Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

univerzalac

#76 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by univerzalac »

Fordas wrote:Ma znam za taj problem sa zeljezom, nego fakat moze li se to zeljezo ikako dici, sta kazu doktori o tome? 9 je stvarno prenisko za sportsko srce koje pumpa i do 160-170 otkucaja. Kako god, Salki zelim sve najbolje stvarno ga je milina vidjeti
Ma biće to sve ok...ako Bog da! ;-)

PS. Veličanstveno...no comment!!! 8-) :bih:

http://www.youtube.com/watch?v=gNYD9FyElYg
univerzalac

#77 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by univerzalac »

http://www.youtube.com/watch?v=3WKUtSckL6g :wink:

Kelner vino natoci
Da pijane oci
Ne gledaju vise u nju
Od veceras nam srca
Zajedno nisu
Razdvojeno put putuju

Bosnom behar probeharao
Mene zivot razocarao
Svuda behar na nju mirise
A ja uzdisem

Malo car, malo sluga
Malo sreca, malo tuga
Al' ljubav ostaje
Ovo moje ludo srce
Nikad nije znalo
Da slaze i da sakrije

Bosnom behar probeharao
Mene zivot razocarao
Svuda behar na nju mirise
A ja uzdisem

Kelner vino natoci
Da pijane usne
Istinu progovore
Zbog nje sam izdao Boga
I staru ljubav
I sve sto sveto je

Bosnom behar probeharao
Mene zivot razocarao
Bosnom behar na nju mirise
A ja uzdisem
zambaklija

#78 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by zambaklija »

Nevjerovatan FIGHT,Salko halal ti vjera,k`o BOSNA SI,jak i odlučan,pa malo posustaš a onda k`o SILA NEBEASKA!!!!
Baš si ljudina i drago mi je što si održ`o riječ iz Budve!!!! :thumbup: :thumbup:
univerzalac

#79 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by univerzalac »

zambaklija wrote:Nevjerovatan FIGHT,Salko halal ti vjera,k`o BOSNA SI,jak i odlučan,pa malo posustaš a onda k`o SILA NEBEASKA!!!!
Baš si ljudina i drago mi je što si održ`o riječ iz Budve!!!! :thumbup: :thumbup:
Allahu Ekber! 8-)
ProS

#80 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by ProS »

je li iko od stranih medija objavio da imamo svjetskog prvaka na balkanu :-)

ja sam islamofobista i vidjeh vehabije,masne kose i srebrenicane koji se bave prodajom oruzja i salku u njihovom drustvu ili pored,kao obozavanog od tih istih...
Topla voda

#81 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by Topla voda »

memlija wrote:
komeba wrote:A kakva je ono muzika kad ulaze nasi borci? Mislim,mogu shvatiti da su vjernici,ali valdja predstavljaju BiH,a ne Saudijsku Arabiju.Imamo mi dovoljno svoje lijepe muzike.
To ti je ilahija TALE AL BEDRU ALEINA i pjevali su je stanovnici Medine kada je Muhamed a.s. ulazio u taj grad...ili tako nešto...ovo ti pričam po onome što sam upamtio iz mekteba, a ako griješim neka me neko korektuje :D
a ilahija je koristena u filmu "pod zastavom Muhameda".i to je ono sto se cuje na razglasu.
Edin H.

#82 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by Edin H. »

gazija88 wrote:ok, salko je bio jaci, pobijedio, al je od borbe napravio mevlud.. :D

:lol: :lol: :lol:

Niko ne prica sto se naljutio Bibi :-)pa je bio primoran da povlaci pistolj na Mirsu koji je potpuno ispravno uzvratio na isti nacin :skoljka:
zambaklija

#83 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by zambaklija »

ProS wrote:je li iko od stranih medija objavio da imamo svjetskog prvaka na balkanu :-)

ja sam islamofobista i vidjeh vehabije,masne kose i srebrenicane koji se bave prodajom oruzja i salku u njihovom drustvu ili pored,kao obozavanog od tih istih...
Ti si "osoba"bez postojanja,svi mi znamo da to nikoga neinteresuje jer je prvo u bosni,pa je bosanac,pa je musliman,a evropa ko evropa,kasni u svemu i glumi kulturu koju su izgubili ili bolje rečeno nisu nikada imali,a što se tiče bradonja,ni ja ih nesimpatišem ali poštujem svačije a i očekujem da se i moje poštuje,u ostalom zar nije i hristus nosijo masnu bradicu!?A šta će mo sa onim bradonjama sa šubarama?
Ako želiš da te se poštuje i da se tvoje uvažava (mislim vjerski) nevrijeđaj ničije!Ovaj Sandžo je baš ČO`JEK,haj imaj ti muda,jarane tamo se mlati,nisi ti nikada okušo šta znače muški udarci!Uostalom,onaj majmun nosi majicu s`prijeda srbski grb,od pozada JUGOSLAVIJA,a nastupa za CG! :shock: Znam,znam,isto je to...ali...ipak ga je nakautirao! :mrgreen: nije varka svi smo vidjeli,i joш је морао у болницу да му балије спасавају нос!eTO JARANE NAĐI SE,PROBUDI SE!Vas niko više nespasi!
Živjeja Bosna i Hercegovina i jedini narod BOSANCI HERCEGOVCI,iako smo manjina-zakonski,ali ničija donavijeka nije gorila!!!

PPS:Živjeli gradski parkovi i Piva :P
WizzardFromBOZ

#84 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by WizzardFromBOZ »

ako je istina da ima nizak nivo zeljeza u krvi onda je salko mogao pobijediti jedino nokautom.
ali sampion se ne postaje (a jos manje ostaje) ako se pritom ne moze izdrzati cijeli mec, bez obzira koliko rundi bio planiran. ako salko ima manjak zeljeza u krvi, on ne bi smio ni trenirati akamoli izaci na mec s sampionom svijeta. medjutim, za to su vec sluzbeni doktori odgovorni.
(za sredjivanje nivoa zeljeza potrebno je nekoliko mjeseci, a ne samo trenutno uzeti tablete ili pojesti malo vise spinata, jer je iskoristivost zeljeza koje se unosi u tijelo obicno vrlo niska, tj. ispod 20 posto, tako da je potrebna dugotrajnija terapija...)
WizzardFromBOZ

#85 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by WizzardFromBOZ »

izjave poslije meca: http://www.youtube.com/watch?v=LiEL6z4k ... re=related

mnogo hladnokrvnije i ljudske nego ove na forumu.
zambaklija

#86 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by zambaklija »

Pa ovo tvoje potvrđuje samo ono što sam već napisao,gore,LJUDINA,ko Bosna,prvo mehka,pa popustljiva i čak malo troma i malaksala...ali onda ko SILA NEBESKA! :D I zato najvjerovatnije BOSNU svi i mrze što je taka ka`ka je!DOBRA a OPASNA,nepredvidiva....jebe je što nije okrutna i pohljepljiva,što je iskrena,čini je to naivnom,što i jesta jer je ne pokvarena i vjeruje u dobro ali to mnogi iskoriste i onda uzvaraća ko SILA NEBESKA iznenada kada je svi vide na koljenima i u krvi...što nas više koljete,ubijate,ismijavate MI BOSANCI I HERCEGOVCI(oni istinisti) SVE JAČI,i to vas muči i jebe!!! :bih: (više volim onu prijašnju nego ovaj trokut ali i ako je to cjena za BiH dobra je)
univerzalac

#87 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by univerzalac »

Islam zabranjuje nacionalizam...znam da u sva tri naroda u BIH i šire ima dobrih i loših ljudi...nacionalisti u hajr se okrenuli ili za sva vremena nestali!!!Amin
Želim brz oporavak Strugaru i sve najbolje ...a bratu Salkanu čestitam "extra pobjedu" srdačno, jer se vratio na mjesto koje mu pripada u svakom pogledu! 8-)

PS. Nek puknu dušmani ako ih ima... :skoljka: :mrgreen: :sax: :bih: :thumbup:
Last edited by univerzalac on 12/05/2008 11:50, edited 3 times in total.
Robyn

#88 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by Robyn »

Ma sve ove price i polemike su suvisne, meni stvarno licno ne smetaju ilahije na ceremoniji, vise mi je glupo kad to neko komentarise, kao, ne treba i sl. Ste je trebalo, Cecu ili Draganu Mirkovic???

To je Salkin izbor, sloboda govora, misljenja, pa jel ovo demokratija ili kakvo drugo sranje.

Salki svaka cast, stresao je Strugara momacki. A Strugar pravi crnogorski ljakse, pun sebe, ali se malo precijenio.

To Salko Care.
belissima

#89 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by belissima »

Bravo Salko!!!
ProS

#90 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by ProS »

zambaklija wrote:
ProS wrote:je li iko od stranih medija objavio da imamo svjetskog prvaka na balkanu :-)

Ti si "osoba"bez postojanja,svi mi znamo da to nikoga neinteresuje jer je prvo u bosni,pa je bosanac,pa je musliman,a evropa ko evropa,kasni u svemu i glumi kulturu koju su izgubili ili bolje rečeno nisu nikada imali,a što se tiče bradonja,ni ja ih nesimpatišem ali poštujem svačije a i očekujem da se i moje poštuje,u ostalom zar nije i hristus nosijo masnu bradicu!?A šta će mo sa onim bradonjama sa šubarama?
Ako želiš da te se poštuje i da se tvoje uvažava (mislim vjerski) nevrijeđaj ničije!Ovaj Sandžo je baš ČO`JEK,haj imaj ti muda,jarane tamo se mlati,nisi ti nikada okušo šta znače muški udarci!Uostalom,onaj majmun nosi majicu s`prijeda srbski grb,od pozada JUGOSLAVIJA,a nastupa za CG! :shock: Znam,znam,isto je to...ali...ipak ga je nakautirao! :mrgreen: nije varka svi smo vidjeli,i joш је морао у болницу да му балије спасавају нос!eTO JARANE NAĐI SE,PROBUDI SE!Vas niko više nespasi!
Živjeja Bosna i Hercegovina i jedini narod BOSANCI HERCEGOVCI,iako smo manjina-zakonski,ali ničija donavijeka nije gorila!!!

PPS:Živjeli gradski parkovi i Piva :P
opet neke upute i zastrasivanja sa ovim 'osoba bez postojanja',ja ne vjerujem takvim vjernicima i ovakvim ljudima ovdje,niti sam nas niti njihov i po svojoj procjeni mogu djelovati dobro i bez raja i dzeneta,a zapravo sam i ja vjernik :)
ne valjamo nijedni i trebali bismo gledati svoj tanjir samo,na mecu je bilo vise prodavaca oruzja i sitnih kriminalaca nego razumnih ljudi...
i,da,korisna tema http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &sk=t&sd=a :wink: ne ljuti se :)
univerzalac

#91 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by univerzalac »

Na meču je bilo svega...ali dobro 8000 ljudi ili više...dobro znate da u svakom žitu ima kukolja!!! :D

PS. Ne širite negativnu energiju...poznato je da ima malo pravih, istinskih, iskrenih vjernika...najviše ima klasičnih "bogomoljki"...mislim da je najbolje da se gleda i čisti svoja avlija! ;-)
topmir

#92 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by topmir »

Dajte ljudi smijesni ste. Nisam neki veliki vjernik al mi uopste ne smeta sa kojom muzikom je covjek izasao u ring. Ima pravo da bira. I da je taj Strugar izasao sa zvukom crkvenih zvona ne bi mi smetalo. Meni je drago sto je bosanac prvak svijeta ali vi opet userete temu i pisete o glupostima. Vozdra
univerzalac

#93 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by univerzalac »

topmir wrote:Dajte ljudi smijesni ste. Nisam neki veliki vjernik al mi uopste ne smeta sa kojom muzikom je covjek izasao u ring. Ima pravo da bira. I da je taj Strugar izasao sa zvukom crkvenih zvona ne bi mi smetalo. Meni je drago sto je bosanac prvak svijeta ali vi opet userete temu i pisete o glupostima. Vozdra
Meni je samo malo krivo i nezgodno je što je većina Bošnjaka iz Crne Gore i Srbije navijala za Salka...to je isto kao kad Srbi iz BIH navijaju u sportu za Srbiju umjesto za BIH, a Hrvati za Hrvatsku... :zoka:

Evo himne... :bih:

http://www.youtube.com/watch?v=m3vA5sWUikU
topmir

#95 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by topmir »

univerzalac wrote:
topmir wrote:Dajte ljudi smijesni ste. Nisam neki veliki vjernik al mi uopste ne smeta sa kojom muzikom je covjek izasao u ring. Ima pravo da bira. I da je taj Strugar izasao sa zvukom crkvenih zvona ne bi mi smetalo. Meni je drago sto je bosanac prvak svijeta ali vi opet userete temu i pisete o glupostima. Vozdra
Meni je samo malo krivo i nezgodno je što je većina Bošnjaka iz Crne Gore i Srbije navijala za Salka...to je isto kao kad Srbi iz BIH navijaju u sportu za Srbiju umjesto za BIH, a Hrvati za Hrvatsku... :zoka:

Evo himne... :bih:

http://www.youtube.com/watch?v=m3vA5sWUikU
Pa sta da ti kazem, to je postalo normalno na Balkanu. Ne mozes natjerati ljude za koga da navijaju. Niti bi trebalo. I to je demokratija. :)
The Realist

#96 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by The Realist »

Stvarno ne mogu vjerovati da se o tome raspravlja. Samo jer je čovjek pustio Ilahiju toliki je problem. Ovo je stvarno jadno!!

JOš jednom, svaka čast Salko i još ti svaka častšto se ne stidiš svoga!!
univerzalac

#97 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by univerzalac »

The Realist wrote:Stvarno ne mogu vjerovati da se o tome raspravlja. Samo jer je čovjek pustio Ilahiju toliki je problem. Ovo je stvarno jadno!!

JOš jednom, svaka čast Salko i još ti svaka častšto se ne stidiš svoga!!
Potpisujem... 8-)
jedna

#98 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by jedna »

ProS wrote:

...opet neke upute i zastrasivanja sa ovim 'osoba bez postojanja',ja ne vjerujem takvim vjernicima i ovakvim ljudima ovdje,niti sam nas niti njihov i po svojoj procjeni mogu djelovati dobro i bez raja i dzeneta,a zapravo sam i ja vjernik :)
ne valjamo nijedni i trebali bismo gledati svoj tanjir samo,na mecu je bilo vise prodavaca oruzja i sitnih kriminalaca nego razumnih ljudi...

kako mozes biti vjernik (bilo koje vjere), a istovremeno i islamofobista? je li ovima na celu pisalo da su iz srebrenice. ovo mi lici na uvredu, ne samo na nacionalnoj, vec i na regionalnoj osnovi.

salki cestitam i bilo bi dobro da se vise ne raspravlja o tome sta je i zasto pustano na mecu. to je njegova volja i bez obzira iz koje zemlje i grada dolazio treba mu udovoljiti. mislim da ilahijom nije nikoga mogao uvrijediti. nije to neka pjesma koja velica nacionalizam ili terorizam pa da se neko nadje uvrijedjen
univerzalac

#99 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by univerzalac »

Slažem se...jedna! 8-)
univerzalac

#100 Re: Noć šampiona-Salko Zildžić Vs. Ivan Strugar

Post by univerzalac »

Veliki i srdačan Selam bratu i njegovoj porodici, a poseban pozdrav njegovoj tetki koja ima običaj na meču reći: "Udri ga Salko, nije ti ga mati rodila"!!! :thumbup: :bih:
Locked