nije, osvetio sam ti se na drugoj temivajkrem wrote:hehe, povlacim rijec. upravo saznah da se salis. je li mi oprosteno???d2 wrote:evo sam se naspavao, dakle ?vajkrem wrote: eh ta ti je najpametnija do sada. Naspavaj se pa se javi.
nepozeljni detalji na njojZI
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
d2
#76 Re: nepozeljni detalji na njojZI
-
d2
#77 Re: nepozeljni detalji na njojZI
pise tako u rodnom listulolita_xx wrote:ma znala sam domah da je u pitanju sarkazamd2 wrote:naravno da ne misli, ali se D2 osipa kada neko pocne diskriminatorsku pricu kakvu je poceo ovaj E.R. ... onda D2 napise sarkasticni post na tu temu kao sto je ovaj u kojem je pobrojao sve kucanske aparate koji su mu pali na pamet
ipak si ti muskarac
- lolita_xx
#78 Re: nepozeljni detalji na njojZI
nije dovoljno samo da pise u rodnom listud2 wrote:pise tako u rodnom listulolita_xx wrote:ma znala sam domah da je u pitanju sarkazamd2 wrote:naravno da ne misli, ali se D2 osipa kada neko pocne diskriminatorsku pricu kakvu je poceo ovaj E.R. ... onda D2 napise sarkasticni post na tu temu kao sto je ovaj u kojem je pobrojao sve kucanske aparate koji su mu pali na pamet
ipak si ti muskarac
-
vajkrem
#79 Re: nepozeljni detalji na njojZI
eh ta ti je najpametnija do sada. Naspavaj se pa se javi.[/quote]
evo sam se naspavao, dakle ?[/quote]
hehe, povlacim rijec. upravo saznah da se salis. je li mi oprosteno???[/quote]
nije, osvetio sam ti se na drugoj temi
[/quote]
jao grozan si. nemoj biti zlopamtilo
evo sam se naspavao, dakle ?[/quote]
hehe, povlacim rijec. upravo saznah da se salis. je li mi oprosteno???[/quote]
nije, osvetio sam ti se na drugoj temi
jao grozan si. nemoj biti zlopamtilo
-
d2
#80 Re: nepozeljni detalji na njojZI
pa dobro, eto i ti si potvrdila gore iznadlolita_xx wrote:nije dovoljno samo da pise u rodnom listu
-
d2
#81 Re: nepozeljni detalji na njojZI
ja zakopao sjekiru a ti ?vajkrem wrote:jao grozan si. nemoj biti zlopamtilo
-
vajkrem
#82 Re: nepozeljni detalji na njojZI
d2 wrote:ja zakopao sjekiru a ti ?vajkrem wrote:jao grozan si. nemoj biti zlopamtilo
Naravno! mir,mir,mir niko nije kriv...
- Bosanac sa dna kace
#84 Re: nepozeljni detalji na njojZI
pa ja, hrdjavu ku**u i dlake smetaju, pocesto bi nam nena rahmetli reklamamica papucarka wrote:jest vala a sad vam i dlake smetaju
- zastoqsviram
#85 Re: nepozeljni detalji na njojZI
al' i hrdjav qrac uz redovno odrzavanje i podmazivanje od strane vlasnice kojoj je dat na upotrebu, da se srediti...Bosanac sa dna kace wrote:pa ja, hrdjavu ku**u i dlake smetaju, pocesto bi nam nena rahmetli reklamamica papucarka wrote:jest vala a sad vam i dlake smetaju![]()
- Suljagina_Fata
#86 Re: nepozeljni detalji na njojZI
d2 wrote:tako je, zeni je mjesto za ves masinom, sporetom i peglom... eventuaaaaaaalno ali eventuaaaaaalno masinom za sudje
bojler za sudje da ne zaboravim, moze i valjak za peglanje takodje, usisivac naravno, te elektricni cajnik, moze i elektricna tava, potom rezalica, moze i toster, sendvicomat, mixer, napa, sokovnik, rezalica, cjediljka za agrume, u neku ruku i elektricna sexualna pomagala i mislim da bi to bilo sve ail da ne zaboravim i nesto sto nije na struju ali je takodje neizbjezno pomagalo ali i dozvoljeno za koristenje zenama - ona štrckalica za prskanje vode kad peglate (ako pegla nema ugradjenu štrckalicu)![]()
eto, tu vam je mjesto, nemoj slucajno da bi koja popila pivu, djus votku, rekla sta o autima ili pomislila kako je nvidia bolja od atija ili da je luis figo dobar frajer !![]()
ja sam govorio, sad odoh spavati jer je dosta gluposti !
haug !
umal' ne zaginuh od smjeha
moram priznati da me ova cjediljka za agrume dokrajčila, mada i ova prskalica za peglanje ima svojih čari.
moj prvi postić jupi jej
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
#87 Re: nepozeljni detalji na njojZI
nepozeljan detalj: los ukus sto se tice automobila
- ljubav_aha
#88 Re: nepozeljni detalji na njojZI
zastoqsviram wrote:al' i hrdjav qrac uz redovno odrzavanje i podmazivanje od strane vlasnice kojoj je dat na upotrebu, da se srediti...Bosanac sa dna kace wrote:pa ja, hrdjavu ku**u i dlake smetaju, pocesto bi nam nena rahmetli reklamamica papucarka wrote:jest vala a sad vam i dlake smetaju![]()
dzaba,takav vise ne "sredjuje" vlasnicu,too late
- polumasni
#89 Re: nepozeljni detalji na njojZI
... pjevusi narodnjake...
-
walkabout
#90 Re: nepozeljni detalji na njojZI
nepozeljni detalj na njojzi...
usta...

usta...
- shana_majka
-
callmethebreeeze
#92 Re: nepozeljni detalji na njojZI
ja imam veliki problem sa visokim stiklama i djevojkama koje ne znaju hodati na istim. (ili se kaze u istim)
-
njeka
#93 Re: nepozeljni detalji na njojZI
A možeš li zamisliti kako je njima?callmethebreeeze wrote:ja imam veliki problem sa visokim stiklama i djevojkama koje ne znaju hodati na istim. (ili se kaze u istim)
-
callmethebreeeze
#94 Re: nepozeljni detalji na njojZI
zajebano, garant.njeka wrote:A možeš li zamisliti kako je njima?callmethebreeeze wrote:ja imam veliki problem sa visokim stiklama i djevojkama koje ne znaju hodati na istim. (ili se kaze u istim)
-
igrastaklenimperlama
#95 Re: nepozeljni detalji na njojZI
Stvar prakse.callmethebreeeze wrote:zajebano, garant.njeka wrote:A možeš li zamisliti kako je njima?callmethebreeeze wrote:ja imam veliki problem sa visokim stiklama i djevojkama koje ne znaju hodati na istim. (ili se kaze u istim)
![]()
![]()
[youtube]http://de.youtube.com/watch?v=pt_oTGzce9k[/youtube]
-
callmethebreeeze
#96 Re: nepozeljni detalji na njojZI
ja bih jos dodao da ne volem nikako djevojke koje se loze na ratne zlocince i vole da sjede po ramenima.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 4#p2022914

- Pikova-dama
#97 Re: nepozeljni detalji na njojZI
Ovo samo kod nas mozes cuti : ne volim djevojke sto se loze na ratne zlocince...callmethebreeeze wrote:ja bih jos dodao da ne volem nikako djevojke koje se loze na ratne zlocince i vole da sjede po ramenima.
- Tullius Iustinius
#98 Re: nepozeljni detalji na njojZI
...glupa i prepotentna, to je jedini nepoželjan detalj ako se ja pitam a za ostalo ćemo lako... 
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#99 Re: nepozeljni detalji na njojZI
Ama ko josh gleda detalje...pozeljne su samo tri stvari
.
- zastoqsviram
#100 Re: nepozeljni detalji na njojZI
jel' GPS???Bobi wrote:Ama ko josh gleda detalje...pozeljne su samo tri stvari![]()
![]()
.