Albanci otjerali hodžu i Bošnjake iz džamije u Skopju

Post Reply
colt

#76 Re: Albanci otjerali hodžu i Bošnjake iz džamije u Skopju

Post by colt »

Den wrote:
pitt wrote:meni je zao tebe ako stvarno tako mislis i razmisljas :(
Siptari su protjerivali Bosnjake i na Kosovu i uvijek su bili fuj kao narod.

To i meni uvijek padne na pamet. To su sebicni ljudi.Mi ih ovdje ne diramo i tretiramo ih ravnopravne a oni se tamo sile sa svima koji nisu Albanci. Naslusao sam se ja prica sta rade nasim ljudima. Ni u prodavnici ne smijes nista zatraziti na Bosanskom jer te sleduje noz u ledja (nedavni slucaj u Peci- iz cista mira noz od komsije)

A ti callmethebreeeze, to su ipak Sandžaklije-Bosnjaci a ne iz Bosne Bosnjaci.Pitaj svoje kako je njima sa komsijama Albancima. Hebiga, ako tebi nije zao tvojih Sandža, meni jest !!!
Leonid Breznjev

#77 Re: Albanci otjerali hodžu i Bošnjake iz džamije u Skopju

Post by Leonid Breznjev »

Den wrote:
Arslan wrote:
Frane-x wrote:Što je kriterij za trajni ban?
mislim da ih doticni u potpunosti ispunjava... da se razumijemo, to je moje licno misljenje ali to nije tema... :)
Zaboli me kita to je moje misljenje :)

Neka me baniraju ali ja siptare i dalje ne volim :)
vidis, nema veze sto ih ti ne volis.. to je tvoje misljenje i ja ga postujem, zasigurno da imas za sebe i svoje, u tvojim ocima, racionalne razloge zasto to smatras ispravnim.. da li ono sa mog aspekta bilo ispravno ili ne, nije ni bitno.. ostavimo na stranu i to da si fasist i negativni nacionalist.. i to je tvoje misljenje i stav koji postujem.. tvoji razlozi, povodi i nagoni su odslikani u tvojim stavovima.. i to postujem.. mozes li mi samo objasniti zasto si nekulturan, arogantan i bez forme?
vidis mozda bi i rado popricali o nekim tvojim stavovima.. da nam pokazes na cemu baziraju tvoja uvijerenja i razmisljanja.. no imas jako "pogan" jezik.. oprosti mi na opaski..

:wink:
zemo_online

#78 Re: Albanci otjerali hodžu i Bošnjake iz džamije u Skopju

Post by zemo_online »

uskoro ce makedonci traziti odcjepljenje jer ce albanci imati vlast tj.zbog niskog nataliteta ce izgubiti vecinu.
Sociolog

#79 Re: Albanci otjerali hodžu i Bošnjake iz džamije u Skopju

Post by Sociolog »

chuchumbamayumbe wrote:
Sociolog wrote:Imao sam priliku posjetiti prije 2 godine, Peć, bez obzira što sam kazao, da sam Bošnjak, njima je sasvim svjedno, Slaven si, nisam fakat to očekivao, konto, sam da mrze isključivo Srbe. Sa mnom studiraju 2 momka BOŠNJAKA, s Kosova, kazu bar oni da je tamo situacija nesnošljiva po njih, slabo ih Albanci zapošljavaju, uglavnom jedna doza diskriminacije prema njima. Manje više su polako počeli da odseljavaju, ili i neki su ko zna kakvih putevima, došli u Bosnu, i započeli novi život, nema ih za sad neki veliki broj, ali kroz par godina će biti SIGURNO , dosta polemike u medijima u javnostima oko toga..
( provjereno 99%)
Simpatičan im je naglasak pravo Kosovskih BOŠNJAKA.
Je'l to onaj sto razvozi plin? :)
Meni je isto dolazio lik, izbjegao sa Kosova, musliman...Izbjegao ne zbog Srba nego zbog Albanaca.
Ne bih da generalizujem ali su Albanci posebna sorta, bili i ostali.

recimo... ima mladjeg brata
Luke Perry

#80 Re: Albanci otjerali hodžu i Bošnjake iz džamije u Skopju

Post by Luke Perry »

U Bosni ce se dva brata pobit zbog medje a denu toliko zasmetao komsija Albanac da bi najradije istrijebio cijelu naciju :lol:
Den

#81 Re: Albanci otjerali hodžu i Bošnjake iz džamije u Skopju

Post by Den »

Arslan wrote:
vidis, nema veze sto ih ti ne volis.. to je tvoje misljenje i ja ga postujem, zasigurno da imas za sebe i svoje, u tvojim ocima, racionalne razloge zasto to smatras ispravnim.. da li ono sa mog aspekta bilo ispravno ili ne, nije ni bitno.. ostavimo na stranu i to da si fasist i negativni nacionalist.. i to je tvoje misljenje i stav koji postujem.. tvoji razlozi, povodi i nagoni su odslikani u tvojim stavovima.. i to postujem.. mozes li mi samo objasniti zasto si nekulturan, arogantan i bez forme?
vidis mozda bi i rado popricali o nekim tvojim stavovima.. da nam pokazes na cemu baziraju tvoja uvijerenja i razmisljanja.. no imas jako "pogan" jezik.. oprosti mi na opaski.. :wink:

Na cemu baziram da ne volim Albance? Pa na iskustvu sa njima. Kao narod su pogani i sa njima nema fino ako se pozvadas onda te to moze vrlo lako kostati glave. Oni guraju svoje i nedo ti bog da se posvadas sa njima. Siguran sam da nezelim u sustini nikome istrijbeljnje kao sto sam napisao iz bjesa ali da ih ne volim to stoji. Ja znam da sam zasluzio ban i neka me banuju nije mi stvarno zao samo malo smanjite vi ostali dozivljaj u buduce kad je rijec o Albanicima. Oni nam nikada nisu bili prijatelji i nikada nece biti. To je skroz drugi svijet.
callmethebreeeze

#82 Re: Albanci otjerali hodžu i Bošnjake iz džamije u Skopju

Post by callmethebreeeze »

colt wrote:
Den wrote:
pitt wrote:meni je zao tebe ako stvarno tako mislis i razmisljas :(
Siptari su protjerivali Bosnjake i na Kosovu i uvijek su bili fuj kao narod.

To i meni uvijek padne na pamet. To su sebicni ljudi.Mi ih ovdje ne diramo i tretiramo ih ravnopravne a oni se tamo sile sa svima koji nisu Albanci. Naslusao sam se ja prica sta rade nasim ljudima. Ni u prodavnici ne smijes nista zatraziti na Bosanskom jer te sleduje noz u ledja (nedavni slucaj u Peci- iz cista mira noz od komsije)

A ti callmethebreeeze, to su ipak Sandžaklije-Bosnjaci a ne iz Bosne Bosnjaci.Pitaj svoje kako je njima sa komsijama Albancima. Hebiga, ako tebi nije zao tvojih Sandža, meni jest !!!
ma daleko od toga da sam ja rekao da je nealbancima bajno na kosovu. da je situacija dobra ne bi vojska naoruzana do zuba cuvala srpske manastire. (one koji nisu spaljeni 2004.) isto tako znam kako je bosnjacima. i sam sam proveo dosta vremena u izbjeglicikim kampovima gdje bilo puno albanca i slusao price o tome kako smo mi "svi srbi".

ali isto tako je zanimljivo cuti sto albanci tako misle.
;-)
albanci vole podsjetiti da su i bosanci su, u sklopu vojske i policije, isli na kosovo da ih tuku, a nesto ne znam da se bosanska javnost digla protiv tlacanja albanaca na kosovu. opet, ovo sve ne opravdava noz u ledja zbog bosanskog, ali kod nas je sve komplexno i slojevito, tako da ne valja kompletne narode pogrdnim imenima nazivati.
koop

#83 Re: Albanci otjerali hodžu i Bošnjake iz džamije u Skopju

Post by koop »

halo moderator? ovo je i za pincom-a previse.

Serete k'o foke, ovako u komadu.

kakve su ovo generalizacije? Sta genetski predispozicirani ka nasilju i netrepeljivosti, jel' to tako hoda? Pa, bravo ljudi. K'o sto rekoh, ovo je za sovistickih portala (sto cetnickih sto ustaskih) zavidan izljev bljuvotina.

komentarisete stvari o kojima ama bas niko ne zna nista (incident u dzamiji u Skoplju), i to na nacin....ma fuj sve u svemu.
colt

#84 Re: Albanci otjerali hodžu i Bošnjake iz džamije u Skopju

Post by colt »

A ti callmethebreeeze, to su ipak Sandžaklije-Bosnjaci a ne iz Bosne Bosnjaci.Pitaj svoje kako je njima sa komsijama Albancima. Hebiga, ako tebi nije zao tvojih Sandža, meni jest !!![/quote]

ma daleko od toga da sam ja rekao da je nealbancima bajno na kosovu. da je situacija dobra ne bi vojska naoruzna do zuba cuvala srpske manastire. (one koji nisu spaljeni 2004.) isto tako znam kako je bosnjacima i sam proveo dosta vremena u izbjeglicikim kampovima gdje bilo puno albanca i cuo sam pricu o tome kako smo mi "svi srbi". ali isto tako je zanimljivo cuti sto albanci tako misle.
;-)
i bosanci su, u sklopu vojske i policije, isli na kosovo da ih tuku, a nesto ne znam da se bosanska javnost digla protiv tlacanja albanaca na kosovu. opet, ovo sve ne opravdava noz u ledja zbog bosanskog, ali kod nas je sve komplexno i slojevito, tako da ne valja kompletne narode pogrdnim imenima nazivati.[/quote]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jel hoces time reci da nase tuku jer smo mi njih tukli. Pa i sam si rekao Bosanci a ja govorim o Bosnjacima-Sandžaklijama.Nekad je dole zivjelo 100 000 Bosnjaka a sad je jedva 50 000. Takvo stanje je zbog Albanaca koje ih jebu svaki danom . . Kad imas obzira sa Albance, onda imaj i za svoje . .
callmethebreeeze

#85 Re: Albanci otjerali hodžu i Bošnjake iz džamije u Skopju

takodjer mislim da je bitno pokusati razumjeti onog "drugog", istinski zeljeti shvatiti zasto taj "drugi" razmislja na odredjen nacin i zasto se ponasa kako se ponasa.

kod nas postoji jedna ogromna nezainteresovanost za upoznavanjeg onog "drugog", to vazi za sve strane. nema pragmatizma, nema kompromisa, samo furaj svoje.

na prostoru kakav je balkan jednostavno nije moguce stalno polaziti od sebe i uzimati svoj narod kao mjerilo i smatrati da su samo moji u pravu, a svi ostali u krivu. jer ta vrsta tvrdoglavosti stvara situaciju u kakvoj smo danas, a to se jos i najbolje vidi u danasnjoj bosni.
dr.ne

#86 Re: Albanci otjerali hodžu i Bošnjake iz džamije u Skopju

Post by dr.ne »

Zdravo svima. Vidim o Albancima je rijec. Na Kosovu ne zive Sandzaklije Bosnjaci, niti zive Bosnjaci iz Bosne, dole zive Bosnjaci koji su demografski dio drzave Kosovo. Albanci su u 2. svjetskom ratu spasili N. Pazar od cetnika, pa su za uzvrat od Bosnjaka vjerovatno ocekivali pomoc 1999. godine koju nisu dobili . Otuda mozda animozitet prema Bosnjacima. Takodje dok su se oni borili protiv cetnika Bosnjaci sKosova su smatrali da to nije njihov rat i zbrisali!
callmethebreeeze

#87 Re: Albanci otjerali hodžu i Bošnjake iz džamije u Skopju

colt wrote:To i meni uvijek padne na pamet. To su sebicni ljudi.Mi ih ovdje ne diramo i tretiramo ih ravnopravne a oni se tamo sile sa svima koji nisu Albanci. Naslusao sam se ja prica sta rade nasim ljudima. Ni u prodavnici ne smijes nista zatraziti na Bosanskom jer te sleduje noz u ledja (nedavni slucaj u Peci- iz cista mira noz od komsije)

ma daleko od toga da sam ja rekao da je nealbancima bajno na kosovu. da je situacija dobra ne bi vojska naoruzna do zuba cuvala srpske manastire. (one koji nisu spaljeni 2004.) isto tako znam kako je bosnjacima i sam proveo dosta vremena u izbjeglicikim kampovima gdje bilo puno albanca i cuo sam pricu o tome kako smo mi "svi srbi". ali isto tako je zanimljivo cuti sto albanci tako misle.
;-)
i bosanci su, u sklopu vojske i policije, isli na kosovo da ih tuku, a nesto ne znam da se bosanska javnost digla protiv tlacanja albanaca na kosovu. opet, ovo sve ne opravdava noz u ledja zbog bosanskog, ali kod nas je sve komplexno i slojevito, tako da ne valja kompletne narode pogrdnim imenima nazivati.[/quote]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jel hoces time reci da nase tuku jer smo mi njih tukli. Pa i sam si rekao Bosanci a ja govorim o Bosnjacima-Sandžaklijama.Nekad je dole zivjelo 100 000 Bosnjaka a sad je jedva 50 000. Takvo stanje je zbog Albanaca koje ih jebu svaki danom . . Kad imas obzira sa Albance, onda imaj i za svoje . .[/quote]

---- a smijesna covjeka. necu reci da nas tuku jer smo mi njih tukli, ali nakon toliko godina diskriminacije sad albanci osjecaju da je doslo njihovih "pet minuta" i odlucili su da se svete svima. opet kazem, za to nema opravdanja, ali surova stvarnost kod nas je uvijek drugacija od "idealnog" rijesenja. na balkanu se jos nije rodio mandela. jebi ga.
Den

#88 Re: Albanci otjerali hodžu i Bošnjake iz džamije u Skopju

Post by Den »

callmethebreeeze wrote:takodjer mislim da je bitno pokusati razumjeti onog "drugog", istinski zeljeti shvatiti zasto taj "drugi" razmislja na odredjen nacin i zasto se ponasa kako se ponasa.

kod nas postoji jedna ogromna nezainteresovanost za upoznavanjeg onog "drugog", to vazi za sve strane. nema pragmatizma, nema kompromisa, samo furaj svoje.

na prostoru kakav je balkan jednostavno nije moguce stalno polaziti od sebe i uzimati svoj narod kao mjerilo i smatrati da su samo moji u pravu, a svi ostali u krivu. jer ta vrsta tvrdoglavosti stvara situaciju u kakvoj smo danas, a to se jos i najbolje vidi u danasnjoj bosni.
O cemu ti pricas matere ti? Pa sta imas biti u pravu i u krivu ako udes coviju sa osmijehom na licu u Bastu (koja je ogradena sa zidom od 5 metara)sa cvijecem u rukama a on te gleda kao da te moze svake sekunde zadaviti? Ne radi se uopste o politici ili o istoriji vec o naravi jednog naroda. Kad je narod pogan i pokvaren onda je narod pogan i pokvaren i tacka. Mozes pricati sta god hoces ali dok se nesretnes sa njima nemas pojma o cemu pricas.
callmethebreeeze

#89 Re: Albanci otjerali hodžu i Bošnjake iz džamije u Skopju

Den wrote:
callmethebreeeze wrote:takodjer mislim da je bitno pokusati razumjeti onog "drugog", istinski zeljeti shvatiti zasto taj "drugi" razmislja na odredjen nacin i zasto se ponasa kako se ponasa.

O cemu ti pricas matere ti? Pa sta imas biti u pravu i u krivu ako udes coviju sa osmijehom na licu u Bastu (koja je ogradena sa zidom od 5 metara)sa cvijecem u rukama a on te gleda kao da te moze svake sekunde zadaviti? Ne radi se uopste o politici ili o istoriji vec o naravi jednog naroda. Kad je narod pogan i pokvaren onda je narod pogan i pokvaren i tacka. Mozes pricati sta god hoces ali dok se nesretnes sa njima nemas pojma o cemu pricas.
ja ti sad pricam kako sam se i te kako sretao sa njima, i kucu im ulazio i kafe pio s njima. i zivio s dvije familije u kampu. ( to je doduse iskustvo bez kojeg sam i mogao :D )
koop

#90 Re: Albanci otjerali hodžu i Bošnjake iz džamije u Skopju

Post by koop »

zanimljivo je da u ovakvim debatama, svi odmah prigrle sve "bosnjake" sirom Balkana k'o bracu. Iako 99% ne zna nista o tim bosnjacim na kosovu, sandzaku, makedoniji. U bilo koje drugo doba dana, sasucete im sve po spisku, jer su, sanzde, ili siptari, ili sta vec.

Jod jednom, generalizujete stvari, k'o pravi cetnicici...Oni su (citav jebeni narod), po vama fakticki programirani na mrznju prema drugima, agresivnost,...

Evo, samo jedan primjer, kako radi ta "pan-bosnmjacka" logika...trenutno se u Srbiji vode koalicioni razgovori oko formiranja nove vlade. Ajd' pogodite ciji su glasovi uz Radikale? Bosnjacki.

Eto, toliko o nama.
Leonid Breznjev

#91 Re: Albanci otjerali hodžu i Bošnjake iz džamije u Skopju

Post by Leonid Breznjev »

Den wrote:
Arslan wrote:
vidis mozda bi i rado popricali o nekim tvojim stavovima.. da nam pokazes na cemu baziraju tvoja uvijerenja i razmisljanja.. no imas jako "pogan" jezik.. oprosti mi na opaski.. :wink:

Na cemu baziram da ne volim Albance? Pa na iskustvu sa njima. Kao narod su pogani i sa njima nema fino ako se pozvadas onda te to moze vrlo lako kostati glave. Oni guraju svoje i nedo ti bog da se posvadas sa njima. Siguran sam da nezelim u sustini nikome istrijbeljnje kao sto sam napisao iz bjesa ali da ih ne volim to stoji. Ja znam da sam zasluzio ban i neka me banuju nije mi stvarno zao samo malo smanjite vi ostali dozivljaj u buduce kad je rijec o Albanicima. Oni nam nikada nisu bili prijatelji i nikada nece biti. To je skroz drugi svijet.

ban ovdje nikako nije bitan @Den, on je samo posljedica nacina tvog izraza. suvise se zalijepite za taj ban, suvise razmisljate o njemu.. da li ti bio ovdje sa nama ili ne, ne znaci u biti nista, ama bas nista, razumijes?.. nemas osijecaja za takt i formu.. u tome ja vidim problem.. koji je to drugi svijet? opisi ga? naslikaj rijecima.. daj mi sliku da bih te mogao shvatiti zasto imas tako misljenje o jednom cijelom narodu? reci mi u slovu @Den i pojasni kako da te shvatim.. dok pokusavam da te shvatim kako sa osmijehom branis "satisfakciju" pokojnog Milosevica.. krv, pokolj, suze, smrt i smrad.. meni to nije lahko za shvatiti, razumijes li?
Zao mi je sto ih milosevic nije istrijebio. :)
shvatas li tezinu tvojih rijeci? mozes li vidjeti gorcinu osmijeha ovog smajlija na kraju tvoje recenice?

mozes li stojati iza toga? cvrsto..
Fair Life

#92 Re: Albanci otjerali hodžu i Bošnjake iz džamije u Skopju

Post by Fair Life »

Ko nije u svom zivotu imao prijatelja Albanca slabo ista zna o Abancima.
BornInHell

#93 Re: Albanci otjerali hodžu i Bošnjake iz džamije u Skopju

Post by BornInHell »

callmethebreeeze wrote:ja sam bio u izbjeglickim kampovima sa albancima i naravno bilo je tu svakakvih ljudi i dozivljaja, samo ne moze se suditi o narodu na osnovu jednog incidenta.

mada se, mislim, mozemo sloziti oko toga da je kod albanaca nacija ispred vjere. isto tako, mislim da je njihovo jedinstvo posljedica okruzenja, sve godine nadhebavanja sa srbima su ih ucinile jedinstvenim.
eh kad bi u bosanaca bilo tako mnogi bi nam se problemi odjednom rjesili
Shoba

#94 Re: Albanci otjerali hodžu i Bošnjake iz džamije u Skopju

Post by Shoba »

Veritas wrote:
Fair Life wrote:Ko nije u svom zivotu imao prijatelja Albanca slabo ista zna o Abancima.

Ja sam jednom zivio u domu u Njemackoj sa jednim Albancem dijelio stan. Taj (a i njegovo drustvo) bi ti dao zadnju koru hljeba ako ga postujes, ali bi te ubio kada primjeti da ga ne postujes. Ja sam jednu noc slusao tranzistor prekasno i umalo me nije kucnim nozem zbo. Ja sada vidim da sam ja bio kriv, da covjeku nista ne fali, nego ima svoj ponos, hoce da je jednak, ravnopravan, slobodan. Svaka im cast, ja im se divim. Zato su oni dosli do drzave, mada Kosovo nikad nije bilo drzava, a mi smo uvijek imali drzavu i svijet nam je priznao, a izgubismno je, podijelise nam je, zato sto nam nije toliko ni stalo do slobode.
yebes ponos i postovanje ako ce te neko zbost nozem zbog muzike....
Shoba

#95 Re: Albanci otjerali hodžu i Bošnjake iz džamije u Skopju

Post by Shoba »

bio sam u albaniji u par navrata i tamo mi je bilo super. nisam ni na sekund osjetio bilo kakvu mrznju prema meni niti bilo sta slicno. pricao sam sa tamosnjim ljudima i niko nikada nije spomenuo bilo sta drasticno. cak smo se dohvacali tema o velikoj albaniji, za koju su oni prvi put culi. Ideja velike albanije nije nikada dolazila iz albanije, vec sa kosova.
Prvi put sam se preplasio albanaca kada sam jednom u lokanoj piceriji u New Yorku narucio pizzu i uletio u konverzaciju sa jednim albancem koji je tu radio. nakon par minuta razgovora, dosli su na red i Srbi, na sta je on samo presao prstom preko vrata, simulirajuci presjecanje grkljana nozem. To sam se samo lagano okrenuo i izasao. albanac je bio sa kosova, to je bilo ocigledno... :run:
in666

#96 Re: Albanci otjerali hodžu i Bošnjake iz džamije u Skopju

Post by in666 »

Samo ih vi gotivite ko i jebene sandjaklije. Ma koji smo mi debili jos samo da zovnemo cetnike s Pala , samo nam oni fale, sav ostali sljam smo vec primili.
The 51st State

#97 Re: Albanci otjerali hodžu i Bošnjake iz džamije u Skopju

Post by The 51st State »

signature wrote:
komi wrote:neka neka

zato se albanci sepure po sarajevu 8) 8) 8)

svaka čast ljudi samo naprijed 8) 8) 8)

otmite nam i posljednje radno mjesto u sarajevu 8) 8) 8)
komi,vise je Albanaca ratovalo u Armji BiH nego sto je Bosnjaka ratovalo na Kosovu kad su srbi kasapili Albance.

u ostalom se ne zna sta je pravi povod za taj dogadjaj.
Jasta je...
Prozor

#98 Re: Albanci otjerali hodžu i Bošnjake iz džamije u Skopju

Post by Prozor »

Ne mogu da se nacudim kako vjernici, ili ljudi koji se smatraju vjernicima mogu da nekoga tjeraju u dzamiji! I krajnje je zalosno kada nacionalizam toliko duboko zarazi narod da postane vazno koje ce nacionalnosti imam biti! Ali je i zalosno da zbog jednog incidenta u Skoplju pocinje kompletna analiza albanskog naroda i opce pljuvanje po njima, a onda nekim cudnim redoslijedom i po sandzaklijama... I na kraju krajeva ne kontam to "Srbi islamske vjere", pa? Da kazemo da neko jeste Srbin-musliman, je li on po tome losiji musliman od Albanca ili Bosnjaka-muslimana? Nidje veze, ali opet kazem nacionalizam...
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#99 Re: Albanci otjerali hodžu i Bošnjake iz džamije u Skopju

Post by mIRCerka »

in666 wrote:Samo ih vi gotivite ko i jebene sandjaklije. Ma koji smo mi debili jos samo da zovnemo cetnike s Pala , samo nam oni fale, sav ostali sljam smo vec primili.
OUT666
Vodenjak

#100 Re: Albanci otjerali hodžu i Bošnjake iz džamije u Skopju

Post by Vodenjak »

signature wrote:
komi wrote:neka neka

zato se albanci sepure po sarajevu 8) 8) 8)

svaka čast ljudi samo naprijed 8) 8) 8)

otmite nam i posljednje radno mjesto u sarajevu 8) 8) 8)
komi,vise je Albanaca ratovalo u Armji BiH nego sto je Bosnjaka ratovalo na Kosovu kad su srbi kasapili Albance.

u ostalom se ne zna sta je pravi povod za taj dogadjaj.
A smeta ti sto su Srbi ratovali na strani Srpske vojske u BiH, jelde? :-) :-)
Toliko o dva arsina! :oops:

Osim toga, i za Bosnu i za Albance ako hoces a i za sve ostale bi bilo puno bolje da su se Albanci pobili sa Srbima tamo gdje ih zuljaju a ne da tebi ili meni dolaze u kucu i po njoj shervane...
Post Reply