BHFanaticos
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- olduser
#76 Re: BHFanaticos
ma ko diro luce moje, haa 
-
direktor77
#77 Re: BHFanaticos
To nije njihova navijacka skupina, to je navijacka skupina svih onih koji navijaju za svoju zemlju. Samo tebi niko nije kriv sto neces da odvojis vrijeme pa da ides na SVE utakmice SVIH reprezentativnih selekcija u SVIM sportovima. To sto oni ne dozvoljavaju da se j....majka pitarska ili sarajevska, cetnicka, ustaska na tekmama, pa im se oni zamjere i misle da su nesto bolji od njih to je njihov problem. Po mnogim gostovanjima smo zajedno navijali, prije svake utakmice sa domacim vodjom navijaca se dogovori o nacinu navijanja, ali u nekim gradovima postoje seljacici koji su u svom selu najveci i sto ce njima neko govoriti sta se nesmije navijati. Oni su kvazipatrioti sto j....majku NS i sto traze smjene, oni su kvazipatrioti sto nemaju rezrvne drzave i bez obzira sto zive hiljadama kilometara od nje i dalje se vezu barem preko BHF-a. Zar nije lijepo pogledati u Kopenhagenu 4000 bosanaca i hercegovaca koji navijaju za svoju zemlju. Sigurno nekome smeta, ne sumnjam.belissima wrote:repka???![]()
,ljaxe???
![]()
,trans??
![]()
...amnestijasko-dijasporaski vokabular...niti jedna normalna drzava reprezntacija ne treba i nema organizovanu navijacku grupu,tada sve navijacke skupine navijaju za SVOJU REPREZENTACIJU... to je bespotrebna furka izgubljenih "navijaca" koji svoju kvazipatriotsku frustraciju ne mogu furati(zato sto bi tu bili preofirni) ,u dobro organizovanim navijackim grupama u BiH,pa onda stvore takvu kakva jest "svoju navijacku" grupu...cast izuzetcima u istoj...ali...furka vam je preofirna i besmislena...pozz
Nisam vise aktivni navijac, idem po tekmama sa kospicama i rajom iz ulice i sjednem daleko. Rodjen sam u BiH, tu sam bio cijelo vrijeme i trenutno sam ovdje, podrazavam BHF i uvijek cu ih pdrzavat jer citujuci tvoj e postove mislim da su vece patriote od tebe i da je tebi furka preofirna i "besmislena"(vokabular gramatičar)
-
CGN
#78 Re: BHFanaticos
@belissima
Zivim u Dijaspori od 96 godine i kad me vec vuces za jezik iz BiH su me otjerali takvi likovi kao sto si ti i kao sto ti je tvoj Otac koji ti je vjerovatno nasao dobro mjesto iako imas mozda jedva 8 zavrsenih razreda!! Takvi kao sto si ti su i bili do 98 godine u Njemackoj pa sada glumite po Bosni najvece patriote a od 92-95 ste u Njemackoj zivjeli od Socijale i rada na crno i sa parolama Volim te Gorazde ili Nedaj se Bosno!!!
Zanimljivo je stvarno kako ovi povratnici iz Zapadne Evrope sebi dadnu identitet PRAVOG BOSANCA!!! Zato Psssssssssst i nemoj da se dalje blamiras ovdje jer si Izofiran/a!! Uostalom tvoj nick ti sve kaze!!!
Zivim u Dijaspori od 96 godine i kad me vec vuces za jezik iz BiH su me otjerali takvi likovi kao sto si ti i kao sto ti je tvoj Otac koji ti je vjerovatno nasao dobro mjesto iako imas mozda jedva 8 zavrsenih razreda!! Takvi kao sto si ti su i bili do 98 godine u Njemackoj pa sada glumite po Bosni najvece patriote a od 92-95 ste u Njemackoj zivjeli od Socijale i rada na crno i sa parolama Volim te Gorazde ili Nedaj se Bosno!!!
Zanimljivo je stvarno kako ovi povratnici iz Zapadne Evrope sebi dadnu identitet PRAVOG BOSANCA!!! Zato Psssssssssst i nemoj da se dalje blamiras ovdje jer si Izofiran/a!! Uostalom tvoj nick ti sve kaze!!!
-
CGN
#80 Re: BHFanaticos
belissima wrote:Ostani gore...molim te...
Uh al me sada ti sjeba ono pravo!! Nego znas li jos Njemacki???
-
belissima
#81 Re: BHFanaticos
Slabo...pogresna ti je procjena druze..ali...sta je tu je!
-
stari_sarajevski_gospodin
#82 Re: BHFanaticos
potpis!!!CGN wrote:@belissima
-
Santos
#83 Re: BHFanaticos
Ima u Belgiji da bude haos,pakao.Ja nisam clan BiH fanatikosa malo ostario ali cu doc u Belgiju da bodrim Bosnu i zaboli me ko za koga navija jer igra drzavni tim a ne klub.Ona prculadija sto nosa dresove Sarajeva,Celika,Zelje i ostalih nek ponesu sta Bosansko a to nek ostave za klubske tekme.I niko nemoze srat ko moze a ko nemoze i kako ce navijat.
-
direktor77
#84 Re: BHFanaticos
Santos wrote:Ima u Belgiji da bude haos,pakao.Ja nisam clan BiH fanatikosa malo ostario ali cu doc u Belgiju da bodrim Bosnu i zaboli me ko za koga navija jer igra drzavni tim a ne klub.Ona prculadija sto nosa dresove Sarajeva,Celika,Zelje i ostalih nek ponesu sta Bosansko a to nek ostave za klubske tekme.I niko nemoze srat ko moze a ko nemoze i kako ce navijat.
-
belissima
#85 Re: BHFanaticos
Santos slazem se s tobom potpuno,ja o tome i pricam citavo vrijeme.Nikakava obiljezja osim BiH reprezentacije,nikakve grupe,organizacije,jer mi smo takav narod,ne mozemo se mi organizovati a da bude sve ok.Zato svi zajedno bez podjela na robijase,hz,bhf,red army,manijake i sl....samo BOSNA I HERCEGOVINA!!!!
Last edited by belissima on 17/09/2008 09:19, edited 1 time in total.
- Bosanski_kralj
#86 Re: BHFanaticos
Da li znaš da Hrvati hoće a osnuju navijačku grupu koja će pratiti samo reprezentacije. Lakše je dolaziti do ulaznica i bolje je navijanje.belissima wrote:Santos slazem se s tobom potpuno,ja o tome i pricam citavo vrijeme.Nikakava obiljezja osim BiH reprezentacije,nikakve grupe,organizacije,jer mi smo takav narod,ne mozemo se mi organizovati a da bude sve ok.Zato svi zajedno bez podjela na robijase,hz,bhf,red army,manijake i sl....samo BOSNA I HERCEGOVINA!!!!
Da li bi atmosfera na rukometnim utakmicama naše repke bila onako dobra bez BHF???
-
direktor77
#87 Re: BHFanaticos
Znas li ti sta si napisao ranije i sta pises sada...belissima wrote:Santos slazem se s tobom potpuno,ja o tome i pricam citavo vrijeme.Nikakava obiljezja osim BiH reprezentacije,nikakve grupe,organizacije,jer mi smo takav narod,ne mozemo se mi organizovati a da bude sve ok.Zato svi zajedno bez podjela na robijase,hz,bhf,red army,manijake i sl....samo BOSNA I HERCEGOVINA!!!!
-
kontibih
#88 Re: BHFanaticos
Bosanski_kralj wrote:Da li znaš da Hrvati hoće a osnuju navijačku grupu koja će pratiti samo reprezentacije. Lakše je dolaziti do ulaznica i bolje je navijanje.belissima wrote:Santos slazem se s tobom potpuno,ja o tome i pricam citavo vrijeme.Nikakava obiljezja osim BiH reprezentacije,nikakve grupe,organizacije,jer mi smo takav narod,ne mozemo se mi organizovati a da bude sve ok.Zato svi zajedno bez podjela na robijase,hz,bhf,red army,manijake i sl....samo BOSNA I HERCEGOVINA!!!!
Da li bi atmosfera na rukometnim utakmicama naše repke bila onako dobra bez BHF???
Kada je fudbalska selekcija Škotske tokom jedne kvalifikacione runde stigla u Sarajevo,sa njima su došli i njihovi navijači.Ja mislim da su već tri dana prije tekme bili kod nas.Uglavnom,večer prije utakmice smo se zapili u jednom tada a i sad popularnom klubu.Oni su pripadnici njihove navijčke grupe koja prati repku.Dobio sam vizitku čovjeka i totalno nevjerovatne informacije.Najvažnije od svega je to,da im se putovanja evidentiraju,tako da kad dođe gusto sa ulaznicama,oni su u prednosti i njihova karta ih čeka(koliko se mogu sjetiti,a dali su nam mnogo adresa imaju naravno i svoju kancelariju).Totalno su organizovani i nepostoji mogućnost da neko ostane gladan ili žedan(žedan nipošto).Nakon Sarajeva otišli su za Litvaniju,a ja mislim da su im ta dva gostovanja bila ustvari jedan aranžman.
Što se tiče BHF-a,respekt.Lijepo ih je vidjeti i čuti.Ali rukomet se igrao i prije uz dosta dobru atmosferu.Vidimo se na tekmi pod samo jednom zastavom.http://www.sarajevo-x.com/forum/posting ... &p=2138363#
- DaysleepeR
#89 Re: BHFanaticos
popularna i legendarna Tartan Armykontibih wrote:Bosanski_kralj wrote:Da li znaš da Hrvati hoće a osnuju navijačku grupu koja će pratiti samo reprezentacije. Lakše je dolaziti do ulaznica i bolje je navijanje.belissima wrote:Santos slazem se s tobom potpuno,ja o tome i pricam citavo vrijeme.Nikakava obiljezja osim BiH reprezentacije,nikakve grupe,organizacije,jer mi smo takav narod,ne mozemo se mi organizovati a da bude sve ok.Zato svi zajedno bez podjela na robijase,hz,bhf,red army,manijake i sl....samo BOSNA I HERCEGOVINA!!!!
Kada je fudbalska selekcija Škotske tokom jedne kvalifikacione runde stigla u Sarajevo,sa njima su došli i njihovi navijači.Ja mislim da su već tri dana prije tekme bili kod nas.Uglavnom,večer prije utakmice smo se zapili u jednom tada a i sad popularnom klubu.Oni su pripadnici njihove navijčke grupe koja prati repku.Dobio sam vizitku čovjeka i totalno nevjerovatne informacije.Najvažnije od svega je to,da im se putovanja evidentiraju,tako da kad dođe gusto sa ulaznicama,oni su u prednosti i njihova karta ih čeka(koliko se mogu sjetiti,a dali su nam mnogo adresa imaju naravno i svoju kancelariju).Totalno su organizovani i nepostoji mogućnost da neko ostane gladan ili žedan(žedan nipošto).Nakon Sarajeva otišli su za Litvaniju,a ja mislim da su im ta dva gostovanja bila ustvari jedan aranžman.
Što se tiče BHF-a,respekt.Lijepo ih je vidjeti i čuti.Ali rukomet se igrao i prije uz dosta dobru atmosferu.Vidimo se na tekmi pod samo jednom zastavom.http://www.sarajevo-x.com/forum/posting ... &p=2138363#
- and
#90 Re: BHFanaticos
zaboravio si da ovo nije normalna država.ne vidim u čemu je problem što se momci iz dijaspore,kroz bhf,upoznaju,druže između sebe,i što organizovano prate našu reprezentaciju.za mene je ono što oni rade jako pohvalno.belissima wrote:repka???![]()
,ljaxe???
![]()
,trans??
![]()
...amnestijasko-dijasporaski vokabular...niti jedna normalna drzava reprezntacija ne treba i nema organizovanu navijacku grupu,tada sve navijacke skupine navijaju za SVOJU REPREZENTACIJU... to je bespotrebna furka izgubljenih "navijaca" koji svoju kvazipatriotsku frustraciju ne mogu furati(zato sto bi tu bili preofirni) ,u dobro organizovanim navijackim grupama u BiH,pa onda stvore takvu kakva jest "svoju navijacku" grupu...cast izuzetcima u istoj...ali...furka vam je preofirna i besmislena...pozz
-
direktor77
#91 Re: BHFanaticos
ah sta ces postoje dva razloga ili mu smetaju bhf zato jer nezna(a neznalicama treba oprostiti) ili mu smetaju jedinstvena bh obiljezja i velicina podske koju bhf dju pa je malkice ljubomoranand wrote:zaboravio si da ovo nije normalna država.ne vidim u čemu je problem što se momci iz dijaspore,kroz bhf,upoznaju,druže između sebe,i što organizovano prate našu reprezentaciju.za mene je ono što oni rade jako pohvalno.belissima wrote:repka???![]()
,ljaxe???
![]()
,trans??
![]()
- Baltazar_khan
#92 Re: BHFanaticos
Neću nikad zaboraviti njihovo navijanje na Koševu, pravo ono otočko, samo grla i dlanovi, ono je bilo milina slušat a bogami i gledat. Uzela nas je tad Škotska 1-2...kontibih wrote:
-
Avdo Z.
#93 Re: BHFanaticos
BH Fanaticosi su usrali sve ono sto su dobro radili. Cuj navijaju protiv svoje zemlje, ako na njihovom forumu kazes da ces navijati za BiH banuju te tri mjeseca. Nisam znao da su Bosanci toliko skloni idolopoklonstvu, nekoliko tipova tamo vodaju za nos djecurliju od 15-16 godina. Bosanac, NE SMIJE da navija protiv BiH NI POD KAKVIM USLOVIMA, NI IZ BILO KOJIH RAZLOGA. Cuj im parole: Navijamo sada protiv da bi sutra bilo bolje. To mu dodje kao onaj seljacina sto je rusio stari grad u Dubrovniku, a obecavao da ce kada ga "oslobode" napraviti jos stariji. Atmosfera u reprezentaciji je sjajna, to izjavljuju SVI fudbaleri. Bajramovic kaze da jedva ceka da se vrati, Spahic igra pod injekcijama, Misimovic trci i bori se kao nikad u zivotu. Hej, pa taman da smo mi izgubili sa 7:0 a imali takav odnos, ja bi bio zadovoljan.
Uostalom, mislim da su neko ovdje u pravu i kada potenciraju da dijaspora ne treba puno da se mjesa u kadrovska rjesenja u BiH, pa tako ni u fudbalskom savezu. Sta te briga ko je tamo neka civija, navijaj za Bosnu, takvu kakvu ti ponude ili navijaj za koga hoces, nemoj odmagati bolan. Idi udavi Ilju, Sulju, Mahmuta, Pusaonu,,, i sta ti ja znam kako se sve te dzukele zovu.
Uostalom, mislim da su neko ovdje u pravu i kada potenciraju da dijaspora ne treba puno da se mjesa u kadrovska rjesenja u BiH, pa tako ni u fudbalskom savezu. Sta te briga ko je tamo neka civija, navijaj za Bosnu, takvu kakvu ti ponude ili navijaj za koga hoces, nemoj odmagati bolan. Idi udavi Ilju, Sulju, Mahmuta, Pusaonu,,, i sta ti ja znam kako se sve te dzukele zovu.
-
grep
#94 Re: BHFanaticos
AVdoo haj ti Rekni sta dobro si ti uradio za BiH u poslednjih 5 godina, ako moze molim te. Onako ja sam obican covjek, nisam BH Fanatik, samo me to nesto interesuje. i kako kazu coek mora biti naucan da bi sudio drugim ljudima a pogotovo grupi ljudi.Avdo Z. wrote:BH Fanaticosi su usrali sve ono sto su dobro radili. Cuj navijaju protiv svoje zemlje, ako na njihovom forumu kazes da ces navijati za BiH banuju te tri mjeseca. Nisam znao da su Bosanci toliko skloni idolopoklonstvu, nekoliko tipova tamo vodaju za nos djecurliju od 15-16 godina. Bosanac, NE SMIJE da navija protiv BiH NI POD KAKVIM USLOVIMA, NI IZ BILO KOJIH RAZLOGA. Cuj im parole: Navijamo sada protiv da bi sutra bilo bolje. To mu dodje kao onaj seljacina sto je rusio stari grad u Dubrovniku, a obecavao da ce kada ga "oslobode" napraviti jos stariji. Atmosfera u reprezentaciji je sjajna, to izjavljuju SVI fudbaleri. Bajramovic kaze da jedva ceka da se vrati, Spahic igra pod injekcijama, Misimovic trci i bori se kao nikad u zivotu. Hej, pa taman da smo mi izgubili sa 7:0 a imali takav odnos, ja bi bio zadovoljan.
-
abdulvehab
#95 Re: BHFanaticos
avduka care smaras bezveze.
hvala fanatikosima na sinocnjoj bakljadi i doceku nasih zlatnih ljiljana na aerodromu, jedinih sportista koji su to zasluzili istinski sa svojim igrama i zalaganjem i odnosom prema drzavnom dresu.
svaka vam cast.

hvala fanatikosima na sinocnjoj bakljadi i doceku nasih zlatnih ljiljana na aerodromu, jedinih sportista koji su to zasluzili istinski sa svojim igrama i zalaganjem i odnosom prema drzavnom dresu.
svaka vam cast.
-
direktor77
#96 Re: BHFanaticos
Ma nemojte tako, i ZAVDO i BELOSIMO su bili tamo i docekali ih. Tamo su bili i clanovi predsjednistva i ljudi iz OKBiH, te jos hiljade sugradjana zavde i belosime koji su uh zdusno podrzavali...

-
belissima
#97 Re: BHFanaticos
Evo imate izvinjenje od mene...skidam kapu,klecim vam na koljenima...pokrenut cemo peticiju da vam se dodjele najvisa drzavna i vojna odlicja...za pomoc BiH...napravili ste gresku sto niste napravili i kakvu "nezavisnu" partiju da ucestvujete na oktobarskim izborima...da nam preporodite BiH..da nam povecate plate..da povecate penzije..da izgradite nove puteve...posto dobro poznajem osnivace i sadasnje ljude iz vaseg "vrha" znam da to mozete
...necu vam vise kvariti temu..jos jednom oprostite!
- JThomas
#98 Re: BHFanaticos
zaboravio si "hi hi hi".
da nisi bolestan?
da nisi bolestan?
-
xxxZmajxxx
#99 Re: BHFanaticos
Halo ba jel ti kontas uopste sta ti pises????Avdo Z. wrote:BH Fanaticosi su usrali sve ono sto su dobro radili. Cuj navijaju protiv svoje zemlje, ako na njihovom forumu kazes da ces navijati za BiH banuju te tri mjeseca. Nisam znao da su Bosanci toliko skloni idolopoklonstvu, nekoliko tipova tamo vodaju za nos djecurliju od 15-16 godina. Bosanac, NE SMIJE da navija protiv BiH NI POD KAKVIM USLOVIMA, NI IZ BILO KOJIH RAZLOGA. Cuj im parole: Navijamo sada protiv da bi sutra bilo bolje. To mu dodje kao onaj seljacina sto je rusio stari grad u Dubrovniku, a obecavao da ce kada ga "oslobode" napraviti jos stariji. Atmosfera u reprezentaciji je sjajna, to izjavljuju SVI fudbaleri. Bajramovic kaze da jedva ceka da se vrati, Spahic igra pod injekcijama, Misimovic trci i bori se kao nikad u zivotu. Hej, pa taman da smo mi izgubili sa 7:0 a imali takav odnos, ja bi bio zadovoljan.
Cuj zabranili da se navija za BiH! Jes BHF stvoren da navija za Srbiju ili za Hrvatsku!
BHF je radi BiH na tribinama ,al im je dosadila ta Mafija iz Saveza koja sve koci!
Doveli sada Ciru da zamaze oci narodu sa rezultatima,da opet na miru mogu krasti!
Jos Ciro izjavljuje neznam sta imaju protiv mog Muniba on je tak posten!!!!Hahahahahaha provala godine!
Nego hajd ti meni kazi jesteli pripremili kamenja i flasa sad 15.10.???????
-
Avdo Z.
#100 Re: BHFanaticos
Dijaspora nema sta da odlucuje ko je fudbalska mafija. Njihovo je samo da navija. Ako hoce vec nesto da rusi eno neka rusi nakaradno drzavno uredjenje, neka rusi lopove na vlasti ili najbolje neka se te izbjeglice vrate u Bosnu.