..nikad se ne znaThe__Doctor wrote:Rafa je bolji siguran sam da ce ga samljeti u polufinalu....
Roland Garros 08
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
laku noć
#76 Re: Roland Garros 08
-
laku noć
#77 Re: Roland Garros 08
Rafa će još najvjerovatnije uzeti "RG" i što je uzimo uzimo je za ovu godinu,malo će da odmara što se tiče trofeja 
-
laku noć
#78 Re: Roland Garros 08
Roki izgubi prvi set
,da ga hoće ovaj brzi Gonzales uzeti 
- rIder
#79 Re: Roland Garros 08
Nisam znao da je ova Safina sestra od Marata Safina, fajterica prava, nije ko burazer.. 
-
laku noć
#80 Re: Roland Garros 08
Burazer joj je lud,kad je bio sv.reket br 1 iz čista mira sve napusti i ode da se penje na HimalajerIder wrote:Nisam znao da je ova Safina sestra od Marata Safina, fajterica prava, nije ko burazer..
- zimzelen
#81 Re: Roland Garros 08
Mislim da je prva Tatarka u polufinalu jednog Grand Slam-a!laku noć wrote:Burazer joj je lud,kad je bio sv.reket br 1 iz čista mira sve napusti i ode da se penje na HimalajerIder wrote:Nisam znao da je ova Safina sestra od Marata Safina, fajterica prava, nije ko burazer..,pije,puši,izlazi vjerovatno ima i gudre.
- Enrico
#82 Re: Roland Garros 08
Molim da prestanete potcjenjivati mog najdražeg i jednog od najtalentovanijih tenisera svijeta GAELA MONFILSA
I da najavljujete njegovo ispadanje
Monfils-Ljubičić-Laku Noć (najavljivana pobjeda LJUBE)
Monfils-Ferrer-Zimzelen(Federer ide na Polužidova Ferrera)
Kako su pala ova dvojica past će i Federer...
Monfils-Ljubičić-Laku Noć (najavljivana pobjeda LJUBE)
Monfils-Ferrer-Zimzelen(Federer ide na Polužidova Ferrera)
- zimzelen
#83 Re: Roland Garros 08
enrico,vidis i sam da je dobio bez mozga svaki mec. Ferrer ce ga pojesti svaki naredni put ali bilo je danas tesko pred publikom koja ti skoro ne aplaudira na odlican poen. To su Francuzi!Enrico wrote:Molim da prestanete potcjenjivati mog najdražeg i jednog od najtalentovanijih tenisera svijeta GAELA MONFILSA
Monfils-Ljubičić-Laku Noć (najavljivana pobjeda LJUBE)![]()
Monfils-Ferrer-Zimzelen(Federer ide na Polužidova Ferrera)![]()
- Enrico
#84 Re: Roland Garros 08
zimzelen wrote:enrico,vidis i sam da je dobio bez mozga svaki mec. Ferrer ce ga pojesti svaki naredni put ali bilo je danas tesko pred publikom koja ti skoro ne aplaudira na odlican poen. To su Francuzi!Enrico wrote:Molim da prestanete potcjenjivati mog najdražeg i jednog od najtalentovanijih tenisera svijeta GAELA MONFILSA
- zimzelen
#85 Re: Roland Garros 08
Ferrer preferira beton, sto je jedinstven slucaj spanjolskih igraca, mada ce ga fakat pojesti i na sljaci naredni put. Monfils je primjer neinteligentnog igraca koji igra na misice. Zato se i povredjuje, siromah, svaka dva mjeseca. Znas li ti sta je sve on povrijedio. Nije samo imao problema s sjetrom!Enrico wrote:zimzelen wrote:enrico,vidis i sam da je dobio bez mozga svaki mec. Ferrer ce ga pojesti svaki naredni put ali bilo je danas tesko pred publikom koja ti skoro ne aplaudira na odlican poen. To su Francuzi!Enrico wrote:Molim da prestanete potcjenjivati mog najdražeg i jednog od najtalentovanijih tenisera svijeta GAELA MONFILSA
Kako su pala ova dvojica past će i Federer...![]()
da da sto posto je tako bilo.tako je postao i UBJEDLJIVO najbolji junior svijeta 2004.Sve je to bila igra bez mozga i publika.
![]()
nemoj više molim te ne igra publika vec igrac.kad je tako neznam kako su samo ispali 33 francuza i francuskinje dosad i kako to na ostalim grand slamovima ne pobjeđuju domaći Hewitt-Melbourne Murray-London Roddick-New York.Ja te uvjeravam da ce Monfils do kraja sezone uci u top 10.I to sve sa igrom bez mozga i Francuzima.I jos cemo vidjeti kako Ferrer jede Monfilsa slicno kao danas.
![]()
:lol:Ako je tako Ferrer dobar neznam kako ga mozes dobiti sa igrom bez mozga.
Naravno, ne mrzim ga, nego mu nagovjestavam tezak put u karijeri kao i Baghdatisu zbog igre bez mozga i na snagu. Tu spadaju i Roddick, Nadal too, i jos nekoliciina dobrih igraca koji nisu racionalni u igri kao Fedex i Novak, recimo. Zato ti predlazem da radije uzmes nekog drugog za koga ces navijati.
-
laku noć
#86 Re: Roland Garros 08
Navijaj za Novaka
,nije loš a i mlad je 
- bato99
#87 Re: Roland Garros 08
ma šta vam je , ne može niko RAFAELU NADALU na zemlji ništa i tako će biti dugi niz godina,jednostavno je tata na zemlji, a na ostalim podlogama je veliki ROGER FEDERER NEDODORLJIV još malo jer NOVAK ĐOKOVIĆ grize i postaje najbolji igrač na brzim podlogama.
- Enrico
#88 Re: Roland Garros 08
laku noć wrote:Navijaj za Novaka,nije loš a i mlad je
Valjas gluposti.kazes nadal ne igra mozgom a svaki dan je sve bliže federeru.roddick ima tezak put a konstantno u top 10.Bahgdatis i nije neki specijalan igrac napredovao je na rang listi zbog jednog grand slam finala.A necu prestati navijati za Le Monfa zato sto je odlican igrac i mnogi mu predvidjaju top 5.Sto se tice Novaka on je dobar ali mnogo mora jos da napreduje da bi sitgao nadala jer nadal je pobjeđivao na betonu novaka sto ovome nije uspjelo na sljaci.A sto se tice Podloge Monfils se podjednako dobro snalazi na svim podlogama.Ima jednu tiulu i to na sljaci i jos cetiri finala od toga 3 na betonu i jedno na sljaci.Jos nepovezanosti,kazes Ferrer bolji na betonu a od svojih 6 titula osvojio 4 na sljaci.Ima jos pet finala od toga 4 na sljaci,i 2 tiule u dublovima obe na sljaci.Po kojim statistikama je on bolji na sljaci.Stvarno gluposti.
- kkbosna_90
#89 Re: Roland Garros 08
ako Nadal igra samo na snagu, onda su svi ostali glupi pa ga ne mogu pobjedit 
-
laku noć
#90 Re: Roland Garros 08
Gdje sam ja napisao da Rafa ne igra mozgom?Enrico wrote:laku noć wrote:Navijaj za Novaka,nije loš a i mlad je
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Valjas gluposti.kazes nadal ne igra mozgom a svaki dan je sve bliže federeru.roddick ima tezak put a konstantno u top 10.Bahgdatis i nije neki specijalan igrac napredovao je na rang listi zbog jednog grand slam finala.A necu prestati navijati za Le Monfa zato sto je odlican igrac i mnogi mu predvidjaju top 5.Sto se tice Novaka on je dobar ali mnogo mora jos da napreduje da bi sitgao nadala jer nadal je pobjeđivao na betonu novaka sto ovome nije uspjelo na sljaci.A sto se tice Podloge Monfils se podjednako dobro snalazi na svim podlogama.Ima jednu tiulu i to na sljaci i jos cetiri finala od toga 3 na betonu i jedno na sljaci.Jos nepovezanosti,kazes Ferrer bolji na betonu a od svojih 6 titula osvojio 4 na sljaci.Ima jos pet finala od toga 4 na sljaci,i 2 tiule u dublovima obe na sljaci.Po kojim statistikama je on bolji na sljaci.Stvarno gluposti.
- zimzelen
#91 Re: Roland Garros 08
Ama nije isto osvojiti nekakav Bukurest na sljaci i dobiti 140 ili 175 bodova i odigrati polufinale Masters Series, Aussie Open (cetvrtfinale, beton i 250 bodova)gdje dobijes vise i bodova i novca a Ferrer je imao tih rezultata, pogledaj malo. Na betonu je najbolji Spanjolac nakon Nadala!Auckland nije sljaka, Tokyonije sljaka, a Ferrer ima te titule a pogledaj malo i turnire Masters series, o cemu ti pricas!?Enrico wrote:laku noć wrote:Navijaj za Novaka,nije loš a i mlad je
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O Baghdatisu da znas ista ne bi pricao s takvim nipodastavanjem. To je top 10 samo da nema problema sa ozljedam kao tvoj Gael, koji nikad nece biti top 10.
- Enrico
#92 Re: Roland Garros 08
Baghdatis ima dvije atp titule i 4 finala uz finale ausie opena.A Monfils ima 1 atp titulu i 4 finala i vjerovatno polufinale roland garrosa.nije velika razlika izmedju njih dvojice a ti blatis Monfilsa konstantno. govoris i da nadal igra bez mozga a niko ga ne moze pobijedit na sljaci gdje najvise treba mozga,dok se na betonu isticu udaraci tipa Karlovic,koji je stvarno meni smijesan na sljaci u jednom mecu ubiljezi 39 as udaraca i izgubi mec to su igraci koji igraju bez mozga.a sto se tice Ferrera kada saberemo prize money
Bukurešt i Štuttgart-1.250 000
Auckland i Tokyo-1.260.000
tu imamo po dva podjednaka turnira Bukurešt i Auckland i Tokyo i Štuttgart.a ima jos dvije titule na sljaci pa saberi.
A na TMC-u bilo mi je jako zao sto nije savladao Federera jer je tada igrao mozda najbolji tenis na svijetu ali nije uspio i nece nikad vise ponoviti ulazak u finale TMC u karijeri,propustio je jedinstvenu sansu.A jos uz to mrzim Federera sto ne pokazuje emocije to za mene nisu pravi sportisti.Ja te uvjeravam da Monfils ne samo da ce biti top 10 vec top 5.Ima jos vremena postat ce No 1 kod francuza.a nadal No 1 u svijetu obojica ce to postici "bez mozga".
tu imamo po dva podjednaka turnira Bukurešt i Auckland i Tokyo i Štuttgart.a ima jos dvije titule na sljaci pa saberi.
A na TMC-u bilo mi je jako zao sto nije savladao Federera jer je tada igrao mozda najbolji tenis na svijetu ali nije uspio i nece nikad vise ponoviti ulazak u finale TMC u karijeri,propustio je jedinstvenu sansu.A jos uz to mrzim Federera sto ne pokazuje emocije to za mene nisu pravi sportisti.Ja te uvjeravam da Monfils ne samo da ce biti top 10 vec top 5.Ima jos vremena postat ce No 1 kod francuza.a nadal No 1 u svijetu obojica ce to postici "bez mozga".
- zimzelen
#93 Re: Roland Garros 08
Nije ti matematika jaca strana kad zbrojis Bukurest i Stuttgart 568000 i 370000 da je za tebe 125000!???Enrico wrote:Baghdatis ima dvije atp titule i 4 finala uz finale ausie opena.A Monfils ima 1 atp titulu i 4 finala i vjerovatno polufinale roland garrosa.nije velika razlika izmedju njih dvojice a ti blatis Monfilsa konstantno. govoris i da nadal igra bez mozga a niko ga ne moze pobijedit na sljaci gdje najvise treba mozga,dok se na betonu isticu udaraci tipa Karlovic,koji je stvarno meni smijesan na sljaci u jednom mecu ubiljezi 39 as udaraca i izgubi mec to su igraci koji igraju bez mozga.a sto se tice Ferrera kada saberemo prize money
-
laku noć
#94 Re: Roland Garros 08
Kad se Novak i Rodžer oproste od tenisaEnrico wrote:Baghdatis ima dvije atp titule i 4 finala uz finale ausie opena.A Monfils ima 1 atp titulu i 4 finala i vjerovatno polufinale roland garrosa.nije velika razlika izmedju njih dvojice a ti blatis Monfilsa konstantno. govoris i da nadal igra bez mozga a niko ga ne moze pobijedit na sljaci gdje najvise treba mozga,dok se na betonu isticu udaraci tipa Karlovic,koji je stvarno meni smijesan na sljaci u jednom mecu ubiljezi 39 as udaraca i izgubi mec to su igraci koji igraju bez mozga.a sto se tice Ferrera kada saberemo prize money
- zimzelen
#95 Re: Roland Garros 08
mislio sam 1,250 000!zimzelen wrote:Nije ti matematika jaca strana kad zbrojis Bukurest i Stuttgart 568000 i 370000 da je za tebe 125000!???Enrico wrote:Baghdatis ima dvije atp titule i 4 finala uz finale ausie opena.A Monfils ima 1 atp titulu i 4 finala i vjerovatno polufinale roland garrosa.nije velika razlika izmedju njih dvojice a ti blatis Monfilsa konstantno. govoris i da nadal igra bez mozga a niko ga ne moze pobijedit na sljaci gdje najvise treba mozga,dok se na betonu isticu udaraci tipa Karlovic,koji je stvarno meni smijesan na sljaci u jednom mecu ubiljezi 39 as udaraca i izgubi mec to su igraci koji igraju bez mozga.a sto se tice Ferrera kada saberemo prize money
- Maystor
#96 Re: Roland Garros 08
Teško. Vrlo Teško. Ne potcjenjujem nikoga, ali nisi objektivan. U svijetu danas ima mnogo talentovanijih tenisera od Monfilsa. U sportu se sve može desiti, pa i da Monfils pobijedi Feda, ali šanse za tako nešto se veoma, veoma male. No vidjećemo.Enrico wrote:Molim da prestanete potcjenjivati mog najdražeg i jednog od najtalentovanijih tenisera svijeta GAELA MONFILSA
A što se tiče francuske publike, nabijem ih na neku stvar. Nigdje na velikim turnirima nije prisutno tako papansko domaćinsko navijanje kao na Roland Garossu. Razumljivo je da publika navija za domaće tenisere, ali ima nešto što se zove kultura navijanja (u tenisu). To ja na RG ne vidim. Ipak se nadam (s obzirom da ni u muškom ni u ženskom finalu ne bi trebalo biti francuza) da će bar tada navijanje biti kulturno.
-
laku noć
#97 Re: Roland Garros 08
U koliko Kuznjecova danas izgubi od ponedeljka je jedna od Srpkinja reket br.1
- malosutra81
#98 Re: Roland Garros 08
kako nema djokovica i nadala danas u raposredu, zar ne trebaju danas igrati? 
-
laku noć
#99 Re: Roland Garros 08
Muško polufinale je na programu sutra,danas igraju djevojke i dublovimalosutra81 wrote:kako nema djokovica i nadala danas u raposredu, zar ne trebaju danas igrati?
- zimzelen
#100 Re: Roland Garros 08
Ko bi rekao da ce jedna ruska muslimanka igrati u finalu RG protiv balkanske pravoslavke? Sretno Saafina!laku noć wrote:Muško polufinale je na programu sutra,danas igraju djevojke i dublovimalosutra81 wrote:kako nema djokovica i nadala danas u raposredu, zar ne trebaju danas igrati?