ProS wrote:je li iko od stranih medija objavio da imamo svjetskog prvaka na balkanu
ja sam islamofobista i vidjeh vehabije,masne kose i srebrenicane koji se bave prodajom oruzja i salku u njihovom drustvu ili pored,kao obozavanog od tih istih...
Ti si "osoba"bez postojanja,svi mi znamo da to nikoga neinteresuje jer je prvo u bosni,pa je bosanac,pa je musliman,a evropa ko evropa,kasni u svemu i glumi kulturu koju su izgubili ili bolje rečeno nisu nikada imali,a što se tiče bradonja,ni ja ih nesimpatišem ali poštujem svačije a i očekujem da se i moje poštuje,u ostalom zar nije i hristus nosijo masnu bradicu!?A šta će mo sa onim bradonjama sa šubarama?
Ako želiš da te se poštuje i da se tvoje uvažava (mislim vjerski) nevrijeđaj ničije!Ovaj Sandžo je baš ČO`JEK,haj imaj ti muda,jarane tamo se mlati,
nisi ti nikada okušo šta znače muški udarci!Uostalom,onaj majmun nosi majicu s`prijeda srbski grb,od pozada JUGOSLAVIJA,a nastupa za CG!

Znam,znam,isto je to...ali...ipak ga je nakautirao!

nije varka svi smo vidjeli,i joш је морао у болницу да му балије спасавају нос!eTO JARANE NAĐI SE,PROBUDI SE!Vas niko više nespasi!
Živjeja Bosna i Hercegovina i jedini narod BOSANCI HERCEGOVCI,iako smo manjina-zakonski,ali ničija donavijeka nije gorila!!!
PPS:Živjeli gradski parkovi i Piva