrs.

ovo je jadno,kao da gledamo neku privatnu mahalsku tv ,a ne javni servis
alen_zenica

#93 Re: EP na TV

Post by alen_zenica »

ovaj veceras voditelj treba da dobije otkaz ako ovi iz bhrt a misle da ubiru pretplatu
elk

#94 Re: EP na TV

Post by elk »

kakve kopacke majko moja. sve 3 voditeljice, jedino ova koka sa rtrs je avion, po bujica gluposti i neznanja koji izlaze iz sve 3, njoj malo moze biti oprostena :roll: . cuj severina, sex i grad, pokusaji neke provale. haallooo, gospodo sa bht1 maltretirate nas, u ostroj konkurenciji svih ranijih emisija ova je najgora..
b@tto

#95 Re: EP na TV

Post by b@tto »

hvala igore kaže hugolina a on se zove ognjen dujković
van Basten

#96 Re: EP na TV

Post by van Basten »

3 cure vode fudbalsku emisiju... već drugi put... bez ikakve primjese šovinizma, ali... smiješno :D
a da ne spominjem poltronskog Bahu... vjerujem da će u HRT direkciji ostati zadivljeni njegovim komentarisanjem i da će je pokazivati Sušecu, Ćošiću i ostalim komentatorima kako treba navijati za Hrvatsku, a možda mu ponude i posao...
pa onda opservacije velikog "stručnjaka" Tulića, koji je do sada malo nešto Modriču trenirao i sada malo mladu reprezentaciju (mjesto koje je dobio po nacionalnom ključu a ne po trenerskim referencama)... sutra očekujem Valtera, stručnjaka čiji su dosadašnji dometi - pomoćnik Osimu jr. u želji i trener Sarajeva sa kojim je uspio dotaknuti dno, tj biti zadnji na tabeli, da nam na pitanje tipa " da li će Italija krenuti od prve ofanzivno ili će ipak ući malo opreznije u meč" odgovori " sve je moguće".
silovanje u mozak... što bi rekao jedan kolega s posla " kad me već he*eš, barem me poljubi prvo"... čovjek tačno poželi da mu se crveno-bijelo-kockasta coca cola strana života sa odvratnom reklamom (reklamama) radovanja poslije gola vrti cijelu pauzu između utakmica samo da ne mora ovo gledati...
Nirka

#97 Re: EP na TV

Post by Nirka »

jao kako meni ove cure piče po živcima, majko mila.. ja se pred svaku utakmicu živa nanerviram dok prođe ona emisija, al eto sve gledam nadajući se da ću čuti možda neku korisnu informaciju ili stručan komentra.. ono je maximalno neorganizovano i glupooo... većina ih je čula samo za christiana ronalda i sve se ozare spomene li se on... ostalo odmah prebace priču na sex i gard il severinu i kakve sve gluposti ne...
Comrad

#98 Re: EP na TV

Post by Comrad »

Mene je sinoc pravo iznervirao prilog kako se proslavlja pobjeda Hrvatske u Sirokom :? :? Alo ba, Siroki je u BiH, to sto oni misle da su u Zg njihov problem, ali ne ona glupaca najavljuje ko da je BiH pobijedila svabe i sada ono normala idemo po gradovima da vidimo slavlje. Sta to koji djavo ima prikazivati, ako su vec htjeli nesto prikazati, onda prikazi zg, split, stavi onda prilog i o atmosferi austrijanaca i slicno. Ona meni prikajue kako u sred nase zemlje, ljudi koji su rodjeni u ovoj zemlji iz sveg srca navijaju za neku drugu zemlju. Bas nas to zanima. :thumbup:
Sta li ce se desiti kada na jednom EP budu nastupali BiH, Hrvatska i Srbija, onda nece biti izgovora nema nase zemlje. :D
cancel

#99 Re: EP na TV

Post by cancel »

Pa Hrvati su jedni od 3 konstitutivna naroda, i valjda imaju pravo slavit kada im pobjedi repka, i valjda imaju pravo to isto slavlje vidjeti na JEDNAKO SVOJOJ nacionalnoj televiziji - BHT. Mislim, koji proseri ovdje ... :roll:
jasko_ba

#100 Re: EP na TV

Post by jasko_ba »

meni je ono smiješno postalo kako se raduju naši Hercegovci na pobjedu susjedne države... :lol:
Post Reply