Meho Kodro dobio otkaz
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Bosanac in Lederhosen
#76 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Ja mislim da bi jedan MASOVNI BOJKOT najuspjesniji bio u ovom slucaju. Zamislite sve privatne tv-kuce ne prenose nista vise o bh-fudbalu, nema gledalaca u stadionu, novine vise nista ne prenose...ja mislim da bi to za Nogometni Savez bilo bolno. i to tamo gdje ih najvise boli...PO DZEPU ! 
Last edited by Bosanac in Lederhosen on 17/05/2008 01:29, edited 1 time in total.
-
goran5
#77 Re: Meho Kodro dobio otkaz
sta te to cudi, svi vole nepredovatalphonse kauders wrote:Zanima me samo ko će igrati za nas protiv Azerbejdžana (ma uvijek se nađe doduše lokalaca željnih dokazivanja) i ko će to uopšte htjeti gledati.
Ali, vidi ti Denijala Pirića kako je taj samo spreman k'o puška, nije mu trebalo 10 minuta da pristane.
- Vaso
#78 Re: Meho Kodro dobio otkaz
ma dobro je sve dok ne biju
...samo saburaj & sucuraj
...zivot je lijep, tu je kraj sumarku i td.
ima li nacina da se probude hodajuci zombiji ( 90% populacije) ispranih mozgova?
samo bih ovom prilikom da, bagri jebem mater krvnicku, sto sam zaboravio u prvotnom javljanju.
ima li nacina da se probude hodajuci zombiji ( 90% populacije) ispranih mozgova?
samo bih ovom prilikom da, bagri jebem mater krvnicku, sto sam zaboravio u prvotnom javljanju.
- Šibicar
#79 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Ne treba nama nikakav BHF da bi nesto napravili,moje misljenje je da se ujedine TM i HZ da bi bilo dovoljno ljudi da sravne sve,svakako i bilo cija pomoc sa strane je dobro dosla...Edin H. wrote:BHF nije jos uvijek sazvao nikakve protesteBosanski_kralj wrote:Ja se bojim ništa sutra od protesta, barem da bude 100ak ljudi.
Sad se pozivaju Fanaticosi šta će uraditi, a masa ih je pljuvala
- Edin H.
#80 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Ma slazem se, cak iako bi Robijasi stitili SavezŠibicar wrote:Ne treba nama nikakav BHF da bi nesto napravili,moje misljenje je da se ujedine TM i HZ da bi bilo dovoljno ljudi da sravne sve,svakako i bilo cija pomoc sa strane je dobro dosla...Edin H. wrote:BHF nije jos uvijek sazvao nikakve protesteBosanski_kralj wrote:Ja se bojim ništa sutra od protesta, barem da bude 100ak ljudi.
-
HakoBHF
#81 Re: Meho Kodro dobio otkaz
To bi bilo rjesenje svih problema u vezi sa Kavezom, ujedinjene snage BH-navijaca.Šibicar wrote:Ne treba nama nikakav BHF da bi nesto napravili,moje misljenje je da se ujedine HZ i TM da bi bilo dovoljno ljudi da sravne sve,svakako i bilo cija pomoc sa strane je dobro dosla...
BHF bi bio prvi koji bi stao u prvi red!
- olduser
#82 Re: Meho Kodro dobio otkaz
i ja mislim da HZ i TM mogu sravnit savez
samo sto sutra horde kao grupa ne pomisljaju da izadju u 11, barem ja sam tolko informisan..
samo sto sutra horde kao grupa ne pomisljaju da izadju u 11, barem ja sam tolko informisan..
Last edited by olduser on 17/05/2008 01:39, edited 1 time in total.
- max_power
#83 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Ne vidim zasto se nebi ujedinili navijaci oko ovoga, ne radi se samo o Kodru vec i o premijer ligi, sudijama itd.
Sve zlo u nasem fudbalu dolazi sa iste adrese u Ferhadiji.
Jedini je problem sto savez ima svoje placenike u navijackim grupama, necu sad da navodim imena ali znamo ko ih je branio u nekim ranijim slucajevima.
Sve zlo u nasem fudbalu dolazi sa iste adrese u Ferhadiji.
Jedini je problem sto savez ima svoje placenike u navijackim grupama, necu sad da navodim imena ali znamo ko ih je branio u nekim ranijim slucajevima.
- Bosanski_kralj
#84 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Jesam li ja to rekao?Edin H. wrote:BHF nije jos uvijek sazvao nikakve protesteBosanski_kralj wrote:Ja se bojim ništa sutra od protesta, barem da bude 100ak ljudi.
Pojedinci su spominjali BHF, da vide njihovo sopštenje i sl. a ako ćemo se nećemo lagati, svi uglavnom očekujemo reakciju BHF
-
HakoBHF
#85 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Sve na svoje vrijeme, uskoro vise od strane BHF-a.
- fahrudin123
#86 Re: Meho Kodro dobio otkaz
U kakvoj mi drzavi zivimo kad nam drugi kapu kroje sto se tice nogometa i politike. Hajmo u rat pa sta bude...
-
The 51st State
#87 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Kodro, Usanovic te odro, no svakako zgodna prilika za demonstraciju nasilja i razmonitravanje trule institucije, ali poznavajuci kriticke kapacitete bosanskog "gradjanstva", za 15 dana polemisace se o novom selektoru i slicno.
Last edited by The 51st State on 17/05/2008 02:27, edited 1 time in total.
- bijelo_dugme
#88 Re: Meho Kodro dobio otkaz
¨POP wrote:MA MI SMO NAJVECE PICKE LJUDI.STO DOPUSTAMO DA RADE OVO.OVO JE BLAM BLAMOVA.A L MOGU LJUDI RADIZ STA HOCE.JEBIGA,CUJ PIRICA POSTAVILI.HA HA HAvee-jay wrote:ovo je katastrofa, dno dna. halo ba ljudiiiiii pa koji su to kreteni u savezu?!?!??!?!?!?!?!?!??!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo je istina, mi bosnanci smo jedan blentav i naivan narod. To je istina. Da je se ovo desilo u Hrvatskoj ili Srbiji odgovorni bi davno bili mrtvi!
-
elSaik
#89 Re: Meho Kodro dobio otkaz
A jel' to neko protestuje? Jel' se to neko usuđuje pozivati BHF da nešto učin? Jesu li to oni koji su uz kahvicu popratili prošle pretoste pred NSBiH ili oni koji su okrenuli leđa BHFu čim smo uvezali 2 pobjede u kvalifikacijama?
ZDRAVO, STOKO LICEMJERNA!
ZDRAVO, STOKO LICEMJERNA!
- savrseni krug
#90 Re: Meho Kodro dobio otkaz
[
[/quote]
[/quote]
ajd ne seri i ne zakuhavaj
bice robija tu nis se ne sekiraj
Ma slazem se, cak iako bi Robijasi stitili SavezNe treba nama nikakav BHF da bi nesto napravili,moje misljenje je da se ujedine TM i HZ da bi bilo dovoljno ljudi da sravne sve,svakako i bilo cija pomoc sa strane je dobro dosla...
[/quote]
ajd ne seri i ne zakuhavaj
bice robija tu nis se ne sekiraj
-
bosn.om
#91 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Problem je u tome da su Fifa/Uefa najveca legalna mafijaska organizacija na svjetu. Boli njih neka stvar za tobom, kao i za fudbalom, a ovi iz saveza njima i salju dogovoreni udio svake godine, ne sekiraj se. Pogledas Blattera i sve ti treba da bude jasno. Da je ikako moguce fudbal prestati gledati ikako, to bi bilo najbolji udarac svoj toj mafiji, ali kako, ko ce zivjeti bez fudbala.bice_bice wrote:a sta misils, prijatelju, sta radi BHF vec godinama? i?Šibicar wrote:Raja imam plan,sta mislite o tome da UEFA-i pocnemo slati mailove o nepravilnosti i svemu vezanom za nas savez, ligu i repku i sve,zvuci mozda glupo ali ako vec necemo(citaj ne smijemo) da im se fizicki suprostavimo,ovdje nas ima nekoliko hiljada,i kad bi takav broj mailova dosao u UEFA-u mozda bi nas ljudi iskljucili iz svega vezanog za fudbal i za Evro takmicenja ili bi se bar zapitali "pa stvarno bi mozda trebali da preispitamo regularnosti BiH lige"...Vjerovatno cete sad svi da "popljujete" moj prijedlog ali ja ne vidim sta drugo da uradimo(za sta imamo damu,osim za tastaturu)........
-
Frankyee
#92 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Treba fino poslati pismo Dodiku da on napokon razjebe ovaj savez kao sto je razvalio ostale drzavne institucije. To jedino Dodik moze pomesti
Ovakav savez nam i ne treba
Ovakav savez nam i ne treba
-
ramudavala
#93 Re: Meho Kodro dobio otkaz
da se i ja upišem...
"maaater vam .eeebeeeemm"...
"maaater vam .eeebeeeemm"...
- kemtrejls
#94 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Meša je dokazao da je veliki karakter i pravi vođa!
Nesnosan smrad iz saveza koji se godinama širi konačno je dostigao vrhunac,cijela nacija je počela da povraća!
Dabogda im za sedmično liječenje,svakom pojedinačno trebalo po 200.000 maraka!
Stvarno više niko nije pametan da dokuči koliko je ogavna stoka iz saveza i do koje granice gadosti su spremni da idu!
Nadam se da će ovaj potez,napokon,osvijestiti i one koji su mislili da se makar nešto promijenilo i da će gadovi u savezu platiti svoj dug narodu!
Nesnosan smrad iz saveza koji se godinama širi konačno je dostigao vrhunac,cijela nacija je počela da povraća!
Dabogda im za sedmično liječenje,svakom pojedinačno trebalo po 200.000 maraka!
Stvarno više niko nije pametan da dokuči koliko je ogavna stoka iz saveza i do koje granice gadosti su spremni da idu!
Nadam se da će ovaj potez,napokon,osvijestiti i one koji su mislili da se makar nešto promijenilo i da će gadovi u savezu platiti svoj dug narodu!
- edin_Basket
#95 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Ovo je davno postalo smijesno. Nema nista novo za reci, svake godine je sve gore i gore. Covjek igro u barci i ne valja za seletkora!!! Nisam vidio vecih idiota, radi pisljivh 200.000 KM debili otjerali selektora koji nam je svima mogao donijeti uspjeh, nasem fudbalu milione...j.biga, svi smo hinje, sutimo , pustamo svima da nas k...ju, daj Boze da ikad dođemo pameti 
- Better Man
#96 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Prvo treba da svi mediji u BiH i printani i Tv izađu sa zajedničkim stavom, a to je da dio daljnjeg neće ni slova napisati o reprezentaciji i nogometnom savezu, niti će ijednu utakmicu prenositi na TV-u sve dok kompletan nogometni savez ne podnese ostavke bez mogučnosti ponovog reizbora na neku funkciju. Drugo, svi navijaći treba da se ujedine i da blokiraju nogometni savez i traže ostavke svih ljudi u savezu u roku od sat vremena u protivnom primjeniti radikalne mjere, a to je zapaliti nogometni savez da izgori do temelja. Treće, svi reprezentatrivci sadašnji, kao i oni budući treba da odbiju igrati za reprezentaciju, sve dok kompletan nogometni savez ne podnese ostavke. Ako bi se desilo da nogometni savez uspije ostati u svojim stolicama i nađu nekog ko će da vodi repku i igrače koji će da igraju, onda treba ići na utakmice sa jednim jedinim ciljem da se izazove prekid i skandal i da se napravi šteta koju će morati da plati nogometni savez i da nas UEFA za sva vremena izbaci iz svih natjecanja sve dok je na ćelu nogometnog saveza mafija.
-
laku noć
#97 Re: Meho Kodro dobio otkaz
-
aidaa_princess90
#98 Re: Meho Kodro dobio otkaz
Sramota je ko nam sjedi na celu saveza.Ljudi podhitno moramo nesto uraditi,nije se smijelo desiti da Kodro i cijeli strucni savez zbog incijative predsjednistva i krajnje odluke IO bude smijenjen. Ja necu da za nas nogomet,repku odlucuje 15 ljudi koji nemaju veze s vezom niti o nogometom. Zar je 125 000 KM zaista vrijedno,da otpusti se covjeek koji vise zna nego oni skupa ,covjek koji je igrao za poznati FC BARCELONA,covjek koji je veliki strucnjak,a jos veci covjek i osoba.
LJUDI UCINIMO NESTO ZA NAS SPORT!!!
LJUDI UCINIMO NESTO ZA NAS SPORT!!!
- Chopper_Horrace
#99 Re: Meho Kodro dobio otkaz
evo srusena im je stranica izgleda http://www.nfsbih.ba
-
callmethebreeeze
#100 Re: Meho Kodro dobio otkaz
dio clanka i avaza:
Nakon sjednice, tri čelna čovjeka Saveza, Iljo Dominković, Sulejman Čolaković i Bogdan Čeko, bukvalno su pobjegli od novinara ne želeći davati izjave. Sve što smo saznali o toku sastanka, čuli smo od članova Izvršnog odbora, Hamdije Abdića, Mensuda Bašića i Mirsada Ibrišimbegovića.
- Bio je ovo najgori dan u mom životu. Tri puta sam zvao Kodru i molio ga da dođe u Savez, ali on nije htio - kazao nam je Bašić.
Abdić je, kako je rekao, podnio ostavku na mjesto člana Odbora i zatražio da isto učine svi ostali članovi kao i Predsjedništvo Saveza.
http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/k ... an-otkazan
za na nadati se da nekom ovim clanovima izvrsnog odbora proradi savjest i da i oni naprave pobunu. ovdje bez jedne ogromne cistke nece biti nista. ovo je stvarno farsa sta rade od najpopularnijeg sporta u bih.
Nakon sjednice, tri čelna čovjeka Saveza, Iljo Dominković, Sulejman Čolaković i Bogdan Čeko, bukvalno su pobjegli od novinara ne želeći davati izjave. Sve što smo saznali o toku sastanka, čuli smo od članova Izvršnog odbora, Hamdije Abdića, Mensuda Bašića i Mirsada Ibrišimbegovića.
- Bio je ovo najgori dan u mom životu. Tri puta sam zvao Kodru i molio ga da dođe u Savez, ali on nije htio - kazao nam je Bašić.
Abdić je, kako je rekao, podnio ostavku na mjesto člana Odbora i zatražio da isto učine svi ostali članovi kao i Predsjedništvo Saveza.
http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/k ... an-otkazan
za na nadati se da nekom ovim clanovima izvrsnog odbora proradi savjest i da i oni naprave pobunu. ovdje bez jedne ogromne cistke nece biti nista. ovo je stvarno farsa sta rade od najpopularnijeg sporta u bih.